Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag aften. Vi kunne ikke sove. Min kone gik sig en tur. Der var så stille om aftenen herude. Vi boede tæt på en lille skov. Eller skov var så meget sagt. Det var en klump træer med en lille legeplads midt i. På en lun sommerdag var der fyldt med legende børn og familier der havde en hyggelig stund sammen. Om natten var der helt stille og ikke en lyd hørtes. Der var en cykelsti tæt ved hvor der var lygter hele vejen så hun var ikke så bange for at gå her. Hun følte sig frisk og slet ikke træt.jeg fulde efter Charlotte men lod hende gå alene, så hun ikke opdaget mig.

Hun gik alene ind på legepladsen og fandt en af gyngerne. Bare at sidde og gynge stille og rolig. Mærke den kølige aften vind på hendes ansigt. Hun bemærkede aldrig ham. Hans stærke arme tog hende fuldstændig som en overraskelse. Hun blev trukket bagover gyngen. Hendes helt mørke lange hår fløj hen over hendes ansigt og gjorde hun ikke kunne se noget. Han var stærk og hård men alligevel meget blid. Hendes hoved ramte aldrig sandet.

SEX I DAG?

Jeg var ved og springe frem fra mit skjul da jeg hørte ham sige .

“Hey skat”

Hun tog en hånd og fjernede håret

“Din store idiot. Du kunne have givet mig et hjerteanfald.”

Han grinede og bukkede sig ned og kyssede min kone . Åh nej. Tænkte jeg fra mit skjul.

Hun kyssede mig tilbage. De sås ikke så tit .

Hun greb fat i ham og kyssede ham nu grådigt tilbage. Hun placerede hendes hænder på hans skulderblade og pludselig skubbede hun ham væk. Kraftigt og hurtigt. Han tumlede bagover og hun rejste sig hurtigt.

“Du er stadig en idiot”

Han var lynhurtig på benene igen.

“Din dumme luder. Hvem fanden tror du du er?”

Han var henne ved hende så hurtigt at hun igen blev totalt overrumplet. Han havde fat i håret helt inde ved huden så han nemt kunne styre hende. Inden hun vidste hvad der foregik var hun bukket ind over gyngen og han var i gang med at få bukserne af hende. Som hun hang der ind over gyngen behøvede han ikke holde fast i hende længere men kunne bruge begge hænder til at få hendes bukser af. Bare ved at sprede benene lidt gjorde hun det nærmest umuligt for ham at få bukserne af.

Hun mærker smerter fra hans slag på den ene balle før hun hører det. Instinktivt samler hun benene og med et enkelt hiv er hendes bukser nede om anklerne. Hun jamrer og råber. Der er bare ikke nogen i nærheden.

“Av for helvede” Smerten stikker og sviger over hendes hud da han hiver hendes trusser af.

Han er klar. Hun mærker hvordan hans pik prøvende mærker hendes skamlæber. Kører lidt rundt og spreder hendes safter.

“Du er jo våd din tøs!” siger han og så hamrer han ellers pikken i bund.charlotte skriger af smerten der pludselig rammer væggene i hendes fisse. Det føles som om han stikker en kniv i hende.

“Tag den din dumme luder”, Stønner han mens han knepper hende. Gyngen kommer længere og længere frem. Hun hader ham. Men åh det er så godt. Den rytmiske kneppe har en indvirkning på hendes krop. Hun begynder at stønne. Fuck nej. Han gør det gode ved hende. ÅH FUCK skal jeg stoppe dem eller lad være.

“Din store idiot. Klamphugger. ÅH FUCK. jeg kommer”

Hendes krop begynder at krampe en orgasme. Det er bare ikke fair.

Hun ligger og ryster mens hans pik stadig kører ind og ud af hende. Han stønner. Han er vist lige ved at være der. Han trækker gyngen tilbage så hendes røv strutter endnu mere. Åh nej fuck ikke igen. Han hamrer helt i bund i hende. Hun kan mærke at hans pik presser lige op mod hendes livmoderhals. Hun holder vejret og mærker så det første sprøjt af hans sperm dybt oppe i hende. Åh det brænder nærmest. Det rammer hendes livmoderhals igen og igen.

“Dit svin” ARGH… JAAAAAAAAAAAAA” Hun kommer igen. De stærke sprøjt af kaskader af sperm i hendes fisse der rammer som hagl på et plade tag tager hende igen over kanten. Hun klemmer sammen om hans pik og han stønner højere. Et ekstra stærkt sprøjt rammer hendes. Og hun begynder at skrige hendes orgasme ud. Hendes krop begynder at ryste og hendes hjerne giver op. Hun er helt overladt til hendes dyriske lyst.

