Der var nu gået et par måneder siden, vores trekant i sommerhuset. Og vi kunne begge mærke at det havde givet mere blod på tanden. Heldigvis havde mine kone, stadig en masse ting hun gerne ville prøve. Noget af det hun elskede allermest var at pirre mig, helt til grænsen, både for at se mig lide lidt, men også fordi hun elskede at hun efter 12 år stadig havde den effekt på mig. En lørdag i november, skulle børnene passes ved bedsteforældrene, og vi havde aftalt at pleje forholdet lidt, med god mad og vin ude i byen.

klokken 15 blev de hentet og da vi først havde bestilt bord til kl. 19, var der god tid. Jeg smed mig på sofaen og faldt over en gammel fodboldkamp. Min kone hoppede i bad og nød at hun havde god tid og ingen der konstant kaldte på hende. Allerede efter badet begyndte hun bevidst at pirre mig. Normalt er hun ret hurtigt i tøjet, men i dagens anledning, vimsede hun rundt, kun iført trusser. Det var heldigt at fodboldkampen var en genudsendelse, for fokusset forsvandt hurtigt fra skærmen og hen på hendes frække krop. En gang i mellem slog hun et smut hen forbi mig og gav et kys og et lille klem på min pik. Tankerne om hvad jeg ville gøre ved hende når vi kom hjem fløj rundt i hovedet på mig, men jeg skulle blive meget overrasket senere på aftenen, fandt jeg ud af. 

 Kl. 18.30 hoppede vi i bilen og smuttede ind til byen og fandt restauranten. Intet fancy, konen kunne få hendes klassiske pastaret og jeg kunne få en bøf. Vi bestilte en flaske vin og det var her, hun kom med det første hint til, hvad hun havde i tankerne. For hun fik hurtigt smidt “du kør hjem” kortet og forklarede at hun lige skulle drikke lidt mod til sig. “Spændende” sagde jeg og accepterede uden problemer at det var sådan det var. Igen forsvandt mit fokus fuldstændig fra maden og tankerne begyndte at strømme frem. Hvad mon hun havde i tankerne. Omkring kl. 21 havde vi spist, drukket, snakket og bare nydt at vi kun var os. Min kone havde ikke hintet mere i løbet af maden, så jeg var helt blank i forhold til hvad der skulle ske. Hun kiggede tit på sit ur, måske lidt mere end normalt, men ikke rigtigt noget jeg studsede mere over. 

Vi bad om regningen og smuttede efterfølgende ud til bilen. Da vi kom hjem blev jeg ført direkte ind i soveværelset og bedt om at sidde mig i stolen, vi har stående i hjørnet. “Bliv der” sagde hun og gik ud. Jeg kunne høre hun fumlede lidt rundt ude på badeværelset og lidt efter kom hun tilbage med vores glidecreme. Vi bruger en silikone baseret udgave da vi syntes den er god til både massage og analsex. “Fedt” tænkte jeg. Elsker når jeg får lov til at kneppe hendes røv. Hun satte den over på sengebordet og kom tilbage til mig. “Tag dit tøj af og sæt dig ned igen” imens jeg gjorde det, begyndte hun at sætte sit hår op i en elastik, hvilken jeg håbede medførte at hun snart tog min pik i munden. “Du er klar, kan jeg se” sagde hun og jeg fik hurtigt svaret at, hvad regnede hun med?. Hun satte sig ned på knæ og tog fat om min pik og begyndte at sutte den. Jeg elsker min kones blowjobs, fordi hun altid virker som om hun virkelig gerne vil det. Det tænder mig helt vildt, i stedet for at det kan virke lidt påtvunget. Til aften er jeg heller ikke i tvivl om at hun også nyder det for hun kommer med små støn og suk i mens hun sutter mig. Jeg har altid været meget øm omkring mine boller, men hun formår altid at massere dem, uden at det gør ondt. Vi har selvfølgelig også haft 12 år øvelse. Der går ikke lang tid før jeg kan mærke, orgasmen er på vej, og det samme kan hun, for hun stopper og siger “så” og smiler. Her sidder jeg, med den stiveste pik og ingen orgasme, men kommer hurtigt i tanke om glidecremen og hendes, drikke sig mod til, kommentar på restauranten. Jeg prøver stadig at lure, hvad det er hun har tænkt. Det eneste jeg kan komme på, er at jeg altid har haft lyst til at tage hende i både røven og fissen på samme tid, ved hjælp af en Dildo. Det var mit bedste bud. “Er du spændt?” Spørg hun og jeg nikker hurtigt.

