Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som det så ofte går når vi tager til stranden, ender det næsten altid med et knald på stranden eller i klitterne. Sidste sommer var lidt af en fuser, men vi nåede da at elske adskillige gange på stranden og i de fleste tilfælde havde vi op til flere kiggere med på vores lille leg. En af gangene blev lidt speciel for da skete der noget som normalt ikke sker.

Vi lå på et lidt menneskeforladt del af stranden og min kone lå og suttede min pik da en mand på ca. 30 kom forbi og satte sig ca. 10m fra os og iagttog vores lille leg. Pludselig kom han over til os og spurgte om det gjorde noget at han legede med sig selv mens han kiggede på, det var ok med os. Han fortalte os endvidere at han aldrig havde været sammen med en kvinde og han nød at komme på stranden og kigge på alle de nøgne kvinder. Min kone vendte sig om på ryggen og spredte benene så han kunne få et kig og til min overraskelse sagde hun at hvis han aldrig havde prøvet at kneppe så havde han chancen nu for hun var klar til at få pik. Jeg kunne se på ham at han ikke vidste hvad han skulle men min kone sagde det var ok og han lagde sig oven på hende og med lidt hjælp fra hende fik han sin pik op i hende og kørte løs og fik udløsning næsten med det samme. Min kone sagde til ham at han havde den del at lære men nu havde han da prøvet hvad det var. Senere fik han lov igen og inden vi gik fra stranden havde han kneppet min kone tre gange og jeg havde fået en masse gode billeder til vores lille samling.

Men lige da vi skulle til at gå kom han igen da min kone var ved at klæde sig på og spurgte om han ikke måtte få noget hun havde haft på som lugtede af hende, nu skal det siges at min kone kun var taget af sted i sine strandtrusser og en kort T-shirt og vi havde en cykeltur på 1 km tilbage til vores sommerhus. Min kone sagde at udvalget ikke var stort men han måtte da gerne få hendes T-shirt eller trusser. Han valgte hendes trusser. Så fruen må tage turen hjem til sommerhuset i bar røv, skønt. T-shirten dækkede ikke så hun fik et par blikke eller to på vejen gennem skoven.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.