Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg mødte min daværende kæreste som historien her handler om, var det ved første blik en stærk gensidig sexuel tiltrækning. Vi var begge alene, men trods den stærke gensidighed gik der hen mod et år før vi var sammen første gang. Det skulle vel ikke være nødvendigt at sige, at det var en fantastisk oplevelse at gå i seng med hinanden - det føltes som om vi nærmest var skabt for hinanden. Relativt hurtigt erfarede vi, at vi også delte de samme sexuelle drømme og ønsker og ikke mindst fantasier. Vi begyndte hurtigt at lege sexuelle lege med sadomashochistiske undertoner - og efterhånden som tillid og tryghed voksede - blev vores sexliv krydret med en del lege med fysisk dominans af hende - bindelege - afstraffelse bla. i form af brug af klemmer og udblokning med endog meget stor dildoer.

En særlig glæde havde vi ved at jeg fyldte hendes kusse ud med en stor DILDO og samtidig tog hende i røven, mens jeg fortalte fantasier om at hun blev taget af flere mænd. Gerne to- tre mænd ud over mig selv. De gennemgående elementer var, at hun skulle stå totalt til rådighed og at de deltagende mænd var meget veludrustede. Ved mange lejligheder talte vi om at føre vores fælles fantasi ud i virkligheden, men det blev aldrig til noget - og efter nogle år valgte vi at afslutte vores forhold, ikke på grund af manglende kærlighed, men på grund af - ja- det er der vel i grunden ikke nogen af os der rigtigt ved - sådan blev det bare.

SEX I DAG?

Efter ca. et halvt års adskillelse ringede min nu ekskæreste (Louise) til mig (jeg selv hedder Morten)og spurgte om vi skulle mødes på en cafe til et glas vin. Vi sludrede om løst og fast mens vinen stille løsnede os op overfor hinanden. Efter et par timer og adskillige glas vin og gensidig flirten, tog Louise min hånd og spurgte om jeg stadigvæk havde lyst til at føre vores fantasi ud i livet. Jeg blev både paf - men samtidig voldsomt tændt og en snurren bredte sig i maven og nedefter. Hun fortalte at hun nu var nået frem til, at en fantasi så stærk skulle afprøves. Naturligvis sagde jeg ja, og de næste timer talte vi om hvordan vi skulle føre det ud i livet. Punkt et, hun skulle underkaste sig helt og stå fuldstændigt til rådighed - underforstået at hun bla kunne straffes af både mig og vores kommende husvenner. Det gav sig selv, at det skulle være mænd som vi også ville kunne holde ud at være sammen med uden sex, at Louise skulle kunne føle sig tiltrukket af dem - hvilket bla. indebar at de skulle være slanke og på ingen måde svulmende - hverken af overvægt eller muskelmasse. Vi havde masser af strenge krav om personlighed og fysik - og som et sidste ønske fra Louises side skulle de være meget meget veludrustede. Det lyder måske som om jeg ikke har nogen særlig stor pik, men det er på ingen måde tilfældet - men her handler det om udblokning af alle huller til yderste grænse. Langt om længe var vi tilfredse med vores ønsker og krav, og vi enedes om at jeg skulle foretage udvælgelsen af vores kommende sexpartnere. Hvor og hvordan var ligegyldigt - bare vores ønsker og krav blev opfyldt.

Det var tæt på lukketid og jeg var tændt til bristepunktet og spurgte om vi skulle gå hjem sammen. Til det fik jeg et nedslående nej - hun ville vente til vores aftale - så hun kunne bevare spændingen. I stedet tog Louise min hånd og vi fulgtes ud. da vi kom til hendes gade - trak hun mig med ind i en port - knappede sine bukser op og førte min hånd ned i mellem hendes ben. Hendes pubeshårs blødhed satte mit savn efter hende i vejret. Mine fingre gled længere ned - og væden fra hendes gloende kusse var overvældende. Aldrig har jeg mærket hende så våd - hun nærmest sejlede - selv bagsiden af min hånd blev fugtig af væde fra hendes gennemblødte trusser. Jeg kælede forigtigt for hendes hævede skamlæber og stenhårde klitoris hvilket medførte halvkvalte klynk fra Louise. Med en rask bevægelse hev hun sig væk fra mig - kyssede mig i øret mens hun hviskede - "Skynd dig at finde nogle dejlige elskede til os" hvorefter hun gik.

Aldeles øjeblikkeligt gik jeg hjem og oprettede profiler på diverse dating sites og sad resten af natten og formulede profiler, mens duften af hendes krop og kusse på min hånd holdt mig mere end vågen.

Relativt hurtigt fik jeg et hav af henvendelser - desværre var en stor del af dem, fra mænd som langtfra modsvarede vores ønsker. Der var dog enkelte meget interessante, og efter en uge havde jeg 8 spændende personer.

Nu begyndte en uges hæsblæsende cafemøder - hvor jeg mødte hver enkelt af de potientielle emner. Desværre var det for de flestes vedkommende alligevel ikke helt som det skulle være, men heldigvis, ved ugens udgang havde jeg da fået kontakt til to meget lovende personer. Udover deres posiive fysiske fremtoning - var det behagelige mennesker at være sammen med - så mine valg var truffet - nu manglede de to bare at mødes.

Jeg ringede til dem hver især, og aftalte et cafemøde den følgende fredag, hvor vi alle tre lige kunne se hinanden lidt an, og hvis det blev aktuelt - finde en dato for vores sexmøde med Louise. Aftenen var en succes over al forventning - og sent på natten - efter en noget længere bytur end beregnet - skiltes vi, men med en aftale om at mødes den følgende fredag kl 21 hos Louise.

Den følgende dag ringe jeg og lagde besked på hendes telefonsvarer om at aftalen var på plads, og hun skulle være klar til at stå til rådighed den følgende fredag kl. 17.00.