Hun tager et blindfold op af lommen og giver mig det i hånden. “Vi skal aftale noget inden vi går i gang” og jeg får fremstammet et javel. “ blindfoldet bliver på hele tiden og du fjerner dig ikke fra stolen, gør du det, så stopper det hele, okay?” Hell yeah tænker det. “På med dem” siger hun og jeg tager dem hurtigt på. Jeg kan høre hun pusler rundt og pludselig banker det på vores fordør. Fuck tænker jeg og er halvvejs oppe ad stolen på 2 sekunder. “Hey husk aftalen”siger hun og jeg bliver helt paf. Er det en del af planen? Jeg kan høre hun går ud og åbner op. Jeg kan høre du siger hej og at du er glad for personen ville komme. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. På den ene side har jeg lyst til at se hvem det er, men ved også at så stopper det hele. Jeg kan høre I kommer tilbage til soveværelset og fornemmer at du stiller dig foran mig. Jeg kan høre I kysser, og jeg er ved at eksplodere. “Tak fordi du vil hjælpe med det her” hører jeg dig sige, men der kommer intet svar retur. Mon det er noget I har aftalt, så jeg ikke gætter hvem det er. “Vil du massere mig lidt” spørg du. Intet svar. Du stiller dig hen foran mig igen og ber mig om at klæde dig af. Jeg lyner dig op i ryggen og din kjole falder ned. “Skal du have mere af” spørg jeg og du siger at bh’en også skal af. Jeg kan mærke en lille snert af jalousi over at en anden mand har udsigt til dine frække bryster og krop, imens jeg intet kan se. “Tak” siger du og tager fat om min pik og giver den et par ryk. Du ligger dig på sengen og jeg kan høre gæsten, åbne vores glidecreme.

Det næste stykke tid, ligger du bare og små stønner og sukker lidt. Jeg forestiller mig et par store kraftige hænder der smører dig ind over det hele. “Træk dem bare af” hører jeg dig sige og lidt efter får jeg kastet dine trusser over på mig. Nu har din gæst udsigt til hele din nøgne krop og jeg ved selv hvor frækt jeg syntes det ser ud når jeg kan se din våde fisse åbne sig når jeg massere dig på inderlårene. Dine støn er blevet en smule mere intense og jeg gætter på at du bliver masseret meget tæt på din fisse. “Mærk hvor våd jeg er” siger du og jeg kan høre hvordan en finger er ved at finde ved ind i dig. Det er tydeligt at høre hvordan du nyder at blive penetreret og kan også høre at din ven har sat tempoet op. Du lyder sjaskvåd og der går ikke længe før du ber om at få en tunge på din klit, imens du får finger. Du vender dig om og spreder dine ben. Og begynder straks at stønne højt. Din gæst er i fuld gang med at slikke din fisse imens han boller dig med sine fingre. Jeg kan slet ikke ha det og spørg om jeg har tilladelse til at onanere imens, men du er under så heftig en behandling at du kun kan fremstamme et “ja, ingen orgasme”. Jeg begynder straks at onanere, men kan også mærke jeg skal passe på for ikke at komme. Det er et eller andet vildt frækt ved ikke at vide hvad der foregår. Jeg kan derimod hører at du nærmer dig, og et lille halvt minut tid senere, kan jeg høre dig vride og dreje, imens du skriger din orgasme ud. Denne gang syntes jeg du kommer i lang tid, hvorefter du bliver helt stille. Så kan jeg høre nogle kys og dig sige “tak, det ved fantastisk at mærke din tunge på min fisse, nu er det din tur til at komme og husk min mand skal høre dig komme”.

