TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Inden jeg fandt en sætning, som kunne passe ind, mærkede jeg, hvordan dit tis ramte mig i ansigtet. Fuldstændig overrumplet af, hvad der skete, blev jeg liggende. "Åben munden" beordrede du…

Det var lykkedes at lokke dig med hjem. At jeg skulle have en med hjem, havde jeg ikke forudset. Jeg var gået en tur ned på den lokale bar for at slukke tørsten en kedelig torsdag aften. Der sad du. Du var en ung pige i starten af 20´erne. Lyst hår, blå øjne og helt sikkert noget mellem ørerne. Du sad der med dine veninder og hyggede ved det nærmeste bord til mit. Det er ikke normalt for mig, at kikke efter unge piger. Men du fangede min opmærksomhed, da jeg opdagede dig.

Det var en kombination af din udstråling og dine smilende øjne, som fangede mig. Jeg kunne ikke lade være med at kikke på dig. Dit glatte lyse hår hang løst ned over dine skuldre. Du var naturlig brun. Du havde et dejligt smil. Og jeg nød, hvordan de hvide tænder prydede dine flotte røde læber. Din udstråling var pakket ind i en flot blomstret kjole.

Jeg så, at du havde solbriller sat op i håret. Det passede ikke rigtigt ind i billedet. Mest fordi, at belysningen ikke var så god herinde. Men de "Ray-bans" sad godt på dig. Jeg var vild med dine fingre. De var lange på en yndefuld måde. Det, at du havde fået lagt rød neglelak, gav dig et smukt feminine udtryk.

På et tidspunkt opdagede du, hvordan jeg kikkede efter dig. Du smilede og fastholdt blikket, indtil jeg slog blikket ned. Det var lidt pinligt, at blive fanget på den måde. Du var ligeglad. Og det var tydligt at du var modig og selvstændig.

Senere sad vi sammen og delte den 3. drink. Dine veninder var gået videre i byen. Du valgte at blive fordi, du havde lyst til at lære mig at kende. Du var umiddelbar og snakkede med stor iver. Du fortalte, at du gik på universitet og læste medicin. Snakken var fri og lystig. Det var en af de samtaler, som kørte af sig selv. Den var fuld af dybde og indsigt. En samtale i flow! Jeg nød dine smilende, blå øjne. Du var et fantastisk selskab.

Selv om der var mere end 20 år mellem os, lagde du ikke skjul på, at du var interesseret. Du flirtede med dine glade øjne. Din latter var mild. Og din åbenlyse tillid til mig, gjorde at jeg var solgt.

Det lå ligesom i luften, at vi skulle hjem sammen. Efter en forsigtig kredsen omkring emnet, gik vi nu hånd i hånd. Selv om, jeg normalt ikke er til "one nighters", så glædede jeg mig til en sjov og intim nat. Du strålede praktisk talt. Måske var mine øjne forudindtaget. Måske, havde du en evne til at stråle gennem mit filter. Eller også var jeg bare forudindtaget. Det var som om, at vi var i sync.

Da vi kom ind i stuen, var vi ikke langsomme til at klæde hinanden af. Jeg nød virkelig dit væsen og din krop, da du stod foran mig. Du virkede lidt højere end mig. Dine øjne smilede. De virkede så åbne og nysgerrige. Som om, at de ville undersøge, hvem der gemte sig bag mine brune øjne. Du kikkede forventningsfuld på mig og ventede på mit udspil. Jeg trådte et skridt baglæns og ville bare nyde dig.

Dit lyse lange hår gik ned forbi skulderne. Du havde taget solbrillerne op i dit hår igen. Du havde de sødeste små bryster. Frække, men alligevel meget indbydende. Jeg kikkede ned forbi din flade mave og stoppede ved fissen. Jeg smilede ved det frække syn. Helt glat og så indbydende.

Du så smilet og mine øjnes glæde. "Jeg er altid glat" sagde du. "Jeg elsker at være glat"

Så smuk og så feminin tænkte jeg. Jeg gik hen imod dig igen og kyssede dig blidt på munden. Du svarede forsigtigt med din tunge. Den var både blød og våd. Jeg nød den. Jeg nød dig. Du kyssede, som om du læste mine tanker. Vores tunger dansede forsigtigt rundt om hinanden. Som om vores tunger kendte hinanden. Eller også, netop fordi de ikke kendte hinanden, så bevægede de sig rundt for at sanse og lære hinanden at kende. Det var en meget intens oplevelse.

