Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle er skrevet i samarbejde med RosehillB, Hun skriver som Ann, og jeg skriver som Kaj og Jan.

Ann

SEX I DAG?

Hvor er jeg? Stigen fortsætter bare i det uendelige, et nyt træ en ny sidevej en ny lysning. Skoven er blevet tættere jeg må efterhånden have gået i en 4-5 timer. Jeg tog ud og løbe for at komme væk, og det må man sige at jeg er... helt væk. Det hele er så fucked up, hvorfor kunne jeg ikke bare holde min kæft? Det lykkedes mig at fornærme min spade af en chef, men idioten kunne sku da bare have holdt hænderne for sig selv. at jeg så valgte at skælde ham huden fuld foran de andre på kontoret var så måske ikke den bedste ide jeg havde fået til dato. Jeg var blevet sendt hjem på en "tænke pause" og jeg ved ikke om jeg får lov til at komme igen på mandag. Hvorfor er det mig som skal sendes hjem når det var ham som havde gramset på mig? Han var kommet med de klammeste hentydninger, og jeg havde langet ham en lussing. Jeg ved godt at jeg ser godt ud, mit hår er langt og lyst, mine bryster sider som de skal, og jeg er både høj og slank. Skoven er stille og mørk, jeg havde først løbet, men jeg er ved at blive træt så nu går jeg bare. Jeg har ikke andet med end min mobil med de hvide hovedtelefoner, en vandflaske som hænger i mit løbebælte, en pakke tyggegummi og mine nøgler. Jeg har glemt at lade min telefon op så den er løbet tør for strøm, det er nok en times tid siden. Jeg ville have brugt den til at finde vej hvis den havde haft strøm... jeg har allerede prøvet at finde vej tilbage af de stier jeg tog herud, men jeg må være gået forkert for jeg kan slet ikke kende omgivelserne. Jeg er begyndt at fryse, det tynde tætsiddende løbetøj beskytter ikke meget imod de faldende temperature. Det er blevet mørkere og jeg kommer til at tænke på hvad jeg skal gøre hvis jeg ikke finder ud af den her åndsvage skov inden det bliver helt mørkt. Jeg kommer til et sted hvor stien deler sig, til venstre fortsætter skoven tæt og mørk og til højre står der et falmet skilt med påskriften "privat skov".

Jan

Vi går tilbage imod bilen med vores jagt grej. Det havde været en lang dag, og god til trods for at vi ikke har fået nedlagt noget. Jeg ærgrede mig lidt over ikke at have skudt den hjort som løb lige forbi vores skjul, men vi havde været ukoncentrerede, men idet mindste havde kaffen været god. " i morgen bliver nok bedre" siger jeg, og Kaj brumme et bekræftende svar. vi går i rask tempo op mod bilen og jeg glæder mig til at komme tilbage til hytten, så vi kan få lavet mere kaffe og få noget varmt at spise. vi kommer hen til bilen og får den åbnet, mørket er ved at være tæt herinde midt i skoven, og Kaj hopper ind og tænder bilen så vi kan få lys. Uden lys er det ikke til at pakke den ordentlig. Vi pakker i fællesskab det medbragte grej, og finder så en øl hver som vi vil nyde inden vi kører tilbage til hytten.

Ann

Jeg går stadig. Det er blevet ret mørkt nu og jeg fryser så tænderne klapre i munden på mig. Hvis jeg kunne ville jeg gerne have løbe for at holde varmen, men jeg er simpelthen for træt. jeg havde valgt vejen ind i den private skov, i håb om at finde den ejendom den som høre til, men ind til videre har jeg ikke haft heldet med mig. Jeg er sku da også for dum ikke at have ladet den telefon op! Længere fremme ad stien åbner skoven sig til en lysning, jeg trasker videre, mut og irriteret på mig selv, og for 117 gang skælder mig selv ud over min uforsigtighed.

