Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde fået mig en hund og den skulle luftes hver morgen inden arbejdet.

Efter et par uger havde jeg indstuderet et helt lille ritual hver morgen, vi gik stortset den samme tur, men en morgen gjorde jeg en undtagelse,  jeg drejede ned af en vej og gik forbi nogle huse, jeg kikkede på nogle fugle i et træ da et par gardiner på første sal blev trukket til side.

SEX I DAG?

De dækkede for en fransk altan og bag gardinet stod en pige på ca.20-25 år iført søde små trusser og intet andet. vores øjne mødtes og hun blev tydeligt genert for hun skyndte sig at dække de dejlige bryster med begge hænder, hvilket fik den til at se endnu større ud da de blev løftet lidt.

Hun smilede og jeg trak på skuldrene og smilede tilbage og gik videre, resten af dagen sad hendes billede fast i mit hoved, hun havde det smukkeste skulderlange sorte krøllet hår og de sødeste brune øjne, de flotte ben og de store bryster. Næste morgen drejede jeg ned af samme vej og igen stod hun i vinduet, det var tydelig at hun lige var stået op, denne morgen havde hun også bh på men den afslørede mere ned den skjulte, jeg nikkede godmorgen og hun nikkede igen. Næste morgen gentog det sig, dog var hun topløs og hun gjorde ikke noget for at skjule sig, hun vinkede godmorgen. dette stod på en uges tid hvor vi hilste på hinanden hver morgen hun så fantastisk ud og jeg glædede mig til næste dag... en morgen stod jeg lidt tidligere op og stod og ventede da hun trak gardinet fra grinede hun og tog på sine bryster samtidig med at hun skikkede sig om munden, hun så liderlig ud, hun tog fat i sine trusser og trak dem ned så jeg kunne se at hun var nydeligt klippet, hun stod lidt og kikkede på mig så forsvandt hun.

Jeg gik derfra og næste dag var jeg klar igen ved haven hun trak gardinerne fra og i dag stod der en stol, hun satte sig og spredte ben samtidig med hun kælede for brysterne, hun stak hånden ned i trussen og jeg kunne se at hun onanerede, hun lagde hovedet bagover og hun nød situationen, hun trak trusserne af og stak en finger op i fissen mens hun kikkede mig dybt i øjnene, jeg kunne se at hun fik orgasme, hun rejste sig og vinkede farvel. Næste morgen var hun klar da jeg kom, denne gang havde hun en DILDO som hun stak op i sin fisse hun lå på knæ og viste mig røv, da hun var kommet gav hun mig et "flyvkys" og forsvandt. jeg var liderlig men turde ikke gå ind til hende da jeg havde tjekket at der også stod et mandenavn på døren. Hver morgen blev det mere og mere liderligt det hun lavede, hun kneppede sig selv med en kæmpe dobbelt dildo i begge huller og skreg sin orgasme ud, en morgen sad hun og barberede sin fisse og en morgen havde hun et fræk læder bh og bundløse trusser på. jeg skulle til møde inde i byen og mødte op da jeg blev modtaget af hende, hun så lidt forvirret ud men præsenterede sig som Linda, vi satte os og spiste og talte om de forretningsmæssige ting vi fik kaffe og Linda sagde, nu kender vi hinanden godt nok til at vi kan fortsætte hjemme hos mig! vi tog en taxa og kom indenfor Linda sagde, nu har du set mig i alle mulige situationer men jeg har aldrig set dig uden tøj på,  så hvad med at smide det? det skulle hun ikke sige 2 gange og tøjet fløj af, til jeg stod nøgen med halvfed på. hun betragtede mig og sagde, nu er det vist min tur! og smed tøjet og lagde sig på knæ og tog min pik i munden, hun suttede som en drøm og jeg var nød til at stoppe hende før jeg kom, jeg løftede hende op og bar hende ind i soveværelset og lagde hende på sengen, jeg slikkede hendes fisse og hun stønnede ,knep mig ! jeg rejste mig og sagde, hvad siger din fyr til dette? hun svarede , han er ligeglad hvad jeg laver bare jeg sutter den af på ham en gang om dagen! hun havde åbnet klædeskabet og taget den store dobbelt dildo frem og stod og kørte den frem og tilbage mellem benene, jeg kastede mig over hende og stak pikken i hende i et hug, hun hulkede, knep mig, stik din dejlige pik i min brændende kusse, knep mig til jeg dør !! jeg kneppede løs og hun kom i en bragende orgasme. hun lå og slappede lidt af inden hun kastede sig over min pik, nu skal du suttes som du aldrig er blevet før, hun tog pikhovedet i munden men hun bevægede ikke læberne hun sugede bare mere eller mindre det var fantastisk, hun lå og stak den store dildo op i sig selv og da hun var igen var ved at komme kildede hun mine nosser og jeg skød spermen ind i hendes mund hun reagerede ved at tage hele pikken til roden og sutte voldsomt til jeg var helt tømt.

Hun slap pikken og gjorde sig færdig med dildoen mens jeg kikkede på. Så sagde hun, jeg tror ikke vi kan gøre dette igen men du kan jo altid kikke forbi når du lufter hunden, det kan være at jeg er i vinduet. jeg tog hjem og de næste dage var hun ikke i vinduet, jeg var skuffet men da jeg kom på arbejde havde jeg fået en mail der stod, jeg kan ikke glemme dig, mød mig på cafeen kl.16 jeg savner din pik. Jeg har smidt fyren ud!! som i nok kan regne ud var jeg der i god tid og vi har stadig et dejligt liv sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.