Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lotte, Inge og jeg var taget til stranden ved Vestkysten en pragtfuld solskinsdag. Havet var spejlblankt og der var ikke en vind, som rørte sig. Vi havde et ugenert sted i klitterne vi plejede at tage til, hvor vi kunne ligge splitternøgne og tage solbad og hygge os med hinanden. Vi er alle midt i fyrrene og har kendt hinanden i mange år. Inge og Lotte er gift og har hjemmeboende børn, mens jeg har skiftende partnere i kortere eller længere forhold. Dog har jeg ingen lige for tiden. Vi kommer sammen seksuelt både med og uden vores mænd og har et dejligt afslappet forhold til sex.

Men denne dag skulle blive lidt speciel, for da vi nærmede os vores hemmelige sted opdagede vi, at det allerede var optaget. Der lå fire splitternøgne fyre på nogle vattæpper. De var godt viklede ind i hinanden og der var ingen tvivl om, hvad de havde gang i. Vi havde jo ikke forventet at finde nogen der, så vi kom bare brasende ind i deres erotiske leg uden at vi ville kunne trække os diskret tilbage.

SEX I DAG?

De havde alle sammen jern på og lå og slikkede og onanerede hinanden til den store guldmedalje. Vi stod lidt som forstenede og betragtede det lidt aparte optrin og de opdagede os ikke straks, men da vi prøvede at trække os tilbage var der en af dem, der så os.

’Hej. Har vi taget jeres plads’, råbte han, stadig med en anden mands læber om sin stive pik. De afbrød deres forehavende og satte sig op og kiggede upåvirkede på os tre forvirrede kvindfolk.

’Vi finder bare et andet sted’, råbte Lotte tilbage.

’Nej, læg jeg bare her. Der er plads til os alle og det er vel ikke for sjov I vælger netop dette sted’.

Vi kiggede på hinanden og smilende accepterede vi deres invitation. De var ikke så gamle som os. Måske i starten af 30verne og alle godt i stand, kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til. De gjorde intet for at skjule resultatet af deres forehavende. De sad alle med deres stive kneppeknogler strittende ud i luften, som om det var det naturligste i verden.

Vi lagde os på vores tæpper ved siden af dem efter at have smidt tøjet og hurtigt faldt jeg i snak med Kurt, som lå tættest ved mig. Det viste sig, at de stort set var i samme situation som os, men med modsat fortegn. De tre var lykkelig gift og den sidste var single i øjeblikket. Sammen med deres piger hyggede de sig alle med hinanden ved forskellige lejligheder. I denne uge var de på ferie sammen i et sommerhus med deres piger, som i dag var taget til byen for at købe ind og ose lidt.

’Vi benyttede lige lejligheden til at genopfriske gamle dage, mens pigerne er væk’ grinede Kurt, som lå lige ved siden af mig og stadig nuldrede ved sin flotte halvstive pik. Han var singlefyren på denne tur og lagde ikke skjul på, at han nød vennernes piger lige så meget, som de selv gjorde.

Det viste sig, at de havde kendt hinanden fra ungdomsårene, hvor det var startet med uskyldig drengesex på en campingtur. De havde så holdt sammen lige siden og selvom nogle var blevet gift, var de alle til både mænd og kvinder og havde et meget fordomsfrit og hæmningsløst sexliv sammen.

Mens vi lå og småsnakkede og Lotte og Inge lå og tog solbad kunne jeg se, at to af fyrene på den anden side af Kurt – Lars og Jørgen hed de – ikke kunne holde sig for sig selv og inden længe var de igen i gang med at slikke hinanden. De slikkede pik og nossere, som de aldrig havde lavet andet. Det var virkeligt frækt og de skjulte ikke noget. Snart tværtimod havde jeg lidt på fornemmelsen, at de gjorde det for at se vores reaktion. Og den udeblev da heller ikke for mit vedkommende. Mine kinder blussede, mine brystvorter strittede, mit underliv dunkede og jeg var våd i skridtet, som aldrig før. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind af bare liderlighed. Og selvom vi havde planlagt dette som en pigetur uden vores mænd, var det eneste jeg nu manglede en stor stiv pik i min våde kusse.

Kurt læste mine tanker og hans hånd fandt vej ned mellem mine baller til mit glatbarberede underliv og et par fingre fandt vej op i min våde grotte.

’Ser du noget der ophidser dig. Har du set noget lignende før’, spurgte han. Det gav et gib i mig, da han kommenterede min tilstand og jeg overgav jeg mig helt. Jeg lå på maven og lod mig synke helt ned på tæppet mens han fordelte mine safter i mit underliv.

Det var svært ikke at være indforstået, for mens Kurt snakkede kunne jeg mærke hans kyndige hænder lege med min fisse og anus og hænder der kærtegnede mine balder og ryg.

