Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg vågnede dagen efter var det første jeg lagde mærke til min kones tunge åndedræt. Jeg vendte mig om og nød synet af hende og hendes fortryllende lækre krop. Hun havde altid været meget bevidst om træning, korrekt spise og hendes udseende og det kunne tydeligt ses. Hun havde en smuk, tiltrækkende krop og jeg var bevidst om at andre mænd også kiggede lystent efter hende. Gårsdagens hændelser kom tilbage til mig og min pik rejste sig lystent ved tanken om hendes dominerende opførelse. Begejstringen faldt dog lidt igen da jeg kom til at tænke på hendes sidste bemærkning inden hun gik og det faktum at hun ikke var kommet hjem selvom jeg lå søvnløs længe i sengen og ventede. På den ene side havde jeg egentligt lyst til at vække hende og spørge hvad hun havde lavet men på den anden side var jeg ikke sikker på at jeg havde lyst til at vide det.
Det lange blonde hår ved siden af mig gav lyd fra sig og hun smøg sig ind til mig med en søvnig bevægelse og et langtrukket gab. Hendes varme nøgne krop føltes fantastisk.
-Morgen, sagde hun mens hendes ene hånd kærtegnede mig ned over maven og tog fat om mine boller. Hun masserede dem blidt mens hun kiggede op på mig.
-Laver du ikke morgenmad på sengen til mig. Hendes kønne øjne kiggede bedende op på mig og jeg havde svært ved at sige nej til hende.

Da jeg kom op i soveværelset igen med en bakke morgenmad og kaffe så hun helt vågen ud og hendes blik fulgte mig fra døren og over mod sengen. Det var det samme blik som hun havde sendt mig dagen før da hun kom ind i køkkenet. Hun havde skubbet dynen til side og sad helt nøgen med let spredte ben op ad puderne.
-Umm, det ser lækkert ud, sagde hun kælent og sendte mig et frækt smil der gik lige i pikken på mig. Sæt bakken her, sagde hun og pegede på sengebordet. Jeg satte bakken og hun trak mit ansigt ned og kyssede mig dybt, inderligt og voldsomt. Hendes hånd rakte ud mellem mine ben og tog fat i min pik som straks reagerede og stod hårdt og krævende ud i luften.
-Slik mig, sagde hun og tog fat i nakkehårene på mig. Hun skubbede mit hoved ned mod hendes altid indbydende fisse og jeg gjorde reelt ikke modstand. Mine tanker om hvad hun havde lavet aftenen før var forsvundet ud af hovedet på mig da hun tog fat om min pik. -Åhhhh ja, stønnede hun da min tunge ramte hendes klitoris og begyndte at bearbejde den langsomt i cirkler som hun kunne lide det.Hun havde stadig fat i baghovedet på mig og pressede mit hovede hårdt ned i fissen på hende. Safterne flød fra hende og jeg lappede dem ivrigt i mig. Der var ingen tvivl om at hun voldsomt nødt at være den dikterende. Hvad der havde gjort at hun pludseligt begyndte at være den dominerende vidste jeg ikke. Det havde altid været mig der skulle tage initiativet og jeg havde i mange år spekuleret over om det var fordi hun ikke havde så meget lyst til sex eller om det skyldtes at jeg reelt ikke tændte hende og at hun kun havde valgt mig for det liv jeg kunne give hende. Da jeg stod i en akavet stilling, bøjet ind over sengen med hovedet nede i hendes fisse kravlede jeg op i sengen. I det samme jeg satte mig på hug mellem benene på hende slyngede hun sit ene ben omkring nakken på mig og spændte voldsomt så jeg blev mast ind i hendes krævende våde fisse. -Kom nu, tungeknep mit liderlige hul skat, sstønnede hun og jeg satte hastigheden op. Jeg slikkede hendes klitoris, tungekneppede hendes fisse dybt og inderligt, hurtigt og langsomt indtil hun spændte voldsomt i en hel bue mens hendes ben og begge hendes hænder masede mit hovedet voldsomt ind i hendes kusse. -Åhhhhhhh Guuuuuudddd, krampeskregstønnede hun idet hun faldt helt slatten ned på madressen igen og slap sit greb i mig. Jeg kravlede hurtigt op for at trænge ind i hende og kneppe hende voldsomt hvilket min pik krævede. Hun skubbede mig dog hurtigt til side og kiggede helt udmattet på mig. -Det orker jeg simpelthen ikke nu, sagde hun og kiggede undskyldende på mig. -Kan du ikke lige klare det selv lige nu, spurgte hun og rakte ud efter kaffekoppen. -Jo, det kan jeg vel, fremstammede jeg skuffet, liggende med ansigtet smurt ind i hendes elskovssafter og den vildeste erektion. -"Mmmm, du er så sød, skat, sagde hun med et hint af en nedværdigende tone i stemmen mens hun tog en slurk af kaffen.