"hey!" jeg fare sammen, og kikker mig omkring, i den ene ende af lysningen står to mænd ved en bil og stirre på mig. Jeg har været så opslugt af min træthed og triste tanker at jeg slet ikke lagde mærke til dem før nu. "Endelig! Hvor er det fantastisk at jeg fandt jer!" jeg stavre over imod dem med lettelsen tydelig at læse i mit ansigt. De stirre på mig som om jeg er faldet ned fra månen "du befinder dig i privat skov" pointere den ene og den anden fortsætter "og det er jagtsæson. Ved du ikke at det kan være farligt?" jeg kikker på dem et øjeblik, jeg vil gætte på at de begge er midt i fyrrene. Den ene ligner en bjørn med muskuløse arme, store hænder, fuldskæg og tøndeformet krop. Den anden er lige så høj, men slank og med et vendeligt ansigt med spildende øjne. Jeg nikker "ja jeg ved godt at det er privat skov, men jeg er faret vild, og jeg tænkte at jeg havde bedre chancer for at finde mennesker her." de præsentere sig selv, som henholdsvis Jan og Kaj, jeg kvittere med mit eget navn og smiler venligt til dem. De fortæller mig at jeg har været heldig at støde på dem her, før de tog af sted. For der var langt til den nærmeste bebyggelse, og i mørket kunne det blive svært at vinde vej igennem skoven. Jeg fortæller dem om min situation med telefonen og hvor jeg har parkeret min bil. De ser forbløffet på mig "der er alligevel ikke nogen forbindelse herude så mobilen ville nok ikke hjælpe dig ret meget men du må have løbet ret længe for den parkeringsplads du nævner ligger temmelig langt væk. Vi skal den modsatte vej, men du kan komme med os og overnatte i Jagthytten, så kan vi køre dig hen til din bil i morgen" jeg tænker lidt over hvad mine muligheder er men kommer hurtigt frem til at jeg jo ikke kan blive her i skoven om natten, og jeg er temmelig kold og træt så en dejlig varm jagthytte lyder slet ikke så dårligt. jeg takker ja til deres tilbud.

Jan

Kaj starter bil op og vi sætter os ind i den, ja Ann sider oven på mig, da det er en Van Kaj har købt i sin tid, den er ideel til disse ture, men ikke ligefrem en familiebil.
Ann sidder ovenpå mig og vi triller stille ud af grusvejen mod hytten. uha vejen er ujævn og sådan som hun sidder og hopper lige oven på pikken ... det kunne være så frækt hvis vi kneppede hende ude i skoven tænker jeg, bare hun ikke mærker min pik vokser. Jeg er fem og fyrre alm bygning og ok udrustet
syntes jeg selv men derimod Kaj store knægt hans vedhæng er lige så en tyr kan blive misundelig, den er den er stor selv i slap tilstand men jeg har aldrig set den stiv tror den måske er omkring 25, måske mere og glat. Tja min er vel omkring de 20 cm og glat, så jeg er ikke dårligt stillet selv, men derfor kan jeg godt blive en smugle misundelig alligevel.
Men jo længere vi kører jo mere hopper Ann rundt på mig, hun rejser sig lidt op og sætter sig lidt bedre tilpas og det passer lige med jeg kan nå at rette lidt på min halvstive pik. Hun sidder nu og vugger frem og tilbage, hmm gad vide hvad hun tænker på, tænker hun også på sex nu ??
Vi begynder at nærme os hytten og pludselig kommer der et ordentlig hul og hun rammer loftet og lander forkert ned på min pik, "aghhh" jeg rækker ned og får mine hænder ind under hendes baller for at ligge dem beskyttende om mit nu ret ømme skridt. jeg kan samtidig ikke undgå at mærke at hun er fugtig. Jeg ømmer mig, lidt mere og Kaj griner "så forsvandt det salige smil sku da endelig, hahaha!", Ann undskylder og forsøger at sætte sig hvor det gør mindst ondt.
vi når hen til hytten og Ann skal på toilettet, vi begynder at tømme bilen "du sku have set hende, hun havde et saligt smil på, jeg tror sku at hun blev småliderlig af den køreturen" Kaj giver mig brummende ret og med et fjoget grin på hans store ansigt pointere han at jeg skal køre i morgen, for så må det være hans tur. vi får grejet ind i huset og så ser vi hende. Gisp... sikke en smuk pige. Vi går alle tre ud i køkkenet og hun spørger pænt om det gør noget hun går i bad. "nej det er fint, så laver vi mad imens" siger vi i kor.

