Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var blevet hen ad syv om aftenen da en seddel blev bragt til vores værelse af en af de ansatte på hotellet. Min kæreste var bad og i fuld gang med at vaske sig efter en lang da på standen, så det var mig der tog imod. Sedlen var selvfølgelig til min kæreste fra de to tyskere. Jeg spurgte om jeg måtte åbne hvor hun inde fra badeværelset svarede at det måtte jeg godt og at jeg skulle læse det højt.

"Hej din danske luder tøs. I aften tager du dit frækkeste sæt tøj på og møder os nede i poolbaren præcis kl. 20.00 tag din svansekærestes kreditkort med, men lad ham blive på værelset. Vi syntes han skal give middag og drinks, for at passe hans ludertøs" Jeg var lamslået!!! Bartenderne samt en del af de øvrige gæster vidste jo godt at vi var et par, og tanken om hvad de dog måtte tænke når min kæreste sad dernede helt alene og spillede op til, i de andres øjne, to fremmed mænd, på min regning, blev for meget for mig. Ydmygelsen blev for stor, hvordan skulle jeg kunne se de andre gæster i øjnene efter dette.. Jeg begyndte at brokke mig og nægtede først at udlevere mit kreditkort til min kæreste. Hun kom ud fra badet helt nøgen "Gud hvor var hun lækker" kiggede hårdt på mig og sagde i meget bestemt tone.. "Du ved jeg elsker dig og du elsker mig, men hvis du ikke leger med nu og lader være med at opføre dig som den svans du er så får du aldrig lov til at røre denne krop igen og jeg sender alle billederne af dig som spermspiser ud til dine arbejdskollegaer og gutterne på dit fodboldhold. Du er min hanrej resten af ferien forstået!! "Målløs og lamslået sank jeg en dyb klump og svarede spagt "javel" "JAVEL HVAD" tordnede hun "Javel Herskerinde", svarede jeg igen. "Godt læg dit kreditkort på bordet, og smut ud på terrassen så kan du følge lidt med i hvad der foregår fra balkonen "Javel Herskerinde svarede jeg og gjorde som jeg fik besked på.

SEX I DAG?

Mens jeg sad på balkonen gjorde min kæreste sig færdig og kl. 20.00 sharp indfandt hun sig i poolbaren.. Tyskerne var ikke kommet endnu kunne jeg se , så hun satte sigHun havde taget det mindste miniskørt på man kunne forstille sig samt en lille top til hendes velformede bryster og et par højhælede sko. Ingen bh og j ventende på en barstol og bestilte en drink. Kors hvor var hun lækker at se på. eg kiggede desperat efter om hun havde trusser på og kunne til min store tilfredshed se at hun havde tage et par små g-strengs trusser på.

Tiden gik men ingen tyskere, min kæreste bestilte en ny drink, og man kunne tydeligt se at bartenderen flirtede med hende.. På et tidspunkt kiggede de begge to op på vores balkon som jeg sad på, og min kæreste vinkede sødt til mig og sendte mig et kys med munden. Til min store overraskelse begyndt min pik igen at røre på sig og jeg måtte konstatere at jeg igen blev liderlig af at blive ydmyget af min kæreste og se hende med andre end mig.

Efter ca. 45 min og på min kærestes vegne en del drinks senere, dukkede tyskerne op, der var ikke 2 men 4 fyre nu. Jeg fandt senere ud af, at de tilfældigt havde mødt to gamle bekendte på stranden, og at havde inviteret dem med. Min kæreste gav krammer til dem alle fire og de satte sig ned ved et af borende. Alle fem bestilte mad og drikkevarer. Snakken gik lystigt og det hele så meget tilforladeligt ud alle så ud til at hygge sig og der blev grinet højlydt. Pludselig kunne jeg se at der blev henvendt specifikt til min kæreste, hun blev tavs to hænderne under bordet og tog hendes trusser af og lagde dom på bordet… Så brød latteren ud igen og snakken fortsatte, forret, hovedret og dessert samt drikkevarer blev fortæret, mens hendes trusser stadig lå på bordet. Efter mange timer blev de færdige og min kæreste betalte (med mit kreditkort) De gik fra bordet og trusserne og forsvandt. Efter 5 min kunne jeg høre døren gik, og alle fem kom ind på vores værelse.

Jeg skulle lige til at gå ind i værelset til dem, men min kæreste sendte mig ud igen og lukkede terrassedøren – så jeg kunne se ind men ikke komme ind. Det varede ikke længe før at de fire mænd begyndte at gramse for alvor på min kæreste mens de så grinende og hånligt ud på mig.

