Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

DISCLAIMER: Dette er en erindring. Den er sand, og i skal være velkommen til at spørge mig på chatten om hvordan og hvorledes.

LIDT BAGGRUNDSVIDEN: Vi er et ungt studerende dansk par der nu har været sammen i snart 2 år. Vi har nu haft en lille håndfuld oplevelser, som jeg har behov for at dele. Q ved ikke at jeg deler ud af godteposen.

SEX I DAG?

Jeg hedder Jesper og Q hedder Tinna (ikke helt, men jeg forvrænger lidt for at beholde så meget anonymitet som overhovedet muligt). Tinna er 25 år og studerer til hverdag, samtidig med, at hun arbejder lidt i sin fritid. Spørger man hvem som helst der kender Tinna vil de beskrive hende som: smilende, sød og charmerende. Hun vil også blive beskrevet som yderst livsglad. Tinna er simpelthen "The girl next door", der kommer fra landet, fra en velhavende familie og er flyttet til storbyen for at studere.

TINNAS MÅLINGER:
167cm
56kg
32B

TINNAS UDSEENDE:
Blond hår
Blå øjne
Smukt og blændene smil
Flot fast figur der er skabt af mange års professionel dans og træning i det lokale fitnesscenter.
Utrolig solbrun glød der kommer fra de mange charterrejser, Tinna har været på med sin familie.

BERETNINGEN – Sommer 2014: Semesterets eksaminer var nedelig overstået! Tinna afsluttede med et 12-tal. Nu havde vi begge sommerferie, og det skulle selvfølgelig fejres. Vi skrev lidt rundt til diverse venner, men midt på ugen, under eksamensperioden var der ingen der havde tid.

Tinna skrev et opslag på Facebook der efterlyste fest og farver - ASAP, og at alle var velkommende til at skrive. Allerede sekunder efter opslaget var posted, kom der svar.

"I skal være velkommen til min havefest, men så skal i nok til at skynde jer, for der er smæk på" havde en Asbjørn skrevet. Asbjørn viste sig, at være Tinna's gamle kollega. Han holdte noget fest i sin have og hus i anledning af sin 35-års fødselsdag. Vi bed på krogen og gjorde os klar. Vi skulle skynde os, men vi var i fin stand til at starte med, så det krævede ikke det store.

Tinna tog sin ynglings "sommerkjole" på, som var en stram sort kjole der kun lige gik et stykke under røven, så hendes solbrune stænger blev vist frem. Kjolen gav også et godt udsyn til både brysterne og ryggen. Selv valgte Tinna, at jeg skulle have min blå skjorte på, som hun elsker at se mig i, og nogle shorts i denim.

Vi skyndte os afsted da vi skulle fra København til midtsjælland, og vi var netop nød til at tage det offentlige, da vi jo antog – at der nok ville være lidt druk. Rigtig nok ankom vi til en lækker havefest med flotte men fulde mennesker, der alle skrålede med på musikken mens de dansede løs.

Tinna førte an, mens jeg fra start af kunne mærke, at jeg trak mig lidt tilbage. Måske var det effekten af mange stive mennsker, og for lidt alkohol i mig, men jeg trak mig i hvertfald tilbage. Jeg plejer ellers at kunne følge godt med, til fester – med at føre mig frem i selvskaber. Næsten ligeså godt som Tinna kan, men her var jeg ude, hvor jeg ikke kunne bunde.

Jeg blev introduceret for Asbjørn, som var flottere i virkeligheden end på sin Facebook-profil (høj, mørk og velsoigneret). Tinna og Asbjørn krammede, lige lovligt længe og faldt godt i spænd fra start af. Jeg kunne fornemme fra start, at Asbjørn var en god vært. Han sørgede for at vi havde alt vi kunne ønske os, især alkohol. Tinna og jeg blev hurtig adskilt, da hun elsker at danse og jeg simpelthen ikke havde lyst i min nuværende humør.

Dermed trak jeg mig nærmest tilbage til et hjørne for mig selv, og drak imens Tinna dansede og skrålede med på de forskellige 80'er og 90'er hits. Jeg synes tiden gik såå langsomt, og jeg forstod ikke helt hvor fanden min lyst til at feste var forsvundet hen.