Den kommende uge blev en uendelighed af venten og spænding. Jeg bestilte bord på vores fælles ynglings restaurant, og benyttede en del af mine frie aftner til at udforme en form for "kontrakt" som var ment for Louise.

Den blev lang og skal ikke remses op her, men alligevel - det vigtigste punkt bør dog fremhæves her; " Du skal stå 100 procent til rådighed for alle tre fra fredag kl. 21 og 24 timer frem og når du har skrevet under kan der ikke ændres i betingelserne.

Endelig fredag - efter en arbejdsdag ligeså så uendelig og kedelig som en dårlig FILM med Sylvester Stallone kunne jeg endelig gå hjem og pakke min "week-endtaske". En større sag med et righoldigt udvalg af reb, manchetter, klemmer, gag, dildoer i varierende størrelser og selvfølgelig et blindfold. I vores fantasilege havde Louise altid nydt at være blindfoldet i begyndelsen, så det var hendes fatasibilleder som udfyldte synsfeltet.

Kl. sytten ringede jeg på hendes gadedør - sprang op af opgangen og fandt Louise stående i døren. Hun så fantastisk ud - en kjole som elegant fremhævede hendes lille og meget velformede krop, den diskrete sminke som på den mest fantastiske måde fremhævede hendes smukke grønne øjne - og ansigtet omkranset af hendes vilde lange lokker - og ikke mindst følelsen af hendes spænding og tænding som føltes helt fysisk gjorde hende til det smukkeste syn nogensinde. Efter en omfavnelse og et kys, gik jeg ind og "pakkede" ud i soveværelset. Der var sat lys i stager, og den store - altdominerende seng med strategiske placerede stolper i hjørnerne - var dækket af det blødeste silkelagen og intet andet. Jeg kontrollerede at de kroge jeg havde sat op i loft og ved gulvpanelerne mens vi stadig var kærester var der endnu.

Mens jeg pakkede legetøjet ud, stillede Louise er tæt bag mig, lagde armene om mig og pressede sig kærligt og ømt ind til mig. Jeg vendte mig, og et langt øjeblik så vi hinanden dybt i øjnene og med blikke mere end ord gav vi udtryk for vores gensidige tillid.

Vi spadserede hånd i hånd til restauranten - begge med en følelse af uvirkelig men meget stærk tænding som blev stadigt stærkere. Halvvejs igennem måltidet rakte jeg Louise en konvolut og en pen, sagde at det var en form for "kontrakt" som hun skulle læse grundigt igennem før hun skrev under. Jeg betragtede hende tavst mens hun læste og kunne se hvordan hendes kinder langsomt tog farve og hendes hånd som holdt kontrakten dirrede svagt, hun løftede blikket og så mig i øjnene mens hun smilede - tog langsomt pennen og satte sin signatur, hvorefter hun foldede "kontrakten" en gang, rakte den til mig og sagde "jeg er din - gør med mig hvad du vil". Aldrig har jeg været så tændt - min rejsning var så voldsom at det gjorde ondt, og tanken om at se og opleve min elskede blive brugt af flere mænd var overvældende- mens der samtidig var et svagt jag af jalousi som for igennem mig - bittersøde følelser og tanker.

Spændingen kunne ikke trækkes mere - jeg bad om regningen og vi gik den korte vej hjem. Hjemme igen fik Louise at vide, at hun skulle tage kjolen af - langsomt og med et blik som fokuserede langt ind i hendes eget fantasiunivers trak hun kjolen over hovedet og afslørede et sæt sort undertøj - BH som løftede hendes bryster - med halvskål så hendes brystvorter var blottede. Brystvorterne var hårde og spændte og jeg vidste at det var forventningens og ophidselssens glæde som gjorde dem hårde. Trusserne var, så jeg nu, våde mellem hendes let skildte ben. En mørk plamage havde tegnet sit tydelige mærke, og endnu tydeligere markeret aftegningen af hendes kusse mod det bløde stof. " Gå ind i sengen, læg dig på knæ med hovedet ned i madrassen - sørg for at du stritter godt med røven når jeg kommer ind" Louise gjorde som forlangt og da jeg kom ind lå hun med røven lige i vejret - med et kraftigt svaj i ryggen og armene strakt op over hovedet. Det var et fantastisk syn, jeg havde direkte udsigt til hendes røv - og det kom bag på mig hvor våd hendes trusser var - de var nærmest gennemblødt i mellem hendes ben, og jeg kunne ane en anelse fugt helt ned på hendes frie lår. Jeg lænede mig helt ned til hendes øre og hviskede" først og fremmest - du er en luder det næste døgn - og jeg vil høre dig sige det højt" - jeg vidste at det var en voldsom provokation for hende - og at det lå hende fjernt at sige det - selvom det tændte hende. " Jeg er en luder" sagde hun næsten uhørligt ned i madrassen. Øjeblikkeligt faldt der et hårdt slag med hånden på hendes røv - højere - "jeg er en luder" næsten råbte hun. Dernæst sagde jeg til hende, at jeg nu ville traffe hende fordi hun havde lyst til at bolle andre mænd. Jeg rejste mig fra sengen - og trak mit bælte ud - og begyndte at slå hende taktfast i røven - Louise havde stadig trusserne på, og selvom hun vred og stønnede sig under slagene og havde svært ved at ligge stille, kunne jeg se fugten brede sig i hendes trusser. Endnu engang bad jeg hende kalde sig selv en luder - og hun nærmest råbte det ud - "jeg er en luder og jeg vil bruges at flere mænd".

