BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Bedst som man tror, at man kender alt til hinanden, kan man pludselig opdage en helt ny og uventet side af sin partner. Som f.eks. den dag, hvor min veninde Lotte foreslog, at jeg skulle strippe for hendes veninder til en fødselsdagsfest.

Lotte og jeg havde vel boet sammen i fem år, og jeg troede faktisk ikke, der var et eneste hjørne af hendes seksuelle fantasiverden, jeg ikke kendte, indtil vi en dag sad og diskuterede, hvad vi skulle give hendes veninde Inger i fødselsdagsgave.

SEX I DAG?

- Hvad med en mandestripper, foreslog jeg halvt i spøg. Inger var omtrent den eneste af veninderne, som stadig var helt fri på markedet, så der var altid nogen, der ville smede hende sammen med en eller anden.

Stik imod mine forventninger tog Lotte imidlertid mit forslag helt alvorligt og begyndte at diskutere priser osv. på mandestrippere. En hurtig opringning til et bureau fik dog hurtigt gjort en ende på ideen med en professionel stripper.

- Så mange penge får vi aldrig lokket ud af de nærige tøser, sagde Lotte nedslået.

- Hvad så med at få en af vennerne til det, foreslog jeg.

Vi diskuterede lidt frem og tilbage uden at kunne komme i tanker om nogen, der var frisk nok til sådan en spøg.

- Hvad med dig selv, udbrød Lotte pludselig og ramte dermed et ømt punkt, for sådan set var jeg jo selv lige så kedelig, som jeg beskyldte alle vennerne for at være. Bare tanken om at optræde splitter nøgen over for alle pigerne gjorde mig nervøs.

Men her midt i sommervarmen havde forslaget tændt et eller andet i Lotte. Hun holdt fast ved ideen, selv om jeg prøvede at tale udenom. Jeg iagttog Lotte, mens hun lagde store planer for min optræden, samtidig med at hendes øjne blev mere og mere glasagtige af liderlighed.

Med et gik det i al sin gru op for mig, at det hele ikke bare var for spøgens og for Ingers skyld. Lotte gemte tydeligvis på en fantasi om at vise mig frem for veninderne, som hun nu ville benytte lejligheden til at leve ud, så hvorfor egentlig ikke spille med - og se, hvad der skete?

- Hvad nu, hvis pikken bliver stiv foran alle de piger, sagde jeg og smilede.

-Så kunne jeg jo foreksempel vise Inger, hvordan man sutter sådan en af, svarede Lotte og flyttede sig uroligt på stolen.

Nu kørte spillet, og fantasierne blev mere og mere saftige, mens vi hver især sad og småkælede for os selv uden på tøjet. Så med et blev det for meget for Lotte.

Hun smed trusserne og satte sig på køkkenbordet foran mig, hvor hun begyndte at kæle for sin lækre mis mens hun stadig fantaserede højlydt om det kæmpeorgie, Ingers fest ville munde ud i.

Det hele endte selvfølgelig med, at vi elskede vildt og inderligt på køkkenbordet, så vi helt glemte at fantasere. Bolleturen formåede dog ikke at klemme luften af Lottes fantasi om mit stripnummer.

Den nærmeste tid efter forsømte hun ikke en lejlighed til at overtale mig til at være med, og faktisk begyndte jeg langsomt at synes om ideen.

Efter planen skulle fødselsdagsfesten starte med en veninde komsammen i Ingers lejlighed om formiddagen. De øvrige gæster var først inviteret til spisning om aftenen, så der var masser af tid til lidt damesnak.

Jeg var stangliderlig og hundeangst på samme tid da dagen for festen oprandt, og jeg nærmede mig blokken, hvor Inger boede. Der var gået det meste af en time, siden pigerne var ankommet, så nu var det ifølge planen ved at være ved tiden, hvor jeg skulle dukke op som dagens store overraskelse.

Heldigvis virkede opgangen stille og rolig på det tidspunkt, så jeg smuttede ned ad kældertrappen, stod lidt i det mørke hjørne under trappen og lyttede, inden jeg begyndte at klæde mig af.

Et øjeblik efter stod jeg splitternøgen, mens hjertet hamrede i brystet, så det måtte kunne høres helt op til fjerde sal. Så tog jeg en rask beslutning og løb op ad trappen så lydløst som muligt, ringede på hos Inger og trak en hætte, som Lotte havde syet til formålet, over hovedet.

Inger gav et halvkvalt skrig fra sig. Heldigvis var Lotte og et par andre piger fulgt med ud i entreen, så de kunne fortælle, at det var "noget, de havde bestilt", som de sagde.

Efter det værste var overstået, opdagede jeg, at jeg faktisk nød fornemmelsen af en masse pigeøjne, der alle var rettet imod min krop. Men nu var det Inger der overraskede selskabet.

- Når I forærer mig sådan en gave, vil jeg også have lov til at smage på den, sagde hun med et smil og satte sig på hug foran mig.

Der lå den ellers så pæne og dydige Inger så og nussede og slikkede mine nosser, som om hun aldrig havde bestilt andet, mens jeg så småt begyndte at blive bekymret for, hvad Lotte mon ville sige til det.

Et blik gennem kig hullerne i hætten over til Lotte gjorde imidlertid hurtigt ende på alle spekulationer i den retning. Hun og en anden veninde sad i hver sin ende af sofaen og nulrede hinandens kusser med fødderne, mens de ivrigt fulgte med i slikketuren.

Lotte sad, så jeg kunne se, at veninden havde lirket hendes skovturstrusser til side, og masserede hendes blottede kusse med storetåen. De øvrige deltagere begyndte også at flytte uroligt på sig, og smugkæle for sig selv uden på tøjet.

Inger var bestemt ikke nybegynder i suttekunsten. Efter at have cirklet længe omkring pikken, tog hun den pludselig i munden, og til min store overraskelse slugte hun den helt til roden. Åhh, hvor var det liderligt.

De fugtige læber gled langsomt helt ud til pikhovedet, tilbage til roden igen i lange seje træk. Så med et holdt hun op.

- Må jeg slet ikke få at vide, hvem fyren er? spurgte hun de andre.

- Kun hvis vi må se dig bolle rigtigt med ham, svarede de andre i kor.

- Hvorfor pokker har I så ikke bestilt en til hvert hul, sagde Inger grinende - Hun var en helt anden end gede med hendes clitoris.

Et øjeblik efter så jeg Lotte presse sin våde kusse imod Ingers ansigt, samtidig med at jeg mærkede et par læber lukke sig omkring min pik, der allerede var kampklar igen.

Vi lå nu fire mennesker midt på gulvet og suttede og slikkede, mens vi helt glemte de andre gæster.

Da vi endelig godt udmattede lå og samlede kræfter oven på anstrengelserne, fik jeg sådan set svar på hvor mange af pigerne, der egentlig var til begge dele, når det kom til stykket.

Resten af selskabet var nemlig lige så stille listet af, mens vores leg var på det højeste. Jeg formoder, at de hver især fik prøvet noget nyt, og fandt ud af, at de alligevel mest var til mænd.

Men Lotte og jeg har haft mange hede oplevelser sammen med Inger efter Fødselsdagsfesten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.