Vores sexliv var bestemt ved at ændre sig, hvis ikke reelt vores forhold, blev jeg meget bevidst om i løbet af den uge. Hun klædte sig utrolig sexet og noget mere udfordrende end hun nogensinde havde gjort før. Hun havde altid haft pænt undertøj men nu gik hun udelukkende med sexet lingeri og hun benyttede enhver lejlighed hun kunne til at gnide sig op ad mig, lade hånden glide diskret hen over de rigtige steder på mig og bevægede sig konstant æggende. Jeg var så utrolig liderlig hele tiden at jeg næsten ikke kunne styre mig selv men hver gang jeg prøvede at komme til at kneppe hende afviste hun mig. -Nej skat, det har jeg ikke lige lyst til nu, eller - Det får du ikke lov til nu. Istedet fik hun mig ned på knæ og lod mig slikke hende mens hun med begge hænder pressede mit ansigt ind i fissen på hende eller hun fik mig ned og ligge og satte sig overskrævs på mit ansigt. Jeg havde det generelt meget ambivalent i den uge da jeg tændte på at hun var dominerende men samtidig var meget frustreret over at jeg ikke måtte kneppe hende. Det var ikke kun seksuelt at hun opførte sig dominerende. Hun begyndte også at kommentere på andre mænds udseende - Puha han er godt nok ret nem at kigge på ham der, eller - Pigerne står garanteret i kø for at få lov til at kæle med ham. Hun sagde det altid med et smil men det påvirkede mig alligevel. En dag da vi havde en af hendes veninder på besøg og fjernsynet kørte i baggrunden kom de til at snakke om en af cheferne på min kones arbejde og han blev omtalt som en type mand hvor man som kvinde villigt gjorde hvad han forlangte. -Det kan man ikke sige om vores mænd, sagde min kone og de brød ud i latter sammen. Min kone kiggede smilende på mig og lod sin hånd glide op og ned ad min arm som for at det sige bare var for sjov men jeg var ikke længere helt overbevist.
Hun havde 2 gange i løbet af ugen være ude med en kollega som hun stadig ikke havde fortalt noget om. Hun svarede bevidst ikke på noget de få gange jeg forsigtigt spurgte ind til mere detaljerede oplysninger om denne kollega. Torsdag kom hun dog hjem og fortalte at vi var inviteret til middag om fredagen hos kollegaen, med et stort smil. Jeg fik en klump i maven da jeg frygtede hvad der skulle ske.
De gange hun havde været sammen med sin kollega havde jeg haft det underligt. Med hendes nylige opførelse forestillede jeg mig alverdens scenarier hvor hun var sammen med en anden mand selvom jeg hele tiden prøvede at berolige mig selv og sige at det var rent tankespind. Når hun var kommet hjem havde hun virket meget opstemt og kommanderet mig ned at ligge på gulvet, havde sat sig på mit ansigt og gnedet sin fisse hårdt rundt i hele ansigtet på mig. Den ene gang lænede hun sig forover og masserede min boller så hårdt at jeg var lige ved at skrige men hun præsterede at løsne grebet lige nok til at jeg kunne klare det og det endte med at jeg kom voldsomt istedet. Den anden gang tog hun fat i mine brystvorter og nev i dem, skiftevis let og hårdt. Hun var drivvåd og mit ansigt var hver gang smurt ind i hendes safter så jeg var slet ikke i tvivl om at hun virkelig tændte voldsomt på denne leg. En ting som hidsede mig op og gjorde at jeg ikke kunne sige stop var det faktum at hendes røv befandt sig lige ud for mit ansigt. Synet af hendes flotte indbydende røvhul kombineret med duften og mængden af hendes fissesafter gjorde mig ekstra liderlig og når hun vred sig rundt på mit ansigt skete det at jeg nærmest kneppede hende i røven med min næse. Hendes yderligere ophidsede stønnen når dette skete var direkte modsat hendes normale reaktion de få gange hvor jeg havde turdet prøvet at nærme mig området.

Fredagen kom og da jeg trådte ud af badet efter arbejde kom hun ud på badeværelset til mig. Hun var også ved at gøre sig klar og hun var kun iklædt hendes røde selvsiddende strømpebukser og de røde blonde g-strengstrusser som i den grad gjorde min pik hård.