Klokken nærmede sig hastigt 9 og jeg stoppede slagene mod hendes røv. I stedet bad jeg hende vende sig rundt - sprede benene mest muligt og forlangte at hun skulle kæle for sin kusse. Øjeblikkeligt fandt hendes hænder ned i trusserne - jeg vidste at hun med den ene hånds fingre spreder sine skamlæber, mens hun men den anden masserer og gnider på klitoris. Jeg gav hende blindfold på - og gav hende besked på at give sig helt hen i hendes luderunivers - dog uden at komme. Hun stønnede nu hørligt og den heftighed hvormed hun trak vejret - gav mig vished om at hun faktisk var meget tæt på at komme Det var smukt syn,og en endnu stærkere følelse at vide at der om ganske kort tid ville komme forløsning for en i årevis tænkt fantasi.

Da det ringede på døren - kom det som et chok for os begge - en ting var legen - nu var det for real. Jeg så at du stivnede, og mærkede selv en lettere nervøsitet over den grænse som nu var ved at blive overskredet. Bliv ved med at kæle for dig selv, kommanderede jeg - og gik ud for at lukke op.

Min beklemthed forsvandt da jeg modtog vores "venner" Niels og Jan, i døren - de virkede begge både optændte og en smule forlegne. Jeg havde ved vores sidste møde fortalt dem om vores forventninger, og det var derfor ikke Nødvendigt at tale om den del. Vi fik hilste ordentligt på hinanden - og netop så højt så Louise kunne høre det - sagde jeg til dem - "hun er parat". Vi gik ind til Louise som stadigvæk lå med vidt spredte ben - og kælede for sig selv. Jeg kunne se på hendes krop, at hun udover at være vildt liderlig også var meget opmærksom og vågen.

Vi havde aftalt, at vi ville smide tøjet med det samme - og som aftalt begyndte vi at smide tøjet. Det ville være løgn at sige, at jeg ikke var nysgerrig efter at se Jan og Niels' pikke - det var jo rent faktisk en del af vores ret specifikke krav at de skulle være meget veludrustede, men selvom jeg selv oplever mig som ret veludrustet blev jeg alligevel lettere chokeret over at se størrelsen af deres køn. Niels' pik var endda kun halvt rejst, men alligevel med det største pikhovedet jeg nogensinde havde set. Faktisk havde de hver for sig længere og tykkere pikke end jeg kunne forestille mig. Især jans som var helt stiv , var større end den største dildo vi nogensinde havde brugt - og den var meget stor.

Vi satte os op i sengen til Louise og Niels tog fat i hendes håndled og trak hendes hænder ud af trusserne mens han lænede sig ned og gav hende et dybt tungekys, samtidig sad Jan ved benenden og trak hendes trusser af, hvorefter han begyndte at slikke hendes i mellem benene.- Jeg kunne se at hun var helt i en anden verden og følte mig på en underlig måde lidt tilovers - men fik dog samlet mig så meget at jeg begyndte at kæle og kysse de sprængfærdige brystvorter. Louise vred og vendte sig under vores behandling og - trods en tunge dybt begravet i munden udslap der hende nogle dybe støn.

Niels trak sig lidt tilbage og spurgte og hun skulle have fornøjelsen af at mærke en stor pik i munden - Louise har altid elsket at sutte pik - og hun stønnede da også ja. Jeg skævede ned til hans pik og fik endnu en overraskelse. Niels' pik var nu fuldt erigeret - og den var kæmpe - hovedet havde vokset sig om muligt endnu større og det var den tykkeste pik jeg nogensinde havde set - faktisk blev jeg i tvivl om Louise ville kunne tage den op. Niels satte sig på knæ ud for hendes hovedet - og førte sin pik hen til hendes mund. Jeg kunne se at hun forventningsfuld åbnede munden og stak tungen ud for at fange hans pik. Overraskelsen var stor, da det gik op for hende at hun ikke kunne gabe over hans pikhovedet, og med en pludselig bevægelse rev hun blindfolded af - det var tydeligt at se hendes overraskelse over at se så gigantisk en pik - og hendes øjne var slørede af lidenskab. Niels som helt sikkert havde overtaget kommandoen over os alle sagde til mig, sørg for at gøre hendes kusse - og ikke mindst røv klar til både min og Jans pik. Jeg skiftede plads med Jan som satte sig op på den anden side af Louise - så hun nu havde 2 kæmpe pikke svævende lige over sit ansigt. Hun greb begærligt fat om roden på dem begge og førte dem ned til munden. Det var umuligt for hende at gabe over dem, men hendes tunge legede flittigt med begge pikke i deres fulde længde. Jeg for mit vedkommende begyndte at slikke Louise med hurtige slik på klitoris og ind imellem presse min tunge så langt op i hende som muligt. Jeg lod med mellemrum tungen glide ned over det glatte mellemkød og slikke hendes røvhul. Hvergang min tunge strejfede hendes røv, kunne jeg mærke hvordan hendes muskel trak sig sammen. Jeg havde helt overladt kontrollen til Niels, og mente derfor at jeg her fik en oplagt lejlighed til at give anledning til en vis form for afstaffelse. Nok er sammentrækningen af anus ved berøring en refleksbetinget handling, men det kan også være en vægring. Jeg løftede hovedet fra hendes skød - hele mit ansigt var klistret til at væde og som det første så jeg hvordan hun med voldsomme tag onanerede på de to kæmper, mens hun begærligt lod sin tunge spille over de sprængfærdige pikhovedet. Selv var jeg ligeså sprængfærdig, og følte at der ikke skulle andet til end en enkelt berøring før jeg vil eksplodere i en kæmpe orgasme. Jeg sagde til Niels - at Louise strittede lidt imod når jeg nærmede mig hendes stjerne - og hvad vi skulle gøre ved det?!?. Øjeblikkeligt trak både han og Jan sig væk fra hende. Et højt og meget frustreret råb undslap hende - og hun tiggede om at få deres pikke i munden igen. Først når vi har lært dig at åbne dig uden modstand - så skal du til gengæld få lov at få pik i munden igen.

