Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette skete for en del år siden, jeg gik ind ad døren til min vens lejlighed, hvor han boede sammen med sin kæreste. Skal da gerne indrømme at hun var sexet, men helt igennem rigtig blondine.
Vi skulle have en drengeaften, min ven, Peter, mig, og en fire fem stykker af hans venner, til en aften med fodbold i tv og øl. Peters kæreste, Gitte, havde lovet at lege serveringsdame for os.
Jeg hilste pænt på de andre fyre, og gav Gitte et kram, som jeg plejer når jeg kommer. Peter og jeg havde kendt hinanden siden vi var omkring 15 år, og han har altid kaldt mig "batter" som kælenavn. Han havde kendt Gitte i cirka to år.

Vi tog hul på øllerne, hygge os med vitser og sjove fortællinger, som man gør til sådan en aften, da en af de andre fortæller den nye vits (dengang) om de tre luder på baren der vædder om hvem der kan tage mest i fissen, første propper en ølflaske op, den anden propper stolt en magnum champagne op, da den sidste siger, det er da ikke noget, og glider ned over barstolen.
Gitte er jo som sagt helt blondine, og siger stolt at hun tror godt hun kan tage en magnumchampagne op uden videre. Vi drenge flår os af grin, og Peter siger: "hun kan sku dårligt tage min pik, Batter"
Gitte går ud i køkkenet og kommer lidt efter tilbage og siger undrende til mig: "hvorfor kalder han dig 'batter'?" Jeg kigger på Peter, for at se hvad jeg skal gøre, men han griner bare, og siger jeg skal fortælle, så jeg siger: "Jeg er udstyret med et bat. Min pik er ca. 25 cm lang, og tykt som et bat. Så din kæreste fandt på navnet og det har hængt fast siden..."
Vi festede videre, og kampen begyndte i tv, så vores opmærksomhed blev vendt mod det, men jeg så godt ud af øjenkrogen at Gitte stod og hviskede længe med Peter. Men tog mig ikke af det på det tidspunkt.
Da første halvleg var slut, sagde Gitte ud i det blå: "Batter, du skal kneppe min fisse med din kølle, for jeg vil vise jeg kan tage sådan en kleppert." og så forsvandt hun ud i køkkenet.
Jeg lurede på min ven, men han trak bare på skuldrene og sagde: "hvis ikke du gør det så gør hun det med en anden..."

Da kampen var slut, rejste Peter sig, tog fat i Gitte og trak hende ind i gæsteværelset. Da han kom ud, pegede han på mig og sagde: "hun ligger og venter nøgen, gå ind og knep hende så hun flækker. Hun skal ikke synes det er fedt at få en stor pik i sig. Jeg smutter ned efter nye forsyninger." og med den besked gik han ud af døren. Jeg sad lidt og gloede, men tog til sidst beslutningen og gik ind i gæsteværelset. Hun lå rigtig nok på tværs af den enkeltmandsseng der stod i rummet, ganske nøgen, med hænderne lænket bag sine knæhaser, så hun holdt sine ben højt løftet. Jeg smed tøjet og synet gjorde at jeg var stiv med det samme. Jeg knælede ned og slikkede hendes fisse, som allerede sejlede af fissesaft, så kort efter rejste jeg mig op og holdt pikken mod hendes fissehul: "er du sikker på du vil have den op i dig?" spurgte jeg, og da hun skreg: "JA FOR HELVEDE, JEG HAR ALDRIG VÆRET SÅ LIDERLIG FØR" hamrede jeg pikken op i hende til der var modstand, trak mig næsten helt ud, og hamrede helt ind igen. Hun var stram som en jomfru, og jeg tvivlede på om hun kunne lide det, men efter 10-15 stød, rystede hun af den første orgasme, mens hun hylede og skreg op.
Sprutten gjorde at jeg bare ikke kunne komme, og jeg nød hendes stramme fisse, som klemte og hev hårdt om min pik. Hun blev ved at hyle op, så jeg råbte på de andre, om de ikke kunne lukke munden på hende.
Kort efter kom de ind, splitternøgne, og en gik resolut hen til ansigtet, som lå ud over den modsatte side, greb hendes hoved og masede pikken ind i munden på hende. Gitte var så langt væk i liderlighed at hun gabte op og tog imod pikken der straks kneppede hende helt ned i halsen. Jeg var helt væk i liderlighed, sansede slet ikke at jeg kneppede min vens kæreste, men tænkte kun på at det var en villig krop der stod til min rådighed, Så da hendes fisse havde vænnet sig til min pik, trak jeg den ud, og trak safterne ned over hendes røvhul, og jog den igen op i fissen. Denne måde gjorde jeg nogle gange, og til sidst pressede jeg pikken mod stjernen, mens en af de andre pumpede pikken hårdt i hendes hals. I små hårde stød kneppede jeg mig vej op gennem hendes ringmuskler, der blev trukket til det yderste. Jeg så ikke, at hun desperat vred sin krop, for at slippe for min store pik i hendes stramme anale indgang. Da jeg var i bund, holdt jeg en pause og kiggede omkring. Der stod fire fyre omkring os, alle nøgne, med godt til savlede pikke der stod klar. De havde kneppet hende i halsen på skift, uden at gøre sig færdige, så de kunne alle stadigvæk.
"lad os kneppe alle huller på en gang" var der en der råbte. Jeg trak mig ud, beruset af liderlighed og smed mig på sengen, to af de andre tog - den stadig lænkede - Gitte i armene, og pressede hendes røvhul ned over min pik, så hun lå oven på mig, med ryggen mod mig.
Da hun var presset ned over pikken, tog jeg fat om hende, og trak hende ned mod mig. Straks var der en over hende, og jeg mærkede en pik glide op langs min pik, kun adskilt af en tynd væg mellem fisse og røv, samtidig fik jeg et lår i hovedet da en anden brutalt gik i gang med at kneppe hende dybt i halsen.
vi var alle meget berusede, og liderligheden oveni, gjorde at al fornuft var væk, da en råbte: "kan hun ikke tage en mere i fissen..?"
Ham der kneppede hende i fissen, lænede sig frem, og jeg kunne mærke noget stift presse sig ind mellem min og hans pik. Han kæmpede godt og pludselig gav hendes fissehul efter og pikken trængte ind i fissen ved siden af den anden pik.
I samme øjeblik, sprællede Gitte helt vildt, og det gjorde at jeg kom så kraftigt op i hendes røv, og jeg black outede et øjeblik.
Da jeg kom til mig selv, kunne jeg ikke gøre noget, med Gitte, og to mænd ovenpå mig, var jeg fastlåst og måtte bare se til at de kneppede hende brutalt i mund og fisse, mens hun kæmpede for at slippe. De to mænd i hendes fisse, kom samtidig med at Peter åbenbart kom ind i rummet og begyndte at hive dem væk.
Til sidst løftede han blidt Gitte af min pik, og holdt om hende mens hans skreg af mig: "kneppede DU hende i røven? Og i har været tre på en gang i hende, selv om jeg sagde hun dårligt kan klare min almindelige pik??"
Det røg ud af munden på mig: "betragt hende som kørt til af en rigtig mand..." og i det samme kunne jeg se det sygelige i den bemærkning, tog mit tøj på og gik ud af døren.
Jeg har ikke talt med dem siden dengang, men klart stadig det vildeste sex, som jeg godt gad prøve igen en dag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.