Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En dag da en bekendt beklager sig over at han får for lidt, tilbyder jeg ham, at han kan leje min kæreste for en eftermiddag. Jeg tilbyder ham at han kan se hende og bestemme sig.

Hvis du har tænkt dig at pimpe mig ud, så skal du se på mens han knepper mig!!! Sådan var reaktionen da vi kom hjem til mig begge to og hun stod der uden at vide hvad der var i gang med at ske.

SEX I DAG?

Gå ind og klæd om beordrede jeg hende, hun gjorde lydigt som der blev sagt, men jeg kunne se på hendes øjne at de brændte med både liderlighed og vrede. Wauw!! Det var reaktionen fra min kammerat da han så hende i sko med ultra høje hæle, trusser og bh og intet andet. Okay skat så gå i gang, han er tydeligvis tilfreds og vil gerne købe dig som den lille luder du er. Hun skubber mig hårdt til side, kan stadig se vreden i hendes øjne, og går på knæ foran ham, åbner hans bukser og tager hans pik ud. Den er allerede hård, helt logisk når man tænker på hvor sexet hun er i trusser og bh. Hun tager den i munden, leger med tungen på hans pikhoved. Lader tungen løbe op fra roden mod hans pikhoved og tager det igen i munden mens hun lader spyt løbe ned over den. Jeg ser hele pikken forsvinde ned i hendes mundes hals. Jeg kan ikke undgå at blive ophidset af at se på det. Jeg træder et skridt nærmere og mens hun slikker pik løsner jeg hendes bh så brysterne falder ud. Jeg kan høre ham gispe da han ser hvor sexede de er.

Hun sutter hans pik dybt og længe, holder den så længe nede i halsen at man kan se hun er ved at kvæles i den, men hun elsker det den lille slut!

Hun klæder ham af, mens han leger med hendes bryster. Sætter ham på sengen, lægger sig på knæ med den sexede røv op i vejret og sutter ham. Hendes alt for små trusser dækker ikke hele hendes røv og man kan se den helt glatte fisse, med trusserne der kravler op i sprækken og man kan se at hun begynder at blive våd.

Varm mig op til ham!!!! Hun hvæser det nærmest ud mellem to mundfulde pik. Jeg trækker hendes trusser ned og begynder at lege med hendes drivvåde fisse. Du kan jo li det din luder, svarer jeg. Det eneste svar jeg får er en halvkvalt lyd fra hendes mund med en pik langt nede i halsen. Jeg leger med fissen og masserer hendes klit og åbning mens jeg nyder synet af en pik i hendes mund. Hun skubber mit hoved ned imellem benene og får mig til at slikke hendes fisse imens hun slikker hans pik.

Knep mig! Knep mig!

Jeg gør klar til at trænge op i hende, men hun siger - nej ikke dig, hvad får dig til at tro at jeg vil lade dig kneppe mig.

Han trækker pikken ud af hendes mund og begynder at kneppe hende. Der går ikke længe før hun kommer første gang. Jeg benytter mig af hendes liderlighed til at stikke min hårde pik i hendes mund, så både fisse og mund er helt fyldt ud.hun begynder at lege med mit pikhoved med tungen mens hun knepper ham. Skal du ha dit sidste hul fyldt ud? Åh ja please stønner hun. Jeg vil ha hans pik i min mund mens du stikker en plug op i røven på mig. Jeg masserer hendes røvhul mens hun sutter og suger på en anden mands pik. Langsom fører jeg den største plug jeg kan finde op i hendes røvhul, hun tigger og beder om ikke jeg nok kan bruge en mindre, men jeg er ubønhørlig, nu skal hun få at mærke at jeg ikke accepterer hendes vrede fra før.

Da den er kommet helt op i hende stikker jeg min egen pik op i hendes drivvåde fisse. Der er næsten ikke plads når hun har pluggen i røven. Med hans pik i munden og min i fissen samtidig med at hun har en stor sort gummipik i røven er alle hendes huller fyldt ud og man kan mærke hvor meget hun nyder det.

Da han har betalt for det bestemmer han at han vil kneppe hende igen, så han trænger op i hende. Da hun prøver at tage min pik i munden igen, flytter jeg hendes mund ned til min nosser og lader hende slikke dem og lege med dem.

Vi lægger hende på ryggen og han begynder at kneppe hende, jeg tager en pause og nyder synet af hendes nøgne krop mens jeg drikker en kop kaffe. Da jeg er færdig med den går jeg over til hende, min pik er faldet lidt, men ikke meget og i det øjeblik jeg mærker hendes hånd om den bliver den hård igen. Han begynder at stønne mere og mere og snart kan jeg se at han er ved at komme. Du kommer ikke i hende, siger jeg. Han siger at han vil betale, men det har han ikke råd til. Hun er godt nok en billig lille hore, men jeg er den eneste der kommer oppe i hendes stramme fisse. Han knepper hende og hun skriger sin orgasme ud, mens hun knuger min pik så hårdt at man næsten kan se aftegninger af hendes fingre på min pik. Et øjeblik efter kommer han ud over hende og falder sammen.

Jeg er ikke færdig og det er hun heller ikke, så mens han ligger og kommer sig efter at han er blevet brugt helt og aldeles knepper jeg hende stadig hårdt og længe. Jeg knepper hende så hårdt at pluggen glider ud af hendes røvhul og der går heller ikke længe før jeg er klar til at komme. Efter at hun har fået lov til at få endnu en orgasme. Jeg skyder hele min ladning op i hende og lægger mig ned over hende og kysser hende blidt på læberne. Sådan skat det var dygtigt gjort, du er en god lille hore. Da jeg er færdig kan jeg se at han er vågnet op igen og har fået en rejsning af at se hende blive kneppet så hårdt. Vil du ha mere spørger jeg, ja stønner hun, min fisse skal være helt øm og gennemkneppet inden han går hjem.

Vi skiftes til at kneppe hende, først ham så jeg og til sidst kan selv ikke hun mere og hun lægger sig overgivent i sengen, og sukker. Hver gang vi mangler penge, så lejer du mig bare ud igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.