Med et hårdt tag i hendes arm, vred han Louise rundt så hun kom til at ligge på maven. Et par puder blev foldet sammen og presset ind under hendes mave, således at hun nu lå med røven højt løftet. Niels sagde, at der var blevet lovet en luder som kunne tage dem helt i alle huller, så nu skulle der arbejdes lidt - i første omgang med munden og kussen. Jan satte sig op til Louises hoved - tog et fast tag i håret og trak hendes hoved tilbage. Niels sagde at hun skulle gabe helt op, og langsomt pressede Jan sin pik ind i hendes mund. Hun var lige ved at kløjs i hans kæmpe pik, men trods alle odds fik han presset hele hovedet ind i munden.

Få sex i dag

Niels satte sig mellem hendes ben, - og placerede sin pik mod hendes kusse, lod hovedet glide nogle gange imellem skamlæberne for at fugte pikhovedet - og begyndte så langsomt at presse sig op i hende. Jeg kunne fornemme hendes smerte, men også lysten, og kikkede facineret mens den kæmpe pik langsomt arbejde sig ind i hendes underliv. Skamlæberne blev spilet helt ud, og hvergang en flig truede med at blive trukket med ind, trak Niels sig lidt ud, men kun for at presse sig lidt længere op næste gang. Efter en tid der virkede som en evighed, var hans pik 2/3 oppe i hende, og trods pikken i munden kunne man høre hendes skrig, skrig af lige dele smerte og lyst. Jan trak sig ud af hendes mund og spurgte om hun var parat til at få banket pikken helt i bund - hun både tiggede og bad om at blive skånet, men samtidig om at blive fyldt helt ud. Niels tog et fast greb om hendes hofter, trak sig næsten helt ud, - jeg opfattede det som i slowmotion, og i et kraftigt langt hug, bankede han sin pik helt i bund. Louise skreg højt - og i samme øjeblik maste Jan sin pik dybt ind i hendes mund. Jeg var nu så tæt på at komme, at jeg måtte gøre noget hvis jeg skulle nå athave en nogenlunde aktiv rolle - ihvertfald denne første dag. Jeg bad Niels om at stoppe sin voldsomme pumpen i Louises kusse - så jeg havde mulighed for at kravle ind under hende, så jeg kunne slikke hendes klitoris mens hun blev spidet af vores "venner". Hendes kusse og lår var fedtede af væde - og en slimet tråd af saft hang i hendes pubeshår. Niels begyndte langsomt sit ridt igen, og jeg kunne se hvor udspilet Louises kusse var, mens jeg med hurtige tungebevægelser slikkede og sugede på hendes hævede klitoris. Det var tydeligt for os alle at Louise nærmede sig klimaks - hendes højlydte stønnen havde ændret karakter, og hun kom med et højlydt skrig som måtte have kunnet høres i hele opgangen. Niels, Jan og jeg øgede intensitetet og forlængede hendes orgasme - og efter kort tid, pumpede Niels sin pik op i Louise og kom med en dybt brøl.

Da Niels trak sin nu halv stive pik ud, silede en blanding af sperm og kussevæske ud over mit ansigt.

Jan trak sig tilbage fra hendes mund, og Louise blev væltet om på ryggen. Jeg gav hende et dybt tungekys, og lagde min kind som var sølet ind mod hendes mund - Louise slikkede lydigt mit ansigt rent, mens Jan sad lige ud for vores ansigter og spillede sig selv hen mod klimaks. Jeg sattte mig på den anden side af hendes ansigt og begyndte selv at onanere - og Niels som jo fortsat havde "kommandoen" tog et kraftigt tag i Louises kæber og tvang hendes mund på vid gab - kort efter kom både Jan og jeg i nogle kæmpe udløsninger og spermen væltede ind i Louises åbne mund, en del sperm blev opfanget i munden, mens en stor del blev sprøjtet ud over hele Louises ansigt. Da vi begge var helt tømte - slap Niels sit tag - og forlangte at Louise sank den kæmpe ladning sperm hun havde i munden.

Vi var alle - især Louise dybt udmattede - dyner og tæpper blev fundet frem og vi lagde os alle tæt sammen i den store dobbelt seng. Lige inden Louise faldt i søvn - gav hun os alle et ømt og alligevel lidenskabeligt kys og sagde tak til hver enkelt af os.

Vi sov længe - jeg vågnede ved at Louise kyssede mig kærligt, jeg kunne både dufte og smage den indtørrede sperm i hendes ansigt og mens vi stille lå og nussede kom de andre langsomt til live - vi blev enige om at spise brunch på den nærmeste cafe og efterfølgende gå en tur. Efter maden faldt valget på Frederiksberg have. Vejret var dejligt, lys forårs stemning, det perfekte vejr til slendren og som den naturligste ting i verden, kyssede og holdt vi alle på skift Louise i hånden. Snakken gik og det virkede somom vi havde kendt hinanden i en lang årrække og ikke først havde mødtes for ganske nyligt. På et tidspunkt trak Niels mig til side, og spurgte om det havde været Ok med mig, at han havde været den styrende part. Til det kunne jeg kun svare ja - med den naturlige myndighed han udstrålede var det oplagt at han satte dagsordenen - og jeg gav udtryk for at vi skulle lade det blive ved med at være sådan. Da vi kom tilbage til de andre som stod midt i et intenst kys, gik Niels direkte hen til Louise - tog et solidt greb i hendes hår og tvang dermed hendes hoved bagover. Punkt 1, sagde han - når vi kommer tilbage skal du traffes længe og hårdt fordi du spildte en del sæd og ikke tog det hele i munden og, fordi du strammede dit røvhul da du blev slikket og til sidst fordi du fjernede dit blindfold uden at have fået lov. Punkt 2 fortsatte han, så skal vi også have fornøjelsen at udblokke dig i røven - og ikke mindst du skal glæde dig til at have pik i alle tre huller på en gang - og denne gang skal du få lov til at slikke alle pikke helt rene efter vi har brugt dig. Det var tydeligt at se på Louise at hans tale gik lige i underlivet på hende, og det syntes somom hendes blik sløredes en smule.

