Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Indvielse - Jeg havde besøgt Klubben en enkelt gang mere kort tid efter mit lille middagsselsskab, da Erik en dag ringede til mig. Han fortalte at de var blevet enige om at jeg kunne blive optaget i Klubben, hvis jeg altså stadig ønskede det og hvis jeg også kunne betale indskuddet.
Selfølgelig ville jeg det og da den sag nu var afgjort meddelte ham mig at jeg derfor skulle møde op i Klubben den førstkommende lørdag kl. 20.

Den følgende lørdag mødte jeg derfor op og ringede pænt på døren. Den blev lukket op af et par jeg ikke tidligere havde mødt. Begge var i klædt en slags toga i en Coboltblå farve. De bød mig indenfor og viste mig ind i omklædningsværelset hvor de hjalp mig af med mit eget tøj og fik viklet mig ind i en tilsvarende toga, der dog var cremefarvet. Alt dette foregik med et absolut minimum af ord fra deres side. På forunderlig vis fik de gjort sig forståelige blot ved anvendelse af få tegn og fagter. Til sidst blev jeg ført gennem døren ind til opholdsstuen som jeg jo kendte fra tidligere besøg. Derinde stod eller rettere sad og lå 18-20 af de medlemmer som jeg havde set under mine tidligere besøg. Møblementet bestod for det meste af en slags små madrasser der lå som en halvbue rundt mod hinanden. I bunden af buen, som vendte mod selve baren lå der en mindre slags forhøjning.
Jeg blev ført ind mod de andre, der alle hilste smilende på mig og hævede deres glas som hilsen og blev afleveret hos Erik.

SEX I DAG?

- Velkommen til. Han vinkede ad endnu en person i den blå toga, der trådte frem og rakte en bakke med fyldte glas mod mig.
- Velkommen alle sammen. Som I kan se er vores Gæst ankommet og derfor vil jeg lige sige et par ord.

- Som de fleste allerede ved, vil vi forsøge at afholde denne lille indvielsesfest som en romersk aften. I ved også at vi mødes for at byde Jack velkommen som medlem. Nogle af jer har allerede har et dybt kendskab til ham og det er jo også derfor han er her i aften. I ved også at nogle af os er klædt i blå toga og skal agere som en slags personale og sørge for mad og drikke til os. Hvad de færreste af jer ved, er dog, at disse skønne blåklædte mennesker, frivilligt har sagt ja til ikke kun af servere men også at agere som slaver for os i aften. Det vil sige at de vil underkaste sig et hvert ønske og handling som I ville finde på i løbet af aftenen. Dog er der stadig den regel af vores kendte StopOrd som altid vil være gældende og absolut skal respekteres.
God fornøjelse !

Eriks ord udløste en sand klapsalve og en masse smil på vores ansigter.

Vi satte eller lagde os på de mange madrasser og vores selvvalgte slaver gik rund og hældte mere vin i vores glas. Fade med forskellige små delikate retter, som skulle spises med fingrene blev dels budt rundt og dels sat på forskellige små lave bord rundt mellem os. Slavernes toga var ligesom vores meget løstsiddende og det betød blandt andet at de kvindelige slavers bryster blev meget synlige hver gang de bukkede eller drejede sig lidt ud over almindelig gang. Den løsthængende dragt og virkningen af den indbød til at slaverne blev berørt meget ofte. Mange benyttede lejligheden til at lade fingrene, der jo blev lettere fedtede, glide nedover en smukt formet bryst eller et lår og gjorde slavens hud skinnede og fugtig.
Som ved et hvert andet selvskab steg humøret og snakken i takt med at vinen sank i glassene. Stille og roligt steg støjen og humøret. Efterhånden steg betjeningen fra slavekredsen til mere end almindelig betjening og deltagerne sad eller lå og kælede for hinanden.

Gitte stod åbenlyst og kyssede en af slavindernes bryster og lod tunge spille mod de strittende brystvorter mens hendes egen hånd havde travlt mellem hendes lår. Muntre kommentarer og tilråb lød mod dem fra os andre.

