Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er på daværende tidsunkt en 16 årig storbypige i pupberteten og mine forældre mener jeg ville have godt af en uge på bondegårds ferie i jylland!! - Jeg protestere og vil på ingen måde på nogen bondegård og spilde tiden der!!! - Min far ser meget vred ud og siger at det SKAL jeg!!

- Mandag morgen på tog stationen krammer jeg min mor farvel og 10 min. efter sidder jeg i toget i mod det mørke jylland! - Jeg havde ellers planlagt at denne ferie skulle bruges sammen med min nye kæreste Thomas og han skulle tage min mødom og at jeg ville prøve alle stillinger med ham men det måtte vente til jeg kom hjem igen!!

SEX I DAG?

- Jeg står af toget og bliver mødt af en ældre dame vil gætte på hun var omkring 60.. - Velkommen til Malene, vi har glædet os til du skulle komme, min mand Mogens sidder klar hjemme ved bordet!! kom du bare med.

- Jeg stiger ind i bilen og synes egentlig hun virker meget sød og jeg glæder mig til at skal hjem og spise med dem og høre lidt om hvad ugen skal gå med!!

- Er i allerede tilbage lyder det da vi træder ind af døren! - De bor på en gammel slidt gård og der ser rigtig grimt og beskidt ud!! - Jeg får mega nedtur og vil ikke spise da jeg faktisk mister apetiten ved at være der! - Mogens råber igen efterfulgt af en svær hosten!!! "er i allerede tilbage? så kom med hende pigen jeg er klar Inge" - Hvad fuck tænker jeg bare og spørger så Inge om vi skal spise eller ? - Hun smiler bare og siger smut ind og hils på Mogens, hun ser slesk ud og jeg fornemmer at noget er helt galt!

- Jeg kommer ind i en form for stue og på sengen ligger Mogens helt nøgen og lugter af pis, han er svært overvægtig og mega klam! han hoster ved synet af mig og jeg fornemmer lidt han er en gammel gris!! jeg forsøger at gå ud fra stuen og tilbage til Inge men inden jeg ser mig om står hun med et gevær og jeg aner ikke rigtig hvad der forgår!! Inge fornemmer jeg ligner et spørgsmålstegn i hovedet og forklare mig!

- Jeg kan ikke blive gravid og Mogens sidste ønske er at føre hans slægt videre så derfor vil vi gøre dig til mor! - Jeg bliver helt paff og skriger bare NEJ det kan i sgu da ikke!!! - Inge sigter på mig med geværet og siger smid dit tøj skat, hvis du samarbejder bliver det hele meget bedre! - Igen hoster Mogens meget tungt og råber jeg er altså klar Inge!!!

- Jeg står splitter nøgen foran sengen hvor Mogens ligger, "Ta fat om hans dejlige pik Malene" siger Inge!!! - Jeg tager roligt om hans stinkende pik og Mogens hoster tungt og siger åhh ja min pige gi' bedstefar en suttetur!! - Inge siger højt GØR DET!! - Jeg tøver et øjeblik men mærker geværet mod min skulder og tager prompte hans pik i munden!!

- Mogens river fat i mit lange blonde hår og presser hans pik helt ind i min mund så jeg får den galt i halsen, jeg forsøger at spytte hans pik ud men uden held han er som en liderlig orne og nu pukler han sin klamme pik grundigt ud og ind i min lille uprøvet mund!! - efter nogle minutter siger Inge "Mogens husk nu du skal gemme sæden til hendes mis" - Moogens klapper mig på kinden og siger mens han hoster stil dig på alle 4 her i min varme seng!! Jeg er ved at brække mig men tør ikke andet og står nu klar så Mogens frit kan tage min mødom!! Jeg mærker først hans store mave falde ned over mit lænd hvorefter hans lille tykke pik finder jeg op i min snævre jomfru fisse!! - Mogens hoster, pruster, og stønner imens han hukker i mig langsomt med dybe stød!! Det gør en smule ondt men der går ikke 2 minutter før han stopper og jeg mærker en varm tyk væske løbe ud af min fisse!! Den gamle gris har lige sprøjtet oppe i mig! Mogens ser meget tilfreds ud og siger du er så lækker min pige så jeg holder ikke mere end 2 minutter! - Det er klamt og ydmygende og jeg sprøger om jeg kan få lov at vaske mig hvortil Mogens bare griner og tager om sin pik og gir sig til at pisse mig direkte i ansigtet!! "Inge siger vredt" åben munden Malene!!! - Jeg står nu på alle 4 og bliver pisset i munden imens hans gammelmands sæd løber ud af min jomfru fisse! det var ikke sådan jeg havde planlagt min første gang skulle være!!

