Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Ad omveje som jeg ikke vil besvære jer med kom jeg i kontakt med et par som ønskede at berige deres sexliv med at prøve en trekant igen. Vi kom godt ud af det sammen og en fælles sympati opstod uden nogen form for jalousi, fordi de viste hvor de havde mig. En aften inviterede de mig, med den tanke at vi skulle have en trekant. Nå til selve forløbet:

Jeg tog et bad i deres badeværelse som var i forlængelse med deres soveværelse, da jeg kom ud med et håndklæde om livet var det meste lys slukket bortset fra et par bordlamper. I dobbeltsengen lå Kim og Annette og kyssede mens Kims pik gled roligt ud af ind af Annettes behårede fisse. Jeg stod lidt og nød synet. Det var dejligt at se på og min pik blev meget stiv. Kim kikkede op og sagde at jeg skulle komme op til dem, forsigtigt og uden hastværk satte jeg mig på sengen og lod min hånd glide forsigtigt over de to kroppe, Annette vendte hovedet smilede og førte sin hånd ned til håndklædet, løsnede det op og greb om min pik. Min ene hånd kærtegnede nu hendes bryster, mens den anden gled ned mellem hendes ben og til hendes fisse, hvor Kims pik gled ind og ud . Jeg greb fat om Kim kugler og kærtegnede dem. Han smilede og Annette spurgte om han nød det. Det viste sig at netop dette med at røre uden skam var en af Kims drømme. Kim nikkede og sagde at han snart ville komme. Jeg lod min ene finger forsigtigt glide op omkring hans stjerne, og jeg kunne mærke at det bekom ham meget vel kuglerne strammedes og det rykkede godt i roden af hans pik. Annette havde i mellemtiden taget min pik i sin bløde mund, hvor hun slikkede den op og ned ad skaftet. Kim stødte et par gange sin pik højt op i Annettes fisse, mens saglige lyde undslap hans mund. Annette nød at hendes elskede mand tømte sig oppe i hende. Kim trak sig ud og lagde ved siden af Annette, mens han så hvordan hun slikke min pik. Hun vendte hovedet kyssede ham og hviskede at jeg havde en stor pik, Kim smilede og nikkede og Annette genoptog sit slikkeri. Jeg kærtegnede hendes bryster, hals, øre, mave og lår. Jeg lagde mig ned så jeg med min tunge kunne slikke hendes fisse. Hun duftede godt og hendes rosenknob blev meget stiv og stor. Vi lå sådan længe og Annette havde efterhånden lagt sig oven på mig, og jeg havde derfor adgang til hele hendes smukke skridt, og min tunge gik på opdagelse mellem klitten, fissen, mellemkødet og hendes stramme hul. Annette slikkede min pik himmelsk, men også Kims hånd gik på opdagelse, han legede med mine nosser og min stjerne. Annettes krop blev spændt og hendes slikkeri stoppede da hun kom i en orgasme der rystede hendes spændte krop. Fissen trak sig sammen og sendte en strøm af Kims sperm og Annettes safter ned i munden på mig. Det smagte både af salt og af citron. Annette rullede af mig og Kim sagde at jeg skulle tage hende. Jeg satte mig på knæene og rullede et kondom på min meget stive pik. Annette spredte sine ben og lod min pik komme til hendes åbning. Kims hånd førte min pik det sidste stykke indenfor, han smilede til Annette som nikkede anerkende, uendeligt langsomt og forsigtigt lod jeg min pik glide i bund på Annettes meget fedte fisse, hun sukkede og stønnede for hendes første orgasme havde knap lagt sig, da min pik gik i bund.

SEX I DAG?

Kims pik var igen blevet stiv og han førte den ind mellem vores hoveder, Annette tog den i munden og smilede frækt til mig og hviskede om jeg kunne tænke mig at smage. Uden tøven lod jeg mine læber omslutte Kims pikhoved, Annette flyttede Kim ind over sit hoved mens hun forsigtigt spillede hans pik i min mund og Annette begyndte at slikke Kims kugler og hans stjerne. Uden tøven kom han i min mund, det var ikke ulækkert men overraskende, Kim smed sig på sengen og Annette grinede og begyndte at kysse mig mens hun slikkede Kims sperm rent fra mit ansigt. Jeg kneppede stadig Annette i et langsomt tempo, men jeg kunne mærke at det var tæt på at jeg ville komme, og det blev ikke bedre af at Kims hånd havde fundet ned mellem mine baller og masserede pung og kildede min stjerne. Jeg kom i en til dato bedste orgasme som rullede gennem min krop. Jeg trak forsigtigt min pik ud og skulle til at rulle kondomet af men Annette overtog. Hun rullede det forsigtigt af mens hun kiggede mig i øjnene og spurgte om det var godt og sagde at jeg havde en meget flot pik (det kan vi mænd jo godt lide at høre). Hun kyssede min pik på hovedet og smagte min sperm, samtidig med at hun havde fået fat i Kims pik, han lagde sig ved siden af mig, mens Annette skiftende slikkede og kørte vores pikke. Min pik som ikke havde registreret at den var kommet og stadig stod stiv. Jeg nød virkeligt dette samvær som var både naturligt, frit og uden nogen form pinlighed.

Vi lå længe og nød det og Annette var bestemt ikke færdig så hun ville ride mig. Jeg rullede et kondom på og hun gled ubesværet ned over mig, mens Kim der nu stod op fik slikket pik. Kim ville tage Annette bagfra, og han begyndt at bearbejde Annettes stramme hul, med sin finger det var dog for meget for både mig og Annette. Min pik voksede yderligere og jeg kom i en berusende orgasme. Annette gned sin fisse i et hastigt tempo rundt på min pik, og kom kort efter. Hun lagde sig ned på mig, hvorfor min nu halvslappe pik gled ud. Kim stod bag ved og benyttede chancen til at tage Annette bagfra. Det var en dejlig fornemmelse at mærke Annette blive kneppet og samtidig mærke Kims nosser glide op og ned af min pik. De skiftede stilling efter et stykke tid og jeg listede ud af sengen og nød synet af de to helt opslugt af deres elskov. Jeg var overflødig nu de havde fået deres oplevelse og nød hinandens kroppe. Jeg tog mit tøj på og skulle til at gå da Kim kom og takkede for en god oplevelse, jeg sagde selv tak og tog godt brugt hjem. 

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.