Ann

Vandet plasker varmt og oplivende ned på min trætte krop, jeg vasker mig velbehageligt, og tager mig ekstra god tid. Den tur i bilen havde været ret spændende, tænk at han var blevet stiv af at have mig sidende på sig, ja for jeg havde jo kunne mærke det ret tydeligt, gad vide om han opdagede at jeg også var blevet tændt? De er begge to nogle flotte fyre, men noget ældre end jeg ... hvad ville der ske hvis jeg ... nej det kan jeg vel ikke. De vil bare syndets at jeg virker desperat. Jeg kunne ikke lide min chefs tilnærmelser, men han er også næsten halvtreds og fed som en hvalros, det her er anderledes, eller det bilder jeg mig i hvert fald ind.

Jeg lader min hånd finde ned imellem mine ben, jo jeg er våd, og det er ikke bare fra det varme vand. der runger en latter igennem hytten ude fra køkkenet, den er varm og mandig måske lidt rå også? Hvad mon de snakker om? Jeg er nysgerrig af natur og de her to mænd, har virkelig fanget min opmærksomhed. Ville det være så slemt hvis jeg lagde op til sex? Kunne jeg have sex med dem begge !? det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har selvfølgelig fantaseret om det. Jeg får billeder for mit indre øje af mig sammen med Kaj og Jan, hvordan fire hænder ville kunne forkæle mig i stedet for to og hvordan det ville føles at tage en i munden samtidig med at jeg bliver kneppet af den anden. Hvis jeg ikke var liderlig før så er jeg det da nu. Jeg kan jo alligevel ikke komme herfra før i morgen, så hvorfor ikke? Glemt er alt min træthed, mine kinder blusser. Jeg har virkelig lyst! Jeg går ud af badet og tørre mig, jeg tager ikke mit svedige løbetøj på igen, men vikler i stedet det lidt korte håndklæde stramt om min krop så mine bryster blive presset op, ja... det ser godt ud. Jeg kigger lidt på mig selv i spejlet, mine øjne skinner faretruende og ophidset, håndklædet dækker ikke helt min bagdel, så man kan se det nederste af mine baller, foran har jeg trukket den lidt ned så den dækker mit køn, mit hår er stadig lidt vådt men pjusket og uordentligt efter at have fået en tur med håndklædet. Jeg høre den der lækre buldrende latter igen. Jeg forlader badeværelset og går imod det kombinerede køkken og stue.

Få sex i dag

Jan

Vi er næsten klar med maden, da vi ser hende ud af øjenkrogen. Hun kommer gående fra badet kun med håndklædet viklet omkring den smukke krop, vi falder i staver
og prøver på at samle os så vi kan forsætte med madlavningen. Jeg spøger om hun vil låne en trøje så hun ikke behøver at have det fugtige håndklæde omkring sig, hun takker og smiler varmt til os begge. Vi går ind i hyttens eneste værelse og jeg kigger efter lidt tøj, men jeg kan kun finde en tyk islændertrøje som er for stor til hende, resten er beskidt eller hænger til tørre. Hun smider håndklædet og står nøgen foran mig, og jeg taber kæben og udbryder "whooww" hun kigger mig dybt i øjnene og straks begynder min pik igen at røre på sig, jeg er ret sikker på at hun ser det men hun smiler bare skævt og spørger om hun må låne trøjen.
Jeg er i trance over at se hende så ublufærdig, og det tager mig lige et par sekundere før jeg får samlet mig igen og hjælper hende trøjen på. Jeg prøver selvfølgelig at få fingrene på hendes bryster og mærke ballerne de er dejlige faste, hun lader mig gøre det og jeg tænker igen på at hun måske selv har lyst. Hun må ikke slipper for noget hygge med os i aften bestemmer jeg i mit sind.
Vi går ud til køkkenet og Kaj spøger bramfrit "hvaa... havde i lige sex eller ??", hun bliver rød i hovedet og jeg griner højt "nej men gid vi havde hahaha" siger jeg og hun smiler igen og blinker frækt til Kaj som bare griner endnu højere, han klasker mig venskabeligt på ryggen og ligger en muskuløs arm rundt om Ann. "det er godt med jer, nu er det spise tid"