-Hej skat, sagde hun kælent, tog min hånd og lagde den op på hendes bare perfekte bryst. Jeg masserede brystet fast og trak hende ind til mig mens jeg bed mig selv i underlæben over hvor lækker hun var. Hun kiggede frækt på mig og lagde begge sine hænder ned på mine baller og gned sit underliv op og ned ad min hårde pik. Jeg trak vejret i meget dybe støn men præsterede at spørge hende. -Skal du have det på i aften ? Hun kiggede mig kælent i øjnene, lænede sig frem, bed mig i øreflippen og hviskede. -Hvorfor ikke ? er du bange for at jeg for opmærksomhed fra de andre hanner ? Kan du ikke lide det ? Jeg nikkede, mest til det sidste spørgsmål. Hendes hånd bevægede sig rundt og tog fat om mine nosser som hun begyndt at massere hårdt. Det dunkede vildt i mit lem og med tanke på at jeg nærmest ikke havde fået noget hele ugen var det svært for mig at tænke klart. -Hvad siger du til at kneppe mig ? hviskede hun igen ind i øret på mig. Jeg nikkede voldsomt og tog fat i hende for at sætte hende op på håndvaskens bord men hun lavede en smidig bevægelse, smuttede ud af mit greb og skubbede mig indover håndvasken. Jeg stod med røven bagud og hun stillede sig tæt op ad mig, tog fat om brystet på mig med den ene hånd og fortsatte med at massere mine boller med den anden hånd. -Ikke nu ! I aften ! Når vi kommer hjem, sagde hun. -Er det forstået ? Hun tog ekstra hårdt fat i mine nosser og jeg trak mig sammen af ren smerte. -Ok, ok, sagde jeg. -Jeg skal nok vente.
-Umm, god dreng, sagde hun kælent. -Du er så lækker og jeg kan næsten ikke vente. Hendes stemme lyder også ophidset og hendes hånd smyger sig stadig hen over mine brystvorter. Hun skiftes til at ae min brystkasse, nive i min brystvorter og stønne mig i øret.
-Jeg har lige en lille ting du skal gøre for mig inden, stønnede hun mig ind i øret og jeg var heller ikke i tvivl om at hun også var liderlig. -Det vil du gerne, vil du ikke ? Jeg kunne næsten ikke snakke men fremstønnede, -Hvad vil du gerne ? Hun nev meget hårdt i min ene brystvorte da jeg svarede og hendes stemme fik en hård klang. -Hvis det tænder mig voldsomt, og det kan du tro det gør, lige så det løber ned ad benene på mig, så vil du gerne gøre det, vil du ikke ? Jeg vred mig i smerte da hun virkelig tog ved og nikkede, -Ja, ja, selvfølgelig vil jeg det. Hendes hånd bevæger sig væk fra mine nosser og hendes krop trak sig lidt væk fra mig. -Stå stille, kommanderede hun. Jeg kunne se at hun tog noget fra under håndklæderne og i næste nu kunne jeg mærke noget der pressede mod mit røvhul. Jeg strammede uvilkårligt sammen, rettede mig lidt op og udbrød overrasket, -Hvad laver du. Som svar modtog jeg et hårdt slag på min ene balle med en flad hånd, hendes anden hånd tog fat i baghovedet på mig og pressede mit ansigt ned så jeg stod i næsten 90 grader med røven ud i vejret. Jeg fik et hårdt slag på den anden balle også og med vred stemme sagde hun. -Du har selv sagt ja ! Inden jeg nåede at reagere yderligere satte hun tingen mod mit røvhul igen og skubbede til så jeg blev penetreret og, føltes det som, udvidet voldsomt. -Jeg har endda været sød ved dig og købt en af de små modeller, sagde hun med kælen og sukkersød stemme igen. Den bliver der indtil vi kommer hjem hvis du vil kneppe mig i aften! Og jeg vil virkelig gerne kneppes så det gør du gerne for mig, ikke ? Hendes hånd havde bevæget sig ned til min pik og havde fat om den mens hun spurgte. Jeg var så liderlig at jeg slet ikke var i stand til at sige nej så jeg hviskede ja mens jeg nød at hun spillede pik ganske blidt på mig. -Den er lavet så du ikke behøver være bange for at den smutter ind, hviskede hun. -Og den er ikke så stor. Den gør ikke ondt, gør den ? Jeg rystede på hovedet og prøvede at forholde mig til hvad der skete, på den ene side voldsom liderlig og på den anden side forvirret og ydmyget.

