Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I et kvarters tid eller så, sad vi blot og småsludrede om alt og ingenting, mens vi betragtede fjernsynsskærmene og de øvrige i lokalet. Den første hektiske anspændthed var forsvundet og vi kunne objektivt betragte og kommentere hvad vi så. Nogle af de andre kom over og hilste og kom med venlige og positive kommentarer. Selvom det ikke havde været i mine tanker, havde min debut åbenbart gjort et godt indtryk.

To kvinder, kun iført et par næsten gennemsigtige kimonoer havde ligeledes hilst på os og havde begge givet mig både et kys og et kram, inden de satte sig ved siden af os og bestilte et par øl.

SEX I DAG?

Erik satte sit glas efter at have taget en god slurk af sit kolde øl.

- Jeg anede ikke du kunne finde på den slags. Der overraskede du mig sgu godt og grundigt må jeg sige.

- Du er ikke den eneste der blev overrasket. Som jeg sagde før ved jeg ikke hvad der gik af mig. Men nu da jeg åbenbart fik taget mod til mig, må jeg sige at jeg heller ikke fortryder det.

- Det lyder godt, grinede Erik og blinkede sjofelt til mig. Så kan man måske være heldig en gang til. Du godeste hvor jeg elskede at bolle dig. Og da du tog dig kærligt af Bo fik du mig virkelig på højkant igen.

Jeg kikkede på ham over kanten af mit glas.

- Jahh, hvem ved. Det kunne da godt være at vi kunne lave noget sammen. Men ikke lige nu. Jeg føler mig lidt brugt må jeg indrømme. Jeg flyttede mig lidt på sædet. Lidt øm er jeg trods alt blevet af den behandling jeg havde været udsat for.

De to kvinder, der sad ved siden af os, gled ned af stolene og den ene stillede sig bag mig og lagde armene om mig, så jeg kunne mærke hendes varme bløde bryster mod min bare ryg.

- Det er da ikke så mærkeligt hvis du er lidt øm, sagde hun. Sæt jer hellere over i sofaen sammen med os. Der er hynderne lidt blødere. Hun smilede frækt til mig. - Og ellers må vi jo se om jeg kan gøre lidt for at lindre på ømheden.

Erik og jeg tog derfor vores glas og fulgte med de to kvinder, som Erik tidligere havde præsenteret som Lotte og Tine. Vi fandt plads i et par sofaer, der ligesom i biografen var sat i en slags V-form med et lille bord foran. Kvinderne fik os behændigt placeret så vi sad med dem imellem os. De var begge i trediverne, fortalte de. Lotte levede som freelance-tegner og Tine var ansat i et reklamebureau som art-director. De delte en lejlighed, dels af praktiske og økonomiske årsager, men også fordi Lotte er så sød og dejlig, som Tine sagde. Hun tog Lottes hoved mellem sine hænder og kyssede hende midt på munden med et kærligt smækkys.

- Hvad med jer, spurgte hun. Bor i sammen og hvad laver i ?

- Nej. Vi lever skam hver for sig, men har da kendt hinanden gennem flere år. Vi er blot gode venner.

- Efter det jeg så før, er i da vist mere end det. Det var vist lige før at i stjal al opmærksomhed fra Gittes lille show.

- Nåh. Det var rent faktisk allerførste gang for Jack

- Ja, svarede jeg. Det kom faktisk lidt bag på mig selv.

Lotte og Tine kikkede et kort øjeblik på hinanden, før de begge brød ud i en latter. Jeg selv havde ikke tænkt på ordvalget

- Ha ha ha. Du har ikke kun en pæn røv. Du har åbenbart også humor. Der var vist en hel del der kom bag på dig. Lotte lagde sin hånd på mit skød. Selvom Tine og jeg som regel klarer os selv kan vi skam godt lide mænd. Jeg sad og holdt øje med dig inde i biografen. Lagde du mærke til det ?

- Nej det kan jeg ikke påstå. Jeg var ligesom optaget af noget andet.

- Det så man tydeligt. Og Gud hvor var det liderligt. Du var fuldkommen væk. Jeg elsker at se når folk virkelig giver sig hen. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at pille ved min mis, mens jeg så det.

