Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var til en koncert, og fik øjenkontakt med en mand, som stod lidt bag ved mig, atletisk uden at være vildt muskuløs, med mørkt halvlangt hår, og frække brune øjne, lidt ældre end mig, men det gjorde mig intet. Jeg smilede og holde øjenkontakten lidt længere end normalt. Jeg vidste med det samme jeg ville være sammen med ham. Lidt efter kom han tættere på og jeg rykkede lidt bagud, mod ham. Jeg nød at kunne mærke hans øjne hvile på mig, imens jeg dansede til musikken. Jeg vendte mig om og der stod han, helt tæt op af mig. Jeg kyssede ham, uden af tænkte over det og han blev lidt chokeret, men lagde hænderne om mig. Vi stod helt tæt, med front mod scenen, og der gik ikke længe før hans hænder var på vej ned i bukserne på mig. Jeg blev lidt genert, for vi stod jo blandt tusinde af andre mennesker, men jeg var utrolig liderlig efter ham, så jeg lod hånden glide ned. Jeg tror han med det samme kunne mærke hvor tændt jeg var og hvor meget jeg ville ham. Vi vidste begge to af koncerten snart var slut og at noget skulle ske, jeg hviskede ham i øret om han havde et sted at sove, og til min forbløffelse svarede han "kun hvis min ven må være med", jeg kiggede til højre og fik med øje på hans kammarat, en flot mand, som smilede til mig. Og pludselig slog det mig at jeg stod overfor et tilbud om en trekant. Fanden tog fat i mig, og jeg har sjældent følt mig så fræk og liderlig før. Jeg træk hans ven hen til mig og kyssede han, og så var koncerten slut. De tog mig begge i hånden og vi gik afsted, jeg var totalt paf, og virkelig spændt. Jeg havde drømt om at blive forkælet af to mænd i længe!

Vi gik og snakkede, det viste sig at de sov i et telt tæt ved koncertpladsen og jeg tænkte 'hvad pokker'. De gik skiftevis og hold mig i hånden, kildede mig, kyssede mig intenst imens vi begav os på vej. Andre mennesker må have tænkt deres, da de så en ung pige trække afsted med to voksne liderlige mænd, men jeg var fløjtende ligeglad, jeg vidste hvad der ventede forude. Den ene var gift og have barn og den andre boede sammen med sin kæreste, og det galte for dem begge at ingen af dem havde gjort noget lignende før. I dag kunne jeg aldrig være sammen med en gift mand, men dengang rørte det mig overhovedet ikke, og tanken om at de begge ville elske mig krop og forkæle mig i flere timer frem for deres koner, gjorde blot at jeg følte mig endnu mere uimodståelig!

SEX I DAG?

Vi nåede ind i teltet, det var ikke særlig stort, men stort nok til at vi kunne bevæge os rundt tre mennesker. Hurtigt var vi alle tre nøgne og min mørkhårede ven tog styringen. Han gled ned mellem benene på mig, og jeg var solgt! Han kyssede mine inderlår og min fisse, og det føltes guddommeligt, så kigge han op og smilede og sagde "Du er godt tændt va'?", og så begravede han hovedet mellem mine ben, og jeg kunne intet andet end at ligge hovedet tilbage og stønne inderligt. Han vidste hvor liderlig jeg var, og elskede det!

Hans lyshårede ven, kiggede på mig, og begyndte at gøre ved mine bryster imens jeg stønnede, og hurtigt rakte jeg ud efter hans stive pik. Det var tydeligt at han syntes det var frækt at de min unge krop, blive forkælet. Jeg tog hans pik i munden, og gjorde alt hvad jeg kunne for at tilfredsstille ham, men det var svært, for jeg var virkelig ophidset, og den mørkhårede, blev bare ved og ved, hans tunge legede med min klitoris, gled op i min våde fisse, bed blidt i mine kønslæber og var overalt! Det gik ikke længe på denne måde før jeg krampende trak benende sammen og næsten kom til at bide i pikken jeg havde i munden, men den mørkhårede holdte godt fast, og blev ved med at slikke mig. Jeg stønnede og stønnede og så kyssede han min fisse en enkelt gang og lagde sig op ved siden af mig, og rørte ved mine bryster.

Den lyshårede kravlede nu ned imellem mine ben og jeg troede ikke mine egne øjne, jeg tænkte 'for jeg virkelig lov at komme engang mere?', og ja, det gjorde jeg. Hans fingre gled blidt over mine kønsløber og forsigtigt op i mig. Jeg var våd og klar, og han brugt sine fingre inde i mig og imens begyndte han at slikke min fisse. Det var fantastisk! Den mørkhårede kyssede mig og jeg legede med hans pik. Den var hård og klar, og jeg kunne næsten ikke vente til han ville kneppe mig. Jeg tog den i munden, og nød hvor langt ned i halsen jeg kunne mærke den.

Endnu engang skyllede en lykkelig og berusende følelse igennem hele kroppen, og jeg blev vent om på alle fire, og kunne mærke en pik glide op i mig, imens en anden blev stukket i munden på mig. Efterhånden foregik alt i en tåge af liderlighed, hænder der rørte ved mig og kys. Jeg vidste ikke helt hvad der skete og hvor den ene sluttede og den næste begyndte, men orgasmerne rullerede ind en efter en. Hver stød føltes intenst og hver berøring fik min hud til at skælve. Jeg følte mig som en gudinde da jeg fald i søvn tæt indtil min mørkhårede ven og imens den lyshårede holdte om mig og nussede mig i håret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.