Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil også her fortælle om en sex-oplevelse jeg havde med en tidligere arbejdskollega.

Mona og jeg havde arbejdet sammen i omkring seks år på nat-tur sammen med 4 andre kollegaer og vi havde i løbet af årene fortalt hinanden en masse omkring os selv og vores familier.

Vi var på samme alder og begge gift, Mona med en lidt ældre mand og havde 1 barn, jeg selv havde 3 børn med min kone.

Vi havde aldrig haft eller nævnt noget seksuelt i hinandens nærvær så de var intet mellem os, indtil den dag hvor hun skulle forlade vores fælles arbejdsplads.

14 dage før havde hun fortalt hun skulle rejse og da hun fortalte mig svarede jeg straks, jamen så når vi jo ikke at være i bad sammen.

Det var sådan at hun mødte tidligere for derfor at kunne hun tage hjem før og da vi kun havde et omklædningsrum, kunne hun også nå at tage bad inden vi andre mænd havde fyraften og dagholdet mødte.

De 14 dage gik nu hurtigt og den sidste dag havde hun også mødt tidligere.

Da Mona så skulle hjem bad hun mig komme med hende ud i omklædningsrummet, hvorefter hun låste døren efter og sagde at hun ikke kunne tage bad sammen, men at hun ville spiller nu når jeg har været en så god og rar kollega gennem de 6 år vi havde været på fabrikken.

Sit dig hen på bænken og træk dine bukser ned sagde hun, hvis du altså vil, indskydede hun. Selv om Mona ikke lige var min type ville jeg ikke gå glip af at se hvordan hun kunne arbejde med min pik.

Bukserne røg hurtig ned og Mona satte sig på hug mellem mine ben og begyndte at trække min forhud langsomt frem og tilbage og det varede ikke længe før den var i rejst tilstand.

Det var skønt at se hendes små spinkle hænder trækker op og ned ad min pik. Mine øjne fulgte skiftevis hendes hænder og hendes øjne. Hver gang vores øjne mødes smilte hun til mig og jeg fik mere og mere lyst til at kneppe hende.

Jeg bad hende om at om jeg måtte få pikken ind i hende, men hun sagde nej. Det kunne hun ikke gøre sagde hun og mindede mig om at vi begge var gift.

Jeg var nu næsten ved at komme og bad hende endnu engang om at måtte kneppe hende, men hun smilte bare og satte farten op og klemte en anelse hårdere på min pik.

Lige før jeg kom, tog Mona nu min sprængt fyldte pik i munden og jeg kom så vidunderligt i hendes søde lille mund. Jeg tror at jeg sprøjtede flere gange fordi det føltes så dejligt, når hun havde den så stramt i hendes mund.

Mona slugte det meste, det fortalte hun bagefter at det havde hun ikke prøvet før, men at hun også var blevet revet med ad stemningen.

Jeg foreslog hende at jeg kunne da vaske hende på ryggen når hun skulle i bad, men det afslog hun og sagde at det vi lige havde lavet var rigeligt nok.

Vi fik sagt farvel med et knus.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.