- Det så jeg desværre ikke.

- Du kan måske godt lide at se på sådan noget ?

- Uhh ja. Jeg elsker det. Imens lod jeg min hånd glide hen over hendes mave og op mod hendes bryster, der lod sig skimte gennem den florlette kimono.

- Jamen jeg vil da gerne give dig noget at se på, hvis du har lyst. Lottes hånd bevægede sig ind under mit håndklæde og hendes fingerspidser gled let hen over mit lem. Men så må vi vist hellere flytte os lidt.

Hun bukkede sig frem mod mig og kyssede mig med let adskilte læber. Vores tunger gled som små slanger mod hinanden i et stadig tættere parløb. Grådigt åd vi hinanden mens vores hænder bevægede sig kærtegnende hen over vores kroppe. Lotte lagde hænder på mit bryst og skubbede sig væk.

Hun og Tine flyttede sig over i sofaen, der stod skråt overfor os. Langsomt og sensuelt lod Lotte sine hænder glide op mod sine faste bryster som hun krammede. Vores øjne låste sig ind i hinanden mens hun lod hænderne glide rundt og pressede brysterne mod mig, så hendes mørkebrune vorter strittende lige imod mig. Hendes ene hånd fortsatte ned over hendes mave, ned mellem benene som hun spredte og åbenbarede en mis, der var meget tætklippet. Hendes pegefinger gled ind mellem hendes skamlæber og forsvandt ind i hendes varme indre. Et øjeblik efter fik den følgeskab af endnu en finger, der banede sig vej mellem læberne. Hendes hånd bevægede sig frem og tilbage indtil hun atter lod den føre mod sit ene bryst. Hendes våde fingre gled let hen over den strittende brystvorte og efterlod en skinnende spor der glinsede indbydende. Så indbydende at Tine bøjede sig ind over hende og ømt lod sin tunge glide hen over den våde nippel. Lotte gentog sit kunststykke med det andet bryst inden hun lod fingrene på den ene hånd glide rundt i sit skød. Ivrigt gnubbende hendes store og opsvulmede skamlæber. Hun havde nu lukket øjnene, lagt hovedet tilbage og stønnede svagt, mens hendes våde finge hastigt gned på hendes stive klit. Hendes hofter bevægede sig i små ryk efterhånden som hun blev mere og mere liderlig. Efter 5-10 minutter rejste hun igen hovedet og kikkede på os andre.

- Er I de eneste der skal have lov at se på noget ?, sagde hun hæst. Jeg vil også se jer spille på jeres dejlige pikke.

Mit håndklæde stod som et lille telt over mit skød. Det frække syn havde selfølgelig sat sine spor og jeg løsnede det derfor og greb fat om mit dunkende lem. Ved min side havde Erik, der ikke havde haft noget håndklæde, allerede fat om sin stav og gned løs med langsomme bevægelser. Jeg lod min ene hånds fingre gnide blidt på mit agern, mens jeg med den anden hånd holdt fast om mine nosser. Samtidig kunne jeg betragte det liderlige syn af Lotte og Tine der sad foran mig. Stille og roligt sad vi i vores egen lille lukkede verden og kælede for os selv. Langsomt blev vores bevægelser mere og mere synkrone.

Tine rejste sig og krængede sin kimono af sig. Hun skrævede ind over Erik, pressede sit bryst mod hans mund og sank langsomt ned over ham. Hun vrikkede med hofterne indtil hendes våde skamlæber kyssede spidsen af hans pikhoved. Så pressede hun sig med et hørligt suk ned over hans tykke stang, indtil hver en centimeter stod begravet i hende. Langsomt og nydende red hun på ham.Med rolige bevægelser lod hun sig spidde den ene gang efter den anden, til både hendes og hans store nydelse. Jeg sad lige ved siden af og kunne mærke varmen fra deres kroppe mod mit lår. Jeg var lige ved begynde at kærtegne Tine og lægge op til en trekant, men tænkte at Lotte og jeg sikkert kunne finde på noget sammen. Tine havde dog åbenbart haft tilsvarende tanker, for hun rakte ned, skubbede min hånd væk og tog fat nu selv om min pik, så hun nu sad med Eriks stive pæl dybt i sit skød og min tykke stang i hånden. Jeg kikkede over på Lotte. Hendes øjne var allerede lidt slørede og hendes vejrtrækning lod mig ikke i tvivl om hvordan hun havde det. Jeg kunne se hun interesseret fulgte vores lille optrin, mens hendes fingre havde travlt med at spille mellem hendes våde læber.

