Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var for 14 dage siden, hvor jeg modtog en mail fra en 69 år gammel kvinde, at hun og hendes for nylig skilt datter på 48 år vil gerne invitere mig til en fælles kop kaffe, men kun hvis jeg ønsker det.
Selvfølgelig havde jeg skrevet tilbage til hende og ønskede at vide, hvornår det skulle være?
Et par minutter senere, fik jeg en ny e-mail hvor hun spørger, om det ville være muligt for mig at besøge dem torsdag formiddag klokken 10:00, hvis ja, så ville begge to være meget glad.
Efter at jeg havde lovet 100 % diskretion i min kontaktannonce her på G6N, fik jeg telefonnummeret fra moren.
Derefter har jeg ringet til dette nummer og her hører jeg et meget behageligt kvindelig stemme, som allerede havde forårsaget en fantastisk spænding i mig.
Efter omkring 10 minutter af vores telefonsamtale fortalte mig denne dame, at hun har været enke i 12 år, og nu ville hun ønske sig igen en seksuel oplevelse. Ikke alene hun, men også hendes for 4 uger fraskilte 48-årige datter ville være interesseret i et møde, fordi hun ikke have haft samleje i de sidste 7 år.
Moren fortalte mig, at begge ville være meget glade for, hvis jeg kunne give et tilsagn.
På grund af den meget behagelige telefonsamtale lovede jeg min samtalepartner, at jeg kommer og besøge begge damer til den aftalte dato og tid.
Så fik jeg fra hende adressen i Trekantområde og jeg har været meget spændt til dette personlige møde med begge damer.

Punktligt på det aftalte tidspunkt ankom jeg til adressen, hvor jeg blev først modtaget meget hjerteligt og varmt af moren.
Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, damen var meget velformede og hendes alder kunne man ikke se på hende. En meget dejlig figur i en figursyet kjole gjorde mig allerede liderlig.
Efter at hun lukkede døren, fik jeg et langt, vådt og meget lidenskabeligt tungekys fra hende og samtidig pressede hun sin velskabte krop til mig. Det gjorde mig endnu mere liderlig, som jeg i mellemtiden allerede har været.
Efter et par minutter førte hun mig ind i hendes stue og præsenterede mig for hendes datter.
WOW, datteren var en meget smukt "prinsesse" med en super figur og velskabte former.
Datteren var klædt i en gennemsigtig bluse og en vid nederdel, hendes "feminine former" var for mig meget ophidsende.
Også fra hende blev jeg varmt modtaget og hun takkede mig – også med en langt og lidenskabeligt tungekys - at jeg har taget mig tid til at besøge dem begge. Hun pressede sin krop også meget til min, jeg kunne mærke hendes faste bryster, men også hendes underkrop, som hun har trykket fast til min.
Denne møde med disse to damer har været meget mærkbar for mig og min "prins" blev allerede gjort helt stiv efter disse første berøringer.

SEX I DAG?

Datteren tog mig i hånden og førte mig til det allerede dækkede kaffebord, hvor hun havde taget plads på min højre side og hendes mor på min venstre side.
Den 69 år unge mor "Marianne" fortalte mig, at hun og hendes datter "Louise" havde set en kærlighedshistorie på TV og begge blev inspireret, endelig efter mange år af afholdenhed, at opleve igen disse smukke følelser med sex.
Ideen med en Trekant kom dog fra datteren og moderen sagde, at de endelig ønsker at opleve dette igen efter så mange år uden sex.
Som sagt, så gjort, og begge damer har forsket på diverse dating site og er stødt på min kontaktannonce/profil herinde.

Under kaffen begynder datteren at kyssede mig hjertelig og moderen kærtegnede med sin højre hånd på mit venstre lår, her er hun kommet meget tæt på min "prins" og hun kunne mærke, at denne allerede var meget stiv.

