Vi har været kærester siden august 2011. Og helt fra starten har sexen været skøn. Vi fandt lynhurtigt ud af, hvordan vi begge fik mest ud af det og jeg var imponeret over hvordan du altid viste hvor meget du kunne pirre mig, før du måtte give efter. Jeg tror de fleste mænd elsker at kvinden driller dem lidt med tungen i starten af et blowjob, men det skal heller ikke være for meget, du er jo dernede for at tage den i munden. Og det har du altid været godt til at balancere.

Jeg fandt lyn hurtigt ud af at du var den jeg ville tilbringe resten af livet sammen med og ikke kun på grund af vores sex.

Så i 2013 blev vi enige om at smide den prævention vi brugte og lade skæbnen bestemme hvad der skulle ske. 

Det var tydeligt at det bragte dig op på et helt andet niveau i forhold til din liderlighed. Du ville have pik meget oftere og jeg nød at give dig det.

Denne aften var en af de sidste vi havde i vores gamle lejlighed.

Vi havde set serier det meste af aftenen og puttet på sofaen. Jeg har altid elsket at ligge i ske med dig fordi du er dejlig varm og hele tiden ligger og vrider din frække røv mod mig. Jeg tror faktisk ikke altid du gør det med vilje, men det har altid samme effekt, hvilket ofte resulterer i at jeg trækker dine trusser ned og langsomt føre min pik op i dig. Denne aften var ingen undtagelse og efter en halv times tid hvor du havde holdt min pik konstant stiv ved kun at bevæge dig lidt, fik jeg nok. Jeg trak din trusser ned og rettede min pik mod din fisse. Nu var det min tur til at pirre dig lidt. I starten lagde jeg bare min pik i mellem dine ben, så du kunne mærke den gnide frem og tilbage på din skamlæber. Sådan lå vi lidt tid indtil du bad om at få den op i dig. Du blev beordret om på ryggen og jeg satte mig ned mellem dine ben. Det var tydeligt at din fisse var klar. Den havde så småt åbnet sig og der løb allerede safter ned mellem dine baller. Jeg satte mit dunkende pikhovede mod din fisse og pressede den stille og roligt ind, men kun lige til hovedet var inde. Så begyndte jeg at langsomt at køre frem og tilbage, men kun så du fik de yderste 3 cm af pikken. Du nød det, men det var også tydeligt at du ville have mere. Jeg elskede at pirre dig på den måde. Og du vidste udemærket godt hvad du skulle sige for at få mere. Jeg ventede bare på det.

“Fyld så min fisse” stønnede du og i et langt stød, fik du min pik helt op i dig. Dine øjne blev så fucking intense, dine negle borede sig ned i ryggen på mig og min pik fik hele din våde, varme fisse at mærke. Jeg elsker at se dig dybt i øjnene når du får min pik helt op første gang. Dine øjne fortæller 1000 ting på en gang. Hvordan du glæder dig til at komme ud over den senere, hvor meget du elsker den pik, hvor våd og klar din fisse var til at tage imod den og at du er så liderlig, at den lille smerte der følger med, ved at bliver spiddet sådan, faktisk er en skøn følelse fordi den lyn hurtigt bliver overmandet af at du føler dig fyldt ud.

Jeg begynder nu at kneppe dig, og elsker virkelig følelsen af din våde fisse. Noget at det bedste ved vores sex, da vi prøvede at få børn, var for mig helt klart det med at kunne smide alle bekymringer om

Prævention og bare nyde dig. Det var skønt at vide helt fra start af, hvor jeg skulle sperme henne. Jeg kan nemlig godt skifte mening flere gange under sex. Hvis jeg lige får øjenkontakt med dig og du kommer med et lille frækt smil, så tænker jeg straks at det ansigt skal jeg sperme ud over senere, men 5 minutter senere sidder du måske og ridder mig imens du nulre dine nipples. Det gør så at jeg tænker, de patter savner sperm. Sådan flyver min tanker tit rundt, hvilket også resultere i at jeg ikke altid bare nyder nuet og dig. Derfor var det skønt og frækt ikke at skulle tænke på det og bare kneppe din stramme lille krop.

Efter lidt tid, satte du dig ovenpå mig og førte min pik op i dig igen. Den gled nemt op og jeg fik fremstammet hvor lækkert det var at du kunne være så våd og stram på samme tid. Du satte tempoet op og det var lækkert at se hvordan din fisse bare åd min pik. Min pik glinsede at safter og kunne mærke spermen så småt var på vej. Hvilket gjorde jeg tog fat i dine hofter og tvang dig helt ned over pikken. Jeg har lidt nemmere ved at kontrollere min orgasme når du sidder forsigtigt på mig. Her kan jeg nemlig nyde synet af dig mere end følelsen på min pik. Og det elsker jeg. Det er så frækt at være helt oppe i dig imens mine øjne og hænder kan gå på opdagelse på resten af din krop. Vi sidder og nyder hinanden, imens mine hænder er på din bryster og du langsomt kører din fisse op og ned ad hele min pik. Engang i mellem når liderligheden overmander mig, har jeg brug for at tage styringen, så jeg tager fat med begge hænder på din nakke, kigger dig dybt i øjenene og begynder at hugge min pik hårdt op i dig. Efter et par hurtige stød, hvor du klynker på min pik, falder jeg ned igen og du fortsætte dine frække bevægelser.

Din orgasme nærmer sig, som den altid gør når du ridder mig, og kan både høre og mærke din fulde koncentration. Du sætter tempoet lidt op og dine frække støn bliver mere intense. “Jeg kommer på din pik skat, jeg kommer på din pik” stønner du og få sekunder efter skriger du de frækkeste lyde ud, alt imens hele din krop sitre og dine øjne et kort øjeblik forlader din krop, for at vende tilbage, men den varmeste, mest tilfredsstillende glød. Du falder sammen over mig, og jeg nyder at mærke hvordan din tunge vejrtrækning får dine bryster til at bevæge sig op og ned ad mit bryst. Da du har fået rystet orgasmen af dig ligger du dig om på ryggen. Vi jokede lidt med at denne stilling og tyngdekraften ville give det bedste resultat. Efter at have hørt dig komme, skal der ikke meget til for mig. Jeg sætter hurtigt min pik ned til din fisse og fører den ind. “Fyld så min lille fisse” stønner du og jeg begynder at kneppe dig i hurtige, dybe stød. Tanken om at du bare ligger og hungre efter min sæd, føles ekstremt mandigt og jeg tænder vildt på tanken om hvad det kan føre til og at det er min sæd der gør dig så våd. Jeg tager fat i dine hofter og løfter dig lidt op så jeg kan kneppe dig hårdt. Kort efter brøler jeg min orgasme ud imens min pik pumper en masse varm sæd langt op i din fisse. Jeg kan se hvordan du bare ligger og suger det til dig og nyder hver eneste dråbe der nu er inde i dig. Jeg falder forpustet ned ved siden af dig, imens min pik stadig er ved at pumpe det sidste sperm op i dig. Vi ligger begge og nyder det og kysser lidt. Det er skønt bare at ligge der og ikke skulle noget. Sæden skal blive op i dig natten over, så min pik får bare lov til at falde ud i forbindelse med den bliver slap.

Vi kysser hinanden og krydser fingre for det lykkedes. 

9 måneder senere kom vores første guldklump til verden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.