Besøget hjemme hos min kones kollega var hyggelig og jeg fik endelig noget viden om kollegaen. Det var en rigtig sød kvinde, et par år yngre end min kone så mine bekymringer om at det var en hun var utro med faldt til jorden. Jeg var lettet selvom jeg nok må erkende jeg havde tændt en lille smule på tanken om at hun fik den store tur. Jeg affærdigede dog dette med at det var fordi jeg havde været så liderlig hele ugen uden at få noget at jeg fik ståpik af hvadsomhelst. Min kone og hendes kollega hyggede sig rigtigt sammen og jeg kom såmænd også fint nok ud af det med kollegaen's mand selvom jeg syntes han var lidt for arrogant. Han havde en chefstilling i et eller andet firma og nævnte en del gange at det ikke var alle der havde nok evner til det job. Desuden havde hans øjne en tendens til at følge min kones (usandsynlig lækre og indbydende, må jeg erkende) røv og det irriterede mig lidt. Han var diskret med det men ikke nok til at jeg ikke lagde mærke til det, selvom tøserne vist ikke så noget. Jeg var nok også påvirket at have en buttplug i røven. Det var bestemt en anderledes følelse og jeg skulle ikke bevæge mig ret meget rundt på stolen før jeg kunne mærke den presse imod forskellige steder. Det var ikke en decideret ubehagelig fornemmelse men jeg må erkende at jeg følte mig noget nedværdiget selvom jeg samtidig havde en halvstiv pik ved tanken om jeg ville få lov til at kneppe konen når vi kom hjem.

Da vi endelig kom hjem kunne jeg slet ikke styre mig. Jeg pressede hende op mod væggen indenfor døren og kyssede hende dybt og inderligt. Hun kyssede villigt igen og hev op i hendes kjole mens jeg greb hårdt fat i hendes baller. Hun trak selv sine trusser ned og fik dem af ved at løfte skiftevis det ene ben og så det andet uden at vi stoppede med at kysse. Da hun havde fået dem af trak hun sig tilbage og stoppede dem, drivvåde, ind i munden på mig og jeg stønnede dybt og tilfreds mens kun kiggede frækt på mig. -Det er stadig mig der bestemmer, sagde hun med et skælmsk blik og jeg nikkede mens jeg tog fat om hendes baller, trak hende op om hoften på mig og bar hende ind i soveværelset. -Smid mig på sengen og knæl for mig, kommanderede hun. Jeg lagde hende ned på sengen med hendes røv lige på sengekanten. Hun løftede hovedet og kiggede på mig med et bydende blik og jeg satte mig ned på knæ foran hende og sænkede hovedet ned i hendes drivvåde fisse. Hun stønnede veltilpas da jeg begyndte at pirre hendes klitoris med tungen men hun tog alligevel fat i mit hoved og pressede mit hoved nedad. -Længere ned, min skat. Slik mig i røven. Vis mig at du er så vild med den som du siger. Jeg forstod slet ikke at jeg ikke var kommet endnu men min pik holdt endnu. Jeg lod hende presse mit hoved ind i røven på hende og åd villigt hendes lille forbudte hul. Jeg slikkede alt hvad jeg havde lært og da hun begyndte at lave kneppebevægelser stak jeg tungen så langt op i hullet på hende som jeg kunne og lod hende kneppe min tunge med sin røv. Hun stønnede højt og voldsomt og lød som om hun var ved at eksplodere. Hun havde fat i mit hoved med begge sine hænder nu og pressede mig så voldsomt op mod røven på hende at jeg begyndte at blive bekymret for om jeg kunne komme til skade. -Du gør alt hvad jeg vil have dig til, gør du ikke, din lille gris, Stønnede hun. -Jeg kan få dig til hvad som helst, min lille slavetøs, kan jeg ikke, gispede og stønnede hun. Jeg prøvede at sige ja, alt hvad du vil have, med tungen langt oppe i røven på hende men det blev bare til nogle gryntelyde. Idet samme vred hun sig som jeg aldrig har set før op i en bue, spændte kroppen vildt og brød ud i et langtrukket hyl, alt imens hun gned sin fisse og røv op og ned ad ansigtet på mig. Vi var begge smurt ind i safter.