Pludselig tog mor sin venstre hånd til mit hoved og tungekyssede mig lidenskabeligt. Datteren benyttede denne mulighed med højre hånd og følte meget ophidset min erigerede penis. Hun begyndte med at småstønne og hendes mor var inspireret af den iagttagelse, at hun begyndte også at lege med min pik. Pludselig småstønner begge damer, datteren skubber sin stol tilbage, gå på knæ og åbnede min lynlås. Lystfuld ta´ hun min stive pik ud af min underbukser og hendes mund sluger min pik til sig, hendes tunge mellem min pikhovedet og hendes bløde læber har været hel fantastisk for mig og har gjort mig rigtig liderlig. Jeg fik en himmelsk fornemmelse!

Efter at mor Marianne kunne mærke, at jeg allerede var meget liderlig, foreslå hun pludseligt, at vi tre skal til et meget mere hyggelig og komfortable sted end her i dagligstuen.

Datteren rejste sig og Marianne tog mig med til et meget hyggeligt soveværelse.

I mellemtiden har datteren allerede fjernet hendes bluse og nederdel har hun også taget meget hurtigt af. Jeg kunne med det samme se, at datteren ikke har haft trusser på og at hendes fisse var dækket af en fin mørk kønsbehåring, faktisk en dejlig dusk.

Da vi alle tre stod foran den store franske dobbeltseng, åbner jeg lynlåsen på Mariannes kjole og kjolen faldt til jorden. Nu var jeg endnu mere Gejl end før. Den 69-årige mor havde intet, absolut intet under kjolen, hendes nøgne krop var lækker som på en ung dame. Hendes bryster fast og runde - ingen silikone bryster - jeg vil anslå størrelsen på omkring 75 C eller 75 D, rigtig dejlige store svulmende bryster med store brystvorter.

Begge damer var begyndt at klæde mig af, datteren fjernede min Skjorte og undertrøje, moren har fjernet mine bukser og underbukser. Efter af begge damer havde gjort det, har taget sig Marianne af min meget stive "juvel" og hendes datter Louise ønskede det dog helt anderledes, idet hun lagde sig på sengen og ønskede, at jeg skulle hende forføre efter mine ønsker. Jeg lagde mig også på sengen, kyssede hende lidenskabeligt med lange og vådt kys, mine læber og tunge slikkede hendes hals, en fantastisk rejse førte videre til hendes store og meget faste bryster (lidt mindre som hendes mors bryster), min mund og tunge legede med hendes brystvorter og min tur gik videre til hendes navle.
I mellemtiden har mor Marianne fjernet mine strømper og hun har lagt sig ved siden af datteren og mig, men på denne måde, at hun også kunne lege med min stive pik og mine nosser.

Datteren begyndte og stønnede Mmmmmhh, Mmmmmh, arhhh, åhhh, mmmmh og jeg fortsætter med at slikkede hendes dejlige krop. I mellemtiden er jeg kommet til hendes begge inderlår og hendes hede grotte, ja, hendes dejlige lysthus. Min tunge pressete jeg dybt op i hendes fisse og slikkede hendes skamlæber.

Mariannes mund og fingre har hele tiden været i gang med, at sutter dejlig på min pik og massere mine nosser, hendes læberne lukkede sig om min stive pik, flere gange har jeg været tæt på en orgasme, men kunne heldigvis holde tilbage for en udløsning. Jeg kunne mærke og høre, at Marianne også er begyndt at stønne i takt med hendes datter.

Med min tungespidsen er jeg kommet på datterens drivvåde hungrende fisse, jeg legede med hendes skamlæber, mine 2 finger gled op i hendes klit, hun stønnede højt jaaa, jaaa, jaaahhh, jaaaaaahhh og Marianne stønnede nu også meget heftig. Med min tunge gik jeg i datterens hede grotte og legede med hendes skamlæber og Klitoris, hun stønnede heftigt, hendes mor ligeledes og pludselig kommer vi alle tre med et kraftig brøøøøøllll.
Vi fik alle til samme tidspunkt en meget voldsom orgasme, jeg slikker datterens sperm - hun smager skønt - og mor Marianne min sperm.

Efter vores gensidige orgasme ønskede mor Marianne, at opleve for første gang i sit liv, hvordan den følelse er, at hendes lysthus bliver slikket og derved kommer til en orgasme.
Selvfølgelig skulle hun får den oplevelse og derfor har hendes datter Louise opfordret mig, at jeg skulle lægge mig på mig på min ryk, fordi hendes mor skulle sætte sig overskævs på min hoved og Louise vil meget gerne ride på min stive pik.