Alkoholen satte gang i kroppen, og jeg skulle selvfølgelig låne toilettet adskillige gange. Den ene af gangene, hørte jeg noget i soveværelset overfor. Det skal siges, at det var et stort hus, med mange værelser. Asbjørn klarede sig godt, og havde ikke mistet det store (i den skilsmisse som var den faktiske grund til fejringen som vi fandt ud af senere).

Døren til soveværelset stod på klem, og jeg kiggede forsigtigt ind, uden at vække opsyn, og så en trekant blive ført ud i livet. Asbjørn og en anden mand på hans alder, med hvad jeg tror var den anden mands kone, i midten af de to mænd. Hun blev kneppet bagfra af Asbjørn imens hun suttede pik på sin mand. Hvad man kunne se, mens døren var på klem var dog noget begrænset, men jeg kunne godt sige, at det så godt ud.

Jeg fik et kæmpe chok da noget ramte min skulder. Til mit held, lavede jeg ingen lyde. Det var Tinna der selv skulle på toilettet og så mig lure. Hun ville derfor vide hvad jeg lurede på. Hendes kæbe faldt til jorden da hun så hvad jeg lige havde set.

Jeg kunne se på hendes mundbevægelser at hun sagde: Oh my god" uden at sige noget højt, og stirrede nærmest. En af mændene nærmede sig sit klimaks og det var signal nok for os til, at vi skyndte os ud på toilettet.

Jeg pissede først, og derefter satte Tinna sig. Hun var særdeles ivrig efter at komme i bukserne på mig, og tog min pik frem, som hun med det samme tog i munden. Hvis der er noget Tinna kan, så er det at sutte pik som en pornostjerne. Hun lader ikke rigtig til at have behovet for at trække vejret, på trods af deepthroat og facefuck. Tårene triller hurtigt, men det er også det eneste tegn på svaghed, men ikke noget der lader til at være en udfordring.

Tinna ved at jeg elsker det lige på, og deepthroater altid fra start til slut, og hun nåede ikke engang at være i gang i mere end et par minutter (i bedste fald) inden jeg spermede i munden på Tinna. Inden tanken om gengæld noget at ramme mig, bankede det på døren med ordene: "Nogen derude?". Uden at tænke os om, fik vi svaret på samme tid – hvilket gjorde os begge pisse pinlige og stoppede legen. Vi gik derfor ud da vi troede at vedkommende var gået, og blev mødt af de 3 vi lige havde luret på, der alle stod med smil fra øre til øre.

"Den forbandede sommervarme går jo lige i blodet på de unge mennesker" sagde manden, og vi grinede alle sammen. Tinna og jeg grinede dog bare for, at komme af med den akavede stemning vi begge følte.

"Ikke kun de unge mennesker" sagde kvinden vi for kort tid siden så blive fyldt ud i begge ender. Hun sagde det dog med et smil, som på mærkværdig vis fjernede den akavede stemning.

"unger, det her er Nicoline og hendes mand – Claus". Vi hilste på begge, indtil alle begyndte at bevæge sig ud i haven igen.

Ude i haven satte vi os sammen. Jeg sad med Tinna og Nicoline, mens Asbjørn og Claus sad overfor. Fyrene sad tættere på resten af menneskerne, mens Tinna og Nicoline hyggesnakkede og jeg sad med.

Tinna og Nicoline sad og snakkede mens jeg observerede. Nicoline var en flot kvinde. Jeg lod ikke helt til at kunne gætte hendes alder, men jeg ville mene at det var nogenlunde tilsvarende Asbjørn's 35 år. Hun havde sort langt bølget hår, blå øjne og var ret solbrun. Derudover havde hun også tekst tatoveret henover kravebenet og to kattepoter på brysterne. Hun var ret høj – ca 177cm og måske 60kg. Hun havde meget feminine former som den sorte stramme kjole ikke lagde skjul på.

Tinna og Nicoline fik ikke snakket længe, inden de to fyre på den anden side rejste sig og bød pigerne op til dans. Derfor sad jeg endnu en gang for mig selv, og drak lidt. Jeg må dog indrømme at jeg blev liderlig ved synet af Nicoline der stod og dansede meget intimt med begge fyre på skift. Tinna prøvede tydeligvis, at følge med, med ville vidst ikke helt være op ad fyrene. Der gik dog ikke længe inden Nicoline puffede til Tinna som faldt ind i Claus, og så forlegen ud.

