BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Karin fortæller om en dejlig dag - vaskemaskinreparatørerne !

Min mand og jeg har et dejligt og levende sexliv. Det skyldes ved jeg at vi formår at sætte lidt ekstra krydderi på idet vi spiller rollespil.
Det kan f.eks. være at min mand en aften er vagtlægen der kommer på besøg hos en patient ( mig) der klager over underlivssmerter og så til sidst forfører ham på det groveste eller at jeg klæder mig ud som den mest vulgære luder man kan forestille sig og så bliver samlet op af en kunde o.s.v. Fantasien sætter den eneste grænse.
Nogle af vore rollespil forgår hjemme mens andre foregår på offentlige steder, det giver et ekstra "kick" når man ved andre kan iagttage ens eskapader.
Dan værste min mand engang udsatte mig for var at han en nat klædte sig ud som indbrudstyv og så begyndte at rumstere nede i stuen. Da jeg kom ned for at se hvad der foregik overfaldt han mig rev min natkjole af mig og voldtog mig. Det var faktisk først da han førte sin pik op i mig at jeg blev klar over at det var ham, min angst og modstand var, i hvert fald i begyndelsen, helt ægte.

Den episode jeg vil fortælle om var engang hvor vi havde aftalt at min mand en formiddag skulle komme på besøg klædt som vaskemaskine-reperatør og at han så skulle forføre eller forføres alt efter hvordan situationen udviklede sig.
De fleste gange vi spiller rollespil er situationen nøje planlagt, hvilket denne også var vi havde et par dage før aftalt hvornår det skulle "ske", vi havde begge taget en afspadseringsdag og begge vores børn var i daginstitution, så vi havde hele dagen for os selv.
Dagen forinden havde jeg været ude at købe et nyt sæt undertøj. Det havde kostet en mindre formue men var også noget af det mest lækre, bløde og frække jeg har oplevet
Henrik, min mand var nøjagtig lige så hemmelighedsfuld som jeg var og de sidste dage inden den aftalte dag hvor rollespillet skulle foregå behøvede vi bare at kigge på hinanden, for at blive smask liderlige begge to, men vi havde aftalt ikke at elske med hinanden de sidste to dage, det var nok det sværeste overhovedet at overholde. Jeg gik i en konstant seksuel ophidselse.

Da dagen endelig oprandt tog Henrik afsted til sædvanlig tid. Han skulle aflevere "ungerne" og så komme tilbage et par timer senere.
Jeg tog mig god tid til at gøre mig i stand, lå længe i badekarret, fik smurt mig over hele kroppen med en god lotion, fik lakeret mine negle og fik barberet fissen , jeg har som regel en lille "dusk" formet som et hjerte, men i dagens anledning røg den altså også således at jeg var helt glat.
Mens jeg barberede mig selv ( det er ellers sædvanligvis Henriks opgave, men "nød lærer nøgen kvinde…..), var det uhyggeligt svært ikke at lade fingrene arbejde lidt mere end absolut nødvendigt …. Nej lad være Karin!!!
Hver gang shaveren kørte op og ned af mine skamlæber gik der et gys gennem mig.

Langt om længe var jeg færdig, så ind og få mit nye undertøj på. Dybblå satin med masser af blonder. Sættet var stort set gennemsigtigt og bestod af en BH, G-strengstrusse, hofteholdere og et par strømper Som afslutning af min påklædning tog jeg min morgenkåbe på: lavet af silke og i næsten samme farve som mit nye undertøj. Jeg følte mig virkelig sexet og i den grad ophidset, alene tanken om at Henrik snart ville ringe på gjorde at jeg dirrede over hele kroppen.

På det aftalte tidspunkt kunne jeg pludselig høre en bil foran huset
På vej ud til fordøren kunne jeg lige skimte en varebil udenfor på siden stod navnet på en kendt vaskemaskine- firma.
Imponerende så meget forarbejde Henrik havde lagt i rollen.

Det ringede på døren.

Da jeg åbnede stod min elskede mand, Henrik udenfor.
"Goddag frue, De har problemer med vaskemaskinen" sagde Henrik. Han var klædt i en blå kittel og havde en værktøjskasse i hånden.
Ja sagde jeg, den er helt død, kom dog indenfor.

