Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone Pia og jeg havde ved flere lejligheder talt om, hvordan det mon ville være at have en tredje deltager i vores sex; det var dog altid blevet bragt på bane efter lidt alkohol og i en pjattet og "det-her-taler-vi-bare-om-for-sjov" tone.
Disse samtaler havde fortrinsvis drejet sig om en af min kones kolleger, Trine, som for et par år siden var blevet skilt, og hvis humør siden havde været noget svingende; jeg havde i den forbindelse joket med, at hun nok bare trængte til en ordentlig omgang sex. Men min kone mente, at hun vist var stået helt af på mænd - men, som jeg tilføjede, så var det jo oplagt med noget kvinde! Således trekants-ideen.

For mit eget vedkommende ville tanken ikke slippe - nysgerrigheden var for stor - vi havde efterhånden været gift i en del år, vores sexliv var glimrende, men jeg kunne også godt tænke mig at bibringe det noget nyt. Og jeg syntes i øvrigt at Trine var temmelig lækker.
Så en aften, flere måneder efter emnet sidst havde været oppe - - kom det endnu en gang frem, denne gang med en ny alvor i stemmen. Luften havde hele dagen været tyk af seksuelle antydninger, og vi var vist begge temmelig liderlige, og Pia fortalte: De to havde gennem deres fælles arbejde deltaget i en konference på Sjælland, hvor de havde delt værelse og haft lejlighed til - under indflydelse af noget rødvin - at tale mere frit om sex, end de ellers var vant til. Det viste sig, at Trine ganske rigtigt savnede sex, men at hun overhovedet ikke havde lyst til at kaste sig ud på kød- eller netdating-markedet; dertil lå skilsmissen stadig for tæt på.
Hun havde selv og (skulle det vise sig kun halvt) i spøg sagt, at så måtte hun jo bare tage til takke med min kone, dér på det hotelværelse.
Det havde udløst lidt anspændt latter og et par generte blikke, men der var ellers ikke kommet mere ud af det. Der var dog åbenbart blevet plantet en ide i dem begge, der i den følgende tid modnedes og foreløbig var endt med samtalen den omtalte aften.

SEX I DAG?

Jeg spurgte Pia, om hun virkelig mente, hun var klar til at prøve det, som vi bare havde talt lidt henkastet om. Og om hun mente, at Trine virkelig havde ment det - gennem rødvinsdisen, der på hotellet.
Det kunne Pia selvfølgelig ikke vide, men hun havde besluttet sig til at give det en chance og spørge direkte. Knald eller fald - om man så måtte sige!

En uges tid senere var skridtet så taget, og Trine havde tøvende sagt ja. Hun havde naturligvis sine forbehold - ikke mindst i forhold til mig og min tilstedeværelse; vi kendte ikke hinanden andet end fra ganske korte møder i forbindelse med arbejdet på deres fælles virksomhed.
Vi aftalte derfor, at vi skulle mødes hjemme hos hende en aften og se, hvordan tingene udviklede sig.

Dagen oprandt, og vi var begge meget tavse i bilen på vejen derud; jeg tror, vi begge var lige dele nervøse og spændte på, hvordan det ville gå.
Vi kom ind og blev budt velkommen og satte os alle tre ind i stuen - Pia og jeg i den hvide hjørnesofa, Trine i lænestolen overfor.
Vi sludrede lidt om løst og fast, mens vi drak noget rødvin - flasken blev ikke overraskende hurtigt tømt, og så var det vist ved at være alvor. Der gik en engel eller to gennem stuen, og jeg skottede til Pia - jeg håbede, at hun ville tage det første skridt; jeg var vanvittigt overventende og liderlig, men ville ikke risikere forhaste noget.
Efter hvad der føltes som en time, men som reelt set nok var ti sekunder, rejste hun sig op, og hun bad mig uden videre lyne sin sorte og ganske korte kjole ned i ryggen, hvorefter hun lod den glide ned om anklerne og stod i en lilla silke baby doll, der gik ned til lige over den veltrimmede mis, samt sorte hofteholdere med sorte nylonstrømper - og ellers nøgen. Ingen trusser. Hendes små velformede bryster sås tydeligt under det blanke stof.
Hun drejede sig rundt og knappede mine bukser op og tog fat om min pik, og mens jeg hurtigt smed skjorten, knælede hun ned og trak bukserne af mig. Nu stod jeg nøgen med stiv pik og skævede over til Trine, der fulgte med i alt, hvad der foregik, uden dog med nogen mine at afsløre, hvad hun tænkte.
Pia bøjede sig ind mod mig og lod først sin tunge sno sig langsomt om hovedet, så det blev vådt, inden hun lukkede læberne om det og suttede løs med langsomme og grundige bevægelser. Det var en enormt ophidsende situation at stå nøgen og modtage et blow job, altimens en halvfremmed kvinde studerede min pik og min kones mund og tunge, der gled op og ned over den.