Da vi var tilbage i lejligheden igen, gik vi ind i stuen - Niels kommandere Louise til at stille sig midt på stuegulvet og tage sit tøj af - mens vi satte os i sofaen og nød synet af hendes afklædning. Det var tydeligt at hun var påvirket af situationen - om det var liderlighed og forventningens glæde, eller nervøsitet for den kommende dags "prøvelser" er uvist, men Louise skælvede tydeligt på hænderne hvilket medførte en del fumlen med hægter og knapper. Endelig var hun nøgen og stod ret op og ned midt i stuen. Hendes rødlige kønsbehåring stod skarpt aftegnet mod hendes lyse hud - og jo hun var ophidset - en enkelt dråbe i hendes kønshår glimtede i lyset, eller var det stadigvæk rester fra Niels' kæmpe ejakulation aftenen forinden. Niels rejste sig og hentede de fire machetter - gav mig to til anklerne, mes han selv om Jan hver spændte dem om hendes håndled. På knæ foran Louise, kunne jeg ikke undgå at mærke et tydeligt strejf af duften fra hendes skød. Det stærke og insiterende duft af sæd og ophidselsens væde fra Louise. Duften ramte mig hårdt og gav mig øjeblikkeligt en mærkbar rejsning.

Med manchetterne fastmonteret førte vi på Niels' forlangende Louise ind i soveværelset, som en helt naturlig konsekvens af hans bydende facon, havde vi alle accepteret at det var ham som udstedte ordrer. Placeret på gulvet lige under krogen i loftet og de kroge, jeg for længe siden havde monteret ved fodpanelerne i hver side af værelset, begyndte vi nu at montere de kraftige reb - i manchetternes øjer. Louises arme blev bundet fast til krogen i loftet - mens rebene fra anklerne blev spændt så hårdt ud som muligt til krogene i panelerne. Det krævede lidt firen og halen, men til sidste stod hun med armene strakt stramt op over hovedet - og benene vidt spredt uden mulighed for at samle den. Det måtte være en anstrengende stilling - men et blik på Louises ansigt fortalte mig at hun var godt på vej ind i ophidselsens farverige univers.

Niels sagde til mig, at jeg skulle gå på knæ foran hende og bruge min tunge mellem hendes ben. Med tungen nænsomt legende med hendes svulmede skamlæber og klitoris blev duftindtrykket - tifold større. Den ramme stærke smag af sex - den våde kusse blandet med sperm - og jeg slikkede med ivrig tunge og havde lyst til at mase min tunge dybt op i hendes kusse. Ud af øjenkrogen kunne jeg se, at de andre nu var forsynet med hver sin grumt udseende brede læderpisk - det var ikke mine piske - faktisk havde vi aldrig leget med virkeligt hårde slag, og jeg var både spændt og lidt nervøs for hvordan Louises reaktion ville blive når de begyndte at piske hende. Min behandling af hendes kusse havde en tydelig virkning på Louise - og jeg kunne mærke at hun blev mere og mere våd. Niels stillede sig foran Louise - tog et fast greb om hendes kæbe og fikserede hendes øjne med sine. "nå Louise nu får du første del af din straf" hendes øjne flakkede til siden og så den hårde pisk - reaktionen udeblev ikke - hendes kusse løb nærmest over - og hun stønnede højlydt mens hun sagde " pisk mig til jeg skriger". Niels tog hendes trusser fra aftenen før - tvang hendes kæber fra hinanden og proppede dem i Louises mund. Derefter tog han en gag - og spændte den hårdt til, så kuglen blev presset hårdt ind imellem hendes tænder. Hun kunne nu kun komme med meget afdæmpede lyde. Pisk hende, lød Niels ordre og Jan svingede pisken. Det første slag over hendes baller kom som en overraskelse. Lyden af det hårde slag var højt og voldsomt, og Louise kastede sig så meget frem som rebene tillod. Det var ikke meget, men alligevel nok til at jeg slog min næse alvorligt mod hendes venusbjerg. Lyden fra Louises hårdt kneblede mund var ikke til at tage fejl af selvom der kun kom dæmpede lyde - nærmest en hulken - var det tydeligt at smerten var enorm og uventet. På et tegn fra Niels stoppede Jan sit næste slag og Niels sagde henvendt til Louise, at de ville blive ved at piske hende til der ikke kom en eneste lyd fra hende - hun var jo kneblet netop fordi vi ikke skulle høre hende. Derefter trådte han et skridt tilbage og med et nik til Jan, tilkendegav han at afstraffelsen kunne begynde. Jan lod pisken suse mod hendes baller, mens Niels mere strategisk, piskede løs på hendes bryster, lår og kusse. Louise kastede sig i rebene for at undgå slagene, men kiksede Jan et slag, så ramte Niels så meget mere præcist henover brystet, en brystvorte, inderlåret, eller direkte på klitoris. Desværre for Louise kunne hun ikke en eneste gang tilbageholde en lyd trods kneblen, og slagene fortsatte ubamhjertigt. Jeg blev bekymret, men et blik mellem hendes ben beroligede mig. Der var tydelige drypmærker på de lyse ubehandlede gulvplanker, og en lang slimet tråd af væde hang fra Louises ene skamlæbe. Ingen tvivl om at hun var sindsygt liderlig og tændt. Efter at have pisket løs i noget som virkede som evigheder, men i virkeligheden kun varede relativt kort tid, gav Niels tegn til at stoppe. Til Louise sagde han, at der åbenbart skulle skrappere midler til at få hende til at lystre. Han vendte sig og gik hen mod bordet med vores SEXLEGETØJ og kom tilbage med de små hårde klemmer forbundet med en kæde, som vi normalt brugte til at sætte i Louises skamlæber. Henvendt til mig sagde han at jeg skulle sprede hendes skamlæber så klitoris blev blotlagt. Med nogen besvær, fordi mine fingre smuttede i den våde kusse, fik jeg spredt hendes skamlæber - hendes klitoris, lå blotlagt - mørkviolet og skinnede og jeg klemte hårdt sammen ved roden, så den stod endnu mere frem. Niels knælede, åbnede kæberne på klemmen og holdt den åben over klitoris. Pludselig slap han, og klemmen smækkede sammen. Louise bankede underlivet frem, kastede hovedet tilbage og den høje lyd af at hun med stor kraft sugede luft ind gennem næsen kunne høres, men ikke en lyd herudover undslap hende - hun stod dirrende med hele kroppen spændt i en bagoverbukket bue som i et tavst skrig. Sæt klemmer i hende brystvorter - og Jan og jeg tog os af hvert sit bryst. Klemmerne bed sig ind i hendes stive og i forvejen ømme brystvorter og det var tydeligt at se at det smertede voldsomt, men stadig ingen lyd fra Louise. Niels vurderede at der ikke længere var behov for yderligere afstraffelse - fremover skulle Louise nok arte sig som forlangt. Jan og jeg løsnede hendes manchetter, mens Niels varsomt fjernede hendes knebbel. Klemmerne lod vi på Niels' opfordring blive siddende indtil han var helt sikker på at Louise ville lystre fremover!!!

