Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I dagene efter vi var kommet hjem fra Asbjørn, var der en meget kærlig men akavet stemning i hjemmet. Vi talte ikke om det, det var nærmest svedt ud. Det lod til, at Tinna ikke helt vidste hvordan hun skulle håndtere det hele, og derfor ignorerede hun det bare væk.

Det var fint med mig, for jeg skrev med Nicoline på Facebook. Det fungerede meget sådan, at jeg delte mine fantasier med hende, og hun fortalte om Claus og hende's oplevelser. Nicoline hjalp mig også meget med Tinna. Hvordan jeg skulle omgås, og sige, og netop ikke sige – for at få muligheden for at udleve fantasierne.

SEX I DAG?

Jeg havde nu også mit eget James Bond legetøj, forstået på den måde at vores Ipad er synkroniseret med hendes telefon, så jeg kan følge med i samtaler. Flirter hun med andre, eller andet?

Der skete heller intet i ca 2 måneder. Vi nærmede os slutningen af August, og der var intet sket. Tinna flirtede ikke med nogen, festede ikke rigtig mere (meget ukarakteristisk) og talte heller ikke om "episoden" som Nicoline og jeg var begyndt at kalde det.

En dag da Tinna var til ret så sen "brunch" med nogle veninder, det var omkring 15-tiden, havde glemt sin pung. Jeg løftede den, og der faldt en lille nøgle ud. Bang så ramte det mig! HUN HAR DAGBOG! Hun har kun fortalt mig det en enkelt gang, og det var før vi var blevet kærester. Jeg vidste heldigvis hvor jeg skulle lede, da hun har en kommode/skrivebord som hun har arvet fra sin mormor. Jeg prøvede nøglen af, og rigtig nok – den åbnede.

Der lå hendes dagbog. Lige da jeg skulle til at åbne den, åbnede døren. Jeg kylede bogen under sofaen, og så panisk om jeg havde lukket komoden efter mig. Det havde jeg.

Tinna kom ind, og skyndte sig. "Jeg har glemt min pung, har du set den skat?". Jeg vidste præcis hvor den var, og skulle lige have hende væk, så jeg kunne få nøglen tilbage. "Kig ude i køkkenet" foreslog jeg, og da hun drejede rundt om hjørnet stoppede jeg nøglen ned i, og skyndte mig at råbe: "fundet".

Hun tog pungen og smuttede. "Hvornår kommer du hjem?" spurgte jeg hurtigt. "Jeg skal nok skynde mig hjem, skat – så et par timer".

Jeg kiggede dagbogen igennem, men det var en tyk mobbedreng. Inde i bogen stod der under: NAVN – Beretter (så derfor mit profilnavn) Størstedelen af tiden gik på, at skimte igennem bogen. Mod slutningen af hendes beretninger kom vi dog til vores "episode".

Tinna beskrev det hele, meget detaljeret. Alt fra handling til hendes egne følelser og indtryk af menneskerne og situationen.

Tinna skrev hvor submissiv og billig hun havde følt sig, da hun blev kneppet analt foran os andre. Det var både hendes bedste sexuelle oplevelse, og hendes værste - i forhold til at være "den gode kæreste". Et stort afsnit var netop dedikeret til hendes skyldfølelser af "episoden" og hendes efterfølgende lyster.

Hun beskrev hvordan hun dagligt var begyndt, at fantasere om andre mænd, bekendte, venner og fremmede. Fantasierne var meget voldtægtsbetonede, men der var også lidt - hvor hun indledte.

Jeg lagde dagbogen tilbage. Jeg var nu meget i tvivl og tog til Facebook med det samme, og skrev det hele til Nicoline. Selvfølgelig var der intet svar, før Tinna trådte ind ad døren. Jeg måtte vente lidt, til jeg kunne være ude af syne for at tjekke svaret.

"Du har magten!" skrev Nicoline. "Konfrontér hende eller arranger noget ellers gør jeg det fandeme ;) ".

Af en fyr der har mange idéer, var jeg pludselig helt blank. Hvad fanden gør jeg, jeg vil gerne have Tinna kneppet. Jeg vidste hun ikke ville være interesseret i dating-sider. Jeg er heller ikke interesseret i, at invitere venner. Det ville blive for akavet.