Efter et lille stykke tid rejste hun sig og lagde sig på knæ foran mig. Hun fjernede Tines hånd fra mig og greb selv fat om min stav som stod dirrende og våd foran hendes smukke ansigt. Hun satte tungespidsen mod undersiden af skaftet mens hun holdt min pik helt fast med begge hænder. Hendes tommelfingre holdt på undersiden af mine nosser og hendes hænder dannede en slags V-form, med min pik stående lige i midten. Hun lod tungespidsen glide hårdt op langs skaffet og pressede på den måde en stor dråbe smørelse frem af det lille hul i toppen. Hun betragtede den blanke dråbe, der balancerede på mit svulmende hoved. Langsomt begyndte den at trille ned af spidsen. Ned over kanten hvor min hud lå i små folder og videre ned ad skaftet på vej mod hendes fingre. Med en knurrende lyd dybt ned fra struben og et lille kast med hovedet slugte hun min pik fuldstændigt. Jeg gispede højt og vred mig i sofaen. Det var simpelthen så lækkert og jeg mærkede hvordan mit begær steg og steg. Hendes tommelfingre pressede på mod punktet lige under min pung og var med til at presse min erektion endnu større.

Jeg kunne mærke at hun lod den ene tommelfinger gnide længere og længere bagud og til slut glide blidt hen over min bageste indgang. Lotte slap min pik ud af sin varme mund og lod nogle store slik glide op og ned af den.

- Er-du-stadig-øm ?, stønnede hun

- Jahh, lidt

- Nåhh stakkels dig. Jeg må se om jeg kan hjælpe

Hun lod sig synke mere og mere sammen mens hendes tunge arbejdede sig ned over min stav. Videre ned over mine nosser, der blev kildret af hendes dejlige varme tunge. Ned og rundt på mit mellemkød og tættere og tættere på min åbning. Jeg mærkede hendes åndedræt mod mig og forsøgte at give hende plads.

- Jeg kan ikke komme rigtigt til. Læg dig på knæ

- God ide. Det var Erik der åbenbart syntes at Tine skulle indtage samme position

Lidt efter fandt Tine og jeg os liggende på knæ på sofaen med. Tine trykkede et kys mod mine læber mens Erik stillede sig bag hende. Jeg skævede bagud og så ham gribe fat om hendes hofter mens hun bragte sin strittende stok i position. Samtidig kunne jeg mærke Lottes hænder glide kærtegnende henover min ryg mens hun trykkede en masse små kys mod mine balder. Tine gav et højlydt gisp fra sig, da Erik kørte sin pik dybt op i hende mens Lottes kys blev forvandlet til en tunge, der frækt gled rundt og ned mellem fordybningen mellem min balder. Længere og længere ned indtil hun pirrende lod den danse rundt i min åbning. Det var som nogle havde trukket i en snor, der løb direkte op til min hjerne. Det føltes som en kildrende elektrisk strøm der bevægede sig frem og tilbage gennem min rygrad mens hendes frække tunge pirrede mig til vanvid. Det blev ikke mindre af, at hun samtidig tog fat om min pik og begyndte af spille den med lange bløde strøg, så jeg stønnende måtte lægge hovedet ned på armene. Hvor lang tid der gik ved jeg egentlig ikke, men jeg nød hvert sekund.

Lidt efter skubbede Lotte til min hofte og bad mig sætte mig ned. Som Tine tidligere havde gjort med Erik, skrævede hun ind over mig og førte min pik op i sig. Hidsigt begyndte hun at hoppe og og ned over min pik. Klemte sig ned over mig så hun blev fyldt hvorefter hun igen rejste sig - for påny at sætte sig hårdt ned. Hun kastede hovedet tilbage og stønnede højt af fryd og kort tid efter måtte jeg klemme hende fast mod mig for at undgå at komme. Jeg fik lirket et par fingre ind mellem os så jeg kunne nuldre hendes klit, der føltes som et lille hårdt majskorn mellem mine fingerspidser. Hun vred sig ophidset og hendes underliv roterede mens hun sad spiddet af min pik. Jeg kunne mærke hvordan vores safter løb ud af hendes våde kusse og gjorde mig drivende våd langt ned af mine nosser. Men samtidig kunne jeg også mærke noget andet.

