Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Omsider rullede toget ind på perronen. Det var sidst på eftermiddagen, så toget var fyldt med folk på vej hjem fra arbejde, men der var heldigvis en ledig plads overfor to unge mænd. Træt lod jeg mig falde ned i sædet. De diskuterede indbyrdes på bredt amerikansk. Jeg betragtede nysgerrigt deres unge, veltrænede kroppe. De bar begge en kæde om halsen med såkaldte “hundetegn”. Den ene var høj og langlemmet, næsten ranglet, med et rart, roligt udtryk i de brune øjne. Den anden var sort, lavere og tættere. Han betragtede alle som steg af og på toget med et nysgerrigt glimt i øjet. Jeg tænkte, at de var amerikanske soldater, udstationeret i Tyskland, på orlov i Danmark.

Toget kørte ud af stationen samme vej, som det var kørt ind, hvilket fik dem til at diskutere, hvorvidt vi nu var på vej tilbage til Århus, eller om toget fortsatte videre mod deres bestemmelsessted. Den laveste lænede sig frem og spurgte, om jeg talte engelsk. Jeg svarede, at det gjorde jeg og beroligede dem med, at toget skam kørte videre; de var på rette vej.

Det viste sig, at de skulle af på samme station som mig. Jeg satte mig til at vente i eftermiddagssolskinnet, da der var over en halv time til, at min bus gik. Pludselig var det noget, som skyggede for solen. Jeg kiggede op og fik øje på dem igen. 

Må vi spørge om noget? spurgte de på klingende amerikansk.

- Ja, selvfølgelig, svarede jeg på mit skole-engelsk.

De fortalte, at de var kortvarigt udstationeret på kasernen i byen, og at de gerne ville have noget ud af opholdet, men de vidste ikke, hvad der var værd at se. Kunne jeg anbefale noget seværdigt? Tja, hvad kunne interessere et par unge fyre som dem... Jeg foreslog, at de kunne tage ud at se på naturen. 

- Naturen? Er hele Danmark da ikke opdyrket landbrugsland? 

- Nej, ikke helt. Der er da både sø, skov og hede heromkring. 

Inden jeg fik mig raget ud i en lang sætning, som skulle forklare, hvad hede betyder på amerikansk, slog en ide ned i mig:

- Lad os tage på udflugt på søndag, udbrød jeg, og de var helt med på ideen.

Vi mødtes på rutebilstationen efterfølgende søndag kl. 13.00. Jeg kom præcis til tiden, men de var der allerede... Jake, den højeste af de to, insisterede på at bære kurven med tæppet, de kolde øl og de nysmurte sandwich. Mark, som var lidt mindre, snakkede og klovnede rundt. 

Lidt udenfor byen stod vi af bussen og gik ind i skoven. Sensommersolskinnet kastede lysbundter ned imellem de mørke graner. Den bløde skovbund dæmpede vores skridt. 

Efter et stykke tid kom vi ned til en lille sø. Vi fulgte bredden og pjankede og pjattede som et par skolebørn på udflugt. De fortalte om, hvordan der så ud, der hvor de var vokset op, og de holdt ikke igen med røverhistorier om hvilke gale streger, de havde lavet som børn. 

Snart kom vi ud til et hedeareal, hvor vi vandrede afsted i solskinnet og nød det smukke landskab. Vi fandt en lun lavning med blomstrende lyng, hvor vi bredte tæppet ud og spiste de medbragte sandwich og drak en kold øl til. 

Stemningen var dejlig afslappet. Solen bagte, og lyngen duftede. På et tidspunkt gik jeg en lille tur for mig selv. Da jeg kom tilbage, rejste de sig begge op. Jake smilede til mig med sine blide øjne. 

- Har du nogen sinde været sammen med en sort mand? spurgte han. 

Jeg kiggede op på ham med hovedet på skrå. 

- Yes!

- Har du nogensinde været sammen med to mænd? 

- No...

- Kunne du tænke dig det? 

Jeg tøvede. Den slags havde jeg hidtil ikke troet, at en trekant var andet end en spændende fanatasi. Jeg var ikke sikker på, at det var noget, jeg ville bryde mig om at opleve i virkeligheden. 

Genert kiggede jeg ned i jorden i tvivl, om hvad jeg skulle svare. Jake lagde armen om min skulder og nussede mig blidt i nakken. Mark tog mit ansigt i sine hænder og sagde på utvetydigt amerikansk: 

- Du kan sige stop når som helst!

Jeg nikkede med en klump i halsen og dirrede af ophidselse. Mark stillede sig om bag mig og kyssede mig i nakken, mens Jake stod foran. Forsigtigt lod han sine fingre glide op til den øverste knap i min skjorte. Jeg åbnede den og lod ham opknappe resten. Mark smøg skjorten af mig og lod den falde til jorden. Han kærtegnede blidt mine bryster, uden på bh’en, hvorefter har forsigtigt løftede dem ovenud af skålene, så Jake kunne slikke på dem. Mine brystvorter var stive og strittede afslørende ud i luften. 

