BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Poul havde tidligere kontaktet mig og sagt tak for sidst vi mødtes. Vi talte lidt om vind og vejr, men som kan Poul ind på den egentlig årsag til at han ringede til mig.

Og det var årsagen til at jeg nu åbnede døren, gik gennem gangen og ind i deres sture hvor de begge stod. Jeg havde råbt "Goddav", da jeg kom ind så de var klar over jeg var på vej.

SEX I DAG?

Jeg kikkede lige en ekstra gang ! For mens Poul lignede sig selv, så stod Lotte virkelig dressed op som en luder. Meget nedringet gennemsigtig bluse med godt udsyn til hendes store bryster. Et skørt der kun lige akkurat nåede at dække over det væsentlige og et par ben der var klædt i et par nylynstrømper. De viste sig senere at være selvsiddende.

"Godt du kom", sagde Poul og blinkede med det ene øje til mig. "Se hvad jeg har"

Lotte knejsede med nakken. Skød hoften frem og satte en hånd i siden. "Det kan jeg sgu godt sige dig makker. Du sagde intet om to mænd. Så koster der sgu ekstra"

Jeg stillede mig tæt op ad hende og greb blidt fat om hagen på hende. Så hende dybt i øjnene og sagde "Ti stille, kvinde. Hvad du tror og mener, rager ikke os."

"Hvad fanden bilder du dig ind. Tror du..."

Længere nåede hun ikke før jeg gav hende et dask på hver kind. Hun stoppede op, men trak så vejret dybt og ville begynde at sige noget igen.

"Hold så din kæft, din luder. Hvilken del af ordet Stille, var det du ikke forstod ?" spurgte jeg.

Jeg lod hånden glide ned over hendes store bryster og kneb hende i brystvorten.

"Skal jeg fortælle hvad du er for sådan to fyre som os ?. Intet andet end en ludertøz, en kneppedukke, en kusse der står til vores rådighed. Om vi gider kneppe dig eller ej, er noget vi afgør. IKKE dig !"

"Den mund du er forsynet med, er blot for at du kan betjene en pik".

Jeg tog bagfra fat om hendes albuer og trak dem om mod hendes ryg mens jeg samtidig trykkede mit ben ind i hendes knæhase, så hun var tvunget til at gå i knæ.

"Så Poul", sagde jeg. "Frem med pikken og lad os se om hun ved hvad hun skal gøre"

Hurtigt fik Poul hevet pikken frem og pressede den ind i munden på Lotte mens han holdt fat om hagen på hende. Lotte vred sig lidt, men ret hurtigt gav hun op. Poul kørte pikken ind og ud af munden på hende og det var sgu et frækt syn. Jeg lod Poul muntre sig i lidt tid, inden jeg afbrød ham.

"Det virker sgu ikke som hun er skide god til det der", sagde jeg og blinkede til ham.

"Næhh, der mangler sgu lidt entusiasme", grinede han

"Okay, Hold lige hendes hænder så hun ikke smutter fra dig", sagde jeg og forlod stuen. Jeg gik ud i entreen og hentede rygsækken jeg havde efterladt derude.

"Så må vi jo se om vi kan motivere denne slavetøs lidt" brummede jeg og trak Lotte hende til en stor dyb lænestol. "Ned på knæ, din so" beordrede jeg hende. "Albuerne op på ryglænet". I næste øjeblik havde jeg givet hende et par lædermanchetter på som var indbyrdes forbundet med en lille kæde. Kæden forbandt jeg med et reb nedenom lænesolens ben. Så trak jeg noget der mest af at lignede en lille nihalet pisk op af sækken.

"Hvis man er god bliver man belønnet her i huset. Og omvendt !. Så hvad mon straffen skal være ?"

"Giv hende fem slag i røven", lød det fra Poul. Lotte protesterede, men blev helt ignoreret.

"Hørte du det, ?" spurgte jeg Lotte "Og du må selv tælle. Vi gider ikke". Så lod jeg pisken svirpe hen over hendes baller

"Auuvvhh. stop" skreg Lotte og vred sig

"Husk at tælle", mindede jeg hende om og lod endnu et slag falde.