- Jeg bliver vist op i soveværelset hvor Inge binder mig fast til sengen og siger så kan du lige ligger her til du bliver klar igen! Jeg havde opført mig forkert ifølge Mogens da jeg efter han pissede mig i munden brækkede mig på deres gulv!! - Da jeg har ligget en time åbner Mogens døren, han kommer ind med deres hund en snusket labrador og en bakke leverpostej!! - Mogens tager noget leverpostej op med fingrene og smørre det ud over mit fisse - Jeeg ligger oog vrider mig imens jeg siger nej nej neeej!! Mogens pruster og hoster lidt og siger så til hunden værsg Bingo!! - Hunden bliver helt vildt og slikker grundigt og fliggtigt alt leverpostejen væk fra min fisse - Jeg vrider mig og mærker en underlig varme og snurren imens!! - Det kan ikke passe, jeg er møg liderlig!! Bingos lange varme tunge slikker mig så dybt og grundigt at jeg begynder at stønne!! - Mogens smiler og griner skummelt imens han siger "Det er noget du kan lide min pige" Han hiver sin pik frem og beordre Bingo væk, ligger sig oven på mig og tømmer sig nok engang oppe i mig efter 2-3 minutter under den store klamme mand!! Mogens siger så - I morgen kommer min evnesvage lillebror og vil også gøre brug af dig så vi kan fører slægten her videre min pige!! - Jeg ligger og græder imens sæden vælter ud af mig!

- Hils på Jørn, Malene!! - En ægte jysk kolbøtte kommer ind af døren sammen med Inge!! han er måske ikke ligeså fed som Mogens men jeg kan se på ham at han er retarderet og ikke helt rask!! han står og småsavler lidt imens han siger "Må jeg godt Inge, må jeg godt" - Inge siger selvfølgelig må du det Jørn, gå du bare til den!! - Jørn smider tøjet og starter med at nappe mig hårdt i mine nippels med munden han taler dårligt og jeg forstår ikke rigtigt hvad han siger men fornemmer han ønsker jeg skal vende mig om!! - Jeg står nu på alle 4 for en retarderet evnesvag og bliver potentielt gravid med ham!! - det er ydmygende og skrækkeligt at tænke på så jeg prøver bare at lukke ned for mig selv men når ikke ret meget længere før en kæmpe stor tyk pik bliver smadret op i min snævre næsten uprøvet fisse!! Jørn er måske retarderet men han har fået guds gave for neden! en kæmpe pik!! hver eneste gang han støder i bund på mig bliver jeg fyldt helt ud og mærker hans hovede dunke mod min livmoder!! jeg stønner højlydt og Jørn pumper hans pik i mig igen og igen!! det snurre vanvittigt og jeg føler en rigtig dejlig varm fornemmelse i mit underliv da han til min store skuffelse trækker sig ud af min ekstremt våde fisse!! - Jeg kan lide det og siger "NEJ Jørn NEJ mere for helvede" Spasseren fatter ikke noget tænker jeg og bliver mega frustreret fordi det lige var så skønt!! - AVVVV er det næste jeg føler da Jørn presser hans kølle op i mit stramme stramme røvhul!! - Han kan ikke rigtig komme op fornemmer jeg så han river meget hårdt fat i mit hår og slår mig med knytnæve på kinden og råber som en anden mongol "LIIIG STILLE LUDER" jeg bliver vildt bange og adrenalinen pumper så voldsomt at jeg faktisk ikke mærker at Jørn har fået presset hans kæmpe pik helt op i numsen på mig!! hold kæft det gørt ondt og den brunstige spasser savler og hamre pikken i mig med hårde dybe stød!! Det bløder ud af mit numsehul men der bliver ikke vist hensyn var Jørn han tæsker bare videre i mig!! - efter 10 minutter i smertehelvede flår Jørn fat i mit lange blonde hår og presser nu hans kølle der er smurt ind i mit blod og bakterier fra min numse ind i min mund!! det er mega ulækkert men han viser slet ikke hensyn og presser hans pik helt ned i struben på mig imens får spasmiske lammelser og endnu engang slår mig hårdt med en knytnæve i ansigtet!! jeg falder ned på sengen og 2 sekunder efter er spasseren over mig igen og pumper hans store pik op i min fisse på ny!! - Jeg er ikke rigtigt ved bevidstheden men stønner utroligt nok selvom jeg bliver banket og kneppet af en evnesvag!! - Jeg får savl i ansigtet men det er ingenting i forhold til den mænge sperm jeg får spulet op imod min livmoder indeni min fisse!! da Jørn tømmer sig og ryster sig igennem hans orgasme og lammelse besvimer han næsten og får skreget på inge!!

- Inge kommer ind af døren og roser Jørn rigtigt meget og hjælper ham på benene igen og i mens jeg bare ligger med lukkede øjne og tænker det må være et marridt mærker jeg en kold våd snude mod min blødende fisse!! Bingo er hoppe op i sengen og slikker mit underliv nok engang og jeg stønner og vrider mig imens Jørn står og griner og siger dygtig Bingo dygtig!! - Inge smiler og siger så jaaa Jørn det kan da være Bingo også skal have lov at tage en tur i hende københavneren!!

- Historien fortsættes hvis i ønkser :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.