- Vi vil se - vi vil se, lød det taktfast fra flere af medlemmerne

Gitte vidste åbenbart hvad det var de andre mente for hun slap sin slavinde og gik op mod den lille forhøjning der var lavet foran baren. Langsomt klatrede hun op på barstolen og videre op på selve bardisken som hun nu brugte som podie. Med lukkede øjne og med kroppen svajende fra side til side, drejede hun langsom rundt mens hun lød sine hænder glide kærtegnende hen over sine skuldre. Langsomt gled de ned over hendes arme mens hun krystede sig selv, inden hun fattede om sine bryster med begge hænder og klemte dem sammen. Hun lagde nakken tilbage og bevægede hofterne sensuelt, mens hendes hænder igen gled op på hendes skuldre.
Langsomt skubbede hun kanten af sin toga ud over skuldrene så den dalede ned over hendes bryster. Hun vrikkede med hofterne mens hendes fingre kneb hendes brystvorter og togaen forsvandt ned for hendes fødder. Langsomt begyndte hun at køre en hånd ned over maven og ned mod sit skød, indtil hendes fingre forsvandt ind mellem hendes lår. Hun begyndte af hugge hofterne frem og tilbage mens hun kærtegnede sig selv. Hun bøjede sine ben så hun langsomt sænkede sig ned mod bardisken stil hun næsten stod på hug med vidt spredte ben og fronten mod os andre. Vi kunne ivrigt betragte hendes fingre der spredte sig ud og skilte hendes skamlæber mens hun støttede sig med den anden hånd mod bardisken. Så rejste hun sig igen og drejede atter rundt med sensuelle bevægelser indtil hun igen gled på hug, men denne gang med rygge mod os. Hendes hånd gled rundt mod hendes skød og helt om så vi kunne se hendes fingre glide kærtegnede rundt mod hendes balder. Igen rejste hun sig op og kastede et fingerkys mod os andre der klappede begejstret af hendes optræden.
Jeg kikkede rundt og så indtil flere som enten sad og kærtegnede sig selv eller personen ved siden af. Mange af vores såkaldte slaver var også i fuld gang med at betjene deres herskaber. Een kvindelig slave lå på knæ foran et par, fuldt optaget af at slikke kvindens våde grotte mens hun samtidig gned løs på mandens store lem. Et andet par kunne åbenbart ikke vente længere, men var igang med at elske for alvor. Hun sad og red på ham mens de samtidig fulgte Gitte med øjnene.

Jeg selv sad ved siden af Lotte som jeg jo kendte godt i forvejen. Hendes hånd havde lagt sig på mit skød og grebet fat om mit lem, så inden længe havde jeg fået en voldsom rejsning og min puls steget betragteligt. Mine egne forsøg på at afdække hendes varne bløde punkter havde hun blidt skubbet væk, med en lille bemærkning om at jeg måtte vente. Først var det min tur.
Gitte fortsatte nu sit lille show. Langsomt bevægede hun sig rundt på disken mens hun hendes hånd havde travlt i hendes varme skød. Hun begyndte igen at glide ned på hug med ansigtet vendt mod os og benene vidt spredte. Denne gang havde hun stillet sig lige over en flaske som en af de andre havde stillet fra sig på disken. Langsomt dalede hun ned mod den. Nærmere og nærmere sænkede hun sig mod flasken, indtil flaskehalsen pressede sig mod hendes skamlæber. Gitte støttede sig mod disken med den ene hånd mens hun tog fat om flasken og holdt den fast. Langsomt gled hun ned og op mod, den så flaskehalsen hver gang gled et par 4-5 centimeter op i hende. Hun drejede ansigtet og kikkede frækt ud på sine tilskuere, men hun til sidst pressede sig dybt ned over flasken indtil hun skamlæber blev spilet helt fra hinanden da hun nåede punktet hvor flasken blev tyk.

Alle jublede og klappede ad hende mens hun langsomt rejste sig og klatrede ned af barstolen. Hun lænede sig mod stolen og spredte igen benene så hendes fugtige skød foldede sig ud. Hendes fingre gled rundt mellem hendes skamlæber og hun åndede tungt.
Lotte skubbede mig på benene.

- Kom så, sagde hun. Giv hende god og grundig slikketur.

- Jahh, råbte de øvrige. Og så var det jo bare om at parere ordre. Men det var jo heller ikke noget offer.

Jeg knælede ned foran hende og kyssede blidt hendes våde læber. Jeg elsker duften og smagen af en våd og liderlig kvinde, så meget hurtigt begravede jeg mig i hendes skød. Min tunge gled rundt og rundt mellem hendes tykke og våde skamlæber og jeg slikkede grådigt hendes safter i mig. Gitte klynkede og bevægede sine hofter i små ivrige ryk, mens min tunge pirrede hendes hårde klit.

- Vent lidt, gispede hun. Jeg vil ligge rigtigt ned

Mens hun gled ned på madrassen benyttede jeg lejlighed til at smide toga. Det var ikke kun Gittes skød der var blevet meget varmt af vores aktiviteter. Gitte tog fat i mit hår og pressede min ansigt ned mod sit våde skød mens hun pressede hofterne i vejret. Jeg borede på ny ansigtet mod hendes våde læber og slikkede og suttede det bedste jeg formåede. Hurtigt blev jeg belønnet med små frydefulde lyde fra Gitte der stønnede højere og højere mens hun gispede sit Ja - Jahh ud i rummet.