"Auuhh TO", lod det fra Lotte

"Forkert. Glemmer du et slag, må jeg begynde forfra", snerrede jeg. Endnu en gang ramte pisken hendes baller

"En", lød det omgående fra Lotte. Og med stor nøjagtig talte hun nu hver enkelt slag indtil hun havde talt alle fem slag som hendes røv havde modtaget. Jeg stak en finger op i hendes fisse og kunne mærke at hun var drivvåd. Fingeren lod jeg glide op i hendes bageste hul og smurte det ind. Så tog jeg en buttplug frem og pressede den op i hendes røv, så hun stønnede hult.

"Forhåbentlig hjælper det. Men måske hun skal se hvordan det skal gøres ?" Jeg stillede mig foran hende og lynede bukserne ned

Poul forstod den omgående og dykkede ned foran mig, fiskede min pik frem og begyndte hurtigt at sutte løs. Min pik voksede sig dejlig stiv og selvom den ikke hører til de mindste gjorde Poul alt for at sluge den til roden. Han nød åbenlyst at få munden fyldt af min pik. Lotte gloede med slørede øjne på synet.

"Jeg tror godt jeg ved hvordan jeg skal gøre det nu", lød det med hæs røst fra hende.

"Så kom igang din luder" !!

Og til hendes ros må jeg sige at hun virkelig gik til sagen. Hun suttede og smaskede på Pouls pik så det var en lyst at se. Og jeg fik sgu da selv en ordentlige stivert på, som jeg jo ikke ville lade gå til spilde.

Jeg kneppede hende bagfra mens hun suttede pik på Poul, men syntes hun var stram når røvhullet også var fyldt. Poul mente vi måtte udvide hende og vi får lagt hende på bordet med benene oppe på et par stole, så hun ligger som var det en gynækologisk undersøgelse vi skulle udføre.

Jeg smurte min hånd ind i en masse creme, inden jeg klemte en stor portion ud over Lottes fisse. Langsomt begyndte jeg at smøre omkring hullet og på Lottes kilder. At hun nød det, viste hendes små roterende bevægelser af underlivet. Jeg trak buttpluggen ud med en langsom bevægelse. Frækt at se ringmusklen blive strakt ud imens. Så pressede jeg en finger ind i hendes våde grotte, hvor jeg smurte væggene samtidig med, at jeg masserede dem. "Stik et par fingre mere op," opfordrede Poul lidt efter. Jeg stak to fingre mere op, og Lotte lukkede øjnene og stønnede svagt. Jeg kørte dem godt rundt for at udvide kussen og skiftevis spredte og samlede jeg fingrene.

Jeg pressede lidt mere på, drejede hånden rundt og skruede derved de sidste to fingre et stykke med op. Det var som om skeden gav lidt efter. Lotte begyndte selv at rotere med underlivet. Jeg holdt hånden stille og mærkede, hvordan hun pressede på for at få hånden til at glide længere ind.

"Kom. Hun skal sgu have hele din hånd op i sig."

jeg drejede hånden fra side til side gled mine knoer ind mellem skamlæberne.

Jeg knyttede hånden for at udvide kussen. Lottes stønnen tog til i styrke.

"Åh ja. Du skal blokke min kusse helt ud. Fist mig !." gispede hun

Hendes kusse udvidede sig lidt mere, samtidig med at safterne løb ud af den. Jeg pressede på - og så pludselig smuttede hele min hånd indenfor i det dejligt varme hul. Og nu gik det lettere. Mens Lotte småklynkede, pressede jeg på, indtil mit håndled var oppe i hende. Selvom der var meget trangt deroppe, kunne jeg knytte min hånd i rytmiske bevægelser, og det gjorde Lotte helt vild. Hun skiftevis stønnede og hulkede, mens hendes underliv roterede om min arm, og hun forgæves prøvede at gøre sig fri af hænderne, der holdt hende. Med den anden hånds pegefinger gnubbede jeg på Lottes kilder, mens Poul stak en finger op i Lottes røvhul og kneppede hende. Først med den ene finger men snart efter med to fingre.

Og så kom Lotte. Hun åbnede munden på vid gab og rallede, øjnene rullede i hovedet på hende - hendes kusse trak sig sammen om min hånd. Hun begyndte at ryste over hele kroppen - og så udstødte hun adskillige høje skrig, mens hun vred sig som en orm på krogen.

