Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Næste dag stod vi op i god tid for at have hele dagen med wellnes og massage. Vi fik os et bad og tog noget lækkert tøj på og gik ned til et lækkert morgen anretning. Vi var næsten helt alene om det dejlige morgenbord, så vi fandt et bord med udsigt ud over noget af havnen. Vi havde bestilt i Wellnes afd. for os begge, så vi gjorde os færdige og gik på værelset og tog vore morgen kåber på.

På vej ned mødte vi Klaus og Wolf som så lidt trætte ud.....de havde en kvinde med som så aldeles godt ud ....Høj – Lyshåret og en flot krop. Hun præsenterede sig som Mona og Klaus forklarede at det var han samboende kæreste.

Vi fortsatte ned i W afdelingen og blev modtaget af et par som hed Henrich og Ulla som skulle være vore værter de kommende timer. Vi blev gennet ind til et par massagebrikse som vi lagde os på. Ulla skulle tage sig af Pia og Henrich af mig.

Vi lå nu begge to nøgne på hver vores briks og vore værter begyndte med at smøre en lækker olie ind i hele kroppen. Det var dejligt at mærke hvorledes 2 to kunne deres kram og inden længe var jeg opstemt over at se Pia's krop blive masseret af en skøn kvinde.

Vi skulle nu vende os. Mit håndklæde gled lidt til siden så min halvstive pik kom til syne. Ulla så det og smilte tilbage. Jeg lagde mærke til at hun lod sine hænder glide ned mellem Pias inderlår i bløde bevægelser og der gik ikke lang tid før jeg hørte støn fra den anden briks.

Pludselig skiftede Ulla og Henrich plads og jeg mærkede ullas bløde hænder på mon nøgne krop.

Først gled hænderne ned over ryggen til de nåedede ballerne, derefter ud til siderne og ind over mine baller. Jeg spredte min ben lidt så hun bedre kunne komme til. Så spredte Ulla sine fingre og tommeltotter kørte over min anusåbning og pressede sig lidt ned så det gibbede i mig. Ulla smilte og hendes øjne var klare og jeg kunne se hun var liderlig.

Mine arme lå langs siden og med den ene prøvede jeg at nå Ulla og hendes hvide kittel. Hun så det og lod sig glide hen til hånden, som gled ind under den mellem 2 knapper. Inden under var der adgang til Ullas glatbarberede Venusbjerg og revne som drev af safter. Jeg kørte mine fingre ned og klitten så Ullas negle greb om mine baller.

Jeg så nu over til briksen hvor Pia lå på ryggen og kunne se at Henrich havde sin store pik i munde på hende mens hans fingre kørte hårdt og hurtigt op i Jensen våde kusse.

Pludselig skreg Pia sin orgasme ud og hendes krop røstede voldsomt.

Henrich ville nu kneppe hende bagfra og vendte Pia om på alle 4 , tog sin store stive pik og jog den op i Pia med et dybt stød.

Henrich pumpede nu sin pik op i Pia varme grotte. Der gik ikke længe før han tømte hele sin ladning af varm sperm oppe i hende så voldsomt han ikke havde oplevet før. Han trak sig ud og Pia greb hans stadig halvstive pik op tog den i munden, hvor den blev grundig slikket ren.

Jeg havde imens fået Ulla op på briksen hvor jeg forsigtigt lod min pik køre lidt rundt på hendes drivvåde skamlæber. Ulla stønner at hun vil have den dybt og jeg lader pikken glide i bund i et stød. Ulla støder og jeg begynder at støde hårdt til hun skriger sin orgasme ud samtidig at jeg sprøjter min sperm oppe i hende.

Vi kommer til os selv og går alle 4 i bad.

Vi hygger os under bruseren og pjatter sammen. Vi bliver enige om at vi skal ses om aftenen i baren.

Kan se på Pia at det tænder hende og fantasierne lyser ud af hende.

Forts

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.