Under middagen sidder Kaj og jeg på hver side af hende, pludselig mærker jeg at hun har lagt en hånd over på mit lår, den kravler langsomt opad,
virkningen udebliver ikke og jeg læner mig lidt tilbage og kigger på Kaj nikker og kigger lidt ned med øjnene og han smiler stille og nikker, yep, vi er enige hun skal
have os begge to. Efter maden og afrydningen er klaret, sætter vi os alle tre ned i sofaen. Vi snakker hyggeligt sammen og jeg lader fingrene glide igennem hendes hår, Kaj lader en hånd glide ned af hendes arm, og ned på låret. Hun smiler til os begge og hun nikker og svare os på vores uudtalte spørgsmål. JA! Hun vil gerne. Kaj kærtegner låret, op og ned og når han kører hånden opad tager han stille og roligt trøjen med op, så vi næsten kan se missen. Ann læner sig frem og jeg løfter op i trøjen så den kommer fri, pludselig rejser hun sig op og smider blusen siger intet
men sætter sig igen. Kaj rejser sig og lægger sig på knæ imellem hendes ben, han kærtegne hendes lår og hun spreder dem mere så han kan forsætte op ad hendes inderlår.
Jeg læner mig ind over hende og kysser hende blidt på halsen, hun ligger hovedet tilbage og lukker sine øjne, min ene hånd ligger bag om hendes ryg og den anden begynder at klemme forsigtigt på hendes dejlige bryster og massere dem blidt og klemmer dem. Jeg læner mig ind over hende og kysser hende blidt på kinden hun vender munden til mig og vi kysser hinanden dybt og inderligt.
Hun skubber sig længere frem på sofaen så Kaj bedre kan komme til, nu sidder hun helt ude på kanten, og han presser blidt en af hans store fingre op i hende. Hun vrider sig, fjerne sig
fra min mund, og siger at det mærkes som den første pik hun prøvede, vi griner lidt og siger, bare vent så skal du få rigtig PIK.

Ann

Ummm... Kajs finger føles rug og stor, men han er dejligt blid, deres grinene kommentar om at jeg nok skulle få Rigtig pik har sendt velbehagelige gys hele vejen igennem min krop. Jans varme lidenskabelige kys er begyndt igen og har bevæget sig fra min mund, ned over min kæbe og ned af halsen. Jeg sukker glad, jeg tror at jeg har valgt rigtigt, sex er så dejligt og disse to mænd, virker til at have en masse erfaring, men det kommer måske bare med alderen? Kaj brummer lystent og fortsætter sin forkælelse af mig, jeg kommer til at tænke på om hans udstyr, mon også er stor lige som manden det sidder på. Men længere når jeg ikke i den tankerække for nu er jan nået ned til mine bryster og suger og napper let i mine brystvorter som stritter ud i luften som små kegler. Jeg er meget følsom der og kan næsten få orgasme hvis de bliver forkælet godt. Men jeg vil ikke komme endnu jeg vil have meget mere sjov ud af denne situation, så jeg begynder at spænde Jans bukser op for at distrahere ham. Han er mere vedholdende end jeg ville have troet, men han har nok opdaget hvad det gør ved mig når han slikker og sutter på den måde, men jeg skal nok få ham på andre tanker. Jeg har fået hans bælte spændt op og lynet ned, nu kan jeg komme til at stikke min hånd inden for, jeg får fat på en pik som er hård og glat den føles varm og virkelig indbydende. Jeg har ikke noget imod at give et blowjob, jeg tænder på det og nyder virkelig at se en mans øjne sløre til med liderlighed. Kaj har stukket sit store skæggede ansigt helt ned imellem mine ben og er begyndt at slikke mig, jeg gisper og begynder at stønne. Jeg får endelig trukket Jans pik frem, og skubbet mig lidt nærmere så jeg kan tage ham i munden. Jan opgiver sin søde tortur af mine bryster og tager i stedet fat i en god håndfuld af mit hår, jeg suger, slikker og sutter det bedste jeg har lært og han vokser yderligere i min mund. Jeg kikker op på ham og kan til min glæde se hans livlige spillene øjne er blevet slørede på den måde jeg finder så sexet. Jeg mærker Kajs fingre og mund fjerne sig fra mit køn, og han rejser sig op i sin fulde højde af lige knap to meter. Han kikker ned på mig og Jan men slet skjult fornøjelse, "hva Jan, syndets du ikke at det er ved at være min tur? Du kan da vist slet i håndtere den der lille frække mund", han smider sine bukser og får hevet sin pik frem, og den er som forventet, stor som manden den sidder på.