I samme øjeblik kom en anden mand rundt om hjørnet også klædt på samme måde som Henrik.
"det er Karsten, min lærling"

Et øjeblik var jeg ved at falde udenfor min rolle. Hvad lavede Henrik, det havde vi ikke aftalt, har han misforstået det hele!
I ånden så jeg den omhyggeligt planlagte dag falde sammen som var det et korthus, jeg kunne mærke hvordan tårene stod i kø for at komme ud. Jeg vendt blikket mod Henrik der stadigvæk stod afventende i hoveddøren, med et på samme tid frækt men også lidt bekymret udtryk i øjnene.

Et væld af tanker gik i gennem hovedet på mig, alt lige fra en snarlig skilsmisse til at give ham et par på skrinet
Henrik afbrød min tankerække ved at sige: "jeg har som sagt taget Karsten med, han skal jo også lære lidt om kundeservice, inden vi kan slippe ham løs alene".
En fanden for i mig, jeg hørte mig selv sige: "kom bare indenfor begge to". Jeg vendte mig resolut om og gik ind, fulgt af de to mænd, mens jeg tænkte: "er det det han vil, lad os se hvor langt han tør gå". Jeg kunne nærmest føle hvordan 2 par øjne klæbede til mig, hvilket kun fik mig til at "svanse" endnu mere provokerende.
På vej ud i bryggerset, løsnede jeg morgenkåben endnu mere end den var i forvejen, sådan at den og min minimale BH knap kunne dække over mine bryster.

"ja her er den altså" sagde jeg da jeg vendte mig mod de to vaskemaskine-reperatøren. Jeg satte den ene hånd på hoften og skød brysterne godt frem, øjnene nærmest stod på stilke hos de to mænd.
Vi må hellere se at komme i gang med arbejdet kom det hæst fra den ene. Jeg hoppede op og satte mig på køkkenbordet mens de begge faldt på knæ og lod som om de kiggede på en aldeles uinteressant vaskemaskine.
Jeg åbnede morgenkåben en tand mere, således at mine strømpeklædte ben blev blottet. Langsomt nærmest tilfældigt lod jeg neglene køre blidt op af det ene ben fra knæet op til trusserne. De to mænd rumsterede kraftigt med deres værktøj. Jeg lod neglene bevæge sig ned af det andet ben. Værktøjslarmen lød kraftigere.

