Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hvad jeg nu skal til at fortælle, har været med til at definere, hvem jeg er sexuelt. Når jeg tænker tilbage på det, så kan jeg især huske, hvor skamfuld jeg har været omkring min udforskning af sex.

Skam har altid fulgt mig. Fra lille lærte jeg, at sex var noget, som var forbudt.  Senere lærte jeg, at det på en og samme tid var både spændende og forbudt. Det har været svært for mig, at lade være, at lege med pikken. Samtidig har jeg været bange for at blive opdaget. Den dag i dag, så er det lige netop den følelse, som tænder mig aller mest. Det forbudte.

SEX I DAG?

Min første sexuelle oplevelse med en moden kvinde var på en gang frigørende og bindende. Jeg var ikke ret gammel. Hormonerne var ustyrlige. Og den gang nød jeg, at være alene hjemme. Så kunne der rigtig leges med pikken.

Da jeg var omkring de 15 år arbejdede jeg hos en bager i en lille fynsk provinsby. Han arbejdede om natten og sov om dagen. Efter skoletid cyklede jeg til ham og gjorde bageriet rent. Imens stod hans kone i butikken. Nogle gange skulle der hentes ting på lageret. Ting stod på en liste, som jeg skulle sørge for var fremme, når jeg gjorde bageriet klar til om aftenen.

En dag kunne jeg ikke finde en bestemt type mel. Derfor var jeg inde forbi butikken for at spørge om hjælp. Konen kom ud og fandt det med det samme. Melet stod i en større sæk end jeg havde forestillet mig. Af samme grund så jeg det ikke.

Konen, som på det tidspunkt var midt i fyrrerne, stod i sin bagerkittel. Hun kikkede rundt i det lille lager. Hun så først på en hylde, og bøjede sig derefter hen over en anden sæk. ”Her er det!”  sagde hun.

 Mens hun bøjede sig fremover, registrerede mine hormoner hendes røv. Den var sikkert helt almindelig. Men i mine øjne, var det, den mest frække jeg havde set. Uden tanke, rent instinktivt, tog lysten over. Uden at tænke over konsekvenserne, tog jeg fat i hendes bagdel – hvilket jeg, den dag i dag, stadig ikke forstår, hvorfor skete.

Jeg vidste med det samme, at jeg var trådt ved siden af. Konen, som skulle til at løfte op i sækken, stivnede først. Herefter vendte hun sig resolut om og gav mig en syngende lussing. Herefter sagde hun, at hun ville hente sin mand og mine forældre.

Jeg var grædefærdig og i panik. Og inden hun gik, undskyldte jeg mange gange. Jeg ville gøre alt for hende, hvis vi bare kunne glemme episoden.

Konen, var normalt en flink dame. Lidt bestemt i mine øjne. Men hun mødte mig altid med et smil. Her kikkede hun surt på mig. Jeg kunne aflæse vreden i hendes øjne. Jeg virkelig var trådt ved siden af. Jeg kunne fornemme, at der foregik noget oppe mellem ørerne på hende. Situationen blev gennemtænkt.

Ok, sagde hun så. Du forulempede mig på en dum måde. Du er nødt til at smage din egen medicin. Lad mig se din pik!

Jeg kikkede vantro på hende!

Ellers henter jeg Niels, sagde hun.

Ordet Niels kæmpede mod min trang til at tage bukserne ned. Modvilligt tog jeg dem og mine underbukser ned. Jeg var pinlig berørt. I forvejen konkurrerede jeg med alle de andre drenge i 8. klasse, om at have den mindste pik. Så at stå foran en kvinde med store mindreværdskomplkeser, var ikke særlig rart. Fordi jeg stod i den pinlige situation, så var jeg ikke særlig stor. Hverken mentalt eller omkring pikken.

Konen kikkede på pikken. Hun smilede.
Sød, men lille, sagde hun bestemt. Kan sådan en virkelig ikke blive større? Vis mig, hvad du gør, når du leger med dig selv, sagde hun.
 
Det var virkeligt svært. Jeg var så lille mentalt, at jeg kunne krybe ned i et musehul. Fordi, at jeg følte mig sårbar og fornedret, kunne jeg ikke få den op at stå.

Hun kikkede bestemt på mig. Skynd dig, vis mig, hvor stor du kan blive. Hvis der kommer kunder inden for det næste stykke tid, så må vi have fat i dine forældre. Jeg forsøgte virkelig. Hun vendte sig om igen og begyndte at stritte indbydende med sin numse. Herefter tog hormonerne igen over.

Mit fokus forsvandt fra selve situationen. Jeg blev fanget af numsen og mærkede herefter en lyst, som fik pikken til at vokse.

Hun vendte sig atter om. Kikkede på mig på en meget bestemt måde.

”Du skal komme for mig!” sagde hun.

Den her situation var vildt grænseoverskridende. Jeg spillede pik, fordi jeg havde gjort noget forkert. Jeg var flov over, at blive taget med fingrene i kagedåsen, så at sige. Jeg spillede pik som straf. Jeg ville komme, for at undgå, at situationen skulle eskalere. På trods af, at jeg gjorde det mod min vilje, så nød jeg, at et par voksne blå øjne kikkede på mig. Jeg kom ret hurtig. Jeg kom voldsomt og sprøjtede meget, som en dreng på 15 nu kan. Det var på en gang frækt og forkert. Det tændte mig voldsomt.

Da jeg begyndte at slappe af i mine muskler, hørte vi klokken til butikken ringe. Inden konen forsvandt, bad hun mig tørre op efter mig.

Hun nævnte aldrig episoden for mig. I stedet var hun lige så sød og bestemt som hun plejede. Jeg derimod havde det lidt svært i perioden efter. Det var svært, når hun var i nærheden. Rødmen og en angst for at hun kommenterede på situationen, fulgte mig. Jeg følte mig i den grad udnyttet og udstillet. Jeg var så overrasket over, at det havde tændt mig så voldsomt at blive kikket på. På en gang frækt og dejligt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.