Få sex i dag

Lottes ivrige bevægelser pressede mig mod sofaen, men hun pressede samtidig mod min blære. Nu kunne jeg mærke, at den på grund af tiden der var gået og det øl vi havde drukket, ikke havde plads ret meget længere. Jeg forsøgte ihærdigt at ignorere min trang, men måtte langsomt erkende at det ikke gik længere. Nødtvunget måtte jeg derfor fortælle Lotte at hun måtte stige af, da jeg skulle en tur ud for mig selv.

- Kan du klare det selv - eller skal jeg holde ?

- Du må da gerne gå med. Man kan vel altid bruge en hjælpende hånd

Sammen gik vi ud mod badeværelset og på vejen fik jeg tid til at kikke rundt i lokalet. Tine stod stadig og modtog Eriks manddom bagfra mens hun lystigt gned sin våde spalte. Bag baren så jeg toppen af Gittes hoved bevæge sig frem og tilbage i højde med bartenderens mave, så jeg var ikke i tvivl om at hun var ved at mixe sin egen private drinksblanding.

Ude i baderummet trak Lotte mig hen ved bruseområdet. Hun stillede sig tæt op af mig og klemte sine arme omkring mig, mens hun fik lirket mit lem ind mellem lårene. Hun kyssede mig på halsen og vuggede lidt i hofterne.

- Så. Nu skal jeg holde. Så kan du godt starte.

- Hvis jeg kan. Det er lidt uvant dette her.

- Det vænner du dig til. Gør det bare. Jeg kan nemlig godt lide det. En gang imellem dyrker Tine og jeg lidt Watersport. Og det har intet med vandski at gøre. Hun lagde hænderne om mine balder og trykkede mig mod hendes mave. Kom så. Giv mig en dejlig varm skylle.

Det var ikke lige det jeg var vant til og jeg måtte da også stå lidt tid før jeg kunne slappe så meget af. Jeg var overrasket over, hvorfor det var så svært at gøre som hun ønskede, men opdragelse stikker åbenbart dybt. Jeg måtte ihvert fald på det nærmeste overtale mig selv, men til sidst lykkedes det mig. Lotte måtte være blevet meget varm da mit vand skyllede ud over hendes skød. Hun kom med små tilfredse lyde og bevægede sig mod mig, mens jeg tømte min blære mellem hendes lår. Hendes bryster pressede sig mod min brystkasser og jeg kunne mærke hendes hårde brystvorter.

- Unghh- Dejligt. Jeg elsker at mærke hvordan jeg bliver våd. Giv min mis et dejligt varmt bad. Kunne du også tænke dig at se når Tine og jeg leger sådan her ?

Der røg adskillige frække billeder og tanker gennem min indre biograf da hun spurgte mig. Mit svar var at jeg knugede hende tættere mod mig mens jeg bevægede mine hofter frem og tilbage og nappede hende let i halsen og brummede vellystigt. Lotte fnisede.

- Nåhhh ? Det var lige noget der tændte den herre. Jamen så må vi jo hellere mødes igen. Til en middag måske ? Nu bliver du vel ikke alt for liderlig ved tanken om det ? For så må jeg hellere køle lidt af.

Og med de ord rakte hun bagud og åbnede får bruseren. En kold skylle drønede lige ud over mit syndige hoved. Jeg holdt godt fast Lotte og under hvin og råb dansede vi rundt, mens vi forsøgte at holde modparten fast ind under det kolde vand. Det varede dog ikke så længe for vi blev enige om at lukkede for vandet, inden vi frøs alt for meget. Lotte tog i stedet min hånd og trak mig over med døren til saunaen.

- Uhhh. Det er alt for koldt. Vi må hellere se om vi kan få varmen igen. Det kan være at der er tændt op herinde.

