BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det regner. Fiona er glad. Det er nat. Fiona har en silkenatkjole på. Hun har grimme knæ, smukke bryster. Fiona studerer. Men Fiona er også luder. Hun har brug for lidt ekstra penge. Om lidt har hun en aftale med en mand. Han vil die fra hendes bryster. Hun fødte en datter for 6 måneder siden. Hun har rigeligt med mælk at give af. Hendes bryster der før graviditeten var små som små modne blommer, er nu svulmet op, de er voldsomme og hårdt spændte af mælk. Hun trænger sådan til at få dem tømt. Hendes lille datter er ikke hjemme. Fionas mor træder til, og hjælper Fiona med barnet. Fiona har fri hver lørdag og søndag aften. Fri til at gøre som det passer hende. Fri til at fodre sultne mænd. Hun elsker at lade liderlige mænd sutte hendes ømme ammebryster. Hun elsker at mærke deres pikke rejse sig, i takt med at brystet tømmes, bliver varmt og blødt, pikken stiv og sten-hård.

Det banker på hotel-døren, Fiona roder op i sit hår, det er stort og flot og lyst, hun er meget slank, hendes mave er helt flad, selvom det ikke er længe siden hun fødte. Der er ingen tegn på moderskabet, hverken på hendes krop, eller i hendes ansigt. Hendes spidse næse, friske røde kinder vidner kun om ungdom og lyst. Hendes bryster der lækker lidt mælk gennem silken, er dem der afslører hende. Hun har store fugtige plamager på kjolen. Fiona åbner døren.

En høj, bred, men smuk mand træder ind, han virker en smule nervøs, men også meget målrettet. Fiona kan se på hans smil at han på ingen måde er skuffet over hvad han ser. Han sluger hende med øjnene, der ender med at hvile på hendes bryster, mens han stille mumler sit navn,

Anders, siger han, og hoster,

Fiona skæver til hans skridt, han er allerede på vej, eller også er han meget stor. Er du tørstig til lidt vin, spørger Fiona, hun har lagt en hånd på mandens skulder, han har som svar taget et godt tag i hendes talje med venstre hånd. Han er meget stærk. Det mærker hun straks. Han smiler skævt, siger ikke noget, står lidt og stirre på hende, hun når næsten at føle sig nervøs, da han forsigtigt tager hendes ene kjole strop af hendes skulder. Lader det ene bryst blotte. Det svulmer mod ham. Nogle dråber mælk løber fra det. Fiona mærke at det her er mere end bare et job, hun får lyst til den her mand. Hans tilsyneladende enorme pik, der ligger på lur i de slidte jeans. Hans mund står halvt åben, et hæst støn undslipper ham, han kysser forsigtigt hendes brystvorte, den er øm og ivrig, slikker forsigtigt rundt om den, for dernæst at tage så meget af brystet i munden som muligt, han sutter som en gal, som en mand der har gået flere dage i en ørken uden nogen former for væske. Med højre hånd river han hele kjolen af, den flænser, og Fiona bliver væltet omkuld på sengen, han skifter til det andet bryst, sutter og slikker med lige ihærdig kraft.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.