BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej, jeg er en pige på 17, der går i gymnasiet ca. 20 km. fra den landsby jeg bor i, sammen med min familie. Jeg tager rutebilen om morgenen og hjem igen efter skoletid, hvis jeg da ikke lige går på café med nogle venner først. Skolen ligger i en hyggelig, mindre by med en hyggelig gågade.

Her på det sidste har jeg fået en vane - onanerer i bussen, når jeg kan komme til det. Sætter mig ned på bagerste række og løsner knappen i mine stramme jeans så jeg kan få en hånd ned. Så sidder jeg og fantaserer mens jeg gnider på clitten indtil den går på mig. Lige nu, her i foråret, er det meget nemmere fordi jeg går i kort nederdel og g-streng. Min DILDO er fast inventar i min skoletaske, så den bli'r taget i brug. Det er bare så frækt, hvis der er passagerer længere oppe i bussen men jeg stopper, hvis nogen sætter sig på min række.

En dag "gik det galt" - en ældre mand satte sig ned på bagsædet mens jeg havde dildoen oppe i fissen! Jeg trak nederdelen ned (så langt den kunne!)... og her sad vi så. Det var en pæn fyr i 50'erne og han begyndte at kigge på mig - ku' sikkert se på mig at jeg følte mig utilpas - måske havde jeg røde kinder fordi den lige var gået på mig. "Okay", tænkte jeg, "nu gør du det" og jeg tog hånden ned og trak dildoen ud, suttede den af og lagde den ned i tasken. Hold kæft, hvor han gloede!

"Er du liderlig", spurgte han, mens han begyndte at gnide på sine løstsiddende lærredsbukser og jeg så omridset af en stor pik ned ad det ene bukseben. "Hvad tror du selv?", sagde jeg og lagde det ene ben op på sædet, så min nybarberede fisse kigge lige op på ham - og han kiggede på den! Så rykkede han helt hen til mig så han ikke sad ud for midtergangen - og lynede sine bukser op. Han havde ingen underhylere på og en stor, hård pik hoppede ud. "Den er til dig, hvis du vil ha' den", sagde han mens jeg tog et fast greb om den, da han allerede havde kørt to fingre op i mit totalt åbne og våde hul.

Der var ikke mange i bussen den eftermiddag - to ældre damer sad og snakkede oppe foran og en fyr sad og sov ikke så langt fra os... så jeg turde godt. greb fat om sæderyggen foran og løftede det ene ben over ham så jeg stod foran ham med ryggen til. Jeg skulle ikke bøje meget i knæene før jeg mærkede det store, blåviolette pikhoved mellem mine våde, opsvulmede skamlæber. Som jeg stod der var jeg ikke meget højere end ham - jeg er meget lille, 1,56 og 43 kg. så hvis nogen havde set os ville det ikke se så underligt ud.

Han smøgede min korte denimnederdel op til taljen på mig og greb om mine små hofter med sine store hænder - og pressede mig ned over pikken. Ganske langsomt gled jeg ned over det kæmpe jern, det var blevet til da jeg spillede den, og jeg stoppede først, da jeg nåede roden. Mit fissehul er meget stramt og det gjorde først lidt ondt, men kæft, hvor var det liderligt! At sidde der og ride en vildt fremmed, ældre herre i en bus med andre mennesker! Jeg red hurtigere og hurtigere og han stødte imod, når jeg gik nedad, så jeg mærkede pikken mod min livmor ved hvert stød.

Det tog er øjeblik - så ku' han ikke klare mere... pressede mig hårdt i bund og sprøjtede, dybt inde i mig. Den fornemmelse af en pulserende pik og de varme stråler inde i mig er helt ubeskriveligt dejligt! Efter at ha' siddet dér et minuts tid gled jeg af ham og satte mig ned ved siden af igen - fande et papirlommetørklæde og lavede en papirskugle, som jeg stoppede op. Jeg ville jo nødigt ha' våde, afslørende pletter på min nederdel.

Ved næste stoppested stod han af og jeg har ikke set ham siden. Jeg tog hjem, gik i bad - og slugte en fortrydelsespille...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 96 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.