Louise satte sig øjeblikkeligt da hun blev løsnet - og kæden fra klemmen i hendes klitoris klirrede som den eneste lyd i rummet mod gulvet. En trækning gled over hendes ansigt da klemmen rev i hendes klitoris, men fortsat ingen lyd. Niels fjernede kneblen. "Vil du fremover holde alle dine huller åbne, vil du fremover sluge al vores sæd" spurgte Niels - og Louise svarede med svag stemme "Ja - jeg gør alt hvad du forlanger jeg er din"!!!! Godt - før du får en pause og får fjernet klemmerne, skal du slikke vores pikke - til de alle tre helt er stive. Louise satte sig på knæ, og vi stillede os i en tæt rundkreds omkring hende. Med sine hænder masere hun blidt vores nosser på skift, mens hun med tungen helt ude slikkede omkring vores pikhoveder og op langs skaftet - mit lem rejste sig øjeblikkeligt, og Louise tog min pik dybt ind i munden og lod tungen lege langs kanten af glans, mens hun på de andre legede med deres tunge og spændte nosser, lod neglene blidt glide over deres store pikhovedet. Igen blev jeg forundret og facineret, da jeg så de to kæmpe pikke vågne til live. Årerne langs skafterne stod spændte frem, og deres glans og spytglinsende hoveder var i størrelse at sammenligne med kæmpe mørklilla blommer. Vi var alle stive og tændte - da Niels sagde - nu til den sidste test på om hun lystre. Morten, er der noget som du har haft lyst til, men aldrig har fået lov til at gøre for Louise. Og det var der faktisk - jeg har atid haft en stor tænding på at føre hele hånden op i hende, men hun har vægret sig, med den begrundelse at hun er for snæver. Godt lad os prøve sagde Niels, - Louise blev rejst - og klemmerne blev fjernet. Da de blev løsnet undslap der Louise et skrig - og hun jamrede mens vi massere blodet tilbage i brystvorter og klitoris.

På sengen blev der arrangeret to store puder som Louise kunne ligge henover - og hun blev placeret på knæ med let spredte ben. Jeg satte mig bag hende, mens Jan og Niels satte sig på knæ foran Louises hovede og forlangte at hun skulle slikke dem. Promte adlød hun, og jeg fik en savg mistanke om at det faktisk bekom hende meget vel at få den ordre. HUn stønnede ihverfald højlydt da hun lod Niels' pik forsvinde ind i hendes vidt opspilede mund. jeg spekulerede på om jeg skulle bruge en form for creme - men da jeg mærkede efter stod det mig klart, at Louise var så våd, at creme alligevel ville forslå som en skrædder i helvedet.