Jeg så ikke andre udveje end, at konfrontere Tinna. Jeg tog fat i hende og sagde nøje eftertænkt: "Skat vi skal lige snakke sammen. Jeg kan simpelthen ikke komme mig over det der skete hos Asbjørn. Jeg fantaserer om det dagligt, og føler mig så skyldig." Jeg forventede Tinna ville afbryde men hun var helst stille og lyttede, så jeg fortsatte. "Jeg føler simpelthen et behov, for at se dig udfolde dig sexuelt. Jeg fantaserer om at dele dig sexuelt med andre".

Nu afbrød Tinna mig ved, at springe i armene på mig og kysse mig meget intenst. "Jeg har haft det på samme måde" indrømmede hun. Vi sad og fniste som var vi to teenagere.

"Jeg må indrømme skat, på trods af alle mine fantasier – har jeg ingen anelse om hvordan vi skal gøre det her?" sagde jeg. Jeg kunne også mærke på Tinna, at hun, bevidst, var meget forsigte i sit svar. Vi lurede ligesom hinanden af, kunne jeg mærke.

Hvad ville være acceptabelt og hvad ville ikke. Hvordan skulle det foregå og med hvem?

"Hvordan ville du finde en mand, skat?" spurgte jeg.

"Øhh lige nu, tror jeg at det skulle være en fremmed – lige på". Vi lavede derfor en scor.dk profil. Det tog ikke længe inden det regnede ind med pik-billeder. Vi skiftede, så Tinna sad ved tasterne. Hun lod til, at håndtere det bedre end jeg - både flirt og pikbilleder.

Tinna blev spammet, men det lod ikke til, at nogen havde hendes interesse. Indtil hun nærmest skreg: "FUNDET!".

Det var en mand i slut 30'erne. Han var i form, tusset, gift og med en flot pik. "telefon nummer" skrev han. Tinna gav sit nummer og han ringede, men hun turde ikke tage den. Han skrev så på chatten, og de skrev lidt mere. Så ringede han igen, men denne gang tog hun den.

Meget nervøst gav hun ham vores adresse og aftalte at han tog afsted. Jeg delte hendes nervøsitet, og tiden gik så langsomt. Efter 30 minutter ringede det på døren. Tinna løb ind i soveværelset, og skiftede. Jeg åbnede, og ventede akavet. Vi bor på 3. sal, så jeg ventede lidt. Inden manden var oppe, var Tinna tilbage i en hvid t shirt, som det eneste.

En pæn høj mand trådte ind, han hilste ikke engang. Han kiggede bare på en smilende Tinna, og tog fat i håret på hende. Skubbede hende baglæns til hun nåede væggen og pressede hende ned. Derefter hev han en stiv pik ud af bukserne, som blev skubbet forbi Tinna's læber i et hurtigt tryk. Jeg lukkede døren efter ham, og så ivrigt med.

Min kæreste var i drømmeland, og var helt væk i blikket. Hun lød meget til at nyde sutteriet, og der kom mange sluprende lyde, imens manden åbnede sin skjorte og smed den på gulvet. "For satan en pikhungrende lille tøs du er" sagde manden, mens Tinna sluprede løs på hans ret så tykke pik.

Han trak ud, af en protesterende Tinna og hev hende med hen til spisebordet i stuen, til venstre for hvor de lige stod. Hun fik hevet t-shirten af og derefter lagde manden hende på bordet – på ryggen, med hovedet ud over kanten. Nu begyndte han at facefucke Tinna.

Jeg satte mig i sofaen, og så med mens Tinna fik fyldt sin hals ud. Hver gang manden besluttede, at hun kunne trække vejret, klappede han pikken ned i ansigtet på Tinna. Gang for gang, blev hendes eget savl tværret ud i ansigtet på hende.

Gang for gang lod han til at presse citronen, og pressede sin pik dybere, og hårdere ned i halsen på Tinna. Indtil hendes øjne var helt grædende, og røde.

Han trak nu ud, hev fat i hendes arm og hev hende nu om, så hun lå med benene udover kanten. Han knældede og begyndte at slikke fisse på Tinna. Ikke længe, inden han spyttede hende i fissen, og rejste sig. Gned sin pik op og ned af hendes klit. Igen og igen gled den bare op og ned, indtil Tinna så tiggende ud.

"Fortæl mig at du vil kneppes af fremmed fed pik" sagde manden. "Knep mig med din fede fremmede pik" sagde Tinna lavmælt. Manden tog fat og pressede sin store pik i bund med det samme og det fik Tinna til, at ømme sig.