Jeg sugede hendes store svulmende skamlæber helt ind i munden og suttede løs på dem mens jeg kærtegnede hendes mellemkød. Opsat på at gøre det så dejligt for hende som muligt. Men jeg sådan lå på knæ foran Gitte og slubrede hendes saft i mig, mærkede jeg et par hænder glide hen over ryg og mine balder. Langsomt kærtegnede de mig indtil den ene håndgled ind under mig og langsomt gned min pik. Jeg kunne mærke jeg var godt våd på spidsen og meget hurtigt havde jeg en jernhård rejsning. Den anden hånd gled rundt på mine balder og små kys blev samtidig trykket mod dem. Jeg gryntede veltilpas mens jeg suttede løs på Gittes fisse. Tungen gled langsomt ned langs kløften i mellem mine balder og nærmede sig min indgang. Min puls steg endnu en tand og jeg forsøgte at kneppe Gitte med min egen tunge. Så pirrede den fremmede tunge min indgang og små lyn jog op gennem min rygrad og slog ned i mit baghoved. Den pressede sig ind i mig og forsøgte at bore sig rundt. Snart med hårde bevægelser og snart bløde. Snart som en lille spids og lide efter med brede bevægelser strøg den mod min indgang så jeg måtte stønne højlydt. Jeg vrikkede med hofterne for at tilkendegive min tilfredshed overfor den fremmede og havde tabt koncentrationen til Gitte. Ud af øjenkrogen så jeg at en af de mandlige medlemmer, der hed Kurt, knælede ned ved Gittes hoved. Han greb fat om sin pik der allerede var stort og opsvulmet og gned den mod hendes pande og kinder, inden hun med en grådig lyd åbnede munden og slugte ham. Langsom pressede Kurt sin store pik ind i hendes varme mund mens hun lagde nakken tilbage for at modtage ham så dybt som muligt. Hendes halsmuskler spændtes og slappedes og støt og roligt gled den dybt ind i hendes mund til den var helt forsvundet.
Bag mig kunne jeg mærke et par fingre gnide mod mit hul. En par fingre der åbenbart var smurt ind i noget creme, for jeg kunne mærke hvor glat og våd jeg selv blev. Mens jeg betragtede det liderlige syn af Gittes ivrige arbejde for at sluge pikken kunne jeg samtidig mærke at noget varmt og fast gned min balder og mit eget våde hul. Så vidste jeg hvad der nu skulle ske. Hænderne bag mig, skilte mine balder og jeg mærkede hvordan en pik pressede sig mod min indgang. Langsomt men sikkert blev den presset gennem min ringmuskel, der blev spilet ud for at give plads.
Et lille stykke ind, så lidt bagud igen og så påny fremad for at trykke sig ind i mig. Støt og roligt blev jeg fyldt af den store pik mens jeg forsøgte at slappe af, for at give plads. Jeg sænkede ansigtet og borede påny tungen langt på i Gittes drivvåde fisse. Et par hænder greb nu fat om mine hofter og jeg mærkede ham presse sig helt i bund i mig. Mit ansigt blev presset ned mod Gittes skød og jeg suttede løs på hendes stenhårde klit. Både hun og jeg stønnede nu halvkvalt. Jeg, fordi min mund var omkranset af hendes skamlæber og Gitte fordi hendes mund var fyldt op af en stor pik. Jeg kunne mærke at manden bag mig havde svært ved at kontrollere sig selv og at han åbnebart var tæt på at komme. Jeg skiftevis strammede og slappede mine muskler mens jeg borede tungen dybt op i Gittes skød. De små lyde fra hendes steg voldsomt og pludselig begyndte hun at ryste og jeg fornemmede at hun blev endnu mere våd. Hun greb fat om mit hoved og roterede voldsom med hofterne mens orgasmen fik hende til at sitre og stønne højlydt. Jeg nøjedes med at sutte løs på hendes store skamløber der nu drev af væde, mens jeg selv blev bollet bagfra. Jeg fornemmede at manden i mig ikke kunne vente længere og at han stødte heftigt frem og tilbage. Gittes orgasme fik åbenbart drevet ham ud over kanten for i næste øjeblik mærkede jeg, at han begyndte at komme. Han rystede og svajede fra side til side mens han sprøjtede en varm ladning af sin saft langt op i mig.

Kurt trak sig hurtigt ud af Gittes varme mund og knælede ned ved siden af hende. Han drejede hende rundt så hun lå foran ham med spredte og bukkede ben. Hendes skød lå åbnet foran hans dirrende pik og med en hul stønnen sænkede han sig ned over hende mens hun med fingrene styrede hans pik op i sig. Med en knurren stødte Kurt dybt ind i hendes grotte så hun gispede og udstødte en langt Ååhhhhh jahhhh. Hun slog lårene omkring hans hofter og stødte ivrigt mod ham mens han med hårde stød bevægede sig frem og tilbage i hende. Jeg kunne mærke at pikken indeni mig svandt ind til mindre størrelse og at han langsomt trak sig ud af mig.Jeg vendte mig ikke om for at se hvem det var. - Ville ikke vide det, men blot lade stå til og nyde aftenen. Gitte og Kurt stønnede højlydt.

