BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg påmønsterede i en alder af kun 18 var jeg ikke klar over hvad jeg gik ind til. Jeg havde blot lyst til at sejle ud og se mig omkring i verden. Jeg havde ikke de store kvalifikationer udover at jeg var en dygtig svømmer, hvilket kunne ses på min krop, jeg var god til sprog og jeg havde igennem et skoleophold lært en del om håndtering af handelsdokumenter. At jeg så havde skjulte talenter til gavn for den mandlige besætning, viste sig først senere. Jeg havde fået tjansen som en slags alt-mulig-mand, men allerede da jeg mønstrede ombord og kaptajn Henriksen havde set mine papirer og jeg fortalte hvad jeg havde lavet flyttede han mig væk fra de oprindelige opgaver og arrangerede det, så jeg serverede i messen for ham og de to andre officerer og på det nærmeste fungerede som hjælper for hovmesteren.

Jeg havde tilbragt rigtig mange timer i svømmehallen og dermed også badet sammen med jævnaldrende. Det havde også resulteret i et par oplevelser af den frække slags med et par af de lidt større drenge, som havde forlystet sig med mig. Så ret hurtigt fornemmede jeg - måske kørte bøsseradaren allerede - at Kaptajnen og 2. styrmanden var mere interesseret i mig end bare som et besætningsmedlem. Jeg anede ikke på det tidspunkt at størsteparten af besætningen var en samling liderlige sømænd, der elskede et stramt hul og i øvrigt var ligeglade med hvor det sad. Men allerede efter de første dage opdagede jeg at de to førstnævnte ofte lod en hånd røre min arm. Og snart efter ikke kun armen, men også hele ryggen, for til sidst at klappe mig både på skulderen og på røven.

SEX I DAG?

Der gik ikke længe, før jeg en dag blev jeg overrasket i badet. Jeg stod og nød vandet der løb ned over mig og i den alder får man jo ståpik af ingenting. Det gør jo intet, men i dette tilfælde kom Kaptajnen ind og overraskede mig. Jeg havde ikke hørt ham, men han havde åbenbart stået der lidt, kun iført et håndklæde om livet, før han gav lyd fra sig. "Det var da et smukt syn, min dreng. Lige noget der rammer en gammel mand midt i hjertet.." Han tog sig til skridtet og grinede - "Njahh måske nok lidt længere nede. Men lad mig se lidt mere." Han trak sin pik frem og gned langsomt på den mens han kikkede på mig. Jeg havde allerede haft flere erfaringer med både mænd og kvinder så jeg blev ikke nervøs. Tværtimod kunne jeg mærke suget i maven og lidt længere ned, mens jeg betragtede den rimelig store pik der var lige foran mig. Han slap håndklædet løs og trådte helt tæt ind til mig. Uden at siget noget tog han om min pik og gned blidt på den. Helt automatisk rakte jeg selv ud, greb om hans tykke pik og begyndte at spille den af. Efter et par minutter hvor vi blev mere og mere stakåndede, trykkede han mig let på skulderen og uden at sige en lyd sank jeg på knæ foran ham, åbnede munden og så var min mund stoppet til!

Jeg havde hele det dejlige store hoved i munden, og jeg slikkede og suttede af al kraft. Så prøvede jeg at klemme kraftigt sammen med læberne lige bag hovedet, mens jeg så sugede så hårdt, som jeg kunne. Det fik ham til at gispe og stønne og udbryde: "Bliv ved bliv bare ved, åååååhhh, åååååhhh jaaahh, bliv ved, bliv ved!" Og det gjorde jeg!. jeg suttede og slikkede og smaskede det bedste jeg kunne på hans stive pik med det resultat at jeg i løbet af meget få minutter kunne mærke pikhovedet svulme mere og mere op og i næste sekund blev min mund fyldt med en stor ladning varm sperm som skyllede ind over min tunge. Jeg åbnede munden og lod ladningen løbe ud og ned over hans pik som jeg endte med at gnide forsigtig. "ÅRRRhhh for satan hvor var det godt. Det har du sgu prøvet før knægt." Han fortsatte kort efter "Og du kommer til at gentage det kan jeg godt love dig." Se at blive tørret og så kan du sørge for at servere kaffe til mig og 2. styrmanden hos mig om en halv time. Han gav mig et hurtigt kram, skyllede sig af og forsvandt ud af døren. Jeg havde en anelse om hvad han havde gang i og helt ærligt, var jeg sgu fuldstændig tændt på det.

