Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nikoline og jeg var de første i vores respektive vennegrupper der blev gift. Det var en fantastisk dag, som vi aldrig vil glemme, men vi har tit snakket om, at vi så frem til at blive inviteret, til andres specielle dag og bare kunne nyde hinanden og atmosfæren. 
Det blev dog ikke et vennepar, men en tæt kollega af min kone der endte med at være   de næste der skulle giftes. Datoen var 27. juni og det skulle foregå i Århus. Vi kendte ikke stedet, men kunne hurtigt via nettet, se at det var nogle hyggelige selskabslokaler i indre by. Vi fik hurtigt booket et hotelværelse, kun 10 minutters gang derfra. Et hyggeligt værelse i gammel stil, med en stor massiv træseng og et lille barbord med to ældre designer stole på hver side. 
Månederne gik og vi glædede os. Nok mest min kone fordi, mange af hendes kollegaer skulle med. Jeg kendte ikke en eneste gæst, kun nogle navne og lidt historier min kone havde nævnt over aftensmaden. Jeg så dog frem til en romantisk aften ude, sammen med konen. 

Vejret til den kommende lørdag så perfekt ud. De kunne vist ikke have ramt en bedre dag. 25 til 28 grader og kun en let brise. Jeg havde fundet det klassiske jakkesæt frem, hvid skjorte og et sort slips. Min kone havde fundet hendes lange lyse lilla løse kjole frem som lå på sengen. Den så jeg frem til at pille af hende senere. 

Lørdag formiddag kørte vi mod den lille landsbykirke lidt udenfor Århus. Jeg brugte tiden på at skimte efter bare et enkelt kendt ansigt, men desværre. Det gjorde mig ikke så meget, da jeg normalt har nemt ved at falde i snak med mennesker og tit får af vide at jeg er ganske charmerende og behagelig at snakke med når jeg har fået lidt alkohol i blodet, og det kunne jeg da heldigvis selv styre denne dag. 
Ved receptionen, inden selve middagen gik vi rundt og fik hilst på de resterende gæster. Den klassiske forsamling af familie, venner og kollegaer. Efter at have stået lidt i baggrunden af en masse kollega snak over en champagne lignende drink, fik jeg øje på tre fyre, med øl i hånden, som jeg tydeligt kunne høre, snakkede om fodbold. Det var lidt mere mit klientel, så jeg listede derover og præsenterede mig. Det vidste sig at være gommens to brødre og en af deres fælles venner som hed Mark. Alle tre ganske flinke og jeg fik hurtigt stukket en øl i hånden. Begge brødre, havde deres koner med og Mark fortalte at hans borddame hed Tine.

Da klokken nærmede sig sytten, blev vi alle ringet ind til selve festlokalet og skulle finde vores pladser. 
“Var vores samtale for kedelig for dig”, spurgte min kone med et skævt smil. “Tja, jeg vil nok altid vælge fodboldsnak frem for fagligt, men mon ikke de fleste mænd ville det”. Fik jeg sagt. 
Hun fik et kys og et beskedent klem på røven inden vi tog hinanden i hånden og gik ind til vores pladser. 
Vi var selvfølgelig blevet placeret ved kollegabordet, samme skæbne kunne jeg se at Tine og Mark også led under, dog ikke ved vores bord. Så havde jeg da lidt tilfælles med nogen. 
Forretten, hovedretten og desserten, samt et utal af taler, forløb ganske stille og roligt. Igen ikke det mest spændende, når man ikke rigtig kender parret, men jeg nød at der var vin i lange baner og at jeg snart kunne se frem til en iskold Gin & Tonic når baren åbnede. 
Kort tid efter, blev de tre borde tættest på dansegulvet, skubbet ud til siden, lyset blev dæmpet og musikken skruet væsentligt op. 
De faste pladser, blev brudt op og folk begyndte at bevæge sig i baren og på dansegulvet. Det er her min kone og jeg adskiller os allermest fra hinanden, hun røg direkte på dansegulvet og jeg i baren. Jeg fik bestilt min gin & tonic og på vej tilbage til bordet, kunne jeg se at min kone og Mark var på dansegulvet og Tine sad for sig selv. Jeg gik derfor hen til hende og spurgte hvad hun kunne tænke sig at drikke. “Et glas hvidvin kunne være skønt” sagde hun. To minutter senere var jeg tilbage fra baren og satte mig ved siden af hende. “Bliver du slet ikke jaloux, når din kone danser med andre mænd” spørg hun. “Ikke det fjerneste, jeg ejer ikke en rytme eller tone i kroppen”. Hun grinte lidt. “Hvad med dig? du ser da heller ikke ud til at det genere dig” spørg jeg. “Nu skal jeg jo lige have en mand først” siger Tine og smiler. “ “Men Mark?” Spørger jeg og peger ud på dansegulvet. Hun griner og fortæller mig, at de begge er to singler, som bare blev sat sammen for at bordplanen kunne gå op. “Den havde jeg slet ikke fanget”. For jeg fremstammet, lettere pinligt. 
Min kone og Mark kommer ned til os og Tine er hurtig til at fortælle, at jeg ikke var helt med på hvem der hang sammen. Både min kone og Mark kigger på hinanden og små griner. “Vi havde nogenlunde samme samtale under dansen” siger Mark.