Pludselig greb den ene pludseligt hårdt fat i mine kærestes lyse hår og nærmest trak og kastede hende helt op ad terrassedøren, så der kun var glasset i mellem os. Han holdt stadig godt fast i hendes hår mens han tog sin pik frem og tvang den ind i hendes mund. De andre havde i mellemtiden også fået krænget deres bukser af og kom nu over til dem begge, tvang hende på alle fire, stadig med pikken i munden, så de kunne komme til hendes røv og fisse. Den ene tysker gik straks i gang med at slikke hende godt og grundig og min kæreste begyndte så småt og stønne af vellyst. "Der kan i bare se" blev der sagt, "hun elsker at bliver behandlet som den luder hun er"


Tyskeren havde nu erstattet sin tunge med et par fingrer som kørte hurtigt ind og ud af min kærestes fisse.. "Nå luder er du klar til at få pik råbte han" min kæreste , som nu havde en ny pik i munden gryntede et eller andet uforståeligt KLASK KLASK slagene slog ned over hendes balder, "SVAR SÅ MAN KAN HØRE DET LUDER" råbte han og min kæreste nærmeste spyttede pikken ud af munden og råbte JJAAA GIV MIG PIK NU !!!

Det tog ikke mange sekunder før den ene tysker bankede hans pik og i min kæreste, så hun udstødte nogle gevaldige grynt. Min kæreste havde nu to pikke som hun skiftevis suttede på, mens en tredje tysker hamrede sin pik ind og ud af fissen på hende , mens han haglede slag ned over hendes balder. Efter ganske kort tid skreg min kæreste sin orgasme ud og ikke mange sekunder efter kom tyskeren op i fissen på hende. Han blev hurtigt erstattet af en af de andre som havde fået suttet pik, som jog pikken og i hendes nu spermfyldt fisse, min kæreste var dårligt kommet sig over sin orgasme og var allerede på vej til en ny. Sådan roterede de i hvad jeg syntes var en evighed, indtil de alle havde afleveret en ladning sperm oppe i min kærestes fisse, som nu var rød og helt opsvulmet, og spermen løb ud af den og lå i en stor sø på flise gulvet. Det var ført her der opstod en lille pause. Min kæreste lå nu fuldstændig fladt på maven på flisegulvet og var helt i sin egen liderlige verden og pustede ud, med ildrøde balder og ligeså røde knæ og kinder, godt brugt med sperm flydende ud af hende..

Pludselig rettede opmærksomheden sig mod mig, "hva faaann har i set svansen, han tænder sku på at se det her , hans pik er helt stiv.. "Jeg tror det er al den sperm han tænder på, ved han elsker det" sagde en af tyskerne fra dagen før hånligt grinende. "Lad os få ham ind så kan han sku gøre rent efter os" blev der sagt. Hvorefter at terrasse døren blev løst op og skubbet til side, og jeg nærmest blev hevet ind med stiv pik, og tvunget ned på alle fire,, slik så det hele op inklusiv din kæreste fisse. Der skal være helt rent forstået. Flov og ydmyget gik jeg i gang med at slikke sperm op fra gulvet.. Hold kæft var der meget… Min kæreste var efterhånden kommet til sig selv, og sluttede sig til koret i hånlige bemærkninger.. "Åhhh skat , det var det bedste sex jeg nogensinde har fået, tror aldrig du kan give mig sådan nogle orgasmer, som jeg har fået i dag" og "se drenge jeg sagde nede ved bordet at han elsker sperm". Flov som jeg var sagde jeg ingenting og prøvede bare at få deres safter ned. "Jammen så lad os da give ham lidt mere" blev der foreslået hvorefter at tyskeren stillede sig foran mig og tvang hans pik ind i munden , som hurtigt blev stiv igen. Det varede ikke længe før de andre fulgte trop og inden længe stod alle fyren med deres pikke fremme som jeg skulle slikke. "Vent lidt sagde min kæreste, det her vil jeg have billeder af , hvorefter hun hentede vores engang kamera og begyndte at klikke løs.. Den ene ladning efter den anden blev skudt ned i halsen på mig og da alle var færdige sagde de tak for i aften og skred.. Da de var gået , kom min kæreste over til mig, kyssede mig på munden langt og inderligt og sagde blidt hold kæft hvor er du dejlig min egen lille hanrej, kors hvor jeg elsker dig har altid drømt om det her. Hun tog blidt om min stive pik og spillede den til jeg sprøjtede, før første gang den aften. Vi gik i bad sammen krammede og hjalp hinanden med at vaske os af , og gik derefter i seng og sov langt ud på næste formiddag.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.