Jeg samlede min fingre så meget som muligt og begyndte langsomt at føre først fire fingre op i hende. Niels havde lavet et godt forarbejde aftenen i forvejen - normalt skulle jeg starte med to fingre og slutte med maximalt 4. Jeg bollede hende blødt med fingrene og for hvergang jeg stødte ind gled mine fingre længere ind- spidsen af min tommelfinger kom med - og efter nogen tid nåede jeg til knoerne. Louise stønnede og vred sig og nærmest hvæsede - knep mig med hele hånden. Nu måtte det briste eller bære. Jeg trak hånden ud, fugtede håndryg og håndled med væde fra hendes kusse og spyt, og satte fingrene til kussen igen. I en lang glidende bevægelse førte jeg min hånd op i hende. Da mine knoer passede hendes åbning - skreg hun højt, men der var absolut ingen sammen trækning - Min hånd var begravet til håndledet. Jeg lod mine fingre lege med livmoderen, og Louise stønnede og vred sig - hun maste en hånd ind imellem puden - og ned mellem sine ben - og begyndte at gnide sin klitoris med vilde bevægelser. Nu strammede hun i kussen - og det føltes somom min hånd skulle knuses af hendes sammentrækninger. Jeg var i min helt egen verden - og havde næsten glemt vores "venner" da jeg hørte en højlydt stønnen. Niels sad foran ansigtet på Louise og onanerede med lange seje tag. Hans pikhovedet var rettet direkte mod hendes ansigt og det var tydeligt at fornemme at han var tæt på at komme. Louise fornemmede også "faren" og åbnene lydigt sin mund på vid gab for at fange hans sperm. Efter yderligere nogle ryk i pikken kom Niels med et kraftigt brøl. Spermen sprøjtede i hårde stød direkte i Louises mund - Hun forsøgte at fange al spermen, men et enkelt sprøjt ramte over - og sæden silede ned over hendes kind. Det var tydeligt at høre at hendes mund var godt fyldt - og ydermere kunne jeg af sammentrækningerne i hendes kusse mærke hendes egen orgasme komme rullende. Der undslap hende en gurglende lyd - og da hun kom, silede spermen ud over hendes underlæbe og ned over hagen. Selv midt i hendes orgasmes rus, havde hun dog åndsnærværelse nok til at tage sin frie hånd til hjælp - "skrabe" sæden af hagen og slikke sine fingre rene - alt imens hendes orgasme klingede af og sammentrækningerne i skeden mildnedes så meget at jeg kunne trække min hånd ud af hende. Min hånd gled ud med en højlydt våd lyd, og samtidig drev det fra hendes kusse - væden dryppede fra hende, og min hånd var sølet til. Hverken Jan eller jeg var kommet endnu, men vi var begge tæt på - men mente at det måske var på tide med en pause for Louise. Men nej - trods det at hun lige var kommet og lå totalt udmattet hen - skulle hendes røvhul lige bearbejdes. Han satte sig op ved siden af hende - og med en hånd på hver af hendes balder spredte han dem så meget som muligt så Louises lille mørke ringmuskel blev spændt ud. Jeg har altid elsket at slikke en kvinde i det bagerste hul - så jeg lænede mig frem og lod spidsen af min tunge lege med hendes muskel. Kun en meget svag sammentrækning forekom, jeg kunne mærke at Louise virkeligt anstrengt sig for at slappe af, og jeg sagde ikke noget. Med spidset tunge begyndte jeg nu at presse den op i hende - og efterhånden som jeg skiftevis slikkede rundt om ringen og stak tungen op i hende, kunne jeg mærke hvordan hendes ringmuskel blev mere og mere eftergivende - tilsidst kunne jeg - når jeg spændte i tungen - få den presset godt op i hende. Niels og Jan fulgte med i mine anstrengelse for at blødgøre Louises røvhul, og Jan hentede en mellemstor dildo fra bordet. Han beordrede Louise til at slikke på den så den blev våd - og rakte den derefter til mig i den hensigt at jeg skulle presse den op i hende. Men nej, Niels ville det anderledes - bol hende først selv - det skulle jeg ikke lade mig sige to gange - jeg vædede min pik med spyt - sat hovedet mod hendes åbning - og pressede - uden hensyn til om det eventuelt gjorde ondt på hende, min pik op. Louise klynkede og stønnede at det gjorde ondt - men jeg var nu så tændt at det ikke ændrede noget i mit forehavende. I fire fem hårde stød var jeg helt i bund i hende.

Louise begravede igen sin hånd imellem sine ben, men jeg i et stadigt øget tempo pumpede løs i hendes røvhul. Niels må ud fra min stønnen og mit udtryk have fornemmet at jeg var ved at komme og huskede mig på at jeg skulle komme i hendes mund. Jeg trak mig ud - og Niels greb fat i nakken på Louise og trak hende hen mod min pik. Hun strittede en lille smule imod fordi jeg lige havde trukket mig ud af hendes røv - men efter Niels' opmuntrende vrid i den ene brystvorte - åbne hun villigt munden og tog mig ind. Det var i sidste øjeblik - da hun greb min pung og massere den - samtidig med at hendes tunge legede med mig, kom jeg i en kæmpe udløsning. Min sperm pumpede hende ud i munden og jeg kunne fornemme hvordan hun betræbte sig på at synke den så hun ikke spildte en dråbe. Niels gav udtryk for, at det nok ville være godt med en lille pause - og henvendt til Jan sagde han, "du er den eneste som ikke er kommet i dag - men til gengæld skal du få æren af at udblokke Louises Røvhul totalt med din pik".

Klokken var efterhånden blevet mange - og vi var alle sammen sultne som ulve og besluttede at gå ud for at spise. Vi valgte en rigtig god fransk restaurant i nabolaget. Alt var perfekt - gode vine, tilpas velafbalanceret fois gras - og ikke mindst den særlige osteanretning vi valgte til dessert. Lige inden osten - satte Niels en butplug af anselig størrelse over foran Louise og sagde at hun skulle gå ud på toilettet og sætte den op. Louise blev kobberrød i ansigtet - og mens hun skyndsomst lagde sin serviet over but-pluggen spejdede hun rundt for at se om andre gæster havde set hvad der var sket. Ved nabobordet hvor tre kvinder netop havde betalt deres regning og var ved at gå, havde den ene set hvad der foregik og sendte Louise et varmt smil og blinkede til hende. Da Louise var ved at rejse sig, sagde Niels at hun nok fik brug for lidt hjælp - rakte mig en lille tube creme og sagde at jeg skulle gå med og hjælpe. Vi fulgtes ad ud på dametoilettet. Det var indrettet med to seperate rum, så vi kunne være sikker på ikke at blive forstyrret. Jeg beordrede Louise til at trække kjolen op, smide trusserne - og lægge sig henover toiletsædet. Da jeg spredte hendes baller var det tydeligt at se at hun fornyligt var blevet taget og udvidet - imidlertid var den buttplug hun havde fået langt større i volumen end mit lem. Jeg gav Louise besked på at sprede sine baller så meget som muligt, samtidig med at jeg smurte butpluggen ind i et tykt lag creme. Jeg slikkede hende kortvarigt spyttede på fingrene og fugtede hendes muskel. Langsomt begyndte jeg at presse den op i hende. Louise gav sig - da den var kommet lidt ind, og jeg holdt lidt igen - for kort efter langsomt at arbejde den videre op. Hendes ringmuskel åbnede sig langsomt op - og stille og roligt kom vi frem til det bredeste punkt - og den gled uhindret helt op. Louise kom med et hørligt gisp da den gled op - og jeg bemærkede at hun igen var drivende våd. Jeg sagde til hende, at jeg glædede mig til at opleve hende udfyldt i alle hendes huller på en gang - Louise smilede bare til mig mens hun rejste sig fra sædet - trak trusser og kjole på plads og gik hen mod døren.