Jeg trak mig lidt tilbage for at kikke på dig igen. Dine øjne havde åbnet sig mere op. Som om, at du ville til at sluge hele oplevelsen. Jeg bemærkede en lille asymmetrisk forskel i dine øjne. Denne lille skelen var så charmerende og gjorde dig afgjort endnu mere sexet.

Det virkede som om, at du fik en ide. Øjnene sladrede. Du gik ned på knæ og undersøgte min pik. Med dine hænder og din mund gik du nu på opdagelse. Din varme og bløde tunge legede med min glans. Fingrende omsluttede skiftevis pikken og nosserne. En finger kørte forbi mellemkødet og undersøgte drillende hullet mellem ballerne. Det var som om, du gjorde anstød til, at sende fingeren op i mig. Og alligevel lod du være.

Jeg var ved at falde bagover, da din varme mund omsluttede mit pikhovede. Varmen fra tungen, din måde at slikke pik på og din forsigtige tænder omkring skaftet var så intens en sanseoplevelse, at jeg nærmest fik en "ud af kroppen" oplevelse. Det var som om, at mit hoved gav slip på kroppen og bare gav mig lov til, at være en stor lykkelig pik, som kunne gemme sig i en dejlig blød og varm hule.

Jeg fik ikke lov at komme i din mund. I stedet lagde du dig ned på gulvet. Du begyndte at lege med dig selv. Du kælede for dine bryster. Og langsomt bevægede du den ene hånd videre ned mod din fisse. Læberne var hævet. Og du var tydelig våd. Jeg havde lyst til at slikke dig. Men du bad mig blive stående og kikke på, hvordan du legede med dig selv. Du bad mig om at lege med min pik. Du bad mig om at spille den af, mens jeg kikkede på dig. Du ville have, at jeg skulle komme af, at se på dig. Og der var intet jeg hellere ville.

Jeg spillede pik. Jeg kikkede intenst på din våde fisse. Så fræk, våd og indbydende. Jeg havde så meget lyst til at kneppe dig. Men, omvendt ville jeg også gerne vise dig, hvordan jeg tændte på dig. Jeg kikkede på dine blå øjne, som strålede af liderlighed. FUCK...hvor var du smuk og fræk. Det var så liderligt at vise dig min liderlighed.

På et tidspunkt holdt du op med at lege med dig selv. Du stak dine våde fingre ind i din mund, mens du kikkede sultent på mig. Du kunne se, at jeg var ved at være på vej. Du smilede frækt og satte dig op på hug igen. Din åbne mund ventede sultent foran min glans. "Du skal fylde min mund" sagde du. "Jeg elsker sperm og vil have dig til at komme i min mund!"

Ordene gik lige i nosserne på mig. Det var som om, at der kom en forløsning helt nede fra mellemkødet. Nosserne strammedes. Jeg sprøjtede, som jeg aldrig havde sprøjtet før. Og på trods af, at du havde åbnet din sexede mund, lykkedes det mig, at ramme lidt ved siden. Du forsøgte at fange det hele. Men der sad sperm på dine røde læber, din søde næse og det ene øjenbryn. Du var ligeglad. Med en finger kørte du resterne ind i din mund uden at sluge.

Det var så hypnotisk. Min klistrede sperm på din hud, dit ansigt og inde i din mund. Du var så sexet. Triumferende viste du tungen frem. Rød tunge og hvid sperm i et smil. Så frækt et syn. Selv om, du havde munden fuld af sperm, så var jeg nødt til at kysse dig. Jeg bøjede mig ned mod dig for at smage din oplevelse. Tungerne mødtes. En saltet og klistrede konsistens ramte mine smagsløg. WOW...