SEX I DAG?

Vi små griner alle sammen lidt af det, inden Mark og jeg går i baren efter flere drinks. Damerne er stadig på vinen, hvorimod vi to andre har brug for noget stærkere. Tilbage ved bordet, var humøret højt, Mark underholdte først den ene og så den anden dame på dansegulvet og jeg nød bare at se min kone hygge sig. Det var heller ikke en helt uskyldig dans I havde gang, stadig så afdæmpet at det ikke vakte opmærksomhed, men jeg kunne tydeligt se at din røv kørte meget tæt op ad ham. Og med din tynde kjole og røven kun iført en g-streng så vidste jeg også at han kan mærke en hel del. 
Det var snart ved at være tid til brudevalsen og desværre skulle Tine, nå et tog tilbage til København kort tid efter. 
Vi valgte alle at følge hende ud og sende hende godt afsted. På vejen viskede min kone til mig, at hun flere gange havde kunne mærke Marks pik da de dansede. Hun spurgte om jeg kunne huske punkt tre på hendes bucket liste og jeg måtte lige tænke over det i et par sekunder, før jeg kom i tanke om det. “Din frækkert” viskede jeg til hende. Hun smilte og gav mig et kys på halsen. Vi fik hurtigt sagt farvel til Tine og på vejen ind igen, drejede Mark og jeg op i baren og Nikoline gik mod bordet.

“To øl tak” bartenderen nikkede og skænkede to op. “Du er godt nok heldig” sagde Mark. “Hvad mener du?” Spurgte jeg, selvom jeg godt vidste hvad han mente. “Du har den dejligste kone, og undskyld, men med den kjole og de bevægelser har jeg et par gange kunne mærke hendes krop helt tæt på” sagde han. Med min kones ide i hovedet besluttede jeg mig for at drille ham lidt. 
“Ja min kone nævnte godt at hun kunne mærke at du var slemt tilfreds med dansen” han blev en smule rød i hovedet, men fik hurtigt fremstammet at det måtte jeg undskylde, men han havde ikke fået noget længe og min kone var meget forførende. “Det skal du ikke undskylde for” sagde jeg. 
Heldigvis var musikken høj oppe ved baren, så jeg kunne nemt fortælle ham om mine kones ide, uden at nogen kunne høre os. Det tog ham heller ikke lang tid at takke ja til tilbuddet. Vi gik tilbage til bordet, og jeg kunne se du sad med nogle frække øjne, der virkelig var spændt på svaret. Jeg sendte dig et blink og et smil og kunne se dit ansigt lyse op. 