Nicoline smuttede derefter og kom ned til mig, og satte sig. Vi begyndte at snakke om alt muligt, fra festen til Tinna og mit forhold. Jeg sad imens og fattede mig mod til, at spørge ind til dét jeg set hende lave med de to andre – tidligere. Jeg nåede det dog ikke, for Nicoline kom selv ind på det.

"Har du nogensinde delt eller fantaseret om at dele Tinna med andre mænd?" spurgte Nicoline. Jeg sank instinktivt mit spyt og fik det galt i halsen og hostede løs. Hun grinte, og sagde: "Det tager jeg som et ja".

Da jeg fik rømmet mig, satte Nicoline sig op på mig i meget offensiv stil. Jeg var så liderlig, og Nicoline kunne mærke det, da min pik pressede sig op igennem bukserne, og var presset op mod Nicoline's fisse. Derefter gjorde hun det ikke meget bedre da hun hviskede: "Jeg vil gerne kneppe dig lige nu... Lad os gå ind i huset".

Jeg pressede min pik op mod Nicoline's fisse, meget intenst uden at tænke mig om overhovedet – og blev derefter lidt panisk ved tanken om at Tinna havde set det, eller nogen af de andre. Det lod dog ikke til at være tilfældet. Tinna dansede meget uskyldigt, mens andre mennesker også dansede og hyggede sig rundt omkring.

"Det ville Tinna nok ikke synes om" sagde jeg, på trods af at min krop skreg efter Nicoline. Derefter skiftede Nicoline 180 grader og sagde: "okay det respekterer jeg". Nøj hvor jeg fortrød det, men jeg kunne simpelthen ikke – jeg ville blive fanget i det og det er stensikkert.

Jeg gik op og tog noget at spise, i mens de andre dansede videre. Der gik dog ikke længe før de andre fik samme idé og kom ned og holdte mig med selvskab. "Hvor er Nicoline?" spurgte hendes mand. Jeg prøvede at skjule min dårlige samvittighed, og sagde at hun var gået ind i huset.

"Hun er sikkert på jagt efter en mand" sagde han grinende, mens Tinna og jeg kiggede på hinanden og ikke vidste hvordan vi skulle give respons.

Imens vi spiste, kom der lidt mennesker hen, og takkede Asbjørn for gæstfriheden. Derefter gik de, og dette skete løbende den næste times tid, mens vi spiste og snakkede. Her fik vi mere afvide om Asbjørn. Han var lige blevet skilt som tidligere nævnt, da konen fangede ham i utroskab. Han havde også et utrolig veltalende, med et velbetalende job og var veluddannet.

Solen var nu også ved at være nede og folk var gået, og først her kom Nicoline tilbage. Vi var så kun Asbjørn, Claus, jeg, Tinna og Nicoline og vi rykkede indenfor hvor Nicoline afslørede, hvorfor hun havde været væk. Hun tog en joint frem og Claus spurgte os, om vi har prøvet det før. Jeg havde, men Tinna havde ikke. Jeg løj dog, og vi blev begge guidet ret så grundigt.

Vi satte os ved spisebordet, som var designet som en bås med polstede sæder, der var vendt mod køkkenet (et stort et).

Tinna var den gode, uskyldige pige der kun har drukket og intet andet, og var lidt modvillig, men blev guidet ret godt af de andre, og lod derfor til at føle sig tryg og i gode hænder og tog derfor et hvæs.

Den gik lidt på tur, og der gik så ikke længe før vi alle var ramt. Især Tinna og jeg. Der blev sat lidt musik på i baggrunden. Derefter gik der ikke længe før Tinna var mere fremme i skoene og udbrød: "Må jeg ik spørge om noget?" spurgte Tinna. "Hvordan fungerer jeres åbne forhold?".