Jeg overså de to mænd fuldstændigt, mens jeg tændte en cigaret lod jeg neglene løb endnu en omgang langsomt og dvælende.
Det ene ben blev lagt op på bordet, således at de to på gulvet havde frit udsyn til mit skød, kun lige dækket af et tyndt lag stof. Den ene rømmede sig.
Der blev ikke sagt et ord, men luften var i den grad ladet med intense vibrationer at man nærmest kunne skære den i skiver.
Jeg passede mit "håndarbejde" og de passede deres "reparation".
Morgenkåben blev løsnet endnu engang og "neglene bevægede sig op til mine bryster og tilbage igen. Jeg var efterhånden godt liderlig og jeg kunne mærke at jeg var sjaskvåd.
Jeg kiggede nu endelig ned på de to mænd med et par intense "sovekammerøjne": "hvad så drenge", "får jeg ikke lidt hjælp".
Som på kommando rejst de sig begge, lod vaskemaskine være vaskemaskine, værktøj være værktøj og kom hen til mig. Den ene overtog min hånds vandring mens den anden gav mig et kys der tog vejret fra os begge. Vores tunger dansede en ophidsende leg med hinanden. Min ene hånd bevægede sig ned til en stor bule i bukserne, fik knappet op og lod "dyret" slippe fri, samtidig kunne jeg mærke at min BH blev krænget til side og en tunge trak en vådt spor over mine brystvorter der med det samme blev hårde og stive. Hurtigt greb jeg fat i den pik der stod stiv og strunk ud for mit ansigt og med et højlydt støn slugte jeg den til roden. Det var ikke min elskede Henriks dejlige pik men derimod en lidt længere og tyndere pik, så det måtte være Karstens. Jeg suttede og slikkede af hjertens lyst og jeg kunne mærke på Karsten at han kunne lide det han spændte musklerne og begyndte at trække vejret tungt.
Eftersom jeg havde Karstens pik i munden måtte det være Henrik der var i gang med at trække trusserne af mig og hans tunge der energisk begyndte at slikke mig i min fisse. Jeg kunne mærke hvordan tungen nærmest slog "smæld" mod min klitoris og efter ganske få minutter med den behandling kom jeg med et brag. Det var som om min orgasme ingen ende ville tage, den blev ved og ved. Hvor var det dejligt.
Henrik lod mig ikke få et øjebliks ro han blev ved at slikke mig og det varede da heller ikke længe før den næste orgasme var på vej.
Jeg skubbede både Karsten og Henrik fra mig og foreslog om vi ikke skulle gå ind i soveværelset i stedet, hvilket begge syntes var en god ide.
På rystende ben og med to "liderlige hanhunde" i hælene forlagde vi residensen til soveværelset og mens jeg slængede mig på sengen fik Karsten og Henrik hurtigt smidt de resterende klædningsstykker.
Hvor var det dog et flot syn at se de to stå side om side med en stiv pik pegende lige på mig.
Karstens lang og lidt tyndere end Henriks.
"Bliv stående begge to " udbrød jeg, mens jeg faldt på knæ foran de to dejlig mænd.
Nu var det Henriks tur til at få en slikketur, mens jeg med den ene hånd kærtegnede Karstens pik sagde jeg "tak for sidst" til Henrik for den dejlige omgang han havde givet mig. Det varede da heller ikke længe før Henrik måtte skubbe mig væk.
"vent lidt, Karin, jeg vil ikke komme endnu" stønnede Henrik. "Nu er det din tur" sagde han mens han skubbede mig omkuld. Det kan nok være jeg fik tur! Det er en helt utrolig fornemmelse at mærke fire hænder og to tunger på sin krop det var som om de var overalt på en gang. På et tidspunkt kunne jeg mærke en tunge langt nede i halsen på mig et par hænder på mine bryster, en tunge på min klitoris, tre fingre oppe i min fisse og en finger oppe i min endetarm. Mine orgasmer nærmest afløste hinanden og jeg skreg højlydt over den behandling.
Til sidst måtte jeg bede dem om at stoppe.
"kom nu jeg vil have pik", stønnede jeg og jeg skal love for at jeg fik hvad jeg bad om.
Henrik lagde sig på sengen og hurtigt krøb jeg på ham. Jeg kunne se hvor ophidset han var og mens jeg langsomt førte hans dejlige velkendte pik op i mig stillede Kristian sig så jeg kunne nå hans pik med munden. Med et støn slugte jeg Kristians pik til roden.
ÅHH hvor var det dejligt: Henrik nærmest vred sig af ophidselse og liderlighed mens jeg langsomt og inderligt red ham. Kristian stønnede mere og mere og med et brøl lod han sin sæd skylle ind i min mund. Jeg slugte hvad han gav mig!!