Jan

Jeg siger at det kan vi godt, da jeg gerne vil smage hende. Kaj sætter sig ned og hun tager straks fat i hans store pik, jeg begynder at slikke hende stille og roligt
først uden for skamlæberne og langsomt op over klitten og ned i den anden side, jeg presser en finger op i hendes våde fisse, langsomt begynder jeg at kneppe hende med fingeren, jeg slikker rundt om klitten men røre den ikke op og ned igen, så presser jeg fingeren mod hendes g-punkt og holder presset der et stykke tid mens jeg slikker hende.
Jeg kigger op på at hun sutter kaj´s stive pik, må da indrømme det er noget at en kæp han har, måske 22cm måske mere aner det ikke, men Ann´s øjne er helt væk man kan se hun nyder at sutte pik. Når hun prøver at tage den til roden kan man se at hun kæmper imod gagrefleksen og hendes øjne løber næsten i vand. Kaj´s øjne er lukkede, han sidder med åben mund og nyder hendes anstrengelser for at gabe over hans store pik.
Jeg begynder langsomt at slikke ind til klitten og holder mit pres på hendes g-punkt, kan se hun nyder det. Jeg kan ikke vente mere nu så jeg sætter mig på knæ og lader mit pikhoved ramme fissen, langsomt presser jeg pikken ind og hun stopper helt op med at sutte på Kaj´s pik, kigger på mig med store våde liderlige øjne, hun stønner og lader hovedet langsomt falde tilbage og langsomt presser jeg den helt i bund og de sidste par cm banker jeg den helt i bund så hun skriger åhhh jaaa.
langsomt genvinder hun fatningen og sutter kaj igen mens jeg knepper hende stille og roligt ind og ud og lader hende mærke hele min piks længde, bevæge sig frem og tilbage.
Jeg trækker jeg den næsten helt ud og så banker jeg den i bund så hun nær kommer til at bide Kaj. Hurtigt og hårdt knepper jeg hende, hun gisper efter vejret, Kaj rejser sig op og læner sig ned mellem os, han begynder at slikke klitten, mens jeg knepper hende. Jeg prikker Kaj på skulderen og trækker mig ud, Kaj overtager og jeg begynder at sutte på hendes bryster, suge vorterne stive mærke hvordan de vokser i min mund.

Kaj presser langsomt hans store pik ind og hun åbner øjnene helt op "jeg flækker sku da" gisper hun, men Kaj forsætter med langsomt at presse den i bund, og da han næsten er i bund begynder han at kneppe. Hun ligger uroligt og kan ikke holde orgasmen tilbage, hun skriger den ud i rummet og i det samme banker Kaj den helt i bund, så hendes safter sprøjter op på os.
Han forsætter med at kneppe Ann, nu er tempoet vildt og hun kan ikke ligge stille, jeg kigger på kaj og griner til ham "tror du ikke at hun skal have os begge?" han stopper, og vi nikker indforståede til hinanden.