Tilbage ved bordet færdiggjorde vi middagen - Louise var en del mere tavs end tidligere - og hendes kinder havde fået en noget varmere kulør - om det skyldtes vinen eller presset fra butt-pluggen i hendes udspilede røvhul er uvist - sikkert en kombination.

Regningen blev betalt og vi gik hjemad. Louise gik lidt mindre rask til end på udturen - heldigvis havde vi valgt en restaurant i nærheden. Da vi kom op i lejligheden var vi efterhånden godt tændte igen, og Jan og jeg klædte hurtigt Louise af til skindet. Niels smed tøjet og lagde sig på ryggen på sengen med hænderne om bag nakken og spredte ben - hans velvoksne lem lå slapt ned mellem hans ben. Slik mig befalede han Louise - hun satte sig på knæ mellem hans ben, lænede sig frem på albuerne og lagde Niels' slappe lem op på hans mave. Selv i slap tilstand nåede den et godt stykke op over navlen. Louise begyndte med små forsigtige slik på hans pung, helt nede fra mellemkødet, op langs skaftet for at slutte med at lade sin tunge lege langs kanten af pikhovedet. Reaktionen udeblev ikke - og Niels' pik rejste sig i små ryk. Louise tog fat om hans pik, og med blide bevægelser begyndte hun at spille hans pik, mens hun gabte over hovedet og sugede ham ind i munden. Jan begyndte at kæle for Louises bryster - ælte dem og blidt nive og vride hendes brystvorter, mens jeg begyndte at kæle hende mellem benene med den ene hånd, mens jeg med den anden greb fat i butt-pluggen og begyndte at hale i den. Der var meget modstand indtil den tykke del kom forbi ringåbningen - så smuttede den nemt ud. Louises' hul var vidt åbent, men begyndte allerede langsomt at trække sig sammen - så jeg pressede den op igen og begyndte at bolle hende med den. Hun vred sig og stønnede sig under vores behandling og vi var nu alle tre fuld erigerede. Niels sagde nu, at Louise skulle sætte sig over ham - lydigt kravlede hun op, lænede sig fremover og støttede hænderne mod hans bryst. Jan nev fat i Louises skamlæber og spredte dem, mens jeg tog fat i Niels' helt stive pik og førte den hen til Louises kønsåbning. Langsomt sænkede hun sig ned over ham - og centimeter for centimeter gled han længere og længere op. Niels greb om hendes hofter og pressede Louise ned over sin pik. Til sidst var han helt i bund og han lagde armene rundt om Louise og trak hende ned til sig så de nu lå bryst mod bryst. Louises safter drev fra hende, og Niels' nosser var helt glinsende af væde som nærmest i en stille strøm silede fra Louise. De lå stille et øjeblik, hvorefter Niels tog et solidt greb om hendes hofter. Jan sagde at jeg skulle sprede Louises baller og han satte sig klar til at indtage hendes røv. Han placerede det store hoved mod åbningen, og ganske langsomt pressede kan på. Loiuse gav sig mens Jans pikhoved udvidede hendes røv mere og mere. Lige da hele hovedet smuttede ind, gav Louise et lille skrig fra sig - det værste var overstået, nu skulle Jan og Louise i fællesskab bare arbejde hans pik helt i bund. Jan bollede hende i en rolig og langsom rytme og stille gled han længere og længere op i hende. Niels begyndte at bolle Louise i samme rytme - således at når Jan pressede sig op trak Niels sig ud, og visa versa. Jeg havde sat mig op til Louises hovedet og trukket hendes hovedet tilbage med et solidt tag i hendes hår. Aldrig har jeg set Louise så henført, hendes ansigt var fortrukket, øjnene som var halvt lukkede så intet - og fra hendes mund kom der hæse skrig. Jeg pressede min pik ind i munden på hende, selvom jeg var i tvivl om hun overhovedet kunne koncentrere sig om at slikke mig - det gjorde i midlertid ikke så meget for jeg vidste at det kun ville dreje sig om sekunder før jeg ville komme. Jeg bollede hende med lange træk - mens jeg fastholdt hendes hoved - og efter et halvt minuts tid sprøjtede jeg min sperm dybt ned i halsen på Louise. Det blev for meget for hende, og hun kom med et skrig - som kom rullende helt nedefra mellemgulvet. Hun kastede hovedet fra side til side - ud af hendes vidt åbne mund og ned over hendes hage, løb en tyk blanding af sperm og spyt - og hun vendte det hvide ud af de nu opspilede øjne. Niels og Jan øgede nu tempoet til et rasende ridt - og næsten på samme tid begyndte deres kæmpepikke at pumpe Louises huller fulde af sperm. Louise faldt sammen som en kludedukke - Jan trak sig ud af hende - og Louise rullede ned fra Niels. De sagde begge at hun skulle slikke dem rene - men Louise sansede intet - hun lå i sin helt egen lukkede verden - stadig med efterveerne fra den voldsomme orgasme. Nænsomt lagde vi et tæppe over hende - og vi gav hende hver et kærligt kys på kinden - Louise smilede som i søvne og vi trak os tilbage til stuen. Vi sludrede en halv times tid inden vi skiltes - og jeg lagde mig ind ved siden af Louise og faldt i en dyb mæt søvn.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.