- Åhh. jeg kan ikke vente, gispede Kurt. jeg kommer om lidt

- Jahhh. Sprøjt i mig. stønnede Gitte og lod fingrene glide rundt mod sin klit. Fyld mig helt op med din saft.

- Ja..Ja..JAHHHHhhh. Kurt næsten brølede mens han stødte så dybt ind som han kunne. Han sprøjtede sin ladning langt op i Gittes allerede drivvåde fisse, mens hun ivrigt stødte imod ham.

Langsomt sank Kurt sammen mens han hev efter vejret. Gitte kikkede på mig.

- Jeg vil have dig. Knep mig. Lige nu.

Kurt gled væk fra os men jeg lagde mærke til at nogle af de andre have sat sig langs kanten for bedre at kunne følge med i begivenhederne. De fleste sad åbenlyst og mastuberede eller blev betjent af andre. Gitte drejede sig imod mig og trak mig op mod sit skød. Det var lidt mærkeligt og en ny fornemmelse. Lige for mine øjne lå hun med spredte ben. Og med en fisse hvor skamlæberne lå foldet ud, som kronbladene på en stor rose og med en anden mands sæd løbende i en stille strøm ud af hende.
Hun tog fat om min pik og førte den frem mod sine kusselæber og langsomt sank jeg dybt ind i hendes spermfyldte grotte.
Hun var så våd som nogen kan blive og friktionen var næsten ophørt. Det var faktisk dejligt. Jeg fik fornemmelsen af at jeg kunne blive ved længe. Med slubrende saftige lyde bankende jeg min hårde pik ud og ind ad hendes fisse mens hendes og Kurts safter i fællesskab døbte min pik og løb ud over min nosser, der slog mod hendes balder hver gang jeg stødte i bund.
Jeg trak mig lidt op på knæ og kunne derfor komme til at kysse hendes bryster der gyngede så indbydende frem og tibage foran mig, mens jeg begravede mig i hende.

Flere af de andre krøb nu tættere på os. Nogle lagde sig ved siden af og begyndte ligeledes at elske mens andre blot så på. Jeg mærkede at nogle strøg mig over ryggen og ned over lårene. Igen valgte jeg at lade være med at se hvem det var. Ligeglad med om det var mand eller kvinde. Blot nydende Langsomt blev hænderne centreret omkring min bagdel og snart blev mine balder masseret mens nogle fingre kærtegnede mine nosser. Jeg mærkede personen gled om bag mig og en pik der daskede mod mit lår. Så vidste jeg hvad køn vedkommende var og hvad han ville gøre.
For anden gang i løbet af aftenen mærkede jeg presset fra et pikhoved mod min indgang. I små cirkler blev den presset hårdere og hårdere mod mig mens den banede sig vej ind i mig. Jeg var jo allerede godt våd af den første ladning jeg havde modtaget, så mere smørelse var ikke nødvendig. Med tilbageholdt åndedræt mærkede jeg hvordan hovedet langsomt masede sig vej. Stille og roligt blev jeg åbnet af en stiv pik. Først hovedet og dernæst den første del af skaftet. Et kort øjeblik blev den holdt stille, men så blev der igen presset på, så min muskel blev presset op. Centimeter efter centimeter af hård og liderlig pik blev presset op i min åbning indtil jeg var fyldt ud. Jeg kunne mærke Gittes hånd bevæge sig ned med hendes skød hvor hun gned sin knop. Hun vred sig under mig og hver bevægelse forplantede sig til mig, så jeg endnu mere kunne mærke pikken indeni mig.

- Knep ham så. Knep os begge to med din store liderlige pik, gispede Gitte til Erik. Bol ham i hans stramme røv.!

Gittes øjne var helt slørede og hun hev efter vejret. Langsomt begyndte Erik at bevæge sig. Med rolige bevægelser begyndte han at kneppe mig i røven, mens jeg forsøgte at afpasse bevægelserne så jeg kunne bore mig op i Gitte. Vi fandt hurtigt ud af, at det ikke var nemt, men da Erik blot holdt sig stille og lod mig gøre bevægelserne gik det. fint. Det var simpelthen fantastisk. Hver gang jeg kørte min pik langt ind Gittes sædfyldte fisse, gled Erik ud af mig. og når jeg trak mig ud af hende igen, blev hans pik påny presset ind i mig. Jeg kunne nu selv styre både tempoet og hvor dybt jeg ville have ham boret op i min stramme røv. Alt gled som smurt, hvilket det jo også var. Jeg kunne mærke hvor våde mine nosser blev, for ikke nok med at Kurts ladning sivede ud af Gittes kusse og ned langs mit stive skaft, men samtidig sivede spermen fra den første ladning jeg havde modtaget, også ud fra mig og ned mod mine nosser, der derfor snart var blevet sjaskvåde.
Erik holdt sig stille, men helt passiv var han dog ikke. Mens jeg bevægede mig frem og tilbage mellem de to, skiftede han mellem af spænde og slappe musklerne. Hver gang han spændte, svulmede hans pik derfor op og blev endnu tykkere. Og når han slappede af svandt den lidt ind. Resultatet var at det føltes fuldkommen som når hans udløsning kom og han sprøjtede langt oppe i mig. Det var en lækker fornemmelse at mærke hvordan jeg blev fyldt.

