Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På trods af aftens og nattens udskejelser gik jeg ud som et lys da jeg kom ind på vores værelse og lå stadig i sengen og blundede næste formiddag da jeg kunne høre døren gå i det fjerne og min kæreste kom hjem.

Hold kæft hvor så hun ud.. hendes hår var fuldstændig uglet og spermrester spyt og andet godt glinsede i det, hendes baller og bryster var røde og næsten blå violet og de havde skrevet Sklave (tysk for slave) på hendes baller.. uden at sige noget gik hun direkte i bad. Efter en 45min tid kom hun ud igen så stadig lidt forslået ud, dog mere frisk, smed sig i sengen ved siden af mig og udbrød et stort suk… "Det var den bedste aften i mit liv sagde hun" jeg lå bare og stirrede tomt ud i luften. Jeg er deres tøs nu resten af ferien, du må virkelig undskyld men, sådan må det altså være og hvis du virkelig elsker mig lader du mig gøre det" "jeg lå bare som forstenet og kiggede op i loftet og kæmpede med min vrede og liderlighed, hun så min stive pik og sagde "det betragter jeg som et ja" må desværre ikke gøre noget ved den der . Den må du selv ordne smilede hun til mig og gav mig et langt tungekys. ’Hun smagte stadig at de to mænd" og jeg sagde: javel!

Den dag lå vi bare i sengen på værelset og nussede, men hver gang jeg gjorde tilnærmelser til lidt mere trak hun væk og fnisende sagde nej, min krop er tysk ejendom nu. Det gjorde mig bare endnu mere tændt og jeg begyndte at tigge hende helt vildt. Men hun stod fast og sagde hvis du er liderlig kan du jo bare spille den af her foran mig, hvilket jeg lidt flov begyndte at gøre, min kæreste begyndte at tage billeder af det med vores engangskamera. Hun ville ha jeg skulle komme på den tallerken jeg havde spist morgenmad af og som stod på stuebordet, hvilket jeg gjorde i et ordentligt brøl. "godt skat" "slik det så op" ryd op efter dig" sagde hun grinende men meget bestemt.. jeg kiggede vantro men liderligt på hende, "ja du havde da ikke noget mod at labbe sperm i dig i går da du skulle slikke mig ren din svans , sagde hun i en endnu hårdere tone. Jeg sank en klump og begyndte at slikke. "godt svans sagde hun" mens hun fortsatte med at tage billeder.. "Da jeg var færdig kyssede hun mig blidt på munden og fortalte hvor meget hun elskede mig, og i den blideste tone at hvis jeg ikke makkede ret resten af ferien kunne de her billeder meget nemt ende steder hvor de ikke skulle ende.. min pik blev sjovt nok stiv med det samme igen, og jeg svarede: Javel,, Slask!!! En ordentlig lussing ramte min kind og en mere på mit blottede pikhoved, "Fra i dag af hedder der Javel Herskerinde forstået?? Javel Herskerinde sagde jeg!! Jeg er tyskernes ejendom men du er min og derfor også nederst i hierarkiet – Javel Herskerinde" svarede jeg , smut så i bad og lad os komme ned på stranden.. Resten af den dag forløb helt normalt som de øvrige dage dog uden sex af nogen art. Indtil hen under aftenen hvor der igen blev kaldt efter min kæreste ..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.