Claus tog ordet og fortalte:
"Vi har et meget intimt og personligt forhold til hinanden, vi elsker hinanden utrolig meget. Når det så er sagt, så er vi begge to stadig mennesker og vi har behov, og vi har ikke-monogame lyster. Hvorfor holde hinanden tilbage, når vi kan gøre det omvendte og få tilfredsstilt alle vores fantasier og lyster".

"Men er der ingen jalousi?" spurgte Tinna. Nu tog Nicoline over: "Tinna selvfølgelig er der jalousi, men vi bruger det rigtigt. Det styrker faktisk kun vores kærlighed til hinanden. Kunne du have lyst til at prøve det bare en lille smule?"

Situationen satte tryk på mit blodomløb, og mine bukser og bælte var presset til dets yderste. "Du skal bare sætte dig i skødet på min mand – intet andet" sagde Nicoline. Tinna gjorde som foreslået efter hun kiggede på mig, og jeg nikkede.

Hun rejste sig, og trak sin sorte kjole på plads. Derefter satte hun sig, forsigtigt, i skødet på Claus. "Bare læn dig tilbage så du sidder optimalt" sagde Claus meget blidt. Tinna gjorde igen som der blev sagt.

Jeg observerede meget spændt og ivrigt, men ja – der var da jalousi, men der var så stor kontrol over situationen at det ikke gik mig på. Nicoline rejste sig, og satte sig i mit skød på præcis samme måde og kunne igen mærke min stive pik der ivrigt ville ønske, at den kunne trænge op i hende.

"Så kan jeg bare sidde helt alene, uden nogen der sidder på mig?" spøgte Asbjørn med. Tinna svarede med: "Jeg skal nok sætte mig på dig bagefter", blinkede til ham og smilte bagefter til mig som i, at hun lige havde gjort noget frækt og var overrasket over sin egen opførsel, ligesom jeg var. Det fik Nicoline til at skrige op, og klappe ekstatisk.

Jalousien manglede dog stadig, og jeg sad lidt og fik filosoferet over, om det måske var fordi jeg var så liderlig, som jeg var? Jeg har nemlig tit onaneret til tanken om, at Tinna blev kneppet af andre. Tit ledt efter porno med en stjerne jeg kunne forstille mig som Tinna osv.

Det her er dog noget andet, men jeg nød situationen og Nicoline fik vækket mig tilbage til øjeblikket ved, at gnide sin røv rundt i skødet på mig :D

Jeg lagde mærke til, at Claus begyndte at røre Tinna's lår og vi sad alle og nød hele situationen. Asbjørn rejste sig, og gik ud og hentede forfriskninger. "Jeg synes du skal snave med Asbjørn når han kommer tilbage" sagde Nicoline til Tinna.

Tinna så overvældet og spændt ud, men var i godt humør. Tinna begyndte, at kigge efter Asbjørn som var gået ud i udhuset. I mens lænede Nicoline sig mere tilbage, og hviskede ind i øret på mig: "Bare rolig, jeg har styr på hende".

Få sex i dag

Da Asbjørn kom tilbage, satte Tinna sig på ham da han havde sat forfriskningerne fra sig, og begyndte at snave ham. Det udviklede sig dog meget hurtigt til, at de bare lod deres tunger slikke hinanden. Asbjørn holdte godt fast i Tinna imens. Det fortsatte i et godt stykke tid, men det var nemt at se, at intensiteten steg. På samme tid, var min hånd gledet ned mellem benene på Nicoline, vi blev dog lidt afbrudt da Asbjørn fik nok – rejste sig med Tinna, tog fat i hende og rev hende ind over bordet.

Asbjørn havde et godt snuptag i Tinna's hår og Tinna var fysisk i Asbjørn's magt og hun kunne ikke stride imod. "Jesper, har jeg din tiladelse til at kneppe Tinna?". Jeg nikkede og kunne med det samme mærke min "kæreste-magt" forsvinde i mens Tinna blev løftet ind på bordet, og fik revet sine trusser til side.

Asbjørn begyndte at slikke Tinna's glatte fisse, og begyndte hurtig at massere hendes fisse med en enkelt finger. Tinna begyndte at stønne, og Nicoline rejste sig og smed tøjet. Hun afslørede en flot og yderst feminin krop. Meget kurvet! Nicoline var bestemt ikke skind og ben, men hun var heller ikke tyk. Der sad bare godt med kød på lår, røv og bryster. Hun havde endnu en tatovering nede ved lysken som var noget tribal, og nøj hvor var hun fræk!

