Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den historie jeg nu vil fortælle, er en oplevelse jeg havde med min daværende kæreste, og ligger en del år tilbage. Vi var unge 20-22 år og skulle for første gang på ferie sammen. Turen gik til Korfu i Grækenland. Hun var min første rigtige kæreste og havde få måneder forinden flyttet sammen med mig i min lille dobbelthybel. Alt var perfekt og vi glædede os som to små børn juleaften op til afrejsen. 14 dage i syden sol, med strand vand og lækre drinks og selvfølgelig masser af god sex. Kort sagt det kunne bare ikke blive bedre.

Vores bedste forhåbninger viste sig også at holde stik, blev indlogeret et super lækkert sted og den første uge gik med solbadning , byture , drinks i baren og selvfølgelig konstant sex, Tror det var varmen og alle de "nøgne" kroppen på stranden som fik safterne til at koge over, specielt hos min kæreste Hun var vild som aldrig før. Vi brugte de meste af dagen på stranden og diskuterede hvem der var lækre og hvem der ikke var, snakken faldt selvfølgelig også på gruppesex engang imellem.

SEX I DAG?

Nå men den første uge var forløbet perfekt. Om søndagen var vi lige kommet hjem fra sådan en bådtur hvor man kunne springe fra klipper og bade ved båden og alt det der. Vi sidder i baren og får en cocktail da to mænd (tyskere) som også havde været med på den tur kommer op til os og begynder at snakke med os. De var vældig flinke og vi fik hurtigt ordnet verdenssituationen og en drinks blev til flere og flere. Til sidste droppede vi at gå ud og spise og valgte at tage maden i baren sammen med de to tyske mænd. Stemningen var høj og af en eller anden grund fortsatte v feste på deres tagterrasse. Min kæreste var godt oppe og køre og vimsede rundt i sin lille bikini med sarong rundt og hev en af mændene op for at danse , hvilket han ikke var sen til at acceptere, dansen blev mere og mere udfordrende og lige pludselig dansede hun med dem begge, mens jeg bare sad i sofaen og prøvede at virke cool over situationen, fuld og lalleglad som jeg var. De tog på hendes bryster og røv og hun fulgte bar med, men det var først da den ene stak en finger direkte op i hendes fisse at der skete noget.. " Hva fanden, du er jo total liderlig" sagde han til min kæreste, "kan din lille drengerøv af en kæreste ikke tilfredsstille dig ordentligt" fortsatte han. Jeg burde måske her ha faret op men af en eller anden grund gjorde jeg det ikke, sad bare fuldstændig paralyseret, troede måske hun selv ville sige fra, men det skete ikke, hun kiggede bar frækt på mig, tog ham om nakken og begyndte grådigt at kysse ham. Mens han stak endnu en finger op i hende. Den anden ville også lege med. Han rev hende i håret og tvang hende væk fra ham den anden og ned på knæ.. Så hendes ansigt var lige for hans meget spændte boxershorts. " Nå din lille danske luder, be om at får lov til at tage den frem" sagde han og min kæreste peb "må jeg ikke nok tage din pik frem" slask en ordentlig lussing ramte hendes kind "det hedder må jeg ikke nok tage din pik frem Herre" tordnede han.. og han gentog og fik lov og frem kom en kæmpe pik , som hun lidt for grådigt begyndte at tage under behandling. Her gik det lige pludselig op for mig hvad fanden der skete og jeg begyndte at brokke mig hvilket resulterede i den anden kom over og gav mig en på siden af hovedet med flad hånd så jeg røg tilbage i sofaen.. "Hold kæft svans ,og lad os ordne hende i fred" fortæl din svansede kæreste at vi har lov til at bruge dig som vi vil"

Min kæreste stønnede bare tilbage med pikken i munden at de havde ret.. Herefter gik de ind i lejligheden , efterlod mig på terrassen hvor jeg gennem glasset kunne se min kæreste blive råbollet af de to mænd.

Jaloux , frustreret , men samtidig også kanon liderlig som aldrig før satte jeg mig på en stol og kiggede ind af glasdøren med min pik i hånden.

De havde placeret hende på alle fire og den ene tog hende bagfra og samtidig lad sine hænde hagle ned over min kæreste balder så de var ildrøde mens den anden mundkneppede hende så hårdt at hun på et tidspunkt ved at kaste op og spyttet hang ud af mundvigene.

ER det godt luder blev der råbt , er det bedre end din kæreste –og min kæreste stønnede bare jaaa jaaa jaa det er meget bedre en min kæreste, fra nu af er du vores fisse og ingen andres forstået JAAAAAA forstået brølede hun mens hun skreg sin første orgasme ud. De to mænd kom næsten samtidig i henholdsvis mund og fisse – så spermen løb ud i begge ender på min udmattede kæreste der lå på stengulvet inde i stuen. Mens hun lå der kunne jeg høre den ene sagde til den anden, hent svansen. Hvorefter han gik ud på terrassen til mig, tog hård fat i mit stive lem og med det i hånden trak mig ind til min kæreste som nå lå på ryggen og sundede sig – med sperm i hele ansigtet og løbende ud af fissen. "Stil dig over hende og spil den af svans" de- jeg gjorde som beordret og det varede ikke længe før jeg kom ud over hendes mave ansigt og hår. "Hold da kæft der gik sku ikke længe hva" , "du bliver måske tændt af at se din luder blive kneppet af andre hva" sagde den ene.. Jeg stod lidt forlegen og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle svare, og han forsatte "men det er godt for du kan lige så godt vende dig til det, for resten af jeres ferie er hun vores fisse og ikke andres er det ikke rigtig luder sagde han henvendt til hende. Hun lå på gulvet og kiggede forlegent på mig, og sagde, håber det er ok skat ? Stod bare måbende , chokeret, i syvsind, jaloux og hamrende liderlig og svarede ok !

Godt sagde tyskerne—du kan kneppe hende nå i kommer hjem men nu er hun vores og du gør bar som der bliver sagt forstået " ja svarede jeg bare fraværende. "Godt læg dig ned og slik hende ren så hun er klar om lidt , for vi er ikke færdig med hende kiggede på dem med et spørgende blik , hvorefter han lige skulle til at hæve hånden, og jeg skyndte mig at komme igen med at slikke hende ren for al sperm på både krop og i fisse- da jeg var færdig var min kæreste godt tændt igen af min behandling. Men den ene tysker sagde bar godt så er hun klar , fis så hjem med dig og sov.. din luder bliver her i nat. Jeg gik slukøret hjem med spermsamg i mund og på hagen, ydmyget frustreret og samtidig liderlig som bar fanden over den nok frækkeste oplevelse på det tidspunkt i mit liv.. inden jeg gik ud af døren hørte jeg lige min kæreste sige, 1000 tak for det her , jeg elsker dig, ses i morgen måske !

Der var 5 dage tilbage af ferien, hvad der skete yderlige må i have til gode.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.