BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde længe talt om at tage på wellness ophold i Tyskland . Vi skulle finde et lækkert sted med god mad og vin.

Vi fandt et fint sted lidt udenfor Hamborg med dejlig vinkælder og super wellness områdes.

SEX I DAG?

Vi ankom om Fredagen sidst på eftermiddagen og blev enige om at bestille wellness til om Lørdagen. Vi gik i restauranten og bestilte en let anretning med en flaske vin. Der var en del mennesker så vi var langtfra de eneste som var ankommen sent. Jeg lagde mærke til et par stykker mænd som slugte Pia med øjnene. Hun havde som altid kjole på og et par stilleter som matchede hendes smukke figur og ben.

Da vi var færdige med at spise var vi lidt opstemte og besluttede os at gå i baren. Jeg lagde godt mærke til at de 2 herre som jeg havde lagt mærke til i restauranten også var trukket i baren. Vi satte os tæt på de to herrer og bestilte nogle lækre drinks .

Der gik ikke lang tid før den ene af herrerne kom over og spurgte hvilke drinks vi fik. Han satte sig overfor Pia og jeg lagde straks mærke til at han var meget tiltrukket af hende. Hans øjne gik på opdagelse på hendes krop og hansblik blev mere og mere intens.

Pia havde lagt mærke til dette og rejste sig for at hente et par drinks mere, men blev stadset af manden, det vil han betale. Pia satte sig igen lige overfor med sin drink. Han kom tilbage med drinksene og satte sig.

Pia var nu meget opstemt og sad med lette adskilte ben og så ud til at vi snart skulle i seng. Herren som sad overfor viste sig at være tysker og hed Klaus ville danse med Pia så de forsvandt op til baren hvor de kunne danse lidt. Der var ikkemeget plads så det foregik i stille og tæt rytme.

Efter dansen kom Pia ned og sagde hun ville i seng, så vi sagde pænt godnat til begge herrerne . Klaus råbte at han ville komme op til os med champagne , men det tog vi ikke alvorligt.

Da vi kom op. På værelset var vi begge liderlige og jeg begyndte at pille lidt ved Pia som straks var fyr og flamme og lynede mine bukser ned og trak min næsten stive pik frem. Hun tog den i munden og begyndte at slikke rundt om pikhovedet. Pludselig bankede det på døren...jeg fik lynet op og gik hen for at åbne døren, udenfor stod Klaus med en stor flaske i hånden. Vi så på hinanden Pia og jeg og inviterede ham indenfor. Klaus smilede og smed jakken over stolen og begyndte at åbne den medbragte Champagne .

Jeg satte mig i lænestolen mens Pia og Klaus i fælleskab fik ordnede flasken. Pia skænkede op og kommentere flasken tykke hals som var svær at nå om, Klaus sagde at han kunne præstere noget som var væsentlig tykkere......det kommenterede Pia at det kunne hun godt tænke sig at se. Klaus drak lidt mere af Champagnen og sagde OK....han lynede ned og trak en slap pik ud så stor at både jeg og Pia næsten tabte mæglet.

Klaus' es pik var mega stor mindst 15-16 cm lang og det samme i tykkelse.

Pia så på mig med store liderlige øjne og tilladelse til at gå ombord i denne skønne pik.

Hun gik ned på knæ og tog om pikke med begge hænder og begyndte at køre frem og tilbage samtidig med hun lod tungen lege med glansen på det store pikhoved. Pikken var efter Pia's legeri vokset betydeligt, jeg ville skyde på 21-23 cm og mega tyk.

Klaus begyndte at stønne og lagde sine hænder på Pia's hoved og pressede pikken længere ind i munden. Jeg rejste mig og gik hen til Pia med min næsten stive pik i hånden og lod den køre op og ned af hendes kind. Hun tog om den og lod den ramme Klaus'es pik mens hun lod sin tunge køre over begge pikhoveder.

Jeg kunne se hun havde sin hånd begravet i sine tynde trusser og lod sine våde fingre komme op i Klauses mund så han kunne smage hendes dejlige safter.

Pia rejste sig og lod kjolen glide ned så hun stod i trusser og BH. Hun så lækker ud og Klaus som nu stod nøgen med en Kæmpe stiv pik var ikke sen til at kaste sig over hende.

Pia lå nu ned på sengen og nød synet af os mænd som kom ud af de sidste klæder. Klaus kravlede op til Pia hoved og jeg lagde mig mellem hendes dejlige lår. Jeg fjernede hendes trusser og hendes glatbarberede kusse kom til syne og jeg kunne se de våde skamlæber glinse. Hun spredte let hendes skamlæber og kørte let med sine fingre ned på klitten. Jeg begyndte at slikke de yderste læber forsigtigt så det gibbede lidt i hende. Min tunge fortsætter ned til mellemkødet som sejler i kussesaft som smager af jordbær. Jeg stikker et par fingre op og begynder at kneppe hende med dem. Hun klynger højt og tager fat i Klaus'es store pik. Den er stenhård......Hun visker til ham at han skal kneppe hende, og vender sig om således han kan tage hende bagfra.

