BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mine forældre havde en halvstor gård, hvor jeg havde hjulpet siden jeg gik ud af skolen afbrudt af et skole ophold med landbrug, så fra 1 maj havde jeg fået arbejde som fodermester på en stor gård et stykke hjemme fra. Jeg var efter sigende en flot pige, med langt lyst hår, jeg var 21 år, jeg havde aldrig haft en kæreste, kun gode venner, jeg hedder Lotte, men savnede en mand, tænkte ofte på hvordan det var at få pik.

Det var et ægte par med tre små børn, konen Ulla var nok sidst i tyverne, var gravid med nr. 4 , der var ung pige i huset og en voksen karl , Hans som manden var omkring de 30 , var ofte hjemmefra til forskellige møder, jeg fik brug for min viden, der var 120 køer.

Hans kom tæt på mig, når vi var alene, jeg var altid en tur i stalden inden jeg gik i seng, det havde jeg lært af min far, ofte var Hans derude når jeg kom. En aften kunne han ikke holde sig han tog om mig kyssede og krammede mig, Lotte jeg er vild med dig, vil du hygge dig med mig, så satte han hånden ned i mine bukser, har du prøvet at få tissemand, nej svarede jeg, vi må finde et sted hvor ingen ser os, så skal jeg give dig en prøve med en pik.

Der gik en måned, så spurgte Hans om jeg kunne tænke mig at komme på et weekend kursus om malke køer, det ville jeg meget gerne, karlen ville malke den weekend.Vi kørte fredag over middag, og blev anvist værelser, der var ca. 100 kursister, der var ikke nogen der vidste jeg arbejdede hos Hans, der var mange spændende mænd med, vi var kun 7 piger alle over 18 år, alle mænd havde buler i bukserne når vi snakkede med dem, nogen var hurtige til at skabe kontakt, også de gifte.

Efter kaffe om aftenen , gik jeg op på mit værelse, kort efter bankede det på døren, uden for stod Hans, åh, Lotte må jeg komme ind, jeg låste døren, Lotte må jeg få min pik i dig , jeg kan ikke vente, han næsten hev tøjet af mig, jeg nød det, det havde jeg ikke prøvet før, vi stod nøgne begge to, Hans havde en lang tyk pik der strittede op ad maven, jeg havde ikke set en tyk pik før.

Vi lå os på sengen, spred dine ben , så vil jeg sætte min liderlige pik i dig min dejlig skønne Lotte, av, av, det gør ondt, men hurtig havde han pikken hel inde i mig, jeg stønnede og gispede, åh, åh, Hans, skreg jeg, du gør mig så liderlig, bliv ved med at kneppe mig, min fisse trak sig sammen i mange orgasmer, jo mere min fisse trak sig sammen jo hurtige og voldsomme red Hans på mig.

Åh, åh, jeg sprøjter i dig stønnede Hans, han lå længe med pikken i mig, vi lå og snakkede længe, inden Hans gik, jeg faldt i søvn med en meget øm fisse, de andre piger havde alle haft besøg om natten, men jeg snakkede ikke om noget, lørdag havde vi timer hele dagen jeg var ikke i gruppe med Hans, der var en der lå meget kraftig an på mig, jeg måtte sige det til Hans ,så han kunne tage sig af mig, det hjalp, om aftenen var der middag med fri drikke varer, jeg var blevet meget fuld, det passede Hans, han tog sig meget fræk af mig, han sad med hånden nede i mit skridt, de andre piger havde alle en mand der var varm på dem den ene aften.

Ved et tiden sluttede festen, Hans fulgte og støttede mig op på værelset, jeg smed tøjet, lå mig på sengen, spredte mine ben, Hans min fisse venter på din pik, Lotte du skal få pik, jeg vil gennem pule dig, Hans huggede pikken hårdt i mig, jeg skreg af liderlighed, Hans red uhæmmet i lang tid, jeg var i orgasme hele tiden, Lotte du er lige så god til at malke min pik tør for sperm, som du er til at malke køerne, men du skal bedækkes ude i stalden når vi kommer hjem, så køerne kan se hvor vild du er efter pik.

Søndag eftermiddag kørte vi hjem efter en god weekend, med øm fisse og pik, Lotte jeg kan ikke få pikken i min kone mere, næste gang der er en ko der skal have tyre pik, skal vi se det sammen, det bliver jeg så liderlig af at se, så skal min pik bedække dig bagefter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.