Tid eksisterede ikke længere for nogen af os, så hvor længe vi gyngede frem og tilbage mens vi bevægede os mod klimaks ved jeg ikke, men det var jo ligegyldigt. Vi nød bare oplevelsen af at mærke vores kroppe og fornemmelsen af hinandens liderlighed der steg og steg, til vi hastigt nærmede os en udløsning.

- Jahh Jahh Blive ved, gispede Gitte og gned sin knop endnu hurtigere. Jeg kommer snart.
- Unngghh, stønnede Erik. Også mig. Min pik kan snart ikke mere. Aahh.. Det står helt fremme. Jeg fylder dig snart.
- Kom. Mere. Hårdere.
- Jeg elsker din våde fisse.
- Jarrrhhh Nu ! Sprøjt i mig. Jeg vil mærke du fylder mig. Jeg...jeg KOMMER....Gitte skreg næsten ordene ud

Gittes orgasmen rev også os andre med. Jeg begravede ansigtet mellem hendes bryster mens ilden brændte gennem min krop. Min pik sendte sit varme liderlige indhold i lange pulserende sprøjt langt op i hende. Oversvømmede total hendes livmoder og overskyllede hendes skede. Erik klemte sig samtidig hårdt mod mig mens han brølede et JAARRHhhhhh ud i rummet. Hans stive pik pumpede med stor kraft sin saft dybt ind i min åbning, mens han rystede af ophidselse. Jeg vred og snoede mig mellem de to, ude af stand til at kontrollere mine bevægelser. Gitte klemte mig fast mod sig. Fast besluttet på at få min pik så dybt ind som overhovedet muligt, mens orgasmen jog gennem hendes underliv.
Langsomt faldt vi sammen i een stor bunke, mens vi hev efter vejret.

Efter et par minutter var vi alle tre kommet så meget til hægterne at vi kunne koncentrere os om andet. En af de såkaldte slaver knælede ned ved siden af os med en bakke og tilbød os noget at drikke. Vi fik viklet os ud af hinanden og greb grådigt efter hver sit glas. Vi var alle tre temmeligt tørre i halsen og trængte til at få skyllet dem lidt.
Vi lå et stykke tid og samlede kræfter mens vi nød vinen og synet af de forskellige aktiviteter rundt omkring i lokalet. De fleste var i gang med en eller anden seksuel handling. Nogle havde dannet par og andre blev betjent af de villige slaver. Et sted var en mindre gruppe åbenbart gået i gang med at straffe en af slaverne. Hun var blevet bagbundet og lå nu på knæ med overkroppen hen over en lav slags sofa. Bag hende stod en kvinde med en kort ni-halet pisk og lod den rotere hen over slavindens bagdel, men andre holdt hende fast. Et andet sted havde een kvinde åbenbart lagt beslag på ikke mindre end 4 mandlige slaver. De var sat i gang med at kysse hendes krop mens de samtidig masserede hende. Hun lå med let åben mund og modtog de mange kys på sine bryster mens hænderne ivrigt bevægede sig mod hendes hede krop.

- Jeg ved ikke med jer, men jeg kunne godt trænge til et bad.
- Enig. Lad os hellere blive frisket lidt op.

I fællesskab gik vi alle tre ud i baderummet og tændte for vandet. Ved en tavs aftale stillede vi os under den samme bruser mens vi sæbede hinanden ind. Vi stod og småpjattede mens vi skyllede os rene.

- Jeg har forøvrigt hørt lidt om den lille middagsaftale med Tine og Lotte. Sagde Gitte. Det lød skam interessant
- Nåhh, hvad har du da hørt ? Er det restauranten de har fortalt om.
- Næhh. Det var skam mere den efterfølgende betjening jeg hørte om

Erik kikkede spørgende på os - Hvad taler I om ? Jeg har ikke hørt noget.

- Spørg Tine og Lotte, svarede Gitte. Hvad siger du Jack ?
- Det samme. Min mund er lukket, svarede jeg og forsøgte at se meget from ud.

- I er da håbløse, grinede Erik Jeg må hellere finde de to piger og høre hvad det går ud på.
Han kyssede Gitte på kinden og forlod os stående under det varme vand.

Gitte kikked på mig.

- Hvad så. ? Var det en engangs forestilling eller er det forebeholdt de to.? Jeg vil da gerne prøve det samme.
- Nej da. Der er ikke lavet reservationer, så hvis du har lyst kan vi sikkert finde ud af noget. Jeg vidste ikke at du ville deltage. Du er vist en værre een.