Saunaen var ganske rigtigt tændt, men heldigvis var varmen ikke overvældende. Vi satte os på den nederste bank. Jeg sad med ryggen mod væggen og Lotte satte sig mellem mine ben med ryggen mod mig så jeg kunne lægge armene om hende. Vi sad bare og smånussede mens jeg med tungen forsøgte at fange vanddråberne der løb ned ad hendes hals og nakke. Samtidig flyttede jeg mine hænder så jeg kunne fange et af hendes bløde varme bryster med hver hånd, hvor de kuplede sig smukt, så jeg kunne mærke hendes faste brystvorter indeni min håndflade. Lotte sukkede og velvære og lænede sig tungt mod mig. Villigt spredte hun sine våde lår da jeg lod den ene hånd glide ned over hendes mave og videre mod hendes skød. Mine fingre fandt vej gennem hendes spæde hårvækst og gled så hen over hendes skamlæber. Bløde - varme og eftergivende lod de sig skille og mine fingre gled sagte gennem al det våde. Jeg lod dem blot glide blidt op og ned og på den måde sprede hendes saft fra top til bund. Hendes klit svulmede mere og mere op og stod som en hård bakketop som mine fingre gled henover og rundt om hver gang jeg nåede toppen. Lotte stønnede og lænede sig tungt mod mig.

Jeg snoede mig fri af hende og mens hun lagde sig ned på bænken, lagde det ene ben op på bænken ovenover, gled jeg ned på knæ foran hendes lår. Det var et yderst inspirerende syn der lå foran mig. Hun var stadig fugtigt efter vores tur under bruseren og vanddråberne perlede på en sælsom erotisk vis på hendes hud, som i rummets belysning havde fået et næsten gyldent skær. Langsomt lod jeg min tunge glide henover hendes bryst og mave for at fange de små vanddråber. Videre ned og rundt på hendes inderlår hvor jeg fandt flere, indtil jeg til sidst nåede frem til hendes skød. Små dråber af vand og saft skinnede mig i møde som små perler og jeg drak grådigt af hende. Borede min ansigt mod hendes våde grotte og lod tungen glide dybt ind for at suge nektaren i mig. Hendes duft kildrede mine sanser og jeg suttede løs på hendes skamlæber inden jeg lod tungespidsen glide rundt om hendes klit. Lotte vred sine hofter og greb fat om mit hoved og pressede det mod sit skød.

- Åhhh ja. Slik min mis. Spis mig. ! Sut på min klit

Jeg lod den ene hånd glide op på hendes bryst hvor jeg kunne klemme hendes brystvorte der var hård som en sten, mens jeg forsøgte at suge hendes knop ind mellem læberne mens jeg lod tunge massere den hårdt. Jeg elsker at slikke fisse og når det bliver modtaget med så stor begejstring som Lotte gjorde den dag, er det bare Lykken. Hendes reaktioner fik mig til at intensivere min tunges bevægelser i hendes skønne kusse og snart efter begyndte hun på det nærmeste at kaste sig rundt.

- Åååaarrhh - Ja - Jahh Bliv ved. Mere ! Jahh Nu NUuuu Jeg KOMMER !!!!!! ÅÅÅÅrrrhhh.

Hun Vred og vendte sig mens jeg forsøgte at holde hende om hofterne. Jeg holdt min mund fast mod hende. Jeg lod hendes klit være, men forsøgte at suge hendes store skamlæber ind i min mund for at smage hendes safter, der nu strømmede ud af hendes drivvåde fisse. Suttede hendes egen nektar til mig som en lille ivrig bi. Langsomt faldt hun til ro, mens jeg blidt slikkede hende ren. Jeg undlod omhyggeligt at berøre hendes klit. Koncentrede mig om hendes bryst, mens jeg blot lod tunge glide rundt mellem de små skamlæber, indtil jeg borede den så dybt ind jeg kunne og lod den massere hendes skedeåbning. Lotte nød tydeligvis behandlingen og sukkede tilfreds. Hendes fingre legede med mit hår og hun roterede langsomt med hofterne. Så greb hun fat om mit hår og trak i det.