Hun gik ned på knæ, åbnede mine bukser mens min stive pik sprang frem. Nicoline startede meget blidt ud, som jeg var hende meget taknemmelig for. Jeg ville helst ikke sprøjte med det samme. Jeg kiggede op, og så Asbjørn fingerkneppe min kæreste, i mens han skiftevis slikkede hende. Tinna stønnede ret meget, hvilket hun aldrig har gjort med mig.

Første gang Nicoline deepthroatede mig, var jeg lige med at sprøjte og hun fik trukket sig væk hurtigt. "Hold da op, du er fyldt til bristepunktet" sagde hun og satte sig på mig mens hun med det samme placerede min pik ved hendes fisse og gled ned. Jeg var for tæt på klimaks, og tog derfor fat og stødte op i hende og kom med det samme. Efter kort tid rejste hun sig, kyssede mig og afbrød Asbjørn og Tinna.

"Lad os rykke ind i stuen" sagde Nicoline, og vi gik alle derind.

Stuen var et stort åbent rum, med en stor stor sofa, enormt tv og en ret stor bar i den ene side af værelset. Ellers var der meget rum mellem de forskellige møbler. Omkring sofaen var der også et meget tykt gulvtæppe. Nicoline lagde sig på den yderste del af sofaen, og Tinna blev spurgt af Asbjørn, om hun ville slikke Nicoline ren for min sperm.

Uden svar knælede Tinna og begyndte at slikke Nicoline. I mens begyndte Asbjørn og Claus at lyne ned i Tinna's kjole og hev den af hende, samt ret trusserne af hende så hun nu lå nøgen.

Begge fyre begyndte nu også at smide tøjet, og afslørede nogle pæne kroppe. De var tydeligvis nogen der havde en sund livsstil. Godt med kropsbehåring på Asbjørn og de havde begge nogle pikke jeg ville kalde for "store". De var både lange og tykke.

Claus var halvskaldet, og kraftigt bygget som en håndværker. Han tog nu over, og gik på knæ bag Tinna og begyndte at gnubbe sin pik op og ned af Tinna's våde fisse. Der tilfreds stønnede ind i Nicoline's fisse. Uden at kunne vente mere, pressede Claus sin pik ind i Tinna der nærmest fik stød og hendes krop farede frem, men hun skulle ingen steder, hvis Claus havde noget at skulle have sagt.

Nicoline havde samtidigt guidet Tinna til at slikke hende ren, og det mål var vidst opnået for Nicoline rejste sig, og satte sig sammen med mig.

Asbjørn tog så den tomme plads på sofaen, og rettede sin pik mod Tinna's mund. Claus tog fat i Tinna's baghoved og skubbede hende ned over Asbjørn's ellers tykke pik. Hun suttede ivrigt, men lod ikke til at kunne koncentrere sig ordenligt om det. Der gik heller ikke længe inden Claus blev meget ivrig i sine stød, og var ved at komme. Han trak ud, rejste sig og hev Tinna op til sin pik.

"ÅBEN MUDEN!" skreg Claus. Tinna gjorde igen som beordret, og fik lemmet skubbet ned i munden hvor hun suttede ham tom og slugte hver en dråbe. "Åh dygtig kælling" sagde Claus der trak lemmet til sig, og vaklede hen i sofaen.

Asbjørn tog nu over og bad Tinna ligge sig på ryggen på sofaen, hvilket hun gjorde. Nu skulle hun sprede ben, også begyndte Asbjørn at presse én finger ind i fissen på Tinna. "Kan du sprøjte?" spurgte Asbjørn.

Tinna rystede på hovedet, og Asbjørn smilte: "Det kommer du til" sagde han. "Det tror jeg ikke" svarede hun igen. Nu gik Asbjørn så i gang med, at grave sin finger dybt i min kærestes stramme fisse. Først bevægede han fingeren ned ad, indtil Tinna kom.