Han trækker sig ud af hende og hun klynker lidt. Hun savner allerede pikken. Ikke hans pik. Det er lige meget hvad det er for en pik. Lige i dette øjeblik kunne han ligne klokkeren fra Notre Dame bare han har en pik. Han sætter sig på vippen med pikken ude af bukserne. Hun kan mærke at hans sperm løber ned af hendes lår indtil det rammer hendes bukser.

Langsomt rejser hun sig fra gyngen. Hendes ben ryster og da hun bukker sig ned for at samle hendes bukser op falder hun i sandet. Han begynder at grine. Hun ligger i sandet på siden og kigger op på ham.

“Du ser ud som om du slet ikke er færdig tøz!”

Hun smiler lidt.

Han rejser sig og går hen mod hende og lige forbi hende. Han har en taske liggende. Han tager noget sort reb op af tasken. Kigger på hende kort og går så hen og begynder at binde hendes arme bag ryggen. Hun er stadig helt afkræftet efter hendes orgasme sidst så hendes modstand er meget lille. Han kigger pludselig rundt. Løber hen efter tasken og tilbage til hende. Løfter hende på benene og trækker hende hen mod det lille legehus der ligger længst væk fra stiens beskyttende lamper. Han griber hendes trusser på vejen. Presser hende ind i det lille legehus. Stikker hendes trusser i munden på hende og lægger en finger over hendes mund. Hun kigger ud gennem døren og ser et par der går hen over legepladsen. De går hånd i hånd og ser glade ud. Trygge. Han sætter sig på gyngen og hun på den anden gynge.

Hun kan mærke han begynder at lege med hendes reb. Der kommer reb rundt om hovedet så det presser mod hendes trusser i munden. Hendes arme bliver bundet fast til det lille bord der er en del af legehuset. Det sidder fast i huset så hun ikke kan flytte sig. Han trækker i rebene så hendes overkrop trækkes tilbage men hun stadig kan se parret på gyngerne. Det skubber samtidig hendes underliv frem. Han begynder at lege med hendes fisse. Først skamlæberne og så stikker han en finger indenfor i hende. Han lader hans tommelfinger lege blidt med hendes klit. Hun begynder at stønne svagt bag hendes gag men i det samme stopper han. Han hvisker i hendes øre.

“Shhhhh Hvis de hører os er det slut”

Hun bidder sammen om hendes trusser da han begynder igen. Åh det er godt. Hun bider det i sig og kigger ud. De sidder der endnu. Det er på den ene side skræmmende at vide at de sidder derude så kort fra dem og kan opdage dem hvis de bare tager nogen skridt den her vej, og på den anden side spændende og frækt at vide de slet ikke har set dem endnu . Åh det er svært for Charlotte og holde mund nu. Han bliver mere og mere insisterende i hans bevægelser. Hun kæmper med hendes krop. Hendes ben er krampet ind under hende og gør ondt. Hendes underliv brænder og vil snart eksplodere hvis han ikke stopper.

Hun kigger på han og ryster febrilsk på hovedet. Han smiler bare og fortsætter. Hun kigger desperat ud på de 2 mennesker. De har rejst sig og står og kysser. Før snakkede de men nu er de bare helt stille og står og kigger på hinanden. Hun lader et dybt suk forlade hendes hals. Heldigvis kommer der næsten ingen lyd fra hende. Hun har brug for at komme ud med det snart. Hendes underliv rystede og hendes vejrtrækning var overfladisk. Pludselig vender de sig i mod dem og begynder at gå. Hun er helt stille. Hans hånd hviler på hendes hals. De kommer helt tæt på. Heldigvis er legehuset helt mørkt så selv om de går lige forbi ser de ikke hvad der foregår derinde.

Jeg sidder i min gemmested og spiller min pik af og er tæt på og komme ved og se hvilke behandling min kone for .

Da hun er sikker på at de er væk åbner hun munden og skriger hendes orgasme ud. Den ryster hele hendes væsen og hun er svimmel. Hele hendes underliv ryster og skriger på mere. Han kigger ned på hende med lyst fyldte øjne. Hun kigger op på ham med øjne der skriger tak. Det er for meget for ham og han skyder hele hans ladning lige i ansigtet på hende.

“Lad os gå hjem til mig babe” siger han mens han løser hendes reb,

Det går ikke min mand ligge oppe i sengen og vil under sig over jeg ikke kommer tilbage , jeg må gå nu og hun kysser ham farvel , jeg skynder mig hjem og hopper i seng , Charlotte kommer hjem og smutte lige ud på badeværelset , tager et bad .

Så kommer hun ind til mig, jeg spørger var det en god tur, ja siger hun og kravler ind under min dyne ,og jeg mærke hendes læber omkring min pik,og langsomt slikker hun mig op af maven til min mund, hun kysser mig imens hun glider ned over min pik, og ridder mig. Der går ikke langt tid før jeg sender min ladning sæd op i hendes fisse , hun rejse så og sutter min pik ren og vi ligger os til og sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.