“Skal vi flytte festen hjem til hotellet” spurgte jeg og vi aftalte at Mark skulle sige farvel først, derefter gå ud og vente på os. Ti minutter senere sagde vi også tak for det hele til brudeparret og listede ud efter vores jakker. Mark stod et stykke nede ad vejen og ventede på os. 
Han smilte til os og min kone gik over og gav ham et kys og et lille klem på pikken.  “Er den lige så klar som på dansegulvet” sagde hun imens hun blinkende til ham. “Det kan du tro” fik han fremstammet. “Hvordan kan det være, du har denne fantasi” spurgte han,

Du fortalte ham at vi havde erfaret, at vi begge tændte på at udforske vores sexliv, men at du altid havde brug for en stor tryghed. Du ville gerne kende personerne og tændte på at kende dem personlig og vide hvilken slags mennesker de var. Før mig havde du aldrig prøvet et one night stand og du var begyndt at tænde på ideen om at møde en fyr, mærke en hurtig kemi, kneppe ham og sende ham afsted. Og med en god blanding at en masse alkohol der havde gjort dig dejlig fuld og et utal af danse hvor du kunne mærke hans pik, tænkte du at chancen var der til aften. 
“Shit du er fræk” fik han sagt og du smilte bare. Jeg ved ikke om det var den klare natten himmel, den friste luft eller bare alkoholen, men jeg kunne slet ikke være i mig selv. At se dig vimse afsted i din kjole og tanken om hvor liderlig du var lige nu, var fantastisk at tænke på. 
Da vi kom frem til hotellet, gik vi direkte op til værelset. Tændte lidt hygge belysning og smed jakkerne på stolene. 
“Sæt jer” sagde du.

Vi var hurtige til at finde en stol hver. Du dansede hen foran sengen, knappede din kjole op i nakken og lod det tynde stof, falde ned på gulvet. Du stod nu helt nøgen foran os og det var tydeligt at Mark slugte dig fuldstændig med øjnene. “Hvornår har du smidt undertøjet din frækkert” fik jeg spurgt og du sagde at det havde du gjort efter den femte dans hvor du kunne mærke hans pik. 
Du drejede en omgang rundt, smilte og spurgte om du bare skulle stå der helt alene. 
Mark kiggede over på mig og jeg nikkede bare hovedet i din retning. Han rejste sig og gik over til dig. Jeg ville lige nyde synet lidt først. Marks hænder gik hurtigt på opdagelse på din krop. De blev kørt langsomt op ad dine lår, forbi dine hofter og videre op ad din mave. Du sukkede, og løftede din arme op over hovedet. Marks hænder fortsatte op ad dine arme, indtil jeres hænder mødte hinanden. I stod helt tæt og kyssede forsigtigt hinanden. Jeres hænder gav slip og du begyndte at knappe hans skjorte op. Da alle knapperne var åbne røg skjorten af. Du lagde dine hænder på hans brystkasse og kyssede ham langsomt ned ad maven. Da du kom til buksekanten begyndte du at åbne hans bælte og knappe hans bukser op. De faldt hurtigt ned og du sad nu lige ud for hans pik. Dine fingre fik hurtigt fat i kanten på hans underbukser og jeg kunne se du tog en dyb vejrtrækning inden du trak dem ned. Marks pik kom frem og jeg kunne se du kiggede op på ham og smilte. Han var stor. “Så kan jeg bedre forstå, du var så tydelig at mærke da vi dansede” sagde du og blinkede til ham. Du kørte dine hænder op ad hans ben indtil du fangede hans store pik. Mark kom med et lille støn. Jeg sad tilbage i stolen og nød synet. Nyder at se dig forkæler ham og det er tydeligt at se, han er tilfreds. Hans pik er helt stiv og han står med lukkede øjne og mærker hele oplevelsen. Jeg kender udemærket selv følelsen. Din våde tunge blandet med at du spiller den af på ham. Det er tydeligt at se, hvordan alkoholen påvirker dig når du har sex. Der er væsentligt mere savl, og du prøver ihærdigt at tage så meget så muligt af Mark i munden. Mark kommer med en højt støn og tager fat om dit hoved. Uden at være voldsom begynder han at kneppe dig i munden. Og jeg kan se du accepterer det, for du tager dine hænder om bag ryggen og giver ham plads til det. 