"Fuck du er stram!" stønnede han, og pumpede hurtigt af sted. Små men hurtige og hårde stød. Tinna lod ikke til, at kunne svare igen. Hun så overvældet ud, og lignte et rod i ansigtet fra den vilde facefuck-omgang.

Han trak ud, og var imponeret over hvor hurtig Tinna's fisse trak sig sammen igen. Det kunne han dog ordne med et enkelt stød, og fyldte hende ud igen til Tinna's skrig af smerte. Hun fik dog lige et øjeblik, inden han fortsatte pumperiet. Der grinte Tinna, af, at hun netop var lidt i smerte grundet den store pik.

Derefter begyndte han, at pumpe videre – hurtigere og hurtigere. Han tog fat om halsen på Tinna og kneppede ligeså hårdt som han pressede hende om halsen. Tinna's øjne rullede om i hovedet på hende, og hun var rød som en tomat.

"ÅH JEG SPRØJTER!" stønnede manden, og med tre voldsomme stød begravede han sin fede pik i min kæreste, og sprøjtede. Hun kom vidst selv, lød det til. Det lød som om, han kom i lang tid til gengæld – måske 20-30 sekunder, og forblev begravet i hende lidt endnu.

Han slap vidst grebet om halsen - løbende, efter han sprøjtede. Tinna lod dog til, at være rundt på gulvet af den omgang. Han trak ud, hev bukserne op og tog sin skjorte på. Uden ord, gik han igen, så hurtig som han var kommet.

Tinna blev liggende på bordet lidt endnu. Da hun lå og bevægede sig lidt mere, brød jeg isen: "var det godt skat?". "mm hmm" svarede hun mens hendes hænder løb over hendes krop. Jeg sad med en jernhård pik, og nu ville jeg også have lidt. Jeg rejste mig, smed mine shorts placerede pikken lige ved den spermfyldte fisse, og først der gik det op for Tinna hvad der skete.

"Du er da helt rundt på gulvet, hva skat?". Hun nikkede bare som svar, og jeg pressede min pik ind i hendes stadig stramme men yderst varme fisse. Da jeg gjorde det, begyndte det at sive lidt ud med spermen fra den forrige. Jeg synes det var så frækt, og kunne ikke dy mig, så jeg trak ud og hev Tinna ned på hug, hvor hun kunne få lov til at slikke min pik ren for fremmed sperm.

Jeg nåede nærmest ikke engang, at placere den ved hendes mund, inden hun tog mig til roden og slikkede hver en dråbe af mig. Jeg trak ud og bukkede hende ind over bordet, jeg ville så gerne kneppe hende analt – men turde ikke. Det virkede virkelig som om, at jeg ikke havde autoriteten til det.

Derfor pressede jeg bare i bund i fissen, der tog imod med en fugtig lyd og den fremmedes sperm der nærmest bare løb ud, i en tråd som dinglede fra Tinna's fisse inden det knækkede og dryppede ned på gulvet.

Dette fik mig til, at ville straffe den beskidte so (jeg turde ikke sige det højt), og jeg begyndte derfor at pumpe løs. Bordet begyndte at banke ind i væggen, og Tinna stønnede, i mens hun bed sig i læben. I min position kunne jeg ikke se spermen løbe ud af fissen på hende længere, men tanken var rigeligt til, at få mig til at nå klimaks – hurtigt.

Jeg tog godt fat om hofterne på Tinna og hun blev delvist løftet, i mens jeg bankede løs ind i hende, indtil jeg i én voldsom orgasme, næsten helt mistede balancen og krøllede min overkrop sammen – indover Tinna, i mens jeg fyldte hende med spermladning nummer to.

Jeg trak ud, og mere sperm løb ud af Tinna og ned på gulvet. Jeg ville virkelig ønske, at jeg følte den autoritet, at kunne beordre hende til at slikke det op – men det turde jeg nu heller ikke. Lysten var der heller ikke lige umiddelbart efter jeg var kommet, så jeg trak mig tilbage til sofaen. Tinna fulgte med og satte sig på den t-shirt hun havde haft på.

Der lå vi lidt, mens skærmen fra scor.dk lyste op fra en masse beskeder, uden at vi havde svaret. Jeg rettede computeren ind til mig, og spurgte om hun var klar på mand nummer 3. Hun kyssede mig, og jeg – spændt troede lige jeg havde scoret jackpot. Under kysset lukkede hun dog computeren i, og sagde: "godnat skat" og gik i seng. Lidt skuffet, men meget tilfreds gik jeg selv med i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.