Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da dette er min første novelle må i meget gerne give feedback i kommentar - tak! :)

Jeg husker tydeligt min første gang med Kiss;

SEX I DAG?

Vi havde lige afsluttet vores sidste skoledag i 9. Klasse, så vi har vel været en 15-16 år gamle. Alle havde vist haft en fantastisk dag, og vi var allesammen klistret ind i barberskum. Min veninde Kiss, eller Kirsten, som hun rigtig hed, besluttede os for at snige os ind i den aflåste idrætshal, hvor vi kunne få et bad. Vi sneg os ind ad døren og begyndte med det samme at tage tøjet af. Jeg havde altid beundret Kiss; hendes store, lyseblå øjne, det sorte krøllede hår, den kurvede krop med et par yderst velformede bryster og en smal talje. Hun lignede en rigtig latino-babe. Vi havde tit fået at vide, at vi lignedede og mindede meget om hinanden, men det synes jeg nu ikke.

Jeg var en slank og veltrænet pige på ca 1.60. Mine mørkebrune øjne, mit lyse hår og min lysebrune hud gjorde mig virkelig sexet, hvis jeg selv skulle sige det.

Vi havde fået alt tøjet af os kastede os ud i badet. Vi smurte hinandens hår og kroppe ind i den velduftende sæbe.. jo, vi var nu ret tætte veninder. Vi havde kysset mange gange, og taget på hinanden, bare sådan for sjov. Men som tiden gik blev jeg mere og mere vild med Kiss, og hun følte helt sikkert ikke det samme som mig.

Vi kom ud af badet og tørrede selvfølgelig også hinanden. Flere gange tog jeg mig selv i at stirre på Kiss, der ikke lagde mærke til noget. Vi snakkede og grinte sammen i lang tid, og klokken car næsten blevet 16, og vi havde stadig intet tøj på. Kiss blev pludselig alvorlig midt i al den hyggelige snak. "Øhm, Christina?" Jeg rynkede brynene og svarede ja? "Altså det bliver nok rigtig akavet bagefter hvis du ikke har det sådan med mig, men altså..." Hun stoppede sig selv og kiggede desperat frem og tilbage på min krop. Vi sad begge i en skrædderstilling overfor hinanden på bænkene, og jeg var nødt til at samle mine ven, så hun ikke kunne se at jeg var blevet drivvåd af at kigge direkte ind i hendes glatte, unge, lysebrune fisse. Hun rømmede sig og snakkede videre. "I lang tid har jeg bare haft nogle følelser overfor dig, altså som mere end en ven, og jeg kan bare ikke beskrive det.. hver gang jeg ser dig har jeg lyst til at kysse og kramme dig og have, at du skal være min. Jeg bliver jaloux hver gang du krammer vorrs veninder" Mente hun det virkelig? Havde hun lige siddet og beskrevet de følelser, som jeg havde også havde for hende? Vi snakkede videre om det, og vi vidste nu begge, at vi måtte gå skridtet videre. Vi snakkede længe om sex mellem piger, og vi besluttede os for at gå hjem til Kiss, der boede lige over vejen.

Vi smed skoene og taskerne i gangen og gik ind på værelset. Jeg satte mig på sengen mens Kiss forsvandt ud i køkkenet. Jeg kiggede lige hurtigt i hendes skuffe og fandt en lilla DILDO ned vibrator. Jeg tog den op, tændte den og satte den uden på min røde blonde G-streng. Kiss kom ind af døren mens jeg sad der med dildoen, og jeg blev så forskrækket, at den fløj hen for hendes fødder. Da så jeg, at hun havde klædt om; en pink push-up bh sad perfekt om hendes runde bryster, og en pink G-streg, der lignede min, prydede hendes lille runde røv. Hun havde taget 2 vinglas og en Pinot Gris vin med en. Hun kastede sig i sengen og skænkede op til os begge. Vi drak, til flasken var tom, og vi kunne begge mærke, at vi var lidt påvirkede allerede. Vi snakkede og snakkede, og da det blev sent, ladgde vi os under et tæppe og så tv. Der var en hed FILM i tv, og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at pille. Jeg listedede mine shorts af os pillede uden på det lækre stof, der dækkede min stramme fisse. Jeg blev dyngvåd og jeg kunne se i bevægelsen på tæppet, at Kiss havde fået samme idé. Vi fik øjenkontakt, og bevægelserne under tæppet blev voldsommere. Vi begyndte at snave, og vi rullede rundt i sengen, stangliderlige, som vi begge var. Jeg hev langsomt Kiss' trusser til side, og en kusse på våd som min kom frem. Jeg lod min langefinger køre mellem hendes skamlæber, og hendes klit blev stimuleret, så jeg fik sendt hende i den syvende himmel. Hendes orgasme skyllede ud over mine små gingre, og jeg stak 2 af dem hårdt op i hendes lækre kusse. Hun hev langsomt mit tøj af, og jeg lå nu nøgen med ryggen til hende. Vi lå i ske, og Kiss kildede min fisse. Hun hviskede ekstremt frække ting i mit øre: "lad mig slikke dine safter i mig... jeg vil stikke hele min hånd op i dig, hvis du vil have det... jeg vil kneppe dig med min dildo til du kommer... jeg vil høre dog skrige!". Jeg blev så liderlig, som jeg aldrig har været før.

Kiss fandt endnu en dildo under sin seng. Det var en strap-on, sådan en havde jeg aldrig prøvet. Hun tog den på, og jeg spredte mine ben. Mine fissesafter var løbet ned af benene. Jeg spredte skamlæberne let, så Kiss kunne komme op i mig. Hun stak hovedet af dildoen op i min stramme fisse, jeg havde kun haft sex 2 gange før, så det var svært for hende at komme op. Det lykkedes, og smerte og ekstrem nydelse kom op i mig. Kiss startede i et langsomt tempo og stødte helt op i mig. Hun øgede tempoet og vibrerede nærmest oppe i mig. Hun stønnede "det bedste er ikke engang kommet endnu!". Hun trykkede på en knap på siden af dildoen. Den begyndte at vibrere, og jeg stønnede, hylede og skreg af liderlighed. Kiss vendte mig, hun stønnede, at hun slet ikke forstod, at jeg ikke havde fået orgasme endnu. Hun tog sin lilla dildo, slikkede på den, tændte for vibrationen og satte den mod mit anus. Jeg kunne snart ikke holde det ud længere! Jeg fik stønnet, at jeg ville have dildoen op i min røv, og efter 2 sekunder havde jeg halvdelen af den lilla dildo siddende i min røv, mens den vibrerede. Hold kæft for var det lækkert! Jeg nød at blive gennemkneppet af flere dildoer samtidig, og i et brøl kom jeg i en sprøjteorgasme. Min fisse krampede sig sammen, og jeg sprøjtede ud over Kiss. Hun stak strap-onen op i sig selv og kom et par sekunder efter. Vi sank sammen og sengen, og pillede fortsat på hinanden. Vi nød lidt dildo i røvene, da vores fisser var helt færdige.

Efterfølgende er Kiss og jeg blevet kærester. Det er vi nu på 6 år, og vi nyder stadig mange dejlige sexlege. Nogen gange inviterer vi endda til gruppesex med flerr piger, men det er nu en helt anden historie.. ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.