Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hey jeg er en ung fyr på 21år, som er kommet til og holde meget af dogging, jeg har fuldet et par gode steder i himmerland.

En dag hvor jeg kedede mig her i sommers tænkte jeg at jeg lige så godt kunne køre ud og se om der skete noget. jeg sad og ventede i bilen lidt. da der kom en bil kørende ind på pladsen. jeg skynder mig og hoppe ud af bilen, jeg har bare mine shorts på.

Jeg kan se at det er to damer på ca. 40 år. de står og ryger, jeg stiller mig så jeg er helt sikker på at de kan se mig og tager min halv stive pik frem og leger lidt med den. Jeg se at den ene kigger over nogle gange og komme lidt tætter på, uden at sige noget. jeg vender mig imod hende og ser hende lige i øjende hun smiler frækt til mig og siger, det er da en lækker stor pik du har der, er det ikke træls der ikker er nogle til og lege med den? jo siger jeg, hun kommer hen til mig og tager pikken i hånden, hun leger lidt med den, sp den bliver helt hård og stiv. Så kommer den anden kvinde hen til os. hun havde nogle dejlige store bryster, hun sagde at vi skulle gå om bagved til et lille bord hvor hun lagde sig på ryggen og trak sin kjole op og viste en flot glat fisse der glinsede af safter. Jeg stillede mig lige foran hendes fisse. den anden kvinde tog om min pik igen og førte den ind i hendes våde hul, hun var meget stram jeg kneppede hende hurtigt og hårdt hun kunne slet ikke ligge stille og stønnede højt. da jeg var lige ved at komme, trak jeg mig ud og sprøjtede min varme sperm ud over de to kvinder, der slikkede det i sig. De rejste sig op og forsvandt igen.

Det var sku en dejlig sommer dag ;-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.