- Hvor meget ved du slet ikke. Gitte grinede til mig
- Lidt har jeg da set her i foreningen. Og det var var et skønt syn.
- Noget specielt du kunne lide ?
- I hvert fald at du ikke skjuler når du har lyst. Og foreksempel når du tager imod.
- Imod hvad ?
- Et stort sprøjt. Især i ansigtet men det kan de fleste mænd vist lide at se.
- Jeg kan da også godt lide det, men jeg tænder lidt mere hvis jeg får det oppe i mig. Jeg elsker tanken om at der langt oppe i min kusse ligger en stor varm bunke sæd. Til Pinsekarnevallet sidste år fik jeg en fyr til at tage mig i en port. Jeg havde slet ingen trusser på den dag. Han tog mig bare sådan hurtigt og uden noget andet. Bagefter gik og dansede jeg rundt mens hans sæd skyllede rundt inden i mig. På et tidspunkt stod jeg i en stor flok mennesker og fik orgasme blot ved at gnide mine våde lår mod hinanden

Hendes lille beretning fik nogle ret så frække billeder til at tone frem i min indre biograf. Bare tanken var fræk og når jeg forestillede mig hende står der i en flok - tilsyneladende uskyldigt - men med sæd løbende ud mellem skamlæberne og trille i små dråber ned af lårene, kunne jeg mærke at jeg begyndte at få rejsning igen.

- Halløjsa, grinede hun og daskede let til mit lem, der var begyndte at svulme op.
Der var vist lige noget der tændte op i kedlen, tror jeg. Det skal jeg huske. Men har vi en lille middagsaftale eller hvad med i aften. ?
Hendes fingre begyndte at lege med mine nosser.

Få sex i dag

- Ikke i aften. ikke lige nu ihvert fald. Helst en anden dag hvis du ikke har noget i mod det.

- Helt i orden, skat. Så må du jo i stedet for se om jeg kan tage imod flere i aften.

Hun trykkede et kys på min brystkasse inden vi lukkede for vandet og tørrede os for at gå tilbage til de andre i selskabet.

Der inde fik jeg fat i et glas og kikkede mig rundt i lokalet. Erik stod og talte med Tine og Lotte og da han fik øje på mig løftede han sin hånd til hilsen og grinede sjofelt til mig. Jeg fik øje på gruppen der stadig var ved at straffe en slavinde. Kvinden med pisken var skiftet ud med en mand. I stedet havde kvinde fat i en mega DILDO. Jeg gættede på at den var 30 centimeter lang og mindst 7 centimeter i omkreds. Det var lidt svært at bedømme for hun var i gang med at presse den op bagi slavinden.
Den enorme dildo spilede hende voldsomt ud og hun gav nogle klynkende lyde fra sig. Lydende blev dog dæmpet noget af den kendsgerning, at der ved hendes hoved stod 3 mænd, hvoraf den ene, som jeg kendte som Bo havde boret sin pik langt ind i hendes mund. Mindst een af de andre mænd havde åbenbart haft gang i det samme, for hele hendes ansigt var dækket af sæd, der nu dryppede fra ansigtet og ned mod gulvet. Den tredje mand skiftede mellem at gnide sig selv med hånden og at køre spidsen af sit erigerede lem mod hendes våde ansigt. At hun klynkede af tilfredshed og ikke som en klage, blev bekræftet da jeg kunne se at hun selv forsøgte at få presse sig ned mod den KingSize dildo, der langsomt gled dybere ind i hendes røvhul. Det var tydeligt at hun forsøgte at spidde sig selv fra begge ender på samme tid.

Lige ved siden af gruppen stod en kvinde og betragtede scenen. Jeg kendte hende og Bo intimt som man siger, fra mit første besøg i Klubben og stillede mig ved siden af hendes. Hun lagde armen omkring mig og vi kyssede hinanden på kinden. Vi udvekslede egentlig ikke ret mange ord, men jeg lod en hånd glide ned over hendes runde bagdel. Hun lod imidlertid sin hånd køre hen over min pik som ret hurtigt reagerede. Dels på hendes berøring og dels på synet af gruppens aktiviteter. Jeg lod mine fingre bevæge sig dybere ind under hende og snart kunne jeg mærke hendes skød. Et par meget våde og varme skamlæber kyssede mine fingerspidser og jeg lod fingrene spille med dem. Jette åndede tungere og lænede sig tættere mod mig.
Jeg drejede mig så jeg bedre kunne kærtegne hendes grotte og snart mærkede jeg hendes knop, der stod som en lille men meget hård ært i toppen af hendes skød. Hun vred sig vellystigt da jeg begyndte at lade mine fingerspidser trave frem og tilbage over hendes høj og jeg kunne mærke hendes hårde brystvorter med min brystkasse.

- Kom med over til madrassen, mumlede hun mens hun hvilede hovedet mod min hals. Jeg vil smage din pik.