Få sex i dag

Jeg sidder stadig bare i stolen og nyder at se hvordan pikken forsvinder ud og ind ad din mund imens savler løber ned ad din hage. Jeg knapper mine bukser op. Et par fine jakkesæts bukser og en alt for stiv pik harmonerer ikke rigtigt sammen. Jeg læner mig tilbage og begynder stille og roligt at onanere. Det er sindssygt frækt bare at kunne sidde og nyde det hele og se at både Mark og du slet ikke virker påvirket af at have publikum på. Efter et par minutter hvor du har suttet hans pik helt våd og stiv kigger du over på mig. Vi får øjenkontakt og du har de frækkeste, mest forførende våde øjne. Du har tydeligvis både nydt, men også kæmpet med at få hans store pik i munden. “Må jeg sutte dig lidt” spørg du og jeg nikker. Du vender dig om og kravler over til mig. Tager fat om roden på min pik og begynder langsomt at sutte den. I takt med at mængden af savl bliver større, sætter du også tempoet op. 
Nikoline ved udemærket godt at jeg elsker når hendes blowjobs, bliver en lille smule porno agtig. Jeg har måske taget en smule til mig, i de mange års søgning på nettet. Hun ved lige hvad jeg tænder på og alkoholen hjælper da også til. Hun presser så meget af min pik i munden hun overhovedet kan, skiftevis med at hun tager min pik ud og klasker den med små slag mod tungen, imens hun kigger op på mig. Jeg elsker det og kan også mærke at hun ikke skal fortsætte meget længere før jeg kommer. Din dejlige røv stritter op i vejret og Mark har sat sig på sengekanten for at nyde synet. Han sidder og spiller sin pik, men lange rolige træk. Jeg ved udemærket hvad han kigger på. Når du svajer med din ryg som du gør lige nu og din røv stritter, så ved jeg nemlig at man tydeligt kan se din lille fisse og snert kan ane dit andet frække lille hul. 

Jeg får helt ondt af ham, for jeg ved selv, jeg ikke kan modstå det syn. 
Jeg får øjenkontakt med ham og nikker ned mod din fisse. Du kan høre han bevæger sig hen imod dig og jeg kan tydeligt mærke hvordan din krop sitrer. Mark er nu så tæt på din røv, at du kan mærke varmen fra ham. Han står klar til at tage dig bagfra, men som jeg selv altid gør, stopper han op og begynder at gramse dig på røven. Du kan mærke han klemmer den og let spreder dine baller. Hvorefter han ligger sin store pik imellem dem. Der kommer et lille frækt suk fra dig. Han rækker ind over dig, for at tage fat om dine bryster og du kan tydeligt mærke hvordan hans pik maser sig ind mellem dine baller. 
Du glæder dig til at prøve ham. 

Jeg tager fat om din nakke med begge hænder og drejer dig ansigt op mod mit. Jeg vil have fuld øjenkontakt med dig når han trænger op i din fisse. 
Du kan mærke at hans pikhoved er lige ud for din lille våde fisse og jeg kan se på dig at du er klar. 
“Skat” siger du og jeg svarer “ja”. 
“Jeg har et ønske” kommer det fra dig. “Sig frem”. 
“Må jeg ikke godt mærke ham uden kondom, jeg har brug for at mærke hele den store pik ordentligt” spørg du.
Du må enten være godt fuld eller ekstremt liderlig, siden du ber om det. Tænker jeg. 
Jeg kan dog slet ikke stå for at min lækre, bedende kone, som på knæ med de store liderlige øjne, ber om pik. Jeg kigger op på Mark og siger, “knep hende”. 
Han slipper dine bryster og tager med den ene hånd fat i din hofte, imens den anden guider pikken imod dit hul. 

