BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Åben munden, hørte jeg ham sige.

Jeg tøvede. Jeg var slet ikke forberedt på det.

Da jeg var trådt ind i lejligheden 30 minutter før, havde jeg troet, at jeg skulle se, på en playstation, som var sat til salg på DBA. Du havde virket kort for hovedet og undskyldt. Tiden var løbet fra dig, og du skulle skynde dig på arbejde. Din kæreste ville vise maskinen frem og evt. tage imod pengene. Og så var du ude af døren. Da døren smækkede, lød der et klik fra låsen.

Lidt overrasket over, at du forlod mig på den måde, gjorde mig forvirret. Overraskelsen blev vendt til nysgerrighed, da en ny lyd tog over. Jeg hørte lyde fra døren til det nærmeste rum.

”Hallo?!” Tonen var forsigtig. Jeg følte mig lidt usikker. Døren stod på klem. Og da jeg åbnede døren helt op, så jeg med store øjne på, hvad der udspillede sig foran mig.

En meget ung pige var bundet fast til en stol. Hun sad med spredte ben. Helt nøgen. Hvis hun havde ønsket at samle benene, så var det praktisk talt umuligt. Benene var bundet til de forreste stoleben. Lårene var trukket ud til siden med reb, som gjorde, at hun ikke kunne samle dem. Jeg havde udsigt til en helt glat fisse, hvor kønslæberne nærmest suttede på en aktiv ”magic wand”.

Pigen var bagbundet, hvilket betød, at hendes bryster stod flot fremskudte. Måden tovet var spændt rundt om overkroppen på betød, at brysterne stak lidt hårdt frem. De virkede lidt sammenpresset.

Du kikkede på mig med en blanding af panik og liderlighed. Dine blå øjne så skræmte ud.  Men du kunne ikke sige noget, da du var kniplet. I stedet kunne jeg høre, at du trak nogle dybe vejrtrækninger gennem næseborene.

Af samme grund, skyndte jeg mig hen til dig for at binde kniplen op. Da kniplen gled væk fra munden, brød du ud i et stort gisp, efterfulgt af nogle mere hidsige vejrtrækninger.

”Du må ikke slippe mig fri!” gispede du.  
”Du må heller ikke slukke for min stav” fortsatte du.

Du gispede efter vejret inden du fortsatte: ”Jeg får en belønning af min kæreste, hvis du ser jeg kommer! Og hvis jeg kan få dig til at spille pik foran mig, får du playstationen til ½ pris!”

Nøgen pige. En Playstation 5 til halv pris. Bare for at spille pik foran en fremmed pige. Jeg kunne ikke lade sådan en chance passere. Uden at tænke mere over det, trak jeg bukserne ned og tog fat i min pik.

Du kikkede på mig. Nærmest sultent.

”Jeg vil gerne have, at du sprøjter på mig, så min kæreste kan se, at du har spillet pik foran mig!” Sagde du.

Duften af en våd fisse spredte sig ud i rummet. Det gik lige i min pik. Af samme grund kunne jeg ikke holde mig tilbage i ret langt tid.

Det var så frækt. En lyshåret pige med de flotteste blå øjne kikkede på mig. Hun havde en B-skål. Måske en højde omkring 160 cm. Jeg mærkede, hvordan det kildede i min pik. Nerverne i glansen var begyndt at sende en følsom kilden indad. Jeg mærkede, hvordan jeg voksede til det maksimale. Blodårerne pressede sig ud og gjorde sig mærkbare omkring min hånd. Jeg var så stor. Så kilden. Og jeg kunne mærke på mine nosser, at de skulle til at komme med en ladning.

Du kikkede sultent på min pik. ”Sprøjt mig på mit ansigt.” hørte jeg dig sige. Uden at ænse, hvor jeg ramte, sprøjtede jeg i din retning. Jeg kom voldsomt. I et skrig mærkede jeg, hvordan sæden sprøjtede ud af pikken i flere ryk. Da jeg åbnede øjnene, så jeg, hvordan jeg havde ramt brysterne, næsen og munden.

Du slikkede dig om læben og smilede.

”Slik mig” sagde du udfordrende.

Jeg trak op i mine bukser og gik henimod dig. Jeg tog den vibrerende stav fra fissen og satte mit hoved ned mod dit skød.

”Nej vent” Sagde du. ”Tag dit tøj af – jeg vil nyde din krop med øjnene, mens du slikker mig!” Sagde du.

Hurtigt tog jeg alt mit tøj af, fandt dit skød og begyndte så slikke dig. Jeg var helt væk i min slikken. Jeg kunne høre, at du nød det. Du stønnede. Du bad om, at jeg skulle være hård ved dig. Jeg var så tændt……….

Forestil jer, at ligge foroverbøjet. Men en tunge dybt inde i en varm, våd fisse. Og bare mærke en hård klitoris, som er så indbydende.

Jeg lå med hænderne om hendes hofter, da hun kom. Men hun var ikke den eneste som kom.

Hendes kæreste stod bag os. Jeg havde ikke opdaget ham. Han stod lige bag ved mig. Han sprøjtede sin sæd ud på os begge to. Jeg stivnede, da jeg mærkede hans varme væske ramme mig på ryggen. Jeg havde aldrig oplevet en anden fyr komme på mig. Jeg havde aldrig tænkt på, hvordan det ville være, at være sammen med en anden mand.

Pigen kikkede på ham med en stort smil. ”Hvor var det frækt skat! – lad ham slikke dig ren! Så får ham den playstation til 500 kr.”

Han kikkede på mig.
Åben munden, hørte jeg ham sige.

Jeg tøvede. Jeg var slet ikke forberedt på det. Omvendt, så var han noget større end mig. Så jeg turde ikke andet.

Jeg lukkede øjnene og åbnede munden. En stor våd pik fyldte min mund. Det var ikke så afskrækkende, som jeg lige troede. Den var både hård, blød og varm på en gang. Den smagte dejligt salt.

Jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gøre. Jeg lod ham bolle min mund. Samtidig var jeg bange for at mine tænder skulle ridse ham de mest følsomme steder. Min tunge mærkede, hvor blød glansen føltes, når han kørte den langs min tunge.

Jeg hørte, hvordan pigen fra stolen kommenterede på os. ”Kys hans pikhovede! Lad tungen slikke hans glans!”

Jeg gjorde, som der blev sagt. Hans pik blev kæmpe stor. Jeg var i en situation, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg gjorde. Det kørte meget på instinkter. Men jeg gjorde mit bedste. Jeg forestillede mig, hvordan jeg selv ville have det. Jeg slikkede, suttede aggressivt og sugede på og omkring pikken. Reaktionen udeblev ikke. Han kom igen.

Jeg blev forskrækket. Både over det voldsomme sprøjt, men også over fornemmelsen i min mund. Sæden havde en konsistens, som jeg bedst kunne sammenligne med snot. Af samme grund, skyndte jeg at synke det. Og først, da han mærkede min synkebevægelse begyndte han, at trække sig ud af min mund.

Jeg mærkede, hvordan der sad noget på mine læber. Af samme grund slikkede jeg mine læber rene med tungen.

Vi var ikke færdige. Jeg fik lov at bolle pigen, mens kæresten lå bag ved og nussede os begge.

Bagefter tog jeg en playstation med hjem. Billigere end jeg forventede. Og en oplevelse rigere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.