Det var jo en opfordring jeg ihvert fald ville følge. Jeg havde jo tidligere stiftet bekendtskab med hendes tunge og glædede mig til genforeningen. I løbet af ingen tid lå jeg på ryggen og Jette sænkede sin varme mund ned over min stådreng. Langsomt sank hendes hoved ned, indtil hun havde slugt hele stangen, så jeg kunne mærke spidsen presse mod hendes halsåbning. Hendes ferme fingre fandt hurtigt min pose, som hun trak blidt i. Jeg nød fornemmelsen af hendes ivrige tunge og det frække syn af min pik, der våd og glinsende gled ind og ud mellem hendes røde læber.
Ud af øjenkrogen så jeg Bo trække sig tilbage fra slavindens mund, der dog hurtigt blev fyldt op af en anden mand. Med en pik der svingede fra side til side bevægede han sig over mod os, mens hans kone tungt åndende forsøgte at kvæle sig selv med min pik der stod dunkende i hendes mundhule. Han stod ved siden af os et kort øjeblik og nikkede smilende til mig. Ingen tegn på jalousi eller lignede fra hans side. Åbenlyst nød han at se sin kone guffe løs på en fremmed pik. Et øjeblik gned han lidt på sin egen stav inden han rakte hånden ned efter Jette.

- Jeg vil da også gerne deltage, sagde han og trak hende op på knæ.

Bo placerede nu Jette oven på mig i 69-stilling mens han selv stillede sig lige bag hendes fristende bagdel. Jeg lå nu og kunne kikke lige op mod Jettes svulmende skamlæber, der næsten dryppede af væde. Lidt bagved kunne jeg se Bo´s pik der strittede lige ud i luften. Jeg fornemmede en bevægelse omkring mig og da jeg kikkede ned langs med Jette og mig, så jeg Erik knæle ned og sætte sig mellem mine ben. Jette lagde sin hånd på Eriks pik og begyndte at gnide ham mens hun sænkede hovedet, - åbnede munden og slugte min pik med en grådig lyd. Hendes tunge krøb ned over min pik mens hun ivrigt gned den anden tykke stav hun holdt i hånden. Bagved rettede Bo sig så han pik pressede lige mod hendes skød. Lige foran mine øjne og så tæt så jeg kunne mærke duften af deres safter gned han pikhovedet mod hendes skamlæber der først åbnede sig og dernæst lukkede sig om skaftet mens det sank til bunds. Det var liderligt at mærke hendes tunge snurre rundt mod min dirrende pik mens jeg samtidig på 10 centimeters afstand kunne betragte Bos pik der stødte frem og tilbage i hendes kusse. Skamlæberne krøllede sig sammen og foldede sig ud og skaftet blev mere og mere skinnende vådt efterhånden som deres safter blandedes. Som det naturligste i verden strakte jeg halsen en smule og satte min tungespids mod Jettes våde og hårde klitoris.

Jette sad nu, med ryggen vendt mod mig, på min pik og roterede med hofterne. Bo stillede sig ved siden af hende og hun suttede løs på ham.

Dejligt ? spurgte Bo

Uhnnggg Mmhhh, lød hendes svar da hun jo havde munden fyldt.
Med en lille svuppende lyd slap hun hans pik

Jah, stønnede hun og trak han ned på knæ. Kom selv og prøv

Hun flyttede sig så jeg gled ud af hende og min pik svippede op ad min mave. Bo skrævede ind over mig og jeg mærkede en hånd gribe fat om min pik. Den blev rettet opad og et stærkt pres blev rettet mod spidsen af den. Langsomt krængede Bo sig ned over den. Han sank dybere og dybere ned, eet lille stykke af gangen indtil han havde presset sig helt ned over mig så min pik til sidst var boret dybt ind i hans stramme åbning.

Jette flyttede sig længere op ad mig indtil hun til sidste kunne køre sin våde kusse rundt mod mit ansigt. Jeg forsøgte at lade min tunge ramme hendes opsvulmede klit og hun stønnede højt. Jeg kunne mærke hun greb om mine håndled og førte dem nedad. Nedad - indtil de stødte mod Bo´s pik der strittede lige ud i luften, mens han gled op og ned af mit stenhårde pik.

Og så lå jeg der. Med Bo spiddet på min pik mens jeg gned hans egen dirrende stav med min hånd samtidig med jeg borede min tunge dybt ind i hans kones våde fisse. Hendes safter løb ud af hende og gjorde min hage og kinder drivende våde. Det var begrænset hvor meget jeg var i stand til at bevæge mig, men det var åbenbart tilstrækkeligt for Bo og Jette. Jeg havde besvær med at koordinere mine bevægelser, men jeg koncentrede mig om at slikke Jette så godt som muligt mens jeg lod min hånd glide op og ned på Bo´s lem. Jeg kunne fornemme at de begge var tæt på at nå et klimaks så jeg øgede mine anstrengelser. Jeg lod min tommelfinger gnide rundt på underside af Bo´s pikhoved mens jeg klemte om hans stav. Og det fik ham til at komme.
Han udstødte en lang næsten klagende lyd og bevægede sig i ryk, mens han sendte sin saft lige ud i luften. Jeg kunne mærke noget af plaske ud over min mave og brystkasse. Da jeg lidt efter lod en hånd køre op mod Jettes bryster kunne jeg mærke at han måtte have sendt de første sprøjt ud over hendes mave og bryster for hun var helt våd og glat.