Efterfølgede skiftede han til venstre side og øgede sit tempo indtil Tinna kom igen. Derefter trak han ud, og han havde givet den gas for han var svedig. Nu vendte han hånden med håndfladen op, og begyndte at hive hånden op og ned i fissen på Tinna indtil hun begyndte at skrige. Hun prøvede at samle benene, men Asbjørn var klar over, at det ville ske og holdte dem på sin plads med sin anden arm og sit ene knæ.

Pludselig begyndte det, at stå ud af Tinna med væske der stod ud, og kom i en upræcis stråle udover Asbjørns arm og hans mave. Tinna var helt rundt på gulvet, med lukkede øjne og et ansigtsudtryk der lidt indikerede at hun ikke var til stede. I mens rystede hun, hver gang Asbjørn fik ramt hendes klit men nu rettede han sig ind over hende. Nu blev hans pik presset direkte ned i min kæreste.

Tinna åbnede brat sine øjne, og prøvede at presse Asbjørn's overkrop væk, men det var et tabt kamp fra start. Han viftede knap nok, og fik hendes arme væk, og penetrerede derefter, så dybt han kunne. Tinna skreg og stønnede, og Asbjørn begyndte at pumpe ret hårdt.

Min pik begyndte at blive hård igen, og det fik Nicoline øje på med det samme. Hun bad mig sætte mig på gulvet med ryggen op af sofaen med retning mod Tinna og Asbjørn.

At være underdanig og gøre som der blev sagt, lod til at være aftenens tema. Jeg gjorde det, og Nicoline satte sig igen i mit skød. Hendes ryg var ind mod min krop og hun rettede min pik mod hendes røv. Jeg har aldrig prøvet anal før, men har aldrig ønsket det – og haft det som en favorit fetish.

Hendes røv var SÅ stram, og det sitrede nærmest helt ind i maven på mig mens hun red mig langsomt mens vi begge sad og så på Asbjørn og Tinna.

Alles opmærksomhed vendte sig mod Tinna, da hun kom igen, og tiggede Asbjørn om at stå stille. Imens rystede hun løs på Asbjørns pik, og kom rigtig hårdt og længe.

Asbjørn trak ud, og kravlede op i sofaen så Tinna kunne slikke hans pik ren, hvilket hun gjorde. I mens Tinna ivrigt suttede sin egen orgasme af Asbjørn – listede Claus nærmest ind mellem benene på hende og begyndte at kneppe hende ret lige på.

Tinna blev nu kneppet i begge ender og var tydeligvis meget overvældet. Det samme var jeg selv, og hver gang jeg var ved at nærme mig klimaks – stoppede Nicoline alt bevægelse, og ventede til jeg kunne klare lige en smule mere.

Tinna begyndte at komme igen til alles fornøjelse, og inden længe begyndte begge fyre at pumpe løs i begge ender. Claus kom først, og sprøjtede op i fissen på Tinna, mens hendes hånd kørte, heftigt, hen over sin klit.

Få minutter efter begyndte spermen at løbe ud af pikken på mig, og jeg krampede nærmest selv helt ned i prostaten mens jeg kom op i røven på Nicoline, som blev siddede.

Asbjørn var "last man standing" og hev Tinna ned på gulvtæppet – på ryggen hvor han efterfølgende hev hendes ben henover sine skuldre og begyndte, at pumpe ned i Tinna, som skreg og delvist tiggede ham om at nedsætte tempoet.

Det skete ikke, men Asbjørn kunne ikke blive ved og ved og brølede nærmest mens han begravede sin sperm langt oppe i min kæreste, som lå og var helt blank i blikket. Asbjørn blev liggende, og de begyndte at kæle - dog minimalt.

Efter lidt tid rejste Nicoline sig og sagde: "Lad mig vise jer gæsteværelset ovenpå". Vi gik derop – hende og jeg hvor hun kyssede mig intenst og længe. "Claus og jeg har gæsteværelset nedenunder, og i kan sove heroppe". Vi gik ned igen og jeg tog vores ejendele op på værelset, mens Tinna først var ved at være ved sine fulde fem igen nu. Hun fulgte efter da jeg gik op og vi sagde godnat til de andre på vej op, og så gik alle til køjs.

Der var ingen snak mellem Tina og jeg, kun kæleri også faldt jeg i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.