Så en halv time senere bankede jeg på døren og trådte ind i hans kahyt med en bakke med kopper og kaffe. Jensen som 2. styrmanden hed, var der sammen med Kaptajnen

"Der er han sgu" lød det fra kaptajnen "- vores smukke og frække dreng, der sutter pik som en drøm. Jeg tror han kan li´ det"

- "Er det rigtigt ?" -spurgte Jensen

- "Ja indrømmede jeg. Jeg kan godt li´ at smage en rigtig hård og stiv pik. Mærke den blive mere og mere liderlig mens jeg har den i munden."

- "Ja det ønske efterkommer jeg sgu gerne" Jensen lynede sine bukser og og fiskede pikken frem. Den var allerede stiv. "Det kan du også glæde dig til." Henriksen grinede og tog sig til pikken. "Men hvad mere. Hvor langt vil du gå?" spurgte han mig.

Jeg havde ikke spillet pikken af efter turen i badeværelset så jeg var selv enormt liderlig, så jeg tøvede ikke længe med svaret.
- "Hele vejen." - De smilede bredt begge "Smid tøjet knægt. så skal du få din lyst styret." Vi var alle tre ude af tøjet i løbet af ingen tid og snart lå jeg på knæ foran dem begge to med udsigten til to dejlige store strittende pikke lige foran mig.

Jeg rakte op og begyndte at spille dem af. Så tog jeg først Jensens pik i munden og smagte grundigt på den og derefter et gensyn med Henriksens et par minutter før jeg igen tog Jensens pik. "Uhmmm dejligt." stønnede han.

De næste 10 minutter skiftevis suttede og slikkede jeg løs på deres pikke indtil Henriksen trak mig op og stå. Han løftede mig op og lagde mig tværs over sit skrivebord så han stod mellem mine ben. Så løftede ham dem til siden og bukkede sig ned og borede tungen lige op i mit hul.

- "ÅÅoohhh uuhmmm Jahhhh" stønnede jeg. Det var så vildt dejligt.
-"Se lige om du kan stoppe noget i munden på ham, inden resten af besætningen kommer og vil deltage" mumlede Henriksen. Og det kunne Jensen sagtens. Han trak mit hoved lidt til siden og borede pikken langt ned i halsen på mig. Jeg lod tungen glide rundt om pikhovedet og lod fingrene kærtegne hans nosser så han brummede tilfreds.

"- nnnngghh uuuooopppphhhh" - jeg kunne ikke sige andet med hans store pik i munden men i det øjeblik pressede Henriksen sin pik ind i min røv. Og så fik jeg for alvor pik. Det næste kvarterstid stødte de to frem og tilbage i begge mine huller på samme tid i en rytme så jeg blev gynget frem og tilbage mens de arbejde sig frem mod deres klimaks. Min egen pik daskede frem og tilbage og efterlod et vådt spor henover min mave. "Ja - JA for fanden. Det er sgu godt", - Jensen stønnede og huggede pikken ind i munden på mig. - "Det er sgu også en dejlig stram røv. Strammer godt om pikken". Hvis du lader os kneppe dig sådan her, så bliver det fandme en ren lystsejllads" lød det fra Henriksen. "Jeg ...uunhhh ...kommer sgu snart." "- "Også - mig - ", gispede Jensen. "Hvor skal vi lade ham få sprøjtet?" -
Jeg slap pikken med munden og fik fremstønnet et "- i hver sit hul. I skal sprøjte mig i begge huller med sperm." Og der gik ikke mange minutter for de begge opfyldte mit ønske og sendte hver sin ladning ind i mig. Heldigvis havde kaptajnen også sans for mig, for han gned min pik helt vildt mens han selv kom oppe i min stramme røv. Fornemmelsen af de to store pikke der pulserede i mine huller sammen med hans heftige spil på min pik gjorde at jeg også selv kom i en kaskade ud over min mave og brystkasse. Til stor jubel for de to andre. Og så endte det jo næsten hvor det begyndte, nemlig under bruseren. De tilbød ellers at de ville skylle mig af, men på det tidspunkt var det ikke noget der var interessant. Det kom først til senere.

De to måtte dog have fortalt andre om vores fælleshygge, for der gik ikke mange dage før de næste lagde an på mig. Jeg var ung, vild i varmen og smigret over at virke tiltrækkende på mine omgivelser, så jeg var nem at lokke. Så i løbet af ganske kort tid blev det næsten til en regel at jeg blev kneppet i messen af de officerer der var tilstede. Enten før eller efter jeg havde anrettet maden på bordet. Kokken opdagede det hurtigt og så måtte jeg jo også lægge røv til ham. Han stod tit og betragtede os og spillede pik til synet. Jeg kan huske en dag hvor Jensen og Proviantmester var enedes om at jeg skulle have pik, så de havde placeret mig på knæene i en stol og så skiftedes de ellers til at bolle mig i røven.

