Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en delvis sand beretning som foregik for ca. 10 år siden, om hvordan man pludselig kan ender i noget man ikke havde set komme - i dette tilfælde en trekant med bisex. Jeg var ellers gift og havde som sådan ikke planer om utroskab, men nogle gange sker det bare.

Jeg var dengang en mand på ca 40 år, bosidende i det midtjyske hvor jeg arbejde som ingeniør i en mellemstor virksomhed. Vi have en sød rengøringkone på samme alder som jeg ofte snakkede med og vel også småflirtede med på en sjov måde. Her kalder jeg hende for Ulla. Det var blevet tid til den årlige sommerfest hvor vi startede med grill over middag, rigelig øl, godt selskab solskin og dans. Hen under aftenen var festen efterhånden reduceret til en kerne af de sædvanlige festaber.

SEX I DAG?

Jeg var på danse gulvet med Ulla og pludselig mærkede jeg hendes hænder oppe under min skjorte, hun kærtegnede mig blidt under dansen imens hun smilede sødt. Som festen skred frem kunne jeg modstå Ulla så vi flirtede ret kraftig og da jeg skulle på toilet fulgte Ulla med. Da jeg kom ud fra toilettet ventede hun udenfor og låste os ind i et tilstødende rengørings depotrum hvor vi kyssede hinanden vildt, det var en fantastisk sødme og forløsning at kysse hende efter alt den tid.

Hun lynede mine bukser ned og kærtegnede min pik som efterhånden var blevet meget hård og trængte til at komme ud. Ulla satte sig på knæ og begyndte på et fantastisk blowjob, heldigvis havde alkoholen gjort sin virkning så jeg kom ikke så let. Jeg fik hevet hende op, jeg ville også mærke hende så ned med bukserne, men hun var lidt tilbageholdende - hun forklarede at hun aldrig havde været hendes mand utro, "øhhhhe- nå for den da", men hun ville gerne ringe til hendes mand og vi kunne tage hjem til ham - det ville han gerne. Lige der røg tankerne rundt, hvad dælen skulle jeg gøre, hvem har ikke tit fantaseret om en trekant, skulle jeg gøre det ?

Ikke så meget pjat jeg sagde ok, og jeg hørte hun ringede hjem til Ole. "Det vil han gerne" sagde hun med et smil, og jeg tror nok jeg fik fremstammet et spørgsmål om hvad han ville gøre ?- hvortil hun smilte og sagde "lege med os" - ??? den tænkte jeg lidt over.

Vi gik hjem til Ulla som boede tæt på, hvor Ole åbnede med et smil og bød velkommen. Jeg går lige i bad så kan i snuppe en øl imens sagde Ulla. Der sad jeg så med Ole, pæn slank mand i omkring fyrre ganske som mig, godt 180 cm vel omkring 80 kg og solbrun. Jeg selv er også 180 cm og vejer 75 kg, slank og muskuløs, veluddannet syntes selv jeg har klasse. Ulla vil jeg tror var omkring 165-170 cm, lille fræk nips med en fast røv og et par skønne bryster, mørkt mellemlang hår og et fantastisk smil.

Snakken gik uden problemer og Ole forklarede at de godt kunne lide en ekstra person i deres sexliv. Pludselig stod Ulla der med et håndklæde omkring sig og smilede, hun spurgte om jeg ville have et bad og forklarede hvor der var håndklæder, jeg takkede ja om imens jeg tog et brusebad røg der mange tanker igennem hovdet på mig. Men fuck hvor var jeg blevet liderlig - så nu måtte det bare ske hvad der skulle ske tænkte jeg

Da jeg kom ind i stuen sad Ulla på hug foran Ole og slikke langsomt på hans pik, den var meget flot, og stor vel tæt på 20 cm. Ole smilede og sagede "tag for dig" imens han pegede på Ullas velformede røv som struttede bagud under hendes blowjob. Jeg slikkede hendes balder og fandt ind imellem dem og gik ned til fissen som var meget våd, jeg lagde mig på ryggen på gulvet og Ulla sænkede hendes fisse så jeg rigtig kunne slikke hende. På et tidspunkt bad hun mig om at komme op og kysse hende, Ole sad fortsat tilbagelænet i sofaen. Hun kiggede mig dybt i øjnene og sagde langsom med den mest sexede stemme, " du skal slikke Oles pik". Langsomt pressede hun mit hoved ned til Oles pik, samtidig med at hun selv fulgte med og viste vejen. Det var meget meget fræk. Her sad jeg på knæ med en fremmed mands pik i min mund, og jeg nød det ! Langsomt trak Ulla sig bort og overlod Oles pik til mig, pludselig mærkede jeg hende kærtegne min røv, og dernæst noget vådt, hun slikkede min røv ! samtidig med den ene hånd blidt legede med min pik fandt den anden vej til min røv og jeg mærkede en finger liste sig ind - jeg var total i extase og ligeglad med om jeg var til mænd eller ej, det her var for fedt. Jeg kunne ikke skelne hvad der skete med min røv men hun havde gang i legetøj i min jomfruelige røv imens Ole styrede mit hoved på han pik. "Jeg tror han er klar til dig skat" sagde Ulla, hun lagde sig på ryggen med røven ud over kanten på en stol og bad mig om at slikke hendes fisse og røv, jeg kunne se Ole fandt et kondom frem og han knælede bagved mig.

Snart mærkede jeg hans pik imellem mine balder, snart pressede den sig på ved min ringmuskel - forbavsende let og næsten uden smerter mærkede jeg Oles store pik trænge ind i min røv, alt imens jeg var helt væk i Ullas skønne fisse og røv, og så med udsigt til hendes bryster. Jeg ved ikke hvor længe det stod på sådan men på et tidspunkt formande Ulla at hun også vil have noget pik, så Ole trak sig ud og tog kondmet af. Han lagde sig på ryggen og jeg slikkede lidt på han pik imens Ulla satte sig langsom over ham, jeg førte hans pik ind i Ullas meget våde fisse - det var megafræk at se en pik-i-fisse så tæt. "Tag et kondom og knep mig i røven" sagde Ulla, det skulle hun ikke sige mere end en gang.

Godt med glidecreme trængte jeg langsom op i henden røv imens Ole holdte sig i ro. Langsomt fandt vi rytmen og kneppede Ulla i en sandwich imens hun hylede og skregt at det var godt og at hun kom, det var simpelhen for meget og samtidig at kunne mærke Oles pik igennem mellemkødet, så det tog ikke mange minuttes at komme frem til en udløsning, Ole kom også strak herefter.

Vi sundede os over en øl imens vi lagde og beundrede og kærtegnede hinandens kroppe. Vi var alle enig om at det havde være en rigtig god oplevelse - så vi takkede godnat og jeg gik hjem.

Benene rystede og jeg kunne slet ikke sove oven på den oplevelse - behøver jeg sige at vi smilede med det brede og fjogede smil mandag morgen hvor jeg mødte Ulla på jobbet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.