Jens havde sat sig på knæ foran mig og var begyndt at kysse og kæle mig i nakken og op ad halsen mens Kurt var begyndt at slikke mig forneden. Hans dejlige tunge vandrede rundt mellem mine skamlæber, indersiden af mine lår og op på mellemkødet. Ind imellem kørte han den våde tunge rundt om min bageste indgang.

Jeg rejste mig op på albuerne og nød synet af Jenses legetøj lige foran mig. Jeg kyssede den blidt, og begyndte at slikke den.

Det var en ”Slikkepind” efter mit hoved - den voksede jo mere der blev slikket på den. Og det var en flot velproportioneret pik. Almindelig af længde men dejlig tyk men et flot glinsende pikhoved, som jeg knapt kunne få ind i min mund.

’Må jeg kneppe dig, mens du leger med Jens’, spurgte Kurt omme bag mig. Jeg gurglede indforstået og mens jeg lå der på maven på albuerne med Jenses pik i munden satte han sig på mine lår og førte sit jern ind i min våde kusse bagfra. Det var lige det jeg manglede. Hans pik føltes dejlig stor og udfyldte på tilfredsstillende vis min liderlige fisse.

Han kneppede mig i lange seje stød, mens han masserede mine baller og min anus. For at mærke ham bedre rejste vi os op på knæene, så han rigtig kunne komme ind på hundemaner.

Det var helt vildt det her. Vi tre piger skulle bare have taget lidt sol og hygget os med hinanden, men nu opdagede jeg at Lotte og Inge heller ikke var upåvirkede af situationen. De var godt i gang med at slikke hinanden ved siden af os.

På den anden side lå Jørgen og kneppede Lars. Lars lå på ryggen med benene godt oppe om ørerne, mens han gejlede sin stive pik. Bag ham lå Jørgen på knæ og hamrende sin pik ud og ind i hans røv. Ud fra de lyde Lars kom med nød han det i fulde drag. Det var enormt ophidsende at se en mand blive kneppet af en anden mand. Det havde jeg aldrig oplevet før. Jeg har prøvet at kneppe et par af mine partnere med en påspændingsdildo, så jeg ved godt hvordan de nyder det, når deres P-punkt bliver stimuleret. Det plejer at give dem en kraftig eksplotionsorgasme, hvor spermen sprøjter meter væk.

Mens Kurt kneppede mig i fissen havde han langsomt arbejdet et par fingre op i min endetarm. Jeg dyrker tit analsex, så der er jeg altid klar. Jeg kan faktisk få orgasme ved at blive kneppet i røven. Og det benyttede han sig af efter et stykke tid. Han kunne mærke at der var plads, så den slimede pik blev trukket ud af min drivvåde fisse og langsomt presset op i min røv. Det var en himmelsk fornemmelse og efter han havde kneppet mig bagi i et kort øjeblik kom jeg da også i en voldsom orgasme, så jeg var ved at få Jenses pik i den gale hals.

Kurt lagde sig på ryggen og trak mig med, stadig med sin pik i min endetarm, så jeg sad på ham med min kusse strittende indbydende mod Jens. Mens jeg stadig blev kneppet i røven af Kurt kastede Jens sig ned mellem mine ben og slikkede min glatte våde fisse med varierende bevægelser. Han førte et par fingre ind i kussen og pirrede mit G-punkt, mens han slikkede min elskovsknop. Ind imellem svuppede Kurts pik ud af min røv og det benyttede Jens til at give den et par ordentlige sut før den igen blev stoppet op i min endetarm.

Mens jeg lå med Kurts pik i røven kravlede Jens op og pressede sin tykke pik ind i min kusse, så jeg nu var blevet fyldet i en sandwich. De kneppede mig nu i begge huller i en fælles rytme, som de åbenbart havde prøvet før.

Kurt lå og nuldrede mine brystvorter og efter et stykke tid gennemrystedes jeg i min anden orgasme. Det var nok for meget for Jens for han trak sin glinsende våde pik ud af min kusse og oversprøjtede min mave og bryster med sin varme sperm, mens han udstødte et kraftigt brunsthyl.

Inden Jens var helt færdig med at tømme sit jern for sædvæsken trak Kurt sig ud af min endetarm og med et par ryk i svaberen blandede han sin ladning med Jenses på min krop. Hans pik tømtes i store stråler, som ramte helt op på min hals og skuldre.

Vi faldt sammen på tæppet og så så at de andre var færdige og bare lå og kiggede på os. Jeg havde ikke skænket dem en tanke, mens jeg var blevet gennempulet, men nu kom det til mig hvor dejligt sexet det havde været.

Vi gik nu alle splitternøgne i vandet og da vi kom tilbage til tæpperne lå der 3 dejlige nøgne kvinder, som var ved at smøre hinanden ind i solcreme. Vi hilse på hinanden og jeg kunne se at de udvekslede frække blikke med deres mænd.

På trods af aldersforskellen blev vi venner og har efterfølgende haft mange fornøjelige stunder sammen, hvor vi og vores mænd har fået udvidet vores grænser endnu mere. Men det kan jeg fortælle om en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.