Endelig får jeg chancen for komme nærmere hvem der forkæler min kone. “Tag alt dit tøj af” siger du og jeg kan høre at din gæst, begynder at afklæde sig selv. “Hold da op, ikke dårligt” hører jeg dig sige og kan slet ikke være i mig selv, hvad kigger du på? Hvor stor er den pik lige? Jeg lytter spændt efter og venter på at høre et kondom blive rullet på, men kan intet høre. Jeg hører dig derimod sige, “er du klar til at komme” og at du åbner glidecremen. Her flyver der et kæmpe jag at jalousi igennem mig. Skal en fremmed kæmpe pik til at kneppe din lille frække røv. Det hul som jeg, efter hvad du siger har ene eje på. Jeg har altid sagt jeg ikke troede dig når du sagde du aldrig havde prøvet en pik i røven før min, mest af alt fordi du fra første gang virkelig har elsket det og du kan tage den rimelig hårdt. Nu skulle en anden mand prøve det. “Lig dig ned” siger du og kan igen høre I bevæger jer over i sengen. Der er helt stille og jeg forstår ikke rigtigt hvad I laver. For hvis du var i gang med at sætte dig ned over hans pik, så ville jeg helt sikkert kunne høre dig, små klynke og stønne på samme tid. Jeg kan heller ikke høre den klassiske smaske lyd, som når du har en pik i munden. Der kommer lidt mmm lyde fra dig, mere kan jeg ikke høre. Det frigiver en lille smule blod fra min pik til min hjerne og gør at jeg kan tænke en lille smule klart igen. Og det er først her jeg indser at jeg ikke aner om det er en kvinde eller mand som ligger sammen med dig. “Skat ligger du og slikker fisse lige nu?” Spørg jeg og jeg hører en fremmed stemme sige, “det kan du tro hun gør og hun er god til det”.

Jeg er i chok, det har altid været en kæmpe fantasi af min at se det, og nu har du valgt at pirre mig, på så højt et plan at jeg næsten ikke syntes det fair. Jeg slipper øjeblikkeligt min pik, i frygt for at komme og læner mig tilbage. Det kan godt være jeg hader ikke at kunne se noget lige nu, men lyden og tanken om at du bare ligger med numsen i vejret og hovedet helt nede i mellem benene på en anden kvinde, er sindssygt fræk at have. Nu hvor jeg har luret lunten begynder din veninde, at sige nogle lyde.  Det er frækt at høre hvordan din tunge og fingrer får hende til at stønne, og hold op hvor må du gøre det godt, for hun klynker, og stønner i et væk og det lyder som om hun nærmer sig.“Jeg kommer, jeg kommer” stønner hun og det lyder mega frækt fordi hun gisper efter vejret og slet ikke kan være i sig selv. Hun ligger længe og små stønner. Hun skal vist lige komme til sig selv igen. Jeg kan høre I kysser og bare ligger og nyder hinanden. “Du skulle se hendes bryster skat” siger du. “De er helt petite og sidder som en 20-årig, de er vildt frække at slikke og bide i”. “Det er ikke engang sjovt” får jeg sagt, med et skævt smil, men I små griner bare. “Tusind tak for hjælpen og orgasmen” får du sagt og hun takker selv for oplevelsen og håber ikke det var sidste gang. “Bestemt ikke, næste gang kan det være min mand får lov at kigge på, hvis du er frisk på det” siger du og hun er klar. Jeg glæder mig allerede. 

Jeg kan høre I samler jeres tøj op og går ud af soveværelset. Lidt efter bliver hoveddøren åbnet og lukket igen og jeg kan høre dine trin på vej tilbage. Du stiller dig foran mig, tager blindfolded af imens du tager min hånd ned til din fisse. Du er sjaskvåd og varm. “Var det frækt” spørg jeg og du nikker med det frækkeste søde smil. “Kvinder ved bare hvordan det skal gøres” siger du og jeg tænker at det giver god mening. “Skal vi få ordnet den stive pik du har der” spørg du og jeg kvittere med at det kan du tro, men jeg har ventet halvanden time nu, så jeg kan godt vente lidt mere, først skal jeg have vin og hele historien om hvordan dette setup, blev en realitet. Resten af aftenen stod på hvidvin i sofaen og en spændende fortælling om min kones andet flueben på hendes bucket liste.

Det hele sluttede af med det lækreste, dog korteste blowjob hun nogensinde har givet mig. Det tog maks. 2 minutter før jeg sprøjtede varm sæd i munden på hende og lidt efter hoppede vi i seng. 

 

Min kones bucket liste del 2
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 19 stemmer
Comments (1)
This comment was minimized by the moderator on the site
Dejlig og pirrende fræk historie.
Buttman
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.