Klaus er længe om at sætte sigbag Pia som tager pikken op til hendes drivåde kusse og stille fører kæmpen ind i sin våde grotte. Stille begynder Klaus at bevæge pikke ind og ud. Pia har aldrig fået en pik så stor og begynder at stønne højt. Hun nyder det og begynder at presse røven bagud for at pikken skal gå dybere og Klaus øger sine tryk og Pia bidder i puden for ikke at skrige højt. Klaus trækker sig ud af Pia og kussen er vidt åben med saften drivende ud. Hun tager Klaus pik i munden og slikker den ren for safter. Jeg lægger mig ned mellem Pia's ben og slikker hende kusse som smager af piksaft .... jeg stikker et par fingre op og mærker hvor udvidet hun er. Imens har Pia fået Klaus op i det store felt hvor han stønner højt og sprøjter sin store ladning sæd dybt ned i halsen på Pia som sluger det hele med et smil.

Pia stikker samtidig en finger i røven på Klaus som næsten gisper over dette og det gibber i han pik som er begyndt at røre på sig igen.

Pludselig banker det på døren....Klaus råber på Tysk, wer ist da.?? Der bliver svaret også på Tysk...es ist Wolf.... Klaus svarer at det er hans ven som står udenfor og om det er OK han lukker ham ind?

Vi kigger lidt på hinanden og nikker.

Wolf var en pæn fyr på ca. 55 + men det var OK fordi Klaus var ca samme alder og viste hvordan det at forkæle en kvinde skal gøres.

Wolf startede med at smide tøjet og vi andre så på hvad han gemte i hans bukser. Vi blev ikke skuffet, det værktøj var næsten samme størrelse som Klaus's.

Pia sprang ud af sengen og gik over til Wolf som stod nøgen med pikken halvstiv i hånden. Pia tog den og kned lidt på den så derefter at putte den i munden. Den voksede hurtigt og den klare sperm smagte salt. Indenfor under et minut var den stor og stiv.

Pia vender røven til Wolf og han er ikke sen til at banke hans store pik op i hendes kusse. Han knepper hende hårdt og inden længe sprøjter han sin ladning oppe i hende.

Nu orker vi ikke mere og Klaus og Wolf takker af og vi vælter om i sengen og snart er vi væk i søvnen.

-------------------------

Næste dag stod vi op i god tid for at have hele dagen med wellnes og massage. Vi fik os et bad og tog noget lækkert tøj på og gik ned til et lækkert mogenanretning. Vi var næsten helt alene om det dejlige morgenbord, så vi fandt et bord med udsigt ud over noget af havnen. Vi havde bestilt i Wellnes afd for os begge, så vi gjorde os færdige og gik på værelset og tog vore morgenkåbber på.

På vej ned mødte vi Klaus og Wolf som så lidt trætte ud.....de havde en kvinde med som så aldeles godt ud ....Høj – Lyshåret og en flot krop. Hun præsenterede sig som Mona og Klaus forklarede at det var han samboende kæreste.

Vi fortsatte ned i W afdelingen og blev modtaget af et par som hed Henrich og Ulla som skulle være vore værter de kommende timer. Vi blev gennet ind til et par massagebrikse som vi lagde os på. Ulla skulle tage sig af Pia og Henrich af mig.

Vi lå nu begge to nøgne på hver vores briks og vore værter begyndte med at smøre en lækker olie ind i hele kroppen. Det var dejligt at mærke hvorledes 2 to kunne deres kram og inden længe var jeg opstemt over at se Pia's krop blive masseret af en skøn kvinde.

Vi skulle nu vende os. Mit håndklæde gled lidt til siden så min halvstue pik kom til syne. Ulla så det og smilte tilbage. Jeg lagde mærke til at hun lod sine hænder glide ned mellem Pias inderlår i bløde bevægelser og der gik ikke lang tid før jeg hørte støn fra den anden briks.

Pludselig skiftede Ulla og Henrich plads og jeg mærkede ullas bløde hænder på mon nøgne krop.

Først gled hænderne ned over ryggen til de nåedede ballerne, derefter ud til siderne og ind over mine baller. Jeg spredte min ben lidt så hun bedre kunne komme til. Så spredte Ulla sine fingre og tommeltotter kørte over min anusåbning og pressede siglidt ned så det gibbede i mig. Ulla smilte og hendes øjne var klare og jeg kunne se hun var liderlig.

Mine arme lå langs siden og med den ene prøvede jeg at nå Ulla og hendes hvide kittel. Hun så det og lod sig glide hen til hånden, som gled ind under den mellem 2 knapper. Inden under var der adgang til Ullas glatbarberede Venusbjerg og revne som drev af safter. Jeg kørte mine fingre ned og klitten så Ullas negle greb om mine baller.

Jeg så nu over til briksen hvor Pia lå på ryggen og kunne se at Henrich havde sin store pik i munde på hende mens hans fingre kørte hårdt og hurtigt op i Jensen våde kusse.

Pludselig skreg Pia sin orgasme ud og hendes krop røstede voldsomt.

Henrich ville nu kneppe hende bagfra og vendte Pia om på alle 4, tog sin store stive pik og jog den op i Pia med et dybt stød......

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.