Jeg kunne mærke på Henrik at nu varede det ikke længe før han fulgte trop så mit ridt blev hurtigere og hurtigere. Jeg kunne mærke at jeg byggede op til endnu en orgasme. Sveden drev af mig mine muskler i underlivet bølgede og nærmest malkede Henriks pik hvilket til sidst var for meget for ham, så han afleverede en kæmpeladning oppe i min kogende fisse samtidig med at jeg også fik en kæmpe orgasme.
"Hvor var det dejligt, drenge" stønnede jeg mens jeg faldt fuldstændig udkørt, sammen ovenpå Henrik.
Vi lå lidt på sengen alle tre uden at sige noget. Henrik på den ene side og Karsten på den anden side, alle tre optaget af vore egne tanker.
Hvor var det dog en dejlig mand jeg havde, jeg tror ikke det er alle og enhver der vil dele sin kone med en anden. Henrik vidste at jeg har fantaseret om at få lov til at være sammen med to mænd og nu havde han opfyldt en af mine fantasier, så jeg ville udnytte oplevelsen til det yderste.
Jeg vendte mig mod Henrik kyssede ham inderligt og sagde: "tusind tak for en dejlig oplevelse, du har opfyldt en af mine fantasier, må jeg også prøve en anden". Han kiggede undrende på mig. "Hvad mener du" spurgte han, så var det som om der gik en "prås" op for ham.
"Selvfølgelig Karin, mener du at blive taget i enden"?
Ja svarede jeg lavmælt og lidt genert.
Henrik og jeg havde flere gange prøvet at elske analt men desværre var Henriks pik for stor så vi har hver gang måtte opgive. Nu var muligheden der, idet Karstens pik var lidt tyndere.
Henrik vendte sig mod Karsten. "har du lyst til at prøve at kneppe Karin i Røven, hun vil gerne men jeg er for stor"?
Karsen kiggede på mig. "Har du lyst" spurgte jeg. Han behøvede ikke at svare, hans pik begyndte at rejse sig og der skulle kun en smule "håndspålæggelse" fra min side til at den igen stod stiv og strunk, klar til aktion.
Henrik forsvandt ud på badeværelset og kom hurtigt tilbage med en krukke vaseline.
Henrik og Karsten begyndte nu at "varme mig op". De startede med at tage hver sit bryst under kærlig behandling. Det var vildt ophidsende og mærke to munde og to tunger vandre ned af kroppen. Den en mund sugede sig fast omkring min klitoris den anden slikkede mig i enden og det varede ikke længe før jeg igen så både måner og stjerner.
Jeg stønnede højlydt. Jeg mærkede hvordan jeg blev smurt ind i vaseline og hvordan først en finger derefter to langsomt blev ført op i enden på mig.
"Åh ja hvor er det dejligt, kom nu. Jeg vil ha´ jer begge to på en gang", stønnede jeg.
Igen lagde Henrik sig og jeg kravlede op på ham førte hans pik op.
Jeg kunne mærke Karsten lægge sig på knæ mellem mine ben. Jeg prøvede at slappe af så godt jeg kunne det er svært når man har en stor pulserende pik oppe i sig. Med et mærkede jeg en brændende smerte. Det var som om jeg blev spiddet, tårene løb ned af kinderne på mig og jeg skreg højt, mens Karsten pressede sig op i mig, jeg var dækket af sved, men underligt nok, selvom det gjorde ondt ville jeg prøve at have en pik oppe i min ende og det varede da heller ikke længe før smerten blev afløst af en utrolig fornemmelse. Jeg var i den grad fyldt ud. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende.
Henrik og Karsen begyndte nu at bevæge sig!
I begyndelsen havde de svært ved ikke at "smutte ud" men hurtigt fandt de ind i en rytme, når den ene trak sig ud stødte den anden til. 
Allerede efter ganske få stød fik jeg den første orgasme. Jeg hylede som en "rundsav".
De satte nu tempoet i vejret og mine orgasmer nærmest afløste hinanden. Tempoet endnu engang sat op og de to pikke gik som stempler ud og ind hurtigere og hurtigere. Jeg sansede ikke længere hvad der foregik omkring mig det eneste jeg koncentrerede mig om var de to pikke og det vilde ridt. Jeg var helt i mine orgasmers vold.
Med et højlydt støn kunne jeg mærke Henrik komme oppe i mig og ganske kort tid efter kom også Karsten oppe i min endetarm.
Som tre våde karklude faldt vi fuldstændig udkørte og udpumpede sammen.
Der gik adskillige minutter før jeg igen sansede mine omgivelser.
Da jeg rejste mig op sitrede mine ben under mig og jeg rystede over hele kroppen.

Først efter at have været en tur under bruseren, kunne jeg gå ind til de to vaskemaskinereperatører og sige tak for en utrolig dejlig oplevelse.

Jeg begyndte allerede at planlægge hvordan jeg ville "tage hævn" over Henrik. Næste gang var det nemlig mig der skulle spille rollespil.
Hvad mon han ville sige til at blive "voldtaget" af to vilde furier. Jeg har nemlig en veninde der er med på den værste 

Det er nu en helt anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.