Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Du tør ikke! Udfordringen i hendes stemme var slet skjult, og jeg mandede mig op og sendte hende et hånligt smil. De andre piger fnisede genert til hinanden, men jeg lod som om, det ikke var noget at tale om. 

- Vel gør jeg så! svarede jeg overlegent og sendte et triumferende blik rundt i kredsen. - Det er da ikke noget at snakke om! 

Mit hjerte hamrede i brystet, og jeg kunne mærke mine kinder blusse...

Først må jeg hellere forklare mit noget usædvanlige forhold til den veninde, der netop havde udfordret min blufærdighed og mit vovemod. Vi var veninder, og er det endnu, selv om jeg til tider undrer mig over hvorfor. Vores venskab mindede dengang mest af alt om et venskab mellem to drenge, der nok er venner, men som alligevel ikke kan lade være med at konkurrere. Vi var ikke jaloux på hinanden eller stjal hinandens kærester - i hvert fald ikke de få, der havde betydet noget. 

Det, diskussionen den dag drejede sig om, var hendes brors polterabend. Eller snarere min rolle i den, hvis jeg altså turde... Kort og godt havde hun netop dristet sig til at ytre, at jeg garanteret ikke turde springe op ad broderens lagkage kun iført lingeri, som man altid ser skuespillerne gøre det i gamle, amerikanske FILM. Hvis sandheden skal frem, huede tanken mig ikke ligefrem. Hendes bror var ti år ældre end os, og jeg havde altid været lidt småforelsket i ham. Tanken om, at han skulle se mig kun iført sorte blonder, var på en gang både skræmmende og ophidsende. Men når ret skal være ret, havde jeg faktisk lokket min veninde til at indrykke en kontaktannonce lydende “uforpligtigende sex søges” i en avis, så jeg var bestemt ikke den, der kunne lade min uro skinne igennem...

Som sagt, så gjort. Jeg gik i bad flere timer før, jeg skulle afsted, bare for at have noget at give mig til. Tanken om det nært forestående fik det til at kilde forventningsfuldt imellem mine ben, og helt ubevidst begyndte jeg at gnide mig selv blidt omring kussen. Da jeg lod det varme vand fra bruseren massere min kilder, steg mit begær til uanede højder. Jeg fór ud i køkkenet og hentede en banan, som jeg tog med ud i badet, hvor jeg fortsatte min liderlige leg med mig selv. Jeg forestillede hvordan broderens øjne hang ved mine bryster, hvordan jeg ville danse hen foran ham, så han kunne røre ved dem, og hvordan han sagte stønnede af begær...

Orgasmen overmandede mig, og det var lige, hvad der skulle til for at få mine nerver under kontrol. Jeg tørrede min nøgne krop og begyndte at sminke mig, mens de blide efterdønninger fra orgasmen sugede i mellemgulvet. 

En time efter var jeg klar, og mine øjne strålede forførende, omkranset af mine lange, sorte vipper. Jeg slog smut med øjnene, truttede med den glinsende, røde mund til mig selv i spejlet. Det var perfekt; jeg kunne næsten ikke kende mig selv i den forførende skønhed, jeg så foran mig, men jeg kunne sagtens forestille mig hende som erotisk danser, slugt af fremmede mænds øjne. “Det skal nok gå”, tænkte jeg for at berolige mig selv. Trak hurtigt en kjole ned over den frække blonde-bh, g-strengen og hofteholderen og forlod huset. 

Da jeg ankom til festen, var der høj stemning og spænding i luften. Min veninde ventede på mig, og hun inspicerede mig grundigt og fløjtede lavt. Lagkagen var ved at være klar, men da jeg gysende trak kjolen af for at lade mig indkapsle, rystede hun på hovedet og rakte mig en pose fuld af sort læder.

- Sådan der kan du altså ikke optræde. På med læderhuden! sagde hun drillende.

Jeg havde intet valg, så mine egne blonder røg af. Vantro kiggede jeg på det, hun var kommet med, men hurtigere end nul komma fem fik jeg det på og kravlede ned i lagkagen. Musikken lød hul derinde fra, og jeg lå helt sammenkrummet, mens de bar mig ind til den ventende flok. 

Nu lød den sang, jeg havde forberedt mit lille nummer til. Jeg steg op ad lagkagen, og der lød en gispen og hujen fra publikum. Langsomt snoede og vred jeg mig i takt til musikken, så godt jeg kunne, for mine hænder var fastspændt i et par kolde håndjern, der glitrede i det flakkende lys. Først nu bemærkede jeg, at læderbh’en, jeg var udstyret i, var så lille, at mine brystvorter strittede ud i det fri. Og det så desuden ud som om, at kun et et par tynde lædersnore dækkede min glatte, nybarberede mis. Netstrømperne endte i de højeste stilletter, jeg nogensinde havde set, og hele min krop var smurt ind i spiselige olier, så den glimtede fugtigt ved enhver bevægelse. 

Jeg bevægede mig stille til musikken, for min bevægelsesfrihed var selvfølgelig hæmmet af sko og håndjern. Da en af fyrene kom hen og begyndte at røre ved mig, kunne jeg ikke komme væk. Jeg ville kort forinden have troet, at situationen ville få mig til at gå i panik, men det skete ikke. En sitrende lystfølelse overvælede mig i stedet, og da fyrens hænder, fedtede af olien, kærtegnede min krop og fik fat i min strittende brystvorte og klemte til, greb jeg mig selv i at stønne højt...