Da jeg allerede een gang tidligere den aften havde sendt en ladning op i Gitte havde jeg haft lidt nemmere ved at kontrollere min egen udløsning, men nu ville jeg også gerne selv genopleve fornemmelsen. Jeg fik skubbet Bo væk fra hans stilling oven på mig og Jette væk fra mit ansigt. Jeg trak hende ned på knæ og stillede mig bag hende.
Bo grinede mod mig

- Giv hende den samme slags tur som jeg fik.

Og det var lige hvad jeg havde i tankerne. Jeg kørte spidsen af min stav op og ned i hendes våde revne så jeg kunne smøre begge hendes åbninger. Ikke fordi de trængte særlig meget til det, for de skinnede allerede begge to.
Langsomt lod jeg spidsen glide ind imod hendes stjerneformede hul og lod min vægt glide fremad. Ubønhørligt trængte jeg gennem hendes ringmuskel, indtil hovedet var gledet helt ind i hende.

- Nu skal du fanme pules så det kan mærkes, sagde Bo og holdt hendes balder adskilt.
Jeg pressede endnu mere på, indtil jeg have kørt den helt op i hendes stramme røv, - helt ind til den sidste millimeter. Samtidig gned Bo løs på hendes klit. Det er tydeligt at hun nød turen, for hun pludrede løs.

- Nej lad være, aarrgg - stønnede hun. JAAahh
- Mere - knep mig !!!.

Jeg begyndte at køre pikken ud og ind, helt ud indtil spidsen igen blot var indenfor ringmusklen og dybt ind så den igen var begravet helt til roden. Frem og tilbage. Jette vred og snoede sig, men min pik blev hvor den var. Hun gispede og stønnede og jeg kunne mærke hun nærmede sig et klimaks. Jeg øgede tempoet og gennem den tynde skillevæg kunne jeg mærke at Bo havde boret et par finger dybt op i hendes forreste åbning. Jettes stønnen blev mere og mere hul mens den steg højere og højere.
Og pludselig kunne hun ikke stå imod længere.

Hun kastede hovedet fra side til side og vidste ikke om hun skulle kravle væk eller støde sig hårdt imod min pik der arbejdede voldsomt i hende. Hun næsten skreg og hulkede mens hendes orgasmen rullede gennem hende og jeg hamrede min pik frem og tilbage i hendes snævre røv med lange dybe stød.
I de næste minutter holdt Bo hende fast mens jeg bollede hende hårdt og hun kastede sig næsten mod mig for at mærke mig så dybt som muligt. Min udløsning nærmede sig med lynets hast og snart skyllede min ladning som en flodbølge langt på i hendes stramme kanal. Jette gav sig tydeligt da hun mærkede jeg svulmede endnu mere op i hendes snævre åbning.

Langsomt trak jeg mig ud af hende og satte mig med hamrende hjerte mens jeg langsomt kom til hægterne. Jette sank ligeledes sammen mens Bo lod hænderne kærtegne hendes ryg, der var fugtig af sved. Jette drejede hovedet og kikkede på ham.

- Gud hvor var det dejligt, smilede hun

- Det er også lækkert at se, svarede Bo. Jeg får helt lyst til at give dig den samme tur

- Nix - ikke lige nu i hvert fald. Hun kikkede frækt på ham. Men om en halv times tid, så er det da ikke umuligt. Jette grinede

Som det fremgår skete der en del ting og sager den aften. Lidt senere på aftenen sad jeg sammen med Gitte i baren og talte sammen. Naturligt nok drejede det sig blandt andet om seksuelle emner, herunder fantasier og udlevelse af dem, som der jo havde været rigelig lejlighed til denne aften.
Gitte spurgte igen til hvordan min lille middagsaftale med Tine og Lotte var forløbet og kom med flere antydninger om at hun og jeg ikke snart skulle lave vores eget lille middagsselskab.
Selvom jeg var vild med at gentage spøgen sammen med hende, drillede jeg hende lidt med at vi måske også kunne finde på noget andet.

Jeg vil ikke gå i detaljer med hvad hendes svar var, men da hun var færdig med at fortælle mig om det, var min puls steget til mindst 160 og jeg lovede hende på stedet at det selfølgelig ikke kun skulle blive ved tanken.

Ris-Ros-frække kommentarer modtages gerne...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.