Forsigtigt trak jeg hånden ud, blot for at Poul kunne erstatte den med sin pik. Han kneppede hende med voldsomme stød.

Jeg daskede til fissen med min hånd... "ÅÅÅH... ja for helvede, bliv ved" skreg hun. Hun skiftevis åbnede og kneb fissen sammen. Jeg holder hendes ben i hænderne mens Poul banker pikken op i fissen. "ÅÅH... ja bliv ved... knep mig hårdt" skreg hun

Jeg dirrigerede Poul væk fra hende og stillede mig overskrævs på hende mens jeg brugte hendes mund og bryster som Poul klemte sammen. Samtidig daskede jeg hende blidt hen over maven og skødet med den nihalede pisk. Jeg kunne se det tændte Poul vildt.

Jeg stillede mig ved siden af Lotte

"Se på hans pik. Du tænder ham ikke nok"

Jeg svirpede med pisken mod skødet på hende. Pouls pik vippede lystigt op ved lyden og syne

"Det er sgu frækt. Elsker at se det. Bliver sgu liderlig af det"

Jeg så på Lotte. "Hvad er du så for os ?" spurgte jeg

"Jeg er en ludertøz, - en kneppedukke - en kusse, - jeres liderlige spermso", Hun gispede sit svar ud.

"Se på pikken" kommanderede jeg" "Den kan lide at se på din fisse bliver pisket"

SWICH... AUUUGH. Det første slag ramte hende lige mellem lårene.

"AAAUUUUGH... EEEGH... OOOOWWWWW. - Nej, la' vær", - hun hylede op i takt med slagene ramte

"- Lig stille", snerrede jeg. " Poul - læg din arm over hende ryg og hold hende nede. Ellers..."

OOOOGGGGHHH... EEEEEEEGGGGGH... ÅÅÅÅÅÅÅHHH.

Røde striber bredte sig på hende, en ny stribe hver gang pisken landede... og et nyt AAAUUHGH!

Hendes store bryster dirrer hver gang der kommer et slag.

Poul spillede pikken mens han gloede liderligt på hende som hun lå der og modtog slagene

"Det går sgu lige i pikken", stønnede han. "Du er sgu en dejlig luder"!!!

Lotte så med slørede øjne på ham.

"Så slå mig igen....slå mig...brug min kusse. Sig han skal piske min luderfisse"

Jeg lod pisken svirpe hen over lårene først.

" AUUUGH... AUUUGH... - IKKE LÅRENE. SLÅ MIG I FISSEN !", skreg Lotte

Jeg lod pisken ramme direkte ned i hendes våde kussehul og hun gik totalt i bro da orgasmen ramte hende.

Poul kunne heller ikke holde sig tilbage længere og mens Lotte vred og vendte sig sendte han hele ladningen af varm sperm ud over hende så hun blev sølet dejligt til.

Jeg smed pisken og stillede mig mellem lårene på hende og huggede pikken dybt op i hendes rødpiskede fisse mens jeg smurte Pouls stadig varme sperm ind i hendes bryster og ansigt, indtil jeg selv tømte min nosser dybt oppe i hendes kusse der smaskede og slubrede under mine hidsige stød. Jeg kunne mærke jeg bleev vådt helt op ad maven og langt ned af nosserne.

Mens jeg kom til hægterne lod han Lotte sutte sin pik ren for saften inden han skubbede mig væk og slikkede Lotte ren for min sperm. Og selfølgelig med det resultat at Lotte fik sig endnu en tur i orgasmehimlen.

Jeg hentede lidt håndklæder vi kunne tørre og lidt i og efter at have løsnet Lotte sank vi sammen på gulvet og pustede ud.

Poul lagde armene om hende og kyssede hende blidt

"Er d'herrer tilfredse? " spurgte Lotte med et kækt smil.

"OOom vi ER", svarede vi i kor" "Det er da den bedste luder vi nogensinde har mødt."

"Men man kan jo aldrig bliver for sikker, så skal vi ikke lige booke dig til endnu en aften", grinede vi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.