Du stønner og tager en dyb indånding. Spændt på hvordan din fisse tager imod hans pik. 
Liderligheden lyser ud af din øjne og jeg kan tydeligt se, hvor spændt du er. 
Der kommer et lille klynk fra dig og kan se Marks anden hånd har fundet din hofte. 
Han begynder i små ryk at arbejde pikken op i dig, og du nyder blandingen af endelig at få pik, men også at din stramme lille fisse skal tilpasse sig den. 
Det er sindssygt frækt at se hvordan du kæmper med at ville have ham helt op, men at du udemærket ved, det vil gøre ondt. 
Halvvejs inde, tager fanden dog ved dig, og med dine hænder skubber du din røv tilbage imod ham, så hele pikken kommer ind. Du både klynker og stønner på samme tid, men kan tydeligt se på dine øjne at følelsen er skøn. Mark ligner bestemt heller ikke en som klager. Hans øjne har fuldt fokus på din røv og han begynder at kneppe dig i et højere tempo. Din lille fisse, har nu vænnet sig til hans størrelse og dine klynk er blevet til støn. 
Det er frækt at se hvordan I bare knepper nu. Og da du tager din hænder om på ryggen, tager han hurtig fat i dem og trækker dig op. Dine frække bryster stritter lige ud for mit ansigt, og mine hænder er hurtigt på dem. 

I den stilling, kan du også tage mere pik og der går heller ikke længe før du stønner “knep mig hårdere” 
“Med glæde” stønner Mark. Og sætter tempoet op. Jeg tager min ene hånd ned og roligt massere din klit. Din fisse er sjaskvåd og varm. En skøn følelse. 
Efter et par minutter hvor du bare har nydt at blive taget, vil du over i sengen og styre slagets gang. 
“Læg dig over i sengen” beordrede du Mark, hvorefter han langsomt trækker sin store pik ud af dig. Der kommer en lille støn fra dig da hans pikhoved smutter ud. Mark får hurtigt smidt sig i seng og fra den vinkel ser hans pik bare endnu større ud. 
“Kommer du med” spørg du. “Lige om lidt” svarer jeg 

Du vender om og jeg nyder kort synet af din dejlige røv. Inden du svinger din krop hen over Mark.
Han pik glider ubesværet helt op i dig, og da han rammer din bund, kommer der et lille klynk fra dig. Jeg elsker at se hvordan din lille fisse, bliver fyldt helt ud. Du falder ned over ham, så din bryster hviler på hans brystkasse, og begynder at ride ham hårdt. Det er vildt frækt at se på i den stilling, fordi jeg både kan se pikken banke ind og ud af dit lille hul, men at jeg også får små glimt af dit andet stramme lille hul. 
Jeg elsker at kneppe dig i røven og heldigvis har du det på samme måde. 
Om det er din liderlighed eller fuldskaben ved jeg ikke, men kan se at imens I ligger der, tæt oven på hinanden og stønner om kap, hvisker du noget i hans øre. Jeg bliver selvfølgelig nysgerrig, men kan hurtigt se at du rejser dig op på ham, tager hans hånd op til din mund og begynder at sutte på hans finger. Da den er godt våd, falder du ned over ham igen og bevæger dig kun stille og roligt op og ned. “Mmm kan mærke hele din pik sådan her” stønner du og hvisker igen noget i hans øre. 
Denne gang når jeg slet ikke at blive nysgerrig, men nærmere lidt jaloux, for Marks hånd flyver om på din røv og finder hurtigt vej ind mellem dine baller, hvor den våde finger straks rammer dit lille stramme hul. 
Det er der aldrig andre end mig som har fået lov til. Til trods for at du fra dag et af, kneppede med hvad jeg syntes lignede stor anal erfaring. 


Jeg har altid haft ene eje på din lille røv og elsket tanken, om at det kun var mig som havde været der. Nu sidder jeg og ser på en fyr, som ikke nok med at have hans pik langt oppe i dig også har en finger i din røv. Du elsker det, og det er tydeligt både at, se og høre på dig. “Bare rolig skat” siger du og kigger over på mig. “Han gør den klar til dig” 
“Hvad mener du” får jeg fremstammet og kan se du smiler over til mig. 
“Kan du huske punkt seks på listen” spørg du og jeg ved udemærket hvad punkt seks er. 
“Seriøst? Kan du det” spørg jeg og du smiler bare og siger “det får vi at se”
Du nikker hen mod din taske, og vender så tilbage til Marks pik. 
Jeg rejser mig op og tager resten af tøjet af. Finder hurtigt glidecremen fra tasken og gjort min pik klar. I mellemtiden er Mark og du rykket ud til sengekanten. Du sidder stadig på ham, og nyder pikken der pumper ud og ind af dig. 
Dette har længe været en fælles fantasi, men jeg har altid tænkt at du ville være for stram til det, men når jeg ser hvordan alkoholen og din liderlighed, giver Marks store pik plads, begynder jeg at tro på det. 

