BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg rives ud af min søde søvn, af den stadigt stigende ringetone fra telefonen. Hvem er uden så meget skam i livet, at de kan finde på at ringe midt om natten?

Kigger først på uret der viser 03.32 før jeg kigger på telefonens display.

SEX I DAG?

Selvom der står “Majbritt” i displayet, er jeg lige ved at lægge på før jeg finder ud af hvad hun vil. Men på den anden side, er hun min svigerinde hun havde være til fest med sine klassekammerater, så jeg må vel hellere.

Jeg svare med et søvndrukkent “Hallo?”

Hun fniser lidt før hun med sin dejlige stemme næsten frækt, spørger om jeg bare ligger og sover?

Ka vi ligger og sove mig og søster...

Hun spørger lidt lokkende om jeg ikke vil være sød at komme og hente hende fra den studie fest hun var taget til, men de fleste af dem hun kendte er taget hjem og festen er ved at dø og hun havde fået en del og drikke.

Hun ville egentlig have ringet til sin onkel, som bor tæt på hvor hun bor, men på den anden side ved hun også at han skal tideligt op i morgen.

Min kæreste vender sig i sengen og skubber til mig, mens hun halvt i søvne for mumlet, “kør nu bare, det er hurtigere end at forklare hvorfor du ikke kan – og så kan jeg få lov at sove igen”.

Så ikke længe efter holder jeg uden foran fredagsbaren og ser hende stå sammen med en fyr der helt sikkert gerne vil med hende hjem.

Jeg går hen til hende og hun falder mig om halsen, med et “hi Honey”. Hun kysser mig dybt og frækt, mens hun presser sit underliv mod mit. Det får hurtigt min pik til at reagere, mens hun fører min ene hånd op til hendes bryst.

Fyren forsvinder mens han mumler noget i stil med, “det kunne hun sgu bare have sagt”.

Jeg trækker mig fri at hende og spørger om vi skal kører? Hun bider sig i underlæben og nikker mens hun kigger mig i øjnene. Først da hun rækker ud efter mine bukser og begynder at nusse min bule, tænker jeg over jeg stadig har en hånd på hendes bryst. I stedet for, tager jeg hendes hånd i min og trækker hende over mod bilen.

Efter at have sat os ind, rækker hun igen ud efter mit skød, men jeg stopper hendes hånd og siger det vist er bedst at vi stopper her. Fyren er trods alt gået sin vej, så der er ingen grund til at fortsætte skuespillet.

Hun lægger hovedet på skrå og siger at hun da godt ved at jeg går og bruger hver mulighed jeg har for at lurer lidt på hende. Det er jo ikke ligefrem svært at se jeg har lyst til hende.

Hun har helt ret i at jeg har haft helt vildt lyst til min 19 årige svigerinde fra første gang jeg så hende.

Selvom hun vist kun lige kan snige sig op over de 160 cm i højden, har hun en uimodståelig bagdel der er fyldig på den lækre måde, og barmen på samme måde.

Hun rækker igen ud efter mit skød, og jeg afviser hende ikke så kraftigt denne gang.

Hun læner sig ind mod mig og vores læber mødes igen i et dybt kys, mens mit hoved er ved at eksplodere i en blanding af skyld og lyst.

For selvfølgelig har jeg lyst til at gennem kneppe hende hele natten, på den anden side ligger min kone hjemme og sover sødt.

Jeg trækker hovedet lidt tilbage og ser overrasket på hende.

“Har du røget hash?” spørger jeg hende, og hun fniser fjoget og spørger om jeg da vil dele en joint?

Hun roder rundt i lommerne, men jeg stopper hende, og siger at det vist ikke lige frem ville gøre hele situationen bedre.

I stedet for starter jeg bilen og begynder at kører mod hendes midlertidige bopæl.

Jeg mærker hendes hånd får lynet min bukser op, og inden længe er hendes hånd krummet om skaftet på min pik, uden på mine boxers.

Jeg siger igen at det vist ikke er smart, både fordi der fjerner mit fokus fra vejen, men også med hensyn til hvad jeg har at miste derhjemme.

Hun kvittere ved at slippe pikken, og i stedet for trækker hun op i hendes trøje og spørger om det så er værre eller bedre at hun sidder sådan?

Jeg kan ikke helt afgøre det, kun at det er svært at tage blikket fra det lækre syn og hun lader igen trøjen falde ned på plads. I stedet for trækker hun sine leggins og trusser ned om knæene.

Langsomt spreder hun benene så godt hun kan, mens hendes ene hånd gnubber hendes fisse. Hun sukker og spørger og jeg da slet ikke har lyst til at mærke hvor våd hun er, hvor liderlig hun bliver af at ryge hash?