-Knep mig, for satan, skreg hun og hev mig op og ind over hende. Hun kiggede på mig med et vildt og dyrisk blik jeg aldrig havde set før og borede neglene ned i ryggen på mig så jeg stønnede af smerte. Med besvær fik jeg hevet bukserne ned, pikken frem og stødte voldsomt op i hende. Hun vred benene op om ryggen på og nærmest kneppede mig med hende vilde underlivsbevægelser. Hendes fisse strammede sig hårdt om min pik og malkede den voldsomt mens jeg forsøgte at støde op i hende på de rigtige tidspunkter. Så liderlig som jeg var gik der nok ikke mange sekunder før hun skreg hårdt igen og borede neglene ned i ryggen på mig igen så jeg kunne mærke hun lavede hul denne gang. Lynhurtigt efter hun havde skreget fik hun sig smyget ud under mig. -Bliv liggende sådan der, sagde hun med en dikterende og dyrisk stemme der afslørede hvor meget hun var i sine drifters vold. Jeg nåede nærmest ikke at gøre noget inden hun tog noget fra under sengen og lagde sig halvt op på mig så jeg blev fastholdt i min stilling, halvt på alle 4 i sengen. Jeg ville protestere i ren frustration over at jeg ikke var kommet endnu men havde været så utrolig tæt på men tav da jeg fik et hårdt slag på ballen igen. -Jeg har noget jeg gerne vil prøve, lød hendes ophidsede stemme igen. Hun tog fat i buttplugen som jeg stadig ikke havde fået ud. -Du kunne godt lide at have den i, kunne du ikke? Det var egentligt ikke et spørgsmål for hun fortsatte inden jeg nåede at svare. Hun kørte den ind og ud af min røv. -Det gjorde mig vildt våd at vide du sad der med en pik i røven. Oh, jeg tror aldrig jeg har været så liderlig. Dig siddende der ved siden af en anden mand og med en pik i røven som en liderlig tøs. Hun hev pluggen ud og rumsterede rundt med noget og inden min liderlige omtågede hjerne nåede at gøre noget var hun kravlet på bag mig og støttede sine hænder på mine skuldre. -Hvad laver du, fik jeg fremstammet da jeg mærkede noget presse mod mit røvhul igen. -Jeg vil kneppe dig, stønnede hun ind i mit øret og bed mig i øreflippen samtidigt med at hun pressede en påspændingsdildo op i røven på mig. -Åh gud, stønnede jeg, halvt i smerte halvt i ophidselse. Hun startede langsomt med at presse den halvt ind og så ud igen langsomt, gav mig et hårdt smæk på ballen igen og pressede sig så længere ind. -Fuck hvor jeg nyder det her, stønnede hun mig i øret igen. Hun trak den lidt ud igen og pressede den så hårdt helt ind og jeg vred mig over den voldsomme og pludselig udvidelse af mit røvhul. -Leg med din pik, hvæsede hun mens hun satte tempoet op og borede sig helt ind hver gang. -Leg med din pik mens jeg knepper dig i røven som en tævetøs. Jeg gjorde som hun sagde og rakte ned og spillede pik. Hvor meget jeg end følte mig nedværdiget var jeg også sygeligt liderlig og pikken stod stenhårdt ud fra mig.-Lad mig nu kneppe dig så jeg kan komme i dig, bad jeg og prøvede at vende mig. Det fremløste kun et hånligt grin og hun lagde alt sin vægt på mit baghoved så jeg fik presset hovedet ned i madressen og røven helt i vejret. -Du har kneppet mig det du får lov til i aften min ven. Jeg vil have at du kommer mens jeg bruger dit røvhul. Mmmm, du føler dig ikke som en rigtig mand nu, gør du. På samme måde som jeg kunne se på dig at du følte dig underlegen henne ved Søren. Jeg kunne se det på dig, med en DILDO i røven og den måde han kiggede på min røv, uden at du turde sige noget til ham. Hun satte faktisk tempoet lidt ned nu men støddene blev meget hårdere og hun stødte den helt ind. Jeg vred mig helt åndsvag og var lige ved at besvime ved dette. I forhold til buttpluggen var dildoen massivt større men den bearbejdede min prostata på en så vidunderlig måde at smerten var til at udholde. -Hvis jeg gav ham lov ville han bruge min røv på samme måde som jeg bruger din på nu, stønnede hun grinende. -Måske...en dag, nåede hun at sige inden jeg kom så voldsomt at jeg næsten kastede hende af mig og sprøjtede så voldsomt at jeg ramte mig selv op på hagen. Hun trak sig ud af mig og da jeg vendte mig op på ryggen lagde hun sig ned og begyndte at slikke på min pik. Langsomt op og ned af det allerede halvslatne skafte. Jeg trak vejret i dybe støn og kiggede ned på hende. Hun tog min pik helt ind i munden og suttede den blidt mens hun kiggede mig dybt i øjnene. Det føltes helt vidunderligt og og jeg lukkede øjnene og lagde hovedet ned. -Jeg nyder at du tager styringen, hviskede jeg, -men nu har du prøvet dildoen så det behøver du ikke igen. Hun fjernede munden fra min pik. -Selvfølgelig skat, hvis du siger det, med den mest uskyldige og på ingen måde overbevisende stemme

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.