Flere sluttede sig til ham. Snart flåede de bukserne af og gnubbede deres stive pikke mod min røv, hvor lædersnoren ikke ydede den store beskyttelse mod deres angreb. Lagkagen plyndredes, og flødeskummet blev ivrigt smurt ud over mine bryster og endnu ivrigere slikket af igen. Der var hænder og tunger over hele min krop. En tunge fandt frem til min klitoris og en glinsende pik borede sig op i min kusse bagfra. Jeg skreg af fryd og trak mit skød sammen om pikken. Jeg sank i knæ i ekstase, men fyrene havde åbenbart taget, hvad de skulle bruge, for pludselig gik de og efterlod mig stønnende og liderlig ved siden af resterne af lagkagen. 

Da jeg med møje og besvær havde fået samlet mig sammen til en ærefuld sortie, blev jeg grebet i armen:

- Tror damen, hun allerede er færdig? lød en truende stemme. 

Jeg kiggede ængstelig op og så broderen stå foran mig. Hans blå øjne glimtede beroligende ned til mig. 

- Slik ham! hørte jeg en anden stemme sige, og da jeg tøvede, følte jeg en skarp smerte over ballerne. Den ubekendte fyr slog mig med en pisk. Forskrækket lænede jeg mig frem og fumlede ved broderens bukser, og da det ikke gik hurtigt nok, blev jeg belønnet med endnu et rap med pisken... 

Jeg tog ham i munden og hørte ham stønne, men pludselig følte jeg endnu en pik, der ledte efter min våde kusse. Jeg stoppede et øjeblik min sutten, men straks var pisken over mig igen. 

Jeg nåede ikke engang at skrige over smerten, før en enorm pik fyldte mig i en eneste brutal bevægelse, og mit skrig kvaltes af fryd. Netop som jeg troede, at nu ville jeg komme, var broderen hurtigere og kom i min mund. 

- Du er lige så dejlig, som jeg altid har vidst, du ville være, stønnede han forpustet. 

Manden bag mig trak sig ud, og jeg klynkede utilfredsstillet. Nu dukkede flere andre op for at overtage deres plads. En begyndte blidt at suge på mine glatte folder, og jeg mærkede mine brystvorter blive nulret. Et slips lukkede sig stramt over mine øjne, og en hård genstand pressedes mod min røv. Jeg strittede imod, men øjeblikkelig blev mine lænkede hænder af stærke arme tvunget op over mit hoved og holdt fast. Også mine ben spredtes vidt. Modstand var umulig, og langsomt, men sikkert, følte jeg, hvordan piskens flødeskumstilfedtede håndtag blev skubbet op i mit bagerste, jomfruelige hul...

Mine øjne flakkede panisk i mørket bag slipset, men da jeg mærkede en tunge foretage pirrende undersøgelser af min kusse, blev jeg uendelig ligeglad med, hvem disse fyre var, og hvad de gjorde ved mig - bare de ikke holdt op! Jeg troede, jeg skulle sprænges i en blanding af smerte og liderlighed, så da pisken var på plads i min trange åbning og gled ud og ind, vred jeg mig og skreg hæst den ekstatiske, frydefulde smerte ud af kroppen. 

Atter holdt alle berøringer inde, og dirrende af liderlighed lå jeg igen alene på det hårde gulv og begyndte at hulke af skuffelse. Jeg mærkede, at mine hænder og ben løsnedes, og jeg rullede om på maven for at skjule mine forvirringens tårer. Blide hænder hjalp mig op på knæ, kun for at løfte mig op overskrævs på en skikkelse på gulvet. Min kusse tog imod den erigerede pik, og snart var forvirringen glemt, og jeg red igen på vej mod begærets klimaks. 

En pik strejfede min kind med et fugtigt kys, og jeg tog den velvilligt i munden, nu endelig på hjemmebane. Mine bryster blev grebet bagfra, og mens jeg red fyren på gulvet, pressedes en tredie pik voldsomt op i min røv, til åbningen gav efter og lukkede ham ind. Ude af stand til at røre mig af lyst, bevægede de to fyre sig i takt ind og ud af mig, hurtigere og hurtigere, indtil jeg overmandedes af en flodbølge af nydelse. Den fyr, jeg gav et blowjob, sprøjtede i min mund, og jeg nød at mærke min kusse og min røv blive brugt. Alle mine erogene zoner trak sig sammen. Det var bare skønt at blive gennembollet, være fedtet og bagefter ligge fuldstændig udmattet og mæt midt i en dynge tilfredsstillede kroppe.

Da vi efter vores klimaks atter kunne røre os, vaskede de tre fyre mig blidt med en våd klud. De redte mit hår, og jeg blev befriet for håndjern og snærende læder. De smilede til mig, men jeg var for mat til at smile igen. Bestilte en taxi og ville bare hjem. Da den kom, rev min venindes storebror - festens midtpunkt - et øjeblik fat i mig. Hans øjne gnistrede af ømhed og begær, så hårene rejste sig på min ryg, men jeg var dødtræt. Længtes bare hjem til min bløde seng, der snart tog imod mig i et blødt, kærligt favntag.

Behøver jeg at nævne, at vi aldrig mere udfordrede hinanden igen, min veninde og jeg? Der var ligesom ikke flere grænser at bryde... Men jeg håber nu alligevel, at jeg en dag vil finde på en ide, der kan give hende en lige så stor og vidunderlig, erotisk oplevelse, som den jeg fik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.