- Kom herop med dig. Nu vil jeg nemlig mærke din pik. Knep mig. Bor den helt op i mig

Jeg gled langsomt op over hende og lod tungen glide hele vejen op ad hendes skød. Op over maven og kyssede hendes bryster mens min pik, der strittende som en flagstang næsten af sig selv fandt vej mod hendes grotte. Jeg lod spidsen af den køre lidt rundt mod den våde indgang inden jeg langsomt pressede mig igennem. Nød at mærke hendes våde skamlæber omslutte min tykke pæl mens jeg gled ind i hendes stramme fisse. Lotte gispede af fryd og greb mit ansigt mellem sine hænder. Hendes tunge gled rundt om mine læber og hage og mod mine kinder der var dyngvåde af al hendes skønne safter. Vores tunger fandt hinanden og gispende og stønnede i takt begyndt vi at støde vores kroppe sammen mens hun slyngede sine ben omkring mine hofter. Jeg kunne mærke væden fra hendes fisse gøre mine nosser våde hver gang de klaskede mod hende. Langsomt, men sikkert bevægede vi os mod et klimaks og jeg kunne mærke at jeg snart ikke kunne holde mig tilbage. Jeg trak mig ud af Lottes dejlige hule og vendte hende om på knæ så hun æå på knæ med sin smukke runde bagdel vendt lige imod mig. Jeg lagde hænderne på hendes hofter og gned spidsen af min stav mod hendes våde spalte. Hendes skamlæber skiltes ad, da hovedet gled indenfor de små skamlæber og jeg lod den hvile der et kort øjeblik. Lotte stønnede og vrikkede med bagdelen. Jeg tog godt fat om hende og hamrede min stive pik så dybt ind som jeg kunne. Begravede mig i hendes grotte til jeg ramte hendes livmoder. Lotte jamrede sig og rakte bagud som for at holde mig på afstand. Jeg holdt fast om hendes håndled og lod mit lem støde frem og tilbage med lange hårde stød.
Lotte begyndte nu selv at støde imod mig og sammen satte vi tempoet mere og mere op. Hun vred sin hånd løs fra min og begyndte ivrigt at gnide sin hårde klit. Jeg huggede frem og tilbage mens jeg nød lydene fra Lotte og udsigten over hendes smukke afrundede former. Den glatte og buede ryg, - genskinnet fra hendes fugtige hud og hendes hoved som hun rystede fra side til side. Med et sidste stød eksploderede jeg dybt oppe i hende. Sendte min hede sæd langt op i hendes våde hule og overskyllede hendes livmoder. Mine bevægelser var åbenbart det der skubbede Lotte ud i tågernes verden. Hun hulkede og klynkede af fryd mens orgasmen drev gennem hendes krop og hun stødte sig hårdt mod mig for at mærke mig så dybt som muligt. Sådan stod vi i flere minutter mens vi gispede efter vejret og langsomt kom tilbage til os selv.

Da vi havde sundet os, gik vi tilbage til bruserne og hjalp hinanden. Denne gang under en behagelige varm bruser. Senere fandt vi Erik og Tine som nu også var blevet mætte af de mere sanselige lyster og vi enedes om at finde en restaurant i byen og afslutte med lidt til maven.
Pigerne og Erik kendte hinanden fra tidligere og efter dagens forløb havde jeg jo også fået et vist kendskab, eller fællesskab om man vil, så vi fik et par hyggelige timer til at gå. På et tidspunkt talte vi selfølgelig også om klubben og Lotte spurgte om jeg overvejede at blive medlem. Jeg svarede at jeg i hvert fald gerne ville, men at jeg jo skulle anbefales af andre først.

- Det er vist næppe noget problem. Jeg vil da gerne anbefale dig og jeg kender da også 3-4 af fyrene der gerne vil byde dig velkommen. Og Bo og Jette for den sags skyld også. Så mon ikke det kan lade sig gøre. Det er jo næsten halvdelen af os. Skulle der være nogle der har betænkeligheder, så kunne du sikkert overtale dem på samme måde som os andre. Lotte grinede og blinkede frækt til mig.

Det fik hun jo ret i. Men den historie kan du måske få en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.