Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han havde længe siddet og smilet til mig, fra den anden ende af caféen. Han var mørkhåret, og havde flotte øjne. Jeg sad sammen med min veninde, og det var svært at holde fokus på hendes kærestesorger, når han flirtede sådan.

Min veninde gik på toilettet, og han så sit snit til at komme over til mig.

SEX I DAG?

Han gav mig hånden og fortalte mig, at han hed Mark.

"Hej Mark, jeg hedder Katrine, men du kan bare kalde mig Kat" sagde jeg, med min sødeste stemme. Han rev et stykke af min serviet, hev en kuglepen op fra baglommen, og skrev sin adresse, og sit nummer.

"Jeg er hjemme i aften" sagde han med et smil. Jeg nikkede bare, mens jeg kiggede på servietten.

"Klokken 21?" svarede jeg, i det han var på vej væk igen. Han svarede med et håndtegn, uden at se sig tilbage. Jeg tog det som et "Ja".

Kort efter kom min veninde tilbage. Jeg gemte sedlen væk i min taske og lod som ingenting.

Mark gik tilbage til sit bord, men der gik ikke længe før han forlod caféen med sin ven.

Klokken var 17.30, og jeg ville gerne hjem i en fart så jeg kunne gøre mig klar til, at jeg skulle møde Mark igen.

Jeg sagde til min veninde, at jeg ikke havde det så godt, så jeg ville gerne hjem under dynen.

Vi krammede farvel, og jeg greb min cykel fra cykelstativet foran caféen.

Jeg var hurtigt hjemme. Jeg gik i bad, barberede benene, armhulerne og gjorde mig umage med missen, så jeg var rigtig fræk og glat til mødet – hvis det nu skulle ske, at vi ikkekunne holde fingrene for os selv . Jeg fandt en fræk sort kjole frem. Til sidst tjekkede jeg mig selv ud i spejlet. Jeg så godt ud.

Tiden fløj, og jeg fangede en taxa ud til hans adresse.

Det var en lejlighed, i et nydeligt område.

Jeg gik op i opgangen, og fandt hans dør. Han boede på 4 sal, så jeg stod lige lidt udenfor døren, så jeg ikke var helt forpustet. Jeg var meget spændt, og jeg havde sommerfugle i maven. Da jeg havde fået pusten, tjekkede jeg klokken. Den var 21.10. Perfekt.

Jeg bankede på. En lyshåret fyr åbnede døren. Jeg blev helt forlegen. "Undskyld, forkert dør, det beklager jeg" sagde jeg, og gik hen mod trappen.

"Nej nej, er du ikke Kat?"

"Jo, det er jeg"

"Kom bare – Mark er herinde" sagde han, og forlod den åbne dør.

Jeg trådte ind i en lille gang, hvor jeg lige kunne kigge ind i stuen. Jeg kunne se Mark.

Jeg trådte ind i stuen, og der sad 3 fyre, udover Mark.

"Hej" sagde jeg stille.

Mark kom mig i møde, og krammede mig, som havde vi kendt hinanden længe.

"Det her er Mick, sagde han og pegede på en af fyrene. Han fortsatte med de to sidste.

"Det der er Caspar, og det er Kristian."

"Hej, jeg hedder Kat, men det ved i nok" svarede jeg, mens jeg fik øjenkontakt med Kristian.

Jeg fandt på en metode, så jeg kunne huske deres navne.

Kristian havde krøller.

Mick var mørk i huden.

Caspar havde cap på.

Jeg trak lidt i Mark. Og gik hen mod gangen. "Hvorfor fortalte du mig ikke, at det ikke kun var os?" spurgte jeg ham, med lav stemme.

"Det var en overraskelse. Du er en fræk pige. Kan du klare det?"

Jeg smilte bare. Det var en enestående chance. "Selvfølgelig."

Jeg gik over mod sofaen, hvor drengene sad.

Jeg satte mig mellem dem, så jeg havde Kristian og Mick på den ene side, og Caspar på den anden.

Der var ikke meget fnidder-fnadder der. De gik lige til sagen. Kristian lagde en hånd på mit lår, og Caspar kyssede mig på skulder og overarm.

"Giv hende lige en chance, venner!" sagde Mark, og hev mig op fra sofaen. Han kyssede mig, og vi bakkede stille og roligt, indtil jeg ramte væggen på den anden side, med ryggen. Drengene kom over til os, og jeg havde hurtigt i hvert fald fire hænder på min krop.

Mark hev min kjole af, og jeg stod tilbage i små trusser og en lidt for lille BH. Mine bryster poppede en lille smule ud over kanten.

"Skal jeg ikke lige redde dine bryster fra den der?" sagde Caspar til mig, med et blink i øjet. Han hev mig helt tæt, og tog sine arme omkring mig, så han kunne åbne min BH. Hav hev den af mig, og lod den falde ned på gulvet. Mick bukkede sig, og kildede mit bryst med sin tunge. En hånd skubbede mig over mod sofaen. Og jeg lagde mig til rette på den. Jeg hev lidt i min trussekant, som et signal om, at jeg var liderlig, og at de skulle tage dem af. Mick satte sig på knæ mellem mine ben, og trak min numse op på hans knæ. De andre drenge var begyndt at smide tøjet. Han skubbede mine trusser til side, og kørte en finger ind mellem mine skamlæber. Jeg gav et støn fra mig. Han pressede den op i mig.

Mark satte sig på den anden side af mig. Også på knæ. Han stak sit sive lem op i mit ansigt. Jeg tog den i munden. Casper lagde en hånd på mit hoved, og pressede. Jeg kunne høre ham trække vejret tungt. Han nød det. Og jeg nød Micks berøring. Mick trak pludselig sin finger ud, og inden jeg nåede at protestere, erstattede han den med to. Det gav et ryk i mig.

Det varede dog ikke længe, før mark tog fat i Mick og skubbede ham væk. Han hev i mig, så han kunne komme ind under mig. Jeg måtte slippe Caspars pik. Jeg lå nu på ryggen, oven på Mark.

Jeg kunne mærke hans pik mod min røv. Den var stor og meget stiv.

Han løftede min røv, greb fat i sit lem og lod den stille røre ved mit røvhul. Han gav små stød, inden han langsomt pressede den op i min røv. Jeg stønnede, men ikke længe, for Caspar stak igen pikken op i mit ansigt. Jeg tog den i munden igen. Kristian røg ned mellem mine ben, og stak hurtigt, og uden tøven sin pik op i min kusse. Alle huller var nu fyldte, og der var stadig pik i overskud. Mick satte sig op ved siden af Caspar, så jeg kunne skifte pik en gang i mellem.. Drengene stønnede svagt, og jeg stønnede højt, når jeg skiftede pik. Kristian var ikke sart, så han rev Micks pik ud af munden på mig, og kyssede mig.

Caspar og Mick gned deres lem mod min kind, som et tegn på, at de gerne ville suttes lidt mere. Mark, som lå under mig, havde den ene hånd på mit bryst. Det andet hoppede i takt med stødende fra Kristian.

Caspar hev mig op fra stillingen. Han var nok træt af, at skulle dele hullet med anden pik....

Fortsættes måske..?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.