BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så blev det dag igen, er stadig lidt øm efter nattens strabadser, men gik ud fra at det ville fortage sig. Bare man lige kunne undgå at få stådreng under undervisning, så skulle det nok gå, skulle være klar igen til om aftenen.

Dagen gik med noget kedelig undervisning, vi skulle forhandle løn. Skulle ind til vores lærer parvis. Jeg havde selvfølgelig Anette med hvem ellers.
Vi havde lagt en rigtig snedig slagplan, men selvfølgelig skulle vores lærer ødelægge den. Det er selvfølgelig også hans opgave, vi skulle jo lære at klare forskellige situationer.
Nå det gik jo slet ikke, men vi lærte da hvordan vi skulle takle sådan en situation hvis vi skulle blive udsat for den en anden gang.
Jeg fik også sagt undskyld til min kærlige kursist fra i aftes. Jeg fik hende fortalt at jeg var ked af sådan at lade hende smutte, men jeg kunne ikke sådan svigte Anette. På en måde kunne hun da godt forstå det, men var lidt ked af det alligevel, hun var jo helt sikker på, at vi godt ville have fået en super oplevelse.
,Jeg fik lige en klem på pikken, så jeg var bevist om hvad det var som jeg havde sagt nej til.
Den var jo så velopdragen, så lynhurtig blev den stiv, hun kikkede på mig. "der er vist en som ikke lige har den samme følelse som dig, tror nok den kan li mig, okay det er jo bare synd for dig"
Hun gav den et ekstra klem, klappede mig på kinden. "hvis du fortryder så ved du hvor jeg er" så vendte hun sig om og gik hen til de andre.
Nå langt om længe blev undervisningen færdig, Anette gik sammen med mig op på hendes værelse. Vi var nu ligeglad med at de andre viste hvad det var vi havde gang i. Det skulle nok også siges, at de var godt dumme, hvis de ikke lige havde luret, hvad det var vi havde gang i.

Vi fik den ide at vi ville i svømme pool. På kursuscenteret var der en lille en, okay den var nok på størrelse som en ¼ normal størrelse.
Vi fik vores badetøj på, gik ned i kælderen hvor poolen var. Dejlig vi var der helt alene, så vi nød stilheden og vores behagelige selvskab. Vi kunne ikke holde vores fingre fra hinanden, vi gik i klinks, de gik på opdagelse, helt af sig selv.
Jeg fik hende presset hen imod kanten, jeg fik fat i hendes ene bryst, fik løftet hendes BH, så hendes ene bryst blev blottet.
Hurtig satte jeg mine løber imod brystvorten. Lod tungespidsen køre rundt omkring vorten, jeg kunne mærke at den langsomt blev stiv. Da den var stiv, lod jeg tungen køre over på den anden, hurtig fik jeg den stiv.
Jeg kunne se i Anettes øjne, at det var noget som hun kunne li. Lod langsomt min ene hånd glide ned imellem hendes ben, fik dem skilt ad. Lod den langsomt glide op imellem hendes ben, for at lade en finger glide ind under kanten af hendes bikini. Langsom gled den ind imellem hendes dejlige store skamlæber. Vandet gjorde jo også sit til at det var nemt at få fingeren lirket ind.
På den anden side var det jo ikke muligt at mærke om hun var våd, der var jo en masse vand løbet ind i den, da jeg fik fingeren lirket ind. Nå pyt, jeg lod min finger køre lidt rundt omkring hendes klit. Hun begyndte at småstønne, for så at tage fat i min hånd, for at trække den lidt væk.
Nu var det hendes tur, hun tog fat på elastikken på mine badebukser, trak ud i dem, for så at trække dem langsomt ned. Min stive pik, svuppede frem af sine gemmer. Hun tog godt fat omkring den, trak min forhud tilbage, tog en dyb indånding.
Lod sig glide ned i vandet, hvorefter hun lod sine læber omslutte mit pikhoved, hun tog den i munden, lavede vacum, mens hun lod sin tunge langsomt køre rundt om mit glans. Det blev hun ved med til hun ikke havde mere luft i sig. Lod sig glide op, åbnede munden, gispede efter vejret.
Fuck hvor var det fræk, sådan med noget undervandssex. Nu havde hun fået vejret igen, ned gik det, fik fat på pikken igen. Nu gik hun i gang med at sutte, samtidig kørte hun sin hånd frem og tilbage, langsomt blev den kørt af på mig.
Op igen for at få luft, nu synes jeg også at jeg måtte prøve. Ned under vandet, fik fat på hendes underdel., fik den trukket ned, prøvede at nå hendes fisse med min tunge, nej det kunne ikke lade sig gøre. Jeg kunne ikke holde vejret så længe, samt det var svært at slikke samtidig med at man skulle holde vejret. Langsomt gled jeg op af vandet. Rejste mig op, begyndte at kysse Anette, mens vi sådan kyssede lod vi vores hænder vandre rundt på hinandens kroppe.