Jeg står nu lige bag ved dig. Mark har samlet benene så jeg kan stå helt tæt på din røv. “Er du klar” spørg jeg og du stopper med at forkæle hans pik. “Spred mine baller” stønner du til Mark og han er hurtig til at adlyde. Jeg har nu frit syn til dit lækre lille hul og sætter hurtigt min pik imod det. “Forsigtig” kommer der fra dig, selvom liderligheden lyser ud af dig. Så jeg presser stille og roligt min pik i din røv. 
Et par cm inde stopper jeg og lader dig bestemme tempoet. Du begynder så småt at vugge frem og tilbage og stille arbejde begge pik længere op i dig. “ fuck det er intenst” kommer det fra dig. Liderligheden er der stadig, men du er også meget koncentreret lige nu. Din røv er normalt dejlig stram, men denne følelse er helt anderledes. Det er tydeligt at mærke hvordan Marks pik presser imod og gør dig om noget endnu strammere. 
“Fuck du er fræk” kommer det fra Mark efterfulgt af “hvordan føles det?”.
“Helt vildt, jeg bevæger mig på grænsen af mild smerte og total fyldt ud” klynker du. “Det er en sindssygt fræk følelse at have to lækre fyre oppe i mig på samme tid”. 

Du retter dig lidt op og presser så det sidste ned ad. Der kommer en højt støn fra dig, da begge pikke banker i bund. “Knep mig så” kommandere du, og vi begynder begge to at støde vores pikke ud og ind af dig. Mark tager fat om nakken på dig og trækker dig ned til ham. Shit det er frækt at se hvordan du har accepteret at nu skal du bare tage imod, men du ligner bestemt heller ikke en som, har noget imod det. Det kræver lige et minuts tid for Mark og jeg at finde en god rytme, men da det lykkedes har det også den helt rigtige effekt på dig. Du begynder selv at støde tilbage imod os og dine støn bliver højere og højere.
“Jeg kommer, bliv ved” skriger du og dine ben begynder at ryste. Hele din krop sitrer og du trækker vejret hurtigt. Lige her ville jeg ønske vi lå omvendt, elsker at se dig i øjnene når du kommer. Den glæde får Mark i dag. Og han nyder det. 
Hvordan dine øjne bliver helt intense, for herefter at fade helt ud når orgasmen er på sit højeste. Under hele orgasmen har du os begge helt oppe dig og du falder sammen over Mark og lader det sidste af nydelse løbe ud. 
“Fuck det var lækkert” siger du og vælter ned på siden. 

Du får hurtigt vendt dig om så du kan sutte Marks pik, og begynder stille og roligt at tage ham i munden. Jeg kravler om til din røv og giver den et smæk før jeg begynder at knepper den i langsomme bevægelser. “ jeg kommer” stønner Mark og du begynder at spille hans pik imens du har ham i munden. Du gør dit bedste før at følge med mængden af sperm, men må
give fortabt. En smule løber ned ad din hage og synet af dig der ligger og kysser på en pik, med sæd på hagen, er for meget for mig. Jeg kommer langt oppe i din røv, og du ender næsten med at stønne højere end mig, fordi du elsker at mærke når min pik dunker og pumper sæd op i dig. Forpustet falder jeg ned ved siden af dig. 

“Tak for hjælpen Mark” får jeg fremstammet og Nikoline siger “tusind tak for at give hende den oplevelse” 
“Velbekomme I to, giv endelig lyd hvis I er i Århus igen en dag”. 
Mark samler sit tøj sammen, låner badeværelset og fem minutter efter, er han ude af døren igen. Du vender dig om mod mig, giver mig et kys og siger “nøj jeg elsker pik, tak for det, fedt at kunne tage to punkter på listen, på samme aften”. Ti minutter efter, ligger vi begge, helt færdige på sengen og bliver enige om at fortælle hinanden hvordan vi oplevede det på vejen hjem i bilen dagen efter.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.