Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I går - Fredag, den 10. april - havde en gift dame med 66 år læst min første novelle "Trekant med to modne kvinder", og straks sendte hun mig en besked om, at hun fandt min novelle rigtig god og under læsningen blev hun allerede rigtig liderlig. Dette havde forårsaget hende under læsningen, at hun benyttede sin DILDO, med det resultat, at hun fik flere orgasmer.

Med det samme efter læsningen havde hun sendt mig en kommentar på min novelle og skrev, at hun blev inspireret af min beretning og at hun gerne vil tale med en af hendes veninder, om en muligvis ville være interesseret i en trekant med mig.

Men jeg skulle hende meddele, om jeg ville være interesseret i at deltage i en seksuel trekant med hende og hendes veninde.

Uden videre svarede jeg, at jeg gerne ville står til rådighed for begge to. I den forbindelse bør hun sende mig en e-mail, som jeg allerede modtog efter et par minutter. Jeg fik også hendes telefonnummer, så jeg kunne ringe med det samme.

Efter omkring 10 minutter ringede jeg til hende og her blev jeg mødt af en meget venlig stemme. Her fik jeg fra hende at vide, at hendes 55-årige veninde straks har givet sin samtykke. Hendes veninde er også gift, men hun har ikke havde haft samleje med hendes mand i årevis.

Også min samtalepartner er gift, men hendes mand er siden 2006 impotent, og han er enig, at hun har en elsker. Når hun får en mandlig gæst, så er hendes mand er et par timer fra hjemmet væk, hvilket betyder, at han får et opkald fra hende at han kan komme igen hjem.

Med det samme spurgte hun mig, om jeg har muligheden for at besøge dem allerede nu lørdag, omkring kl. 10.00. Jeg har givet mit tilsagn og modtog med det samme hendes adresse.

Fuld af forventning ankom jeg til aftalt tid og blev modtaget af 2 damer - deres alder på 66 år og 55 år - kunne man ikke se på dem. Begge havde en velformet og ophidsende figur – en rigtig lækker krop og senere viste det sig, ingen silikone bryster!

I dag, med lidt over 3½ timers blødt sexlege - i alle variationer - har det været en stor fornøjelse og  nydelse for mig med disse to dejlige kvinder!

Men mere om det i min næste novelle "Min tredje trekant med to modne kvinder" som snart udkommer!

Tusinde kærlige kys og kram til "Gift-og-liderlig" og hendes veninde!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.