BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Skøn tur i det nordlige Frankrig. Gik en tur til et udsigtspunkt over en lille by. Da jeg kom helt op var der en lille parkeringsplads hvor en bil holdt parkeret. Jeg kunne se et par på min alder sidde og snave i bilen og kunne fornemme at der foregik noget længere nede, som jeg ikke kunne se udefra. Jeg blev stående og nød udsigten et øjeblik og hørte bildøren blive åbnet. Fyren og hans kæreste (begge omkring min alder) kom ud og han havde en stor stiv pik i hans træningsbukser. Hans kæreste havde kun en lille nederdel på (og ingen trusser fandt jeg senere ud af) og en let top. Hendes bryster strittede livligt op under den lille top. Han havde kort skæg og mørkt hår, slank og lidt muskuløs med tatoveringer på armene. Hun var mørkhåret og slank og med et par gode bryster og en fræk lille røv!

De gik hen foran bilen og begyndte at kysse igen mens de kiggede på mig. Jeg blev liderlig med det samme og tog mig lidt på pikken... Fyren blinkede til mig og nikkede i retningen af den sti jeg var kommer op ad. De gik ned ad stien og jeg fulgte efter. De gik langsomt og kiggede bagud og min pik førte vejen lige efter dem ind mellem lidt buske.

Her stod de og legede videre mens fyren trak hendes top af og slikkede hendes bryster. Hun løftede op i sin nederdel og viste mig at hun var helt glat. Hun kørte et par fingre op i fissen mens jeg kom tættere på.
Fyren hev sin pik frem og pressede hende ned på knæ og uden at sige noget tog han fat i mine bukser og gjorde tegn til at jeg skulle hive pikken frem. Det tog ikke lang tid før min pik stod lige ud i luften foran hende. Han overraskede mig med at tage fat om min pik og førte den til hendes mund. Hun suttede os begge et stykke tid indtil han trak hende op og vendte hende rundt så hun stod med røven til os. Han gav hende et par smæk og spurgte om jeg ville gå først. Jeg sagde at jeg ikke havde noget gummi på mig, hvortil han grinede og sagde at det var ok så længe jeg trak ud inden jeg kom og blinkede til mig. Min pik var jern hård og jeg kørte pikken helt op i hendes våde fisse uden at stoppe. Da jeg var i bund begyndte hun at pive, hvilket fik min pik til at blive endnu hårdere, og jeg begyndte at kneppe hende langsomt mens fyren så på.

Der gik ikke længe inden jeg var tæt på at fyre spermen af (jeg tænder for vildt på at kneppe i det fri), og jeg tror fyren kunne se det. Han hviskede mig i øret at det så pisse frækt ud og at han havde sagt at jeg havde gummi på. Derefter gav han mig et klask i røven. Jeg forstod med det samme hvad han ville... Jeg satte farten op. Tog fat om hendes hals med den ene arm og godt fat om hendes hofter med den anden. Jeg pressede pikken helt i bund og lød spermen sprøjte op i hendes fisse! FUCK det føltes godt.

Jeg lod pikken glide ud og han kom hen og kørte sin pik op i hende med det samme. Jeg gik lidt væk og nød synet. Efter lidt tid trak han sig ud og tvang hende ned at ligge på ryggen på jorden. Hendes ben blev spredt godt ud og han slikkede hendes våde fisse inden han kørte pikken i hende igen. Han lå og gryntede ind over hende mens hun næsten skreg. Han kiggede op på mig og blinkede inden han hev pikken ud og sprøjtede ud over hendes fisse. Vi blev begge stående lidt efter og nød synet af hendes fisse der dryppede af sperm. Derefter gik de tilbage til bilen og jeg gik ned til byen og fik mig en velfortjent øl! Bliver stiv igen bare ved tanken om denne frække eftermiddag!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.