BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Konen der skriver nu, måske var det en fordel hvis man læste de andre historier først, for at få handlingen.
Jeg kikkede over på Peter, efter den lille salve som jeg fik fyret af. Han så helt paf ud, han kunne nok ikke lige kende sin stille, forsigtige, generte kone længere. "jeg aftalte at vi skulle mødes nede i byen på fredag, vi spiser sammen, for at se om der er kemi, hvis der er det, så går vi hjem til os bagefter, så skal din kone have pik til den store guldmedalje" fortalte jeg ham.
"for resten så er der ingen fisse til dig, fra nu af og til på fredag, hvis du skal ha noget, så må du selv ordne det" fik jeg da også lige sagt.
Det her skete heldigvis om onsdagen, så der var jo kun 2 dage, som lige skulle overstås før vi skulle mødes. Jeg gik i en slags boble, skulle jeg gøre det, havde da lyst til det, både for at få Peter ned med nakken, men også tanken om at få noget nyt og pirrende ind i mit/vores sexliv var jo fristende. Jeg var jo i syv sind, skulle jeg gøre det, eller ikke, men bestemte mig jo for at vi kunne jo mødes, det kunne der jo ikke ske noget ved.
Fredagen gik, jeg kom hjem fra arbejdet, kunne så småt mærke nogle sommerfugle, som baskede rundt inde i maven. Jeg gik i bad, fik mine ben barberet glatte, måske skulle jeg lige gøre noget ved mine hår ved fissen. Jeg har aldrig været glatbarberet, ville heller ikke være det i aften, tænk hvis man kom til at skære sig dernede, nej, jeg snuppede min mand trimmer. Fik trimmet fissen, så den var befriet for de fleste af hårene. Synes da selv det både så flot ud, men da også et fræk syn, sådan at kunne se sin fisse. Fik mig gjort færdig på badeværelset, gik ind i soveværelset, hvor jeg skulle finde ud af hvad jeg skulle have på. Tænkte over, skulle jeg have trusser på, valgte at det skulle jeg, ville jo ikke virke for billig. Heldigvis havde jeg da nogle som så lidt frække ud, en bh som matchede. En let kjole, og tilhørende bluse, så var jeg ved at være klar.
Peter havde jeg jo lagt på is vedr. det sexuelle, vi havde da snakket om hvad vi var i gang med, havde spurgt ham, om han havde fortrudt hvad det var vi var gået i gang med. Han sagde, det havde han ikke, for han elskede, ideen med at jeg skulle prøve en andens mand pik, tændte ham vildt meget. Han skulle jo med i byen, både for at se Jens, men da også for som vi havde aftalt, så skulle der være kemi imellem os alle 3. Det var vigtigt både for mig, og ikke mindst for Peter.
Nu var det tid til vi skulle afsted, fik bilen startet, for vi havde aftalt at skulle mødes et neutralt sted til en gang spisning, turen var ikke lang. Fik bilen parkeret, gik hen imod indgangen, lige inde vi gik ind, fik Peter en rigtig krammer, skulle også lige mærke efter, ja den var god nok, hans pik var stenhård, han tændte på legen. Nå, vi gik ind, havde bestilt bord, tjeneren kom og vi fik anvist vores bord. Jens var ikke kommet, så vi fik os sat ned, desværre fik jeg mig sat sådan at jeg ikke kunne se, hver der kom ind i restauranten. Jeg sad der spændt, men også bange, hvad var nu det da jeg/vi havde fundet på.
Pludselig mærkede jeg et par hænder på mine skuldre, en person bag mig gav mig et knus. "hej kan se at I er kommet, hvor skal jeg sidde, ved siden af din kone, eller skal jeg side overfor så jeg rigtig kan beundre hende" hørte jeg en stemme sige.
Peter sagde "sæt dig ved siden af min kone, så kan I jo finde ud af, om der skal ske noget senere på aftenen" Jeg må da nok sige, han lagde da lidt hårdt ud. Nå vi fik bestilt maden, vinen osv. Efter lidt startvanskeligheder, så begyndte snakken at gå lidt lettere, de sommerfugle som jeg havde haft, baskede ikke så meget med vingerne længere. Jens var meget let at snakke med, han var åben og meget humørfyldt havde et glimt i øjet, som gjorde at jeg var tryg.
Han spillede med åbne kort, havde fortalt sin kone (de levede meget åbent) at vi skulle mødes, vi var ikke det 1 par, som han havde været sammen med, så han vidste hvad han gik ind til. Jo mere jeg fik at drikke, jo mere synes jeg om ideen, kunne da også se og høre på Peter, at han også var med.
Pludselig mærkede jeg en hånd på min v lår, instinktivt samlede jeg mine ben, hånden blev liggende stille. Det var nu, enten skulle flytte den, for at sige fra eller også skulle jeg løbe linen ud. Kikkede over på Peter " der er en fremmed hånd på min lår, skal jeg lade den blive der for at se hvad der sker, eller skal jeg få den væk, det er nu du skal sige fra" sagde jeg til ham.
"Skat hvis du er sikker, så synes jeg du skal se hvad der sker" sagde han. Jeg kikkede på ham, mente han det, han så sådan ud. Jeg spredte mine ben, så han kunne komme til, langsomt kørte han hånden fra knæet op imod mine trusser, sådan kørte han hånden frem og tilbage, stoppede hver gang lige før han rørte mine trusser. Jeg lænede mig tilbage på stolen, skubbede min numse lidt frem, spredte mine ben lidt mere, så han kunne komme til, endelig kunne jeg mærke at hånden kørte op over min trusse, lagde sig over mit venusbjerg, mens han langsomt kørte den fra side til side.
Hvis mine trusser ikke var våde, så er jeg sikker på, at det her var med til at de blev det, nu kunne jeg mærke at han trommede med hans finger hen over mine skamlæber. Fuck hvor var det både dejligt og frækt. Jeg fik mig taget lidt sammen, "jeg skal ud på det lille hus" fik jeg sagt. Lidt rød i hovedet, tror jeg, fik jeg mig rejst, fik på nogle slappe ben mig bevæget væk fra bordet og ud på toilettet. Stod foran spejlet, kikkede på mit spejlbillede, hvem var det som jeg så, den stille, forsigtige og usexede pige, eller luderen som bare vil ha noget fremmed. Jeg viste ikke hvad jeg skulle, men min fisse gjorde det. Den nærmes sejlede af lider, hurtig var jeg inde i en bås, fik mig sat, for at tisse. Beslutningen var taget, trusserne af, ned i tasken, fik gjort det jeg skulle, ud for at vaske hænder.
Gik ind til de andre, hen til Peter, åbnede tasken, fik fundet mine trusser " vil du ikke holde dem for mig, tror ikke jeg får brug for dem mere i aften" måske fik jeg det lige sagt højt nok, for der var flere fra de andre borde som kikkede over imod os, måske så de hvad det var jeg gav til ham

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.