Mark knappede mine cowboybukser op og trak dem ned. Han tog fat omkring mine balder, i et fast tag, og klemte mig ind imod sig. Samtidig krammede Jake mine bryster og nev i mine brystvorter. Jeg gispede af fryd og mærkede bulen i Marks bukser, imponerende dimension. Han trak mine trusser ned med den ene hånd og sine egne bukser med den anden. Hans chokoladebrune lem strittede i solskinnet, og jeg snød mig til et glimt, da jeg drejede hovedet.

Pludselig gik en kuldegysning igennem mig, da jeg mærkede hans lem glide op og ned imellem mine balder, langt og glat. Han lagde hånden på min skulder og fik mig til at læne mig lidt fremad. Jake stod foran mig med sit erigerede lem blottet for vejr og vind. Han forsøgte at få mig skubbet lidt tilbage, så hans pik kunne lege med min hævede klitoris. Hengiven og legesyg måtte jeg konstatere, at jeg var drivende våd imellem benene... 

Jake kyssede mig. Hans brede, velformede læber udforskede mine, mens Mark trængte sig ind i mig i en lang, frydefuld bevægelse. Jeg åbnede munden, men der kom ikke en lyd fra mine læber. 

Jake gik ned på knæ, mens han lod sin tunge lege med min klitoris. Jeg var totalt overvældet. Solen bagte, Jakes lem dunkede i min pulserende fisse, klitoris svulmede og mine brystvorter brændte. Jeg vred mig og stønnede. Den frydefulde fornemmelse blev ved og ved og kulminerede i en lang, skælvende orgasme, der skyllede over mig som en varm strøm. 

Mark kom et øjeblik efter. Han holdt om mig med sine stærke arme, hvorefter han trak sig forsigtigt ud. Mine ben eksede, og jeg sank om på tæppet. Mændene lagde sig ned på hver sin side af mig, mens de blidt strøg mig over den svedige hud, som solen hurtigt tørrede. Jeg blev døsig og afslappet og kom først til mig selv igen, da jeg mærkede noget kilde på mit ene bryst. Jeg kiggede op og så, at det var Jake, der kildede mig med en lille gren. Han lå på siden med endnu et græsstrå i munden og med et frækt glimt i øjnene. 

Jeg kiggede til den anden side, hvor Mark tilsyneladende lå og sov med lette, rolige åndedrag. Jeg smilede til Jake og lod blikket glide ned over hans solbrune krop, som glødede i solen. Det var et særdeles indbydende syn. Hans stærke brystkasse hævede sig langsomt op og ned, og jeg kunne mærke, at jeg havde mere end lyst til ham. De sorte hår, på brystkassen, snoede sig sammen til små proptrækkerkrøller. Forsigtigt hev jeg ud i et af dem og gav slip. Vupti, så krøllede det sammen igen. Fascineret gentog jeg legen og så, at han smilede. 

Jeg placerede håndfladen på hans overkrop og mærkede varmen. Lod fingrene glide hen til hans brystvorter og rundt om dem i en ganske let berøring, videre ned over den faste mave, rundt om navlen. Han snappede efter vejret, mens mine fingre fortsatte deres vandring. Op langs lysken, rundt på maven. Jeg fnisede, da jeg så hans voksende erektion. Han tyssede på mig, lagde en hånd på min hofte, kærtegnede den, derefter mine bryster. Så lagde han armen om mig og trak mig ind til sig. Han æltede mine baller og skilte mine ben med sine, så hans velvoksne lem gned mod mit våde skød. 

Nu var det min tur til at gispe efter luft Jeg ville have ham til at trænge sig ind i mig, men det ville han ikke. Vi rullede rundt på tæppet, mens jeg jamrede af ophidselse. Så lagde han sig på ryggen og bad mig om at stille mig på alle fire over ham. Jeg gjorde, hvad han bad mig om, bøjede hovedet ned over ham og kyssede ham. Mit hår omsluttede vores ansigter. Han tog et fast greb om mine bryster og nulrede mine brystvorter. Jeg gled nedover hans lem, indtil min kusse fuldstændigt omsluttede ham. Jeg rejste mig op igen, så han næsten gled helt ud, og så ned igen. Op og ned, langsomt. Hans fingre fandt min klitoris, som svulmede ved hans berøring. Åh, det var godt. Jeg kastede hovedet tilbage og så, at Mark stod bag os. Han smilede og tog et skridt frem. Han knælede bag min ryg, kærtegnede mine hofter, lod hænderne glide op omkring mine bryster, mens han kyssede mig i nakken. 

Jeg bevægede mig hurtigere, Jake faldt ind i rytmen, først roligt, så hurtigere, mens ekstasen steg og steg i en tilsyneladende endeløs spiral, indtil jeg kom med skrig, efterfulgt af Jakes dybe brøl.

Efter et kort hvil pakkede vi sammen og vendte tilbage til byen. På busstationen gav jeg dem begge et knus og sagde, at jeg håbede, at de havde nydt turen. De lo og gav mig et knus som svar. Vi udvekslede adresser og aftalte, at hvis jeg nogensinde kom til USA, så skulle de nok vise mig naturen... Jeg rødmede og sendte dem et koket smil. Så kom min bus, og vi tog afsked. 

I bussen kom jeg til at strejfe mine efterhånden ømme brystvorter. Jeg smilede for mig selv og tænkte, at denne dag vist havde været en uforglemmelig oplevelse for os alle tre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.