Pludselig kunne vi høre nogle der kom ind i rummet. Det var 2 piger samt 2 mænd. De kikkede på os, grinede lidt til hinanden. "der er vist nogle der er i gang med at hygge" kom det fra en af pigerne. Vi havde jo før set hende, men hun var ikke fra vores hold.
Vi gled fra hinanden, fik vores klæder bragt i orden. Kikkede på hinanden, svømmede hen til trappen hvor vi gik op af vandet. Hilste pænt på de andre, hvorefter vi fik ind i saunaen.
Vi lod de andre hygge sig i vandet, mens vi fik os pladser ét inde i saunaen. Skal lige siges, at det var en fælles sauna, centeret havde kun en sauna, så det var op til den enkelte om de ville bruge den. Reglen er jo at man skal være nøgen i en sauna, så vi fik tøjet trukket af, vi fik os sat på en af de øverste bænke, hvor vi fik vores håndklæde over os.
Min pik var imens skrumpet noget ind, men det fik hun hurtig lavet om på. Hånden ind unde håndklædet, tog et solid greb om den, hvorefter hun begyndte langsomt at køre den af på mig.
Jeg var vildt tændt, både over at blive leget med, men det tændte mig også sådan at kunne blive opdaget der hvor vi var, de andre kunne komme hvad øjeblik det skulle være. Ville jo være super flovt sådan at være ved at få den kørt af inde i saunaen.
Hun kunne mærke på mit åndedræt at nu var det lige over. Det må hun jo også have kunnet mærke. Hun klemte alt hvad hun kunne, sådan føltes det i vært fald, omkring min pik, langsomt kom jeg til mig selv. Hun sagde "leg lidt med min fisse, jeg vil mærke din finger oppe i den, det skal være lige nu"
Jeg var ikke sen til at gøre som hun sagde, jeg lod hånden glide op af hendes lår. Hun var så sød, så hun spredte sine ben, så jeg nemt kunne komme til.
Jeg lod min finger glide op imellem hendes skamlæber, det var nemt, hun var vild våd, ved ikke om det var en kombination af sved, vand samt lider.
Jeg lod fingeren glide rundt om hendes klit, hun lod numsen glide frem på bænken. Den anden hånd, lod jeg glide op langs hendes ene bryst, fik langsomt gjort hendes brystvorte gjort stiv.
Sådan sad vi i nogen tid, fik os langsomt kørt helt op, sansede kun hinanden, så blev døren åbnet, ind kom der fire nøgne mennesker.
"tænkte nok at I ikke kunne holde fingrene fra hinanden", kom det fra den samme friske pige, som også kom med en bemærkning sidste gang.
Vil ikke sige at vi sprang fra hinanden, men jeg trak da min hånd til mig selv. "bare forsæt, det gør ikke os noget, at i piller ved hinanden, det er frækt sådan at se på" sagde hun så med et smil.
De fik sig sat ned, parvis, vi kikkede lidt på hinanden. Ja vi var jo lidt generte, men jeg var også liderlig, de kunne man jo se på mændene, de havde begge to en begyndende stådreng.
Hende den friske, kikkede på os, samtidig lod hun sin ene hånd køre op til hendes bryst. Tog fat på hendes vorte, klemte omkring den, lod os alle se at den langsomt blev stiv.
Vi kikkede alle på hende, jeg lagde mærke til at de to mænd, de kunne lide det som de så. Deres pikke var ikke længere slappe, men de stod i fuld flor. Den ene af dem havde en af de største pikke som jeg havde set.
Hende som sad ved sigen af ham, tog langsomt omkring den, kørte forhuden tilbage så den store hoved blev blottet. Så begyndte hun meget langsomt at køre skindet frem og tilbage, samtidig mens hun kikkede på os.
Anette ville ikke stå tilbage for det, hun tog fat på min håndklæde, tog det væk fra mit skridt, så min pik kom frem i lyset.
Så lagde hun sig ind over mig, tog langsomt pikken ind i munden. Fuck det var frækt, få et blowjob samtidig at der var nogle som så på det. De andre så på os, hende som var i gang med at køre den af på den ene mand, lod sig inspirere af os.
Hun åbnede munden, langsomt lod hun sine læber omslutte hans kæmpe pikhoved. Med lidt besvær lod det sig gøre, imens var hende den friske kravlet op til os. Hun kikkede på Anette, nikkede til hende.
Anette forstod hvad det var hun ville, hun slap min pik med munden, tog om den, drejede den hen imod hende. Hun kikkede på den, lod sin tunge køre ud af munden.
Hun lod tungespidsen røre ved mit urinhul, prøvede at presse den lidt ind, før hun åbnede munden for at lade pikken glide ind i hendes varme dejlige mund. Jeg lænede mig tilbage, lod hende gøre hvad hun ville, Anette ville ikke snydes, hun tog en af mine testikler ind i hendes mund, jeg kunne jo kun nyde det. Jeg kikkede mig lidt rundt.
Den sidste mand havde rejst sig op. Han havde hånden på Anettes lår, hvor efter han langsomt lod den glide op af hendes ben. Nu nåede den hendes glinsede fisse. Han spredte hendes skamlæber, lod en finger glide ind i hende.