Du pressede mig herefter ned på gulvet, så jeg lå og kikkede op på dig. Du smilede med et liderligt udtryk. Din mund lå ud foran min. Du lod herefter spermen forlade din mund for at lade mig tage imod. Uforberedt på, hvad der skulle ske, fik jeg ikke åbent helt op i tide. Du var ligeglad og lod spermen regne ned over mig. Bagefter kyssede du mit ansigt rent igen. Jeg var solgt.

Bagefter satte du dig op. Din glatte fisse stod nu ud foran min mund. Så våd og så glat. Selv om du var så sød og uskyldig fra start, satte du dig bestemt ned over mit ansigt. Din indbydende fisse tog nu teten og krævede, at jeg skulle slikke den.

Mens min tunge kastede sig ærgerrigt over fissen og undersøgte dens læber, klitoris og skede, pressede du hårdt dit underliv imod mig. Du smagte fantastisk. Mine smagsløg var i den syvende himmel, samtidig med at du red mit ansigt. Du virkede faktisk ligeglad med mig. Måske var det fissen, som var ligeglad. Den hoppede aggressivt op og ned eller til siden, uden videre hensynstagen til mig. Fuck, hvor var du våd.

På et tidspunkt stoppede du. Det var ikke fordi du var kommet.
"Jeg skal tisse" Sagde du. Drinksene skulle ud. Og du var nødt til at gå på toilettet. Og lige som du var på vej op og stå, stoppede du. "Må jeg tisse her?" Tankerne gik i hovedet på mig. Lamslået over spørgmålet, kunne jeg ikke finde de rigtige ord. Inden jeg fandt en sætning, som kunne passe ind, mærkede jeg, hvordan dit tis ramte mig i ansigtet. Fuldstændig overrumplet af, hvad der skete, blev jeg liggende.

"Åben munden" beordrede du. Jeg åbnede munden og lukkede øjnene. Jeg var ramt af forvirring. Jeg var ramt af overraskelse. Den varme, salte væske tændte mig. Jeg troede, at det var ulækkert. Oplevelsen af den varme væske var liderlig. Dit tis fyldte hurtig min mund. Du stoppede med at tisse og beordrede mig til at drikke det. Da, jeg havde slugt væsken, begyndte du igen. Du tissede nu ud over min overkrop og fortalte, at jeg var så dejlig. Og du glædede dig til at gnide din krop ind mod min våde krop. Du stoppede igen for en kort tid, bare for at du kunne vende dig mod min pik. Oplevelsen af, at du pissede på mit mellemgulv var så intens. En varm stråle kildede mig på nosserne og skaftet. Jeg var ramt af en oplevelse, som jeg ikke kunne forstå, at jeg tændte på. Fuck, hvor var det frækt.

Overraskelsen over, at jeg tændte på det, var overvældende. Jeg var helt væk. Mine instinkter og liderlighed tog aggressivt over. Jeg trak hende ned til mig og lagde hende på alle 4. Jeg kneppede hende herefter hårdt bagfra. Hun var også overrasket over min håndtering. Hun var nu forvandlet til en kneppedukke. En kneppedukke med klitoris, som mærkede mine fingre lege omkring klitten , mens jeg tog hende bagfra. Min pik føltes afsindig stor eller også var hun bare meget stram. Hun kom, jeg kom ikke. Hendes fisse strammede sig om min pik, mens friktionen mellem pik og fisse blev så let og følsom. Kropsmæssig, var det som om, at hun visnede ned i gulvet. Hun gispede.

Da jeg trak mig ud af hende, mærkede jeg en orgasme. Duften af fisse, tis og sæd blandede sig i mine næsebor. Sammen lå vi på gulvet i lidt tid uden at sige noget. Hun lagde sig om til mig og kyssede mig blidt på læberne. Vi smilede lettet til hinanden og lige der var ord overflødige. Men hun var afsindig smuk.

Sammen fik vi tørret op med et par håndklæder. Brusebadet kaldte og bagefter fik vi os en god nats søvn. Senere fik jeg revanche og lærte glæden ved at tisse på en anden. Vores oplevelse var meget sanselig. Nærmest en oplevelse af, at smelte sammen. Det var meget intenst.

Den smukke pige
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 8 stemmer

Kommentarer  

#1 Bollepolle 22-11-2021 11:22
Godt fortalt rammer lige hvor den skal.
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér