Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi står nu alle sammen helt nøgne. De fører mig hen til sengen, de lægger mig ind midt i sengen, spreder mine ben. De kigger på mig og siger hvor har du en flot krop.

B kommer hen til sengen og lader hendes hænder befamle min krop, ikke en centimeter undgår hendes berøring. Det sitre i hele i min krop, det føles som små stød, hver gang hun rammer de mere følsomme punkter på min krop.

SEX I DAG?

A ligger sig mellem mine ben og lader sin tunge glide op ad mine lår, hun nærmere sig min fisse. Da hun rammer klitten, går der lyn ned igennem min krop, stønner højt. Hun spreder mine skamlæber, slikke blidt, både på klitten og op i fissen.

Jeg mærker pludselig en skarp smerte i mit højre bryst, men den ændrer sig hurtig til ren nydelse. Jeg opdager at B har sat klemmer fast på mit bryst, da hun er færdig med at sætte klemmer på det højre bryst, fortsætter hun med det venstre. Den skarpe smerte kommer igen, men forsvinder lige så hurtig som den kom og bliver erstattet af ren nydelse. Da hun er helt færdig med at sætte klemmerne på, lader hun sin tunge pirre, min meget følsomme brystvorte. Det gyser i hele min krop.

Jeg stønner højt, at jeg står til deres disposition og de kan gøre alt ved mig, de må bare ikke stoppe, jeg vil prøve alt.

A lader en finger glide ind i min fisse, mens hun sutter hårdt på min klit. To fingre, tre fingre smutter op i min liderlige fisse og hun knepper min fisse. Jeg kan mærke at min orgasme nærmere sig hastigt. A lader den ene finger lege med mit r—hul, det føles så dejligt. Hun presser mine ben længere op, så jeg stritter mere med røven. Jeg mærker pludselig hendes tunge på mit bagerst hul, hun spytter på hullet og lader hendes tungespids glide ind i hullet. Wow hvor det føles godt, siger jeg, giv mig mere. Hun går tilbage til min fisse og fingreknepper mig hårdt, hun sutter hårdt på klit, bider lidt i den og pludselig stikker hun en finger op i mit hul. Der går stød igennem min krop.

B ligger sig på ryggen i sengen og siger at det er min tur til at arbejde lidt. Jeg ligger mig mellem hendes ben, kysser hende blidt på maven og på hendes lår. Jeg lader kyssene komme nærmere og nærmere hendes fisse. Jeg lader min tunge ramme revnen og den finder B's klit, idet tungen rammer hendes klit går der stød igennem hendes krop og hun stønner højt. Min tunge bliver mere ivrig, jeg sutter på hendes hårde klit. Jeg lader min tunge slikke omkring hendes fisse, mellemkødet og ned til hendes stjerne. Mens min tunge arbejder på hendes klit, lader jeg en finger smutte op i hendes våde fisse. Safterne løber ud af hende, så jeg kan nemt stikke 2 fingre og derefter 3 fingre op i hende.

Mens jeg leger med B's fisse, mærker jeg pludselig noget koldt ved min stjerne. Det er A der presser lidt glidecreme ud. Hun presser en finger ind, det føles så godt, hun lader fingeren glide ind og ud af mit hul. Hun tager en mellem str. Buttplug og presser den lige så forsigtig ind i mit hul. Da den er på plads lader hun mig vænne til str det føles så godt, at bliver blokket så meget ud. Jeg udstøder et skrig, da hun tænder for vibratoren i buttpluggen, wow det er bare så vildt. Jeg har svært ved at koncentrere mig om at slikke B's fisse.

B siger at hun vil have en DILDO op i hende. Jeg rejser mig op, selvom det er svært at gå med buttpluggen i, så går jeg over til skabet og henter en stor dildo til hende. Den er 25 cm lang og 5 cm i diameter.

Jeg får B til at slikke den våd først, hu slikker den grådigt. Jeg fører den ned til hendes fisse, hvor hovedet på dildoen skal presses lidt hårdt op, men ellers glider den nemt op i hendes fisse. Hun stønner højt og vildt. Jeg presser den helt op, mens min tunge leger med hendes klit. Jeg knepper hende til at starte med stille og roligt, men sætter hurtig farten op.

Jeg mærker at A leger med min fisse, da hun pludselig stikker en dildo op i min fisse. Det viser sig at hun har taget en strap on på og knepper min liderlige fisse, mens jeg stadig har buttpluggen til at vibrere i mit hul. Hun knepper mig hårdt og dybt.

B har drejet sig en halv omgang i sengen, så hende og jeg ligger i en 69'er. Jeg fortsætter med at knepper hende hårdt med den store dildo og jeg sutter på hendes klit. B slikker mit klit, mens A knepper mig med den strap on.

Jeg stønner vildt og højt, så højt som det kan lade sig gøre med B's fisse i munden. Tungen på min klit, buttplug i min røv og bliver kneppet af en strap on, gør mig så vild og liderlig, at jeg kommer i mit livs største orgasme, en orgasmer der bare bliver ved og ved, der sender stød ud i alle dele af min krop. Jeg falder helt sammen oven på B.

Jeg kommer til mig selv og fortsætter min leg med B's fisse, jeg skal ikke lege længe da hun kommer i en stor orgasme.

A har fjernet dildoen fra min fisse, da hun trækker buttpluggen ud af min røv. Det føles godt, da luften rammer det åbne hul der er kommet. B rejser sig op og tager klemmerne af mine bryster, det gør lidt ondt da blodet strømmer tilbage i mine vorter.

Vi falder alle 3 om på sengen, for at komme os, da der pludselig lyder stemmer i rummet. Jeg kigger hen mod døren, der står min kæreste, hans mor og sted far. De spørger om jeg har nydt det, det så i hvert fald godt ud siger de. Jeg går hen til min kæreste giver ham et stort kys og siger det var den bedste julegave jeg nogensinde har fået. Hans mor og stedfar spørger om jeg har lyst til at lege med dem en anden dag, jeg siger det kan vi sagtens finde ud af. Det viser sig at moren også er bi sexuel og stedfaren har en kæmpe pik, men hvordan den leg går, det er en hel anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.