Efter kort tid skubbede Pia mig over til sofaen, og jeg bakkede og tog plads, mens hun lagde sig på knæ mellem mine ben og sørgede for at stritte med røven over mod Trine, der havde frit udsyn til hendes skamlæber mellem de halvt spredte ben.
Sutteriet var fantastisk dejligt, og jeg kunne se, at Trine nød, hvad hun så. Pludselig rejste hun sig og kom over i sofaen, hvor hun indgående betragtede Pias læber og tunge, der fortsat gav min pik en fantastisk behandling.
Snart efter sagde hun, at det vist var på tide at gå ind i soveværelset.
Vi fulgtes ad, og da vi stod ved sengen, trådte Trine hen foran Pia og kyssede hende - først blødt men kort efter mere grådigt.
Jeg stillede mig bag hende og begyndte at klæde hende af og kunne konstatere, at hun havde nogle fantastisk dejlige tunge bryster, og da jeg trak nederdelen af hende afsløredes et par sorte blondehipsters, der klædte hendes velformede bagdel perfekt.
Pia satte sig ned på sengen foran Trine og trak trusserne af hende, så man kunne se en smal stribe hår. Jeg stak hænderne inden for bh'en og løftede de fyldige bryster ud, så de nu begge hang uden på bh'en, hvor jeg kærtegnede dem, mens jeg trykkede pikken mod hendes baller og kyssede hendes hals.

Vi lagde os nu ned på sengen, og Trine lagde sig oven på Pia og trak hendes top op over brysterne og begyndte at kysse dem og hendes mave, altimens hun langsomt nærmede sig skridtet. Jeg kunne se, at de to kort udvekslede blikke, inden Trine nåede til målet og forsigtigt stak tungen ind mellem Pias skamlæber; det sitrede i hele Pias krop - i begyndelsen spillede Trines tunge forsigtigt søgende rundt, hvorefter hun lukkede øjnene og med alle tegn på nydelse begyndte at slikke.
De nød det begge to intenst og stønnede hver for sig; det var tydeligt, at de nu havde smidt enhver hæmning i forvisning om, at de begge nød at bryde den indre barriere og virkeliggøre deres hemmelige fantasier.
De slikkende og sukkende lyde var vanvittigt ophidsende, og jeg bevægede mig om bag Trine og trykkede pikken mod hendes fisse; den gled uden besvær ind, og hun stønnede, da jeg langsomt kørte den frem og tilbage inde i hende, mens jeg holdt godt fast i hendes baller og nød synet af de to sexede kvinder foran mig, der opfyldte deres egne og mine fantasier.

De næste par minutter var det eneste man hørte de slikkende, stønnende og klaskende lyde.
Jeg trak mig ud og bevægede mig om til Pias hoved og stak pikken ned mod hendes ansigt; hun var i en anden verden og åbnede instinktivt munden og lod pikken med Trines safter på glide ind mellem læberne og suttede nu højt stønnende videre, ind til hun kom i en lang orgasme.

Efter en kort pause kom hun op at sidde og lempede Trine om på ryggen og spredte med hænderne hendes ben, så hun kunne komme til - jeg vidste, det var første gang, at min kone skulle slikke fisse, men trods spændingen tøvede hun ikke et sekund, men spredte med fingrene Trines skamlæber og slikkede begærligt hendes klitoris. Selv ville jeg også smage Trines fisse og lagde mig med hovedet over for Pias, så vi kunne slikke sammen. Vores tunger gned sig mod hinanden og rundt om Trines kønslæber og klitoris, mens hun stønnede og sukkede og Pia og jeg nød at slikke.

Jeg lå nu med pikken i Trines hovedende, hvor den strittede tæt på hendes ansigt. Enhver tvivl, om hvorvidt hun havde lyst til den også, blev fejet bort, da hun stønnende af slikkeriet stak min pik i munden og suttede den. Jeg var meget tæt på at komme og satte mig op og sagde, at jeg var ved at have brug for en pause. Men hun svarede hæst, at jeg var nødt til at komme i munden på hende; det var årevis siden sidst, og hun kunne ikke længere få nok eller standse.
Jeg satte mig overskrævs på hendes bryst, og mens jeg holdt hende om nakken, og Pia slikkede hende til orgasme, suttede og slikkede hun mig, så jeg kom med et brag; hun beholdt pikken i munden og holdt den fast med sine læber og tunge, mens jeg pumpede sperm i munden på hende.

Vi blev alle tre liggende et minuts tid og faldt ned; herefter trillede vi alle tre om på ryggen, og pustede ud oven på en oplevelse, der havde været fantastisk, og som forhåbentlig endnu ikke var slut.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.