Jeg stjæler et par blikke, uden at kunne se noget under hendes hånd og den nederste del af trøjen. I stedet for tager hun min hånd fra gearstangen og fører ned til sit skød.

Jeg mærker de helt kort trimmede hår mod mine fingre spidser mens hun fører min hånd frem og tilbage over hendes våde revne. Forsigtigt prøver jeg at liste en finger inden for i hendes ventende skød, men hun stopper mig og siger jeg bare skal følge hendes bevægelser.

Hun onanere med min magtesløse hånd, mens hun stønner. “Det er første gang i langt tid,at jeg mærker andre end mine egne hænder. Og hvor har jeg tit ligget og tænkt på hvordan det ville være at mærke dig.”

Heldigvis kender jeg en lille plads, hvor vi kan holde ind, lidt i skjul fra vejen det er en lille skov områder ved firma sportens baner og friluftsbadet efter at have parkeret slukker jeg motoren og vender mig lidt i sædet.

Jeg ser hvordan hun sidder op af sideruden i bilen, med lukkede øjne og gnider sit skød med min hånd.

Hun ser lidt fornærmet på mig da jeg trækker hånden til mig, men det er kun til jeg hurtigt går ud af bilen og med raske skridt går jeg rundt om den mens hun følger min silhuet med blikket.

Over ved hendes side af bilen, åbner jeg døren, trækker ned i mine bukser og presser pikken frem mod hende.

Hun bliver siddende i sædet mens hun tager den i munden og slikker den godt op og ned at skaftet før hun tager den i munden, fanger mine nosser i hendes ene hånd og nulre dem mellem sine fingre.

Jeg læner mig lidt forover og ælter de store bryster, med hænderne ned gennem den nedringede hals åbning, mens jeg nyder hende veltrænede læber og mund.

Hun træder ud af skoene og får listet bukserne helt af.

Jeg trækker pikken ud af hendes mund og hjælper hende ud af bilen før jeg vender hende om med front mod døråbningen.

Hendes fyldige kurver får mig til at glemme alt andet, end lysten til hende og jeg borer pikken langt op i hendes fisse bagfra, mens hun stønner højt.

Jeg løfter trøjen op af hendes ryg, så jeg kan komme til at knappe hendes bh op, og jeg kan blotte brysterne og igen fange dem i mine hænder.

Jeg mærker hendes fingre allerede er i fuld gang med at hjælpe mig med at tilfredsstille hendes skød og der går heller ikke længe før hendes ben har svært ved at holde hendes egen vægt.

Jeg flytter hænderne ned til hendes hofter og holder hende stående mens hun stadigt kneppes hårdt og hun får lov til at give sig hen til liderligheden.

Jeg trækker mig ud og hjælper hende udenom den åbne bildør, før jeg lægger hende ned over forskærmen.

Hendes krop vrider sig lidt ved følelsen af det kolde metal mod ryggen og i tusmørket kan jeg skimte hvordan hun ligger og kæler for de blottede fyldige bryster.

Jeg tager igen fat om hofterne og banker pikken i bund i hendes fisse og tager hende hårdt og hurtigt ind over motorhjelmen til jeg til sidst sprøjter mit sæd langt op i Majbritt dejlig fisse jeg trækker mig ud og hun tager pikken i hånden, og hun malker pikken til sidste dråbe.

Hun sætter sig op og lader fingrene glide lidt i gennem spermen mens hun med en lidt trist mine får sagt at det næsten er spild af frække safter, da hun er på p-piller før hun kysser mig, rejser sig og går over til sine bukser ovre i bilen.

Hun sørger for at strutte godt med røven, mens hun bukker sig ned efter dem og kigger stadigt efter mig med hendes flirtende smil.

Jeg vender tilbage til virkeligheden og kan ikke rigtigt overskue konsekvenserne af hvad vi lige har lavet, mens jeg får rettet lidt på tøjet og sætter mig tilbage i bilen.

Hun sidder allerede på passagersædet og takker endnu en gang for jeg ville kører hende hjem.

Hun læner sig ind mod mig og kysser mig på halsen mens jeg starter bilen og begynder at kører det sidste stykke hjem til hende.

På vej ud af døren siger hun at hun ikke håber det er sidste gang jeg har kørt hende hjem, hun smækker døren og aldrig før har turen hjem føltes så lang.

Men vel hjemme igen får jeg vasket pikken godt af med en klud inden jeg kravler tilbage i sengen og ud fra min kærestes gøren og laden den næste dag, så har hun ingen mistanke om hvad der er sket i løbet af natten.

Det er heldigvis også mig der skal ud til bilen først og kører en tur, da jeg opdager den store plet på højre forskærm, hvor støvet er blevet tørret af i et mønster der minder om en kvindes krop, så inden jeg kører hjem igen sørger jeg for at trille forbi en vaskehal, for også at fjerne de beviser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.