Nu kørte han et par fingre mere op i hendes fisse. Langsomt kørte han dem frem og tilbage, jeg kunne se når han kørte dem ud, hvor de skinnede af hendes fissesaft.
Hende som var i gang med at sutte den af på mig havde ikke travlt. Jeg kunne mærke at det var noget som hun kunne lide at gøre, der er jo stor forske på hvordan det bliver gjort, når min kone gør det, så kan jeg mærke at det mest er af pligt, men det her var af ren fornøjelse.
Nu var ham som var i gang med at fingerkneppe Anette, begyndt at slikke hende. Jeg kunne se at han var godt i gang med både at slikke, men samtidig finger bollede han hende.
Hun havde fat i hans hår, jeg kendte hende og viste at på den måde kunne hun styre hvordan han skulle slikke hendes fisse.
Ham ved den store pik, var blevet lagt ned på den nederste bænk, hende der var i gang med ham, havde sat sig op på ham, hun prøvede at få den kæmpe store pik stukket op i hendes fisse. Det så ikke ud til at være nemt, jeg kunne se at hans blåsorte hoved kun var lidt inde imellem hendes læber.
Det lod til at hun tog en beslutning, lukkede sine øjne, hvorefter hun langsomt, med et skrig, lod sig glide ned over hans pik. Hendes fisse var helt spilet ud, omkring hans store pik, et utroligt syn.
Jeg mærkede pludselig en finger, der rørte ved mit numsehul, langsomt blev den presset op, jeg kikkede ned og kunne se at det var Anette der var gerningsmand.
Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere, med et råb kom jeg ind i munden på hende der suttede på min pik. Fik en så kraftig orgasme, så det blev helt sort for mine øjne, lod mig langsomt glide ned på bænken.
Da jeg var kommet til mig selv, kunne jeg se at Anette fik en stiv pik banket op i sig, hun blev taget bagfra, ham som kneppede hende, kørte hans pik op i hende som en betonhammer, Jeg kunne både se og høre at det var lige over, han gav hende et par stød ekstra, hvorefter han lod sig falde ind over hende.
"fuck jeg vil ha´ pik jeg vil ha´ pik nu" kom det klagende fra Anette.
Der var ingen der var som kunne give hende det, så jeg kravlede ned imellem hendes ben, fik mine fingre samlet, satte dem imod hendes fedtede fisse, fik nemt 4 fingre op i hende, jeg begyndte at bolle hende med mine fingre, hende der havde suttet den af på mig, begyndte at slikke hende.
"ja ja bliv ved, det er fucking godt det her, åh jeg kommer"
Jeg kunne næsten ikke holde så intens var hendes orgasme, langsomt kom hun til sig selv, nu var det kun min kære veninde tilbage, hende som havde suttet den af på mig, hun skulle jo ikke snydes.
Jeg kravlede ned mellem hendes ben, hvorefter jeg begyndte at slikke hende, hun smagte vildt godt, så jeg nød det. Hun havde den dejligste fisse, jeg spredte hendes læber, lod tungen køre op langs hendes læber for at nå hendes klit.
Jeg gik i gang med at slikke på hendes klit, mens jeg lod et par fingre glide op i hende.
Det gjorde at min pik kom til sig selv igen. Jeg fik hende vendt om,satte mit pikhoved sat imod hendes fisse, pressede din langsomt op i hende. Hun var vild våd, men heldigvis også dejlig stram. Begyndte langsomt at kneppe hende. Anette kikkede på os, hun tog hendes hånd imellem mine ben, nullede mine nosser, hvorefter hun begyndte at lege med hendes klit. Det fik hende igang, hun stødte godt tilbage, for hver stød hun fik. Nu var det lige over,dun begyndte at stønne, jeg kunne mærke at hende fisse klemte omkring min pik. Nu kom hun med et skrig, hendes fisse malkede min pik,jeg kunne heller ikke holde mig,med et kraftig stød kørte jeg den i bund i hende, hvorefter jeg sprøjtede min sperm op i hende.
De to som var i gang med at kneppe nede på den nederste bænk må også været kommet. Hun lå oven på ham, pikken var stadig inde i hende, men de lå helt stille, jeg kunne se noget der lignede sperm løbe ud imellem pikken og fissen.
Nu kom der også lidt liv i dem, han fik sin nu slappe lem ud af hendes fisse, jeg kikkede ned, vildt at se hendes fisse, den var stadig åbent, helt rød og opsvulmet, pikken havde udvidet hende godt og grundigt.
Hun gav sig lidt da hun fik sig sat op på bænken
Vi kikkede lidt genert på hinanden, jeg tænkte "hvad var der lige sket her, det var godt nok vildt" så var der en af mændene der sagde " det var da vild godt, hvad siger i"
Vi måtte alle indrømme at vi havde nydt det, men var enige om at vi måtte nok stoppe her, jeg fik fat i Anettes hånd, fik døren til saunaen åbnet, sagde hej til de andre, gik ud en oplevelse rigere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.