Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu var det fredag, og jeg havde lige fået fri fra arbejde, da min bedste veninde Sandi ringet for at høre om vi skulle i byen, og den var jeg med på. Vi aftalte at hun skulle komme hjem til mig ca. ved ind 18.00 tiden, da vi ville drikke før vi skulle af sted.

Jeg begyndte at lede efter noget tøj som jeg skulle have på. Men hvad skulle det være, skulle det være frækt og forførerne, eller bare noget normalt som et par cowboybukser og en eller anden bluse, nej jeg venter til Sandi kommer, for så kan jeg jo` se hvad hun har taget på. Jeg gik ud i badet for at bruse mig over inden hun kom. Jeg havde tændt for mit mini anlæg, så jeg kunne høre noget musik imens, jeg lod glasdørene i brusekabine være lidt åben, hvis nu jeg ikke kunne høre ringklokken. Jeg begyndte at bruse mig ind med sæbe, mens jeg lod fingrene glide over min krop, jeg stod med nogle frække tanker om hvordan det ville være, at være sammen med en pige og om det vil være lige så dejligt at røre hinde , som det var at røre ved mig selv. Tanken gjorde mig liderlig, jeg begyndte at dirre over hele kroppen. Jeg lod mine finger glide ned mod min klitoris, da jeg så Sandi stå i døren, `gud´ hvor blev jeg flov, men Sandi stod bare at smilede og med et fræk blik i øjnene. hvor længe mon hun havde hun stået der og kigget på mig, men jeg sagde ingen ting men smilet lidt halv genert tilbage. Hvad laver du, din frække tøs mens hun begyndte at gå stille hen mod mig, hun begynde at tage sin lille top af, og lade sine finger glide langsom ned mod buksekanten, jeg gik på knæ for at hjælpe hende med at knappe hindes bukser op, men hun tog om min hals med begge hænder, førte mig op og vendte mig med fronten mod væggen, hvor hun begynde at tage sit tøj af, hvad havde hun tænkt på at gøre ved mig, men jeg strittet ikke imod, men lod mig styres. Hun viskede mig i øret med en lidt fast stemme, lad os gå ind i bruserne. I bruserne begyndte hun at kysse mig på halsen, mens hun lod sin højre hånd glide ned over min mave, og ned mellem min ben. Med hendes venstre hånd, holdt min arm fast mod væggen, hun begyndte at gnide sine finger frem og tilbage på min klit i et rolig tempo. Jeg kunne mærke at lysten begyndte at spredes i hele min krop, og følelsen af velvære, kunne mærkes helt ud i fingerspiserne. Hun stoppet og tog min hånd og føret mig ind i en sauna som var ved siden af brusekabinen, der var varmt, vandet lå som perler, jeg begyndte at svede, men alligevel gøs jeg over hele kroppen, hun lage mig ned på bænken, hvorefter hun tog mine ben og spredte dem til siden, hvor hun begyndte at slikke mine safter, gud hvor var det dejligt, hun viste lige hvor og hvordan jeg kunne lide det, hindes tunge køret over det hele, hun kom nogle steder som jeg aldrig selv havde været eller ud. fordret. Den store nydelse blev til en orgasme, som gik igennem hele min krop, og jeg ønsket at det aldrig vil stoppe. Da jeg var kommet over denne dejlig oplevelse, satte jeg mig op og kigget på min veninde, og sagde med et smil sådan havde jeg aldrig drømt at det skulle være at være sammen med en pige.

Vi sad lidt, inden vi gjorde os klar til at tage ud i den mørke nat...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.