Som sagt, så gjort, og så begyndte jeg med mine fingre, min mund, min tunge og spillede med Mariannes drivvåde skamlæber, hendes hungrende fisse og samtidig fingerkneppede jeg hende.
Datter Louise rider til alle kunstens regler på min pik, hendes Fisse er for en 48-årig kvinde meget stram og lukker meget stramt omkring min penis. Det varer ikke længe, før jeg kommer igen til en orgasme. Louise stønnende allerede og hendes stønnene bliver stærkere og kraftigere. Mor Marianne begynder også at stønne mere og mere, jeg kyssede hendes skød og blidt lod min tunge kærtegne hele hendes mis, mine bevægelser med min tunge og mine to fingre på højre hånd legede med Mariannes klit og med min venstre hånd masserede jeg Louises bryster. Lyde fra Marianne blev kraftigere og hendes skreg ooh, ooohhh, ja, jaaaa, jaaaaahhh og mens Louise hylede også og skreg højt op, sprøjtede jeg min sperm i hendes liderlige varme fisse, imens Marianne skriger nu rigtig højt og langt jaaaaaaaaahhhh og kommer samtidig med en heftig Sprøjteorgasme. Denne lidt sødlige saft slikkede jeg direkte fra hendes lysthus til mig, jeg kunne bestemt godt lide smagen af hendes sperm og hun smager rigtig skønt.
Mariannes kommentar blev dette: Oh var det dejligt og jeg troede aldrig i mit liv, at oralsex kan være så dejlig!

Lidt træt, ligger vi nu alle tre ved siden af hinanden på den brede franske elskovsrede, Marianne på venstre side af mig, Louise på højre side og jeg i midten. Lige så stille begyndte vi igen at røre og kæle for hinanden. Da jeg forsigtigt med min venstre hånd kærtegne den stadig meget ungdommelig krop fra Marianne, rørte min højre hånd Louises hede og våde grotte og det betyder, at hun igen begynder at stønner lidt.

Marianne er mere sulten og hun begynder igen at lege med min lidt slappe pik. Hun gør´ det fantastisk og efter en korte tidsrum bliver denne igen lidt stiv. Først ta´ hun den i munden, hendes tunge slikker på min pikhoved og hendes hånd omklamrer blidt min "prins", hendes hoved bevæger sig op og ned af min pik.

Pludselig rejser hun sig op, sidder på min mave og viser min pik vejen til hendes meget smaskende, svuppende og liderlige lysthus. Jeg kan godt sige, at denne fisse har været meget stram og man kunne mærke, at der er længe siden, at hun har haft en pik ind i hendes kusse!
Datteren Louise ville ikke bare ligge som "tilskuer" ved siden af mig og derfor sidder hun nu overskævs på mit ansigt og ønsker igen at bliver slikket. Dette gjorte jeg med stor fornøjelse og her kunne jeg hendes og min sperm slikke ud af hendes lysthus. Hendes skamlæber og klit har været "guf" imellem mine læber og tunge og hun kommer, ligesom hendes mor meget hurtig til, at stønne igen. Først småt og efterhinanden blev det meget kraftigere. Disse lyde fra begge damer har gjort mig igen rigtig liderlig og med kraftige stød skubbede jeg min pik hel ind i Mariannes fisse. Det er underligt, at vi alle tre har igen fået samtidig en lang orgasme.

Efter flere dejlige orgasme denne dag, ligger vi lidt træt, brugt, udmattet og tilfreds ved siden af hinanden på denne store seng.

Jeg selv har aldrig været så liderlig som på denne dag og det har været en rigtig himmelsk oplevelse for mig!

Efter en dejlig fællestur i brusebadet siger jeg tak til Marianne & Louise og vi har aftalt allerede et nyt gensyn om 14 dage!

I øvrigt har det været min andet trekant i mit liv med 2 kvinder og jeg ser virkelig frem til vores næste møde!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.