Ann når lige at puste lidt ud før jeg trækker hende op trykker hende begærligt ind til mig imens Kan lader sig dumpe ned på sofaen. Jeg vender hende om og visker i hendes øre at hu skal sætte sig op på Kaj og ride ham lidt. Hun ridder ham lidt, i et roligt og behageligt tempo, jeg skubber hende fremad, så hun lægger sig ned over Kaj´s bryst så jeg får fuldt udsyn til hendes røv og fissen hvor Kaj´s pik glider op i hende stille og roligt. Jeg sætter mig på knæ og presser min pik imod
hendes bagerste hul, hun stopper med at ride og siger "forsigtigt, det er lang tid siden" og så sutter hun på to af sine fingre og føre dem om for at fugte hendes stramme røv, jeg nyder synet og kan ikke lade være med at skubbe lidt på hendes fingre så de glider en smule inden for, hun nyder det tydelig vis og ville måske have fortsat sådan men jeg fjerner hendes hånd igen så jeg kan lade min pik trænge ind i stedet. Jeg presset mig langsomt i bund, og hun ligger på Kaj og stønner liderligt. Hun kikker bagud på mig og trygler mig med sine øjne om at kneppe hende mere.
Jeg begynder at kneppe hende i det bagerste hul, stille og roligt finder hun også rytmen, og båd Kaj og jeg trænger op i hende samtidig. Kaj Brummer dyrisk og gør os klar på at han kommer om ikke så længe, jeg sætter farten op og kan se det er op over med Kaj, i det samme begynder Ann at stønne højere og komme med små nydelses skrig og hendes orgasme er også meget nær. Kaj tager hende om hofterne og trænger dybt og hårdt op i hende, han sprøjter langt oppe i hende, lidt efter udbryder jeg at jeg kommer og knepper hurtigere og hun skriger sin orgasme ud i rummet for anden gang, så sprøjter jeg langt oppe i hendes røv og vi falder alle tre udmattede samen, hende i midten, stadig med to pikke begravet i sig og et tilfredst og træt smil om læberne.

Ann

Jeg ved ærligtalt ikke hvad der skete efter at vi alle tre kom, men de må ha lagt mig i seng. Det er ret mørkt i rummet og jeg er ikke helt sikker på om det er nat endnu men jeg tror det nu ikke. Jeg bliver opmærksom på stemmer ude fra stue/køkkenet, og rejser mig for at gå derud. Jeg har ikke noget tøj på og der løber noget ned af mine ben, jeg fniser lidt, selvfølelig, med den omgang jeg fik i går ville alt andet da være mærkeligt.

Jeg tager dynen rundt om mig og går ud i stuen, Kaj og Jan står i køkkenområdet og snakker med hver deres kop kaffe i hånden. Jeg smiler lidt genert til dem og bliver belønnet med to glade og lidt frække smil tilbage, et venligt godmorgen fra Jan og en varm brummen fra Kaj. Jeg smutter ud på badeværelset for at gøre mig lidt i stand og finde mit løbe tøj fra i går. Det er ikke rent men i det mindste er det tørt nu. Der står en kop kaffe og en franskbrød med ost til mig da jeg kommer ud fra badeværelset. Vi snakker lidt sammen imens vi drikker vores kaffe og jeg takker dem en hyggelig aften og de svare smilende at jeg da skal være hjertelig velkommen til at fare vild en anden gang så vi kan gentage succesen en anden gang. Jan og Kaj skal snart på jagt og jeg hjælper dem med at pakke sagerne i bilen. Kaj griner opstemt til mig og fejer mig op i sine arme imens han fortæller mig at det er hans tur til at side på pasager sædet. Jeg griner over hans op stemthed og kan da heler ikke lade være med at tænke på om han mon er liderlig og om jeg vil kunne mærke det.

Vi sætter os alle tre ind og så går turen af sted imod den parkeringsplads hvor jeg har parkeret min bil. Vejen er lige så hulet og ujævn som i går og jeg er slet ikke i tvivl om at Kaj er liderlig. Hans store pik presser op imod mig gennem hans bukser. Han ligger sine store arme rundt om mig og holder om mig. Vi snakker sammen alle tre sammen under hele køreturen og stemningen er hyggelig og afslappet. Da vi endelig når frem til parkeringspladsen er det begyndt at blive lyst. Min lille røde Peugeot står hvor jeg efterlod den i går formiddags, og jeg glæder mig til at komme hjem og slappe af. vi står alle tre ud og går hen imod min bil jeg låser op og fisker en kuglepen frem fra handskerummet, og skriver mit mobil nummer på Jans underarm. "så har i mit nummer, det kunne jo være at vi skulle lave en gentagelse en gang" de nikker begge og siger at det skulle være dem e fornøjelse, de tilføjer med brede grin at vi måske skulle planlægge noget hvor eg ikke havde løbet mig træt på forhånd. Så gir jeg dem bege et stort knus og et lille kys på munden og sætter mig ind i min bil.

Da jeg er kommet hjem og har fået sovet tikker der en besked ind på min mobil som har lagt til opladning -Hej Ann, vi skal på jagt om to uger, vil du med? Hilsen Jan og Kaj-

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.