Lige i det øjeblik hvor Proviantmester sendt sin ladning op i mit hul, trådte Kaptajnen ind. Og inden vi fik set os om, havde han lynet ned og taget pladsen. I et langt stød borede han sin pik og i mig og pulede løs uden et ord. Det varede kun nogle få minutter før også han afleverede en ladning oppe i mit hul som nu var blevet grundigt åbnet. Så trak han sig ud, lynede op og forlod lokalet. Stadig uden et ord.

- "Det var satans, lød det fra Styrmanden. Den gamle måtte sgu være trængende. Men pyt. Nu er der sgu smurt grundigt til mig."

Få sex i dag

Og så jog han ellers pikken dybt op i røven på mig og kørte løs, mens det blev mere og mere vådt mellem mine baller og nedad mine nosser. Til sidst holdt han godt fast om mine hofter og mens han brølede som en vild, hamrede han pikken i bund og sprøjtede løs i mig. Mine knæ var godt ømme af de mange stød jeg havde modtaget så jeg måtte rejse mig op. - "Tak for serveringen, knægt. Det var sgu godt. Smut du bare i bad."

Jeg samlede mine bukser op og gik ud gennem kabyssen. Blot for at løbe lige i armene på kokken der stod med pikken i hånden. Jeg vidste jo godt hvad han ville, så jeg lagde mig på knæ foran ham og åbnede villigt munden. Min røv føltes helt åben og jeg var drivende våd. Kokken lagde hænderne på mit hoved og kørte pikken stille og roligt rundt i ansigtet på mig inden han pressede den roligt ind i min mund. Jeg suttede løs og lod tungen køre rundt og rundt og snart blev han mere hårdhændet. Jeg måtte slappe så meget af i halsen som muligt for at kunne tage imod, efterhånden som han stødte den hårdere og længere ned i halsen på mig og snart stønnede han vildt. Pludselig hev han pikken til sig. Greb mig i armene, løftede mig op og lagde mig på ryggen på køkkenbordet. For så i et langt stød at bore pikken helt i bund i min allerede gennemkneppede røv. Jeg kunne høre de våde lyde af hans pik der kørte ind og ud af mit hul der var sølet godt ind i safterne fra de tre tidligere pikke, der havde aflagt besøg.

"Jah ja-," stønnde kokken. "- elsker en smurt røv at pule i. Uhmm Jeg kommer sgu snart. Gnid din smukke pik mens jeg knepper dig. Få din pik til at sprøjte op ad mig."

Jeg tog fat om min pik der jo var godt våd og gned lystigt på den. Uh det var godt at blive pulet og spille den imens, så jeg var snart helt klar til at komme og det samme var Kokken. "Kom nu. Lad mig se på dig imens," gispede han og så fossede det ud af min pik. Jeg havde svært ved at koncentrere mig så jeg kunne ikke helt styre det. Noget af min sperm ramte Kokken og noget ramte mig selv. Og så kom Kokken.

Hans pik svulmede endnu mere op og jeg kunne mærke hvordan det rykkede frækt i den, mens den fyldte mig med sin sperm. Han pumpede og pumpede indtil han tilsidst gled ud af mig og slap mine ben så jeg kunne rejse mig igen.

Han grinede til mig "Du er sgu en dejlig dreng. Og nu tror jeg du skal høre efter Styrmanden og smutte i bad." Så det gjorde jeg så. Med bukserne i hånden og med sæd ned ad både min mave og løbende ned ad lårene, traskede jeg ned ad gangen til et hårdt tiltrængt bad.

De næste uger sejlede vi fra den ene havn til den anden. Resten af besætningen havde hurtigt luret af hvad der foregik og meget hurtigt blev jeg opsøgt af de fleste af dem og jeg må have modtaget flere meter pik end vi havde tovværk ombord. Der var ikke ret mange dage, hvor jeg ikke måtte sutte pik eller blev kneppet af en af mine skibskammerater. Som regel en ad gangen i et lukaf eller i et af de mange deportrum. Men en enkelt gang var det nærmest for åbent tæppe.

Jeg havde frivagt og havde lagt mig i skyggen ude agter. Vejret var fint og der var dejlig fredeligt, Jeg havde slæbt en madras med op og jeg lå og småslumrede i skyggen. I den alder står pikken jo næsten hele tiden medmindre man er travlt optaget af noget andet og det var jeg jo ikke. Så jeg lå og fik stådreng uden at forsøge at skjule det. Uden at tænke over det klemte jeg om min stav og nød det, da en stemme pludselig lød ved siden af mig. "Er den nu gal med kæppen igen, knægt? Ja jeg kender det sgu godt. Så giv du den lige et par strøg mere."

En af de andre stod ved siden af mig og legede med sin pik. Inden jeg nåede at reagere havde han sat sig på knæ ved siden af mig og lagde hånden på min pik. Efter lidt kærtegn gled hånden ind i mine shorts og han spillede den blidt af. Jeg stønnede og nød det. så tog han min hånd og førte den op til sin egen pik så jeg kunne gøre gengæld. Snart efter havde vi krænget tøjet af hinanden og han suttede løs på min pik.

Jeg fik kantet mig rundt så jeg kunne nå hans pik med munden og lod tungen spille op og ned at den. Vi lå og var tabt for omverdnen i vores private 69-er. Hans tunge fandt vej ned over mine nosser og nærmede sig min stjerne. Noget jeg elsker at mærke og jeg stønnede vildt da han borede tungen op. Så forsvandt den til min store ærgrelse, men det var blot fordi han flyttede sig rundt så han lå på knæ mellem mine ben som han løftede op, så han bedre kunne komme til. Igen tog han mig under behandlig og jeg lagde nakken tilbage og gispede af fryd. Men så skete en forandring.

En eller anden bøjede sig ind over mit hoved og jeg mærkede en stor tung pik daske mod mine kinder. Han gned den rundt og jeg forsøgte at fange den med munden. Et stykke tid morede det ham indtil han så lod den være stille. Jeg lagde nakken tilbage, åbnede munden helt og slugte så meget af den jeg kunne mens jeg suttede så godt jeg kunne. Det var noget han kunne lide for han stødte den langt ned i halsen på mig så jeg næsten blev kvalt af hans store pikhoved. Med små mellemrum trak han den ud så jeg kunne få vejret, men han blev mere og mere liderlig. Det samme gjorde skibskammeraten mellem mine ben, for med et rettede han sig op og og borede sin hestepik langt op i min liderlige røv. Jeg vred mig af bar liderlighed. Jeg elsker når jeg kan mærke jeg bliver brugt godt og grundigt.

Pikken i røven satte tempoet op, og den i min mund gik også over til næste trin, som naturligvis bestod i at hænderne bag den greb om mit hoved, og pikken søgte længere og længere ind, pressede og dunkede mod det inderste af mundhulen, men han var åbenbart ikke ret længe tilfreds med det, for den pressede sig gradvist længere ind. Snart var den på vej ned i min hals, godt hjulpet af, at han nu løftede min hage højt. Jeg troede, jeg skulle kvæles, da det store pikhoved næsten blokerede min hals, men han var åbenbart klar over det, for han trak sig tilbage i tide, inden han på ny pressede den ned i halsen, og sådan fortsatte han, mens hans store nosser ramte mig hver gang når han stødte sin megapik ind i min mund. Han begyndte at stønne mere og mere!

Jeg var helt klar til at modtage al hans sperm. Og i det samme sket det. Hans pik svulmede endnu mere op og pumpede sit indhold ind i munden på mig. "ÅÅÅhhhh, åååhhhh, tag min sperm knægt, slug min sperm, åååhhhh, ÅÅÅÅHHHH" - og så skød han først i min hals og lidt efter i min mund i en sådan skylle at jeg igen var ved at blive kvalt, jeg gispede og sank, og sæden sivede ud af mundvigene på trods af, at pikken fyldte godt op. Med munden fyldt af varm sæd måtte jeg udstøde et boblende skrig, fordi pikken i min røv samtidig eksploderede og sprøjtede mig fuld, mens den uden nåde bankede sig hårdt op i mig. Fyren der havde fyldt min mund gjorde så gengæld ved at bukke sig ned over mig og sluge min pik helt så jeg sprøjtede ham langt ned i halsen. Så var jeg da også helt færdig og lå blot helt afslappet med sæd i munden og mellem ballerne og kikkede op i luften. Så opdagede jeg at vi ikke havde været alene. For oppe på broen stod Jensen og grinede til mig mens han rakte en tommelfinger i vejret.

Sådan gik mange af dagene mens vi futtede rundt i Middelhavet. Der gik ikke mange dage imellem jeg lagde mund eller røv til en eller flere af de liderlige søfolk som bemandede skibet. En enkelt gang mens vi lå i havn, var vi på bordel hvor mine skibsfæller købte en luder til mig. De havde regnet med at jeg ikke var interesseret, men jeg tog fusen på dem og bollede hende lige så lystigt som de havde bollet mig. Det er